Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Καλησπερα απο την Πατονγκ.
Εφερα μαζι μου και την βροχη γαμωτο  :headbang:
Κατα τ'αλλα "υψηλες" θερμοκρασιες παντου...
Και στην ατμοσφαιρα και στα "μωρα"

Hollywood χτες βραδυ υπερπροσφορα κοριτσιων αρκετα καλου επιπεδου,λιγοι φαλανγκ,ελαχιστα "ψωνια".Οι τυποι το 'χουν ριξει στον κατσικοχωρο :happy: :bounce-glasses:    :jerking:

Tai Pan της πουτανας μεχρι πρωιας.

Οπως ειδατε παραπανω δυο-δυο τα μωρα.Οι φαλανγκ δεν γαμανε και ειπαμε να ενισχυσουμε τα κοριτσια οσο μπορουμε  :2funny: :rockon:

Δυστυχως για μενα,η προγραματισμενη "φυσιολατρεια" παει για αναβολη λογω καιρου...

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
μαρεσει φιλε μπικου που πιστευεις οτι εσυ και οι αλλοι ελληνες δεν ειναι φαρανγκ...ειχα διαβασει καπου για ενα νεγρο που ντε και καλα ηθελε να πεισει τους αλλους οτι ηταν λευκος....

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
μαρεσει φιλε μπικου που πιστευεις οτι εσυ και οι αλλοι ελληνες δεν ειναι φαρανγκ...ειχα διαβασει καπου για ενα νεγρο που ντε και καλα ηθελε να πεισει τους αλλους οτι ηταν λευκος....
    το  θεμα  δεν  ειναι  αν  εισαι  φαρανγκ,  αλλα  αν "αισθανεσε"  φαρανγκ     

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Μα δεν ειπα οτι δεν ειμαι & εγω ενας φαλαγκ,απλα για λογους συντομιας εκφρασης αναφερθηκα με αυτη τη λεξη και για τις αλλες εθνικοτητες τουριστων.

Ολοι εδω σε ενα "καζανι" βραζουμε, για τους Ταιλανδους.
Ειμαστε ολοι Φαλανγκ...
Αυταπατες δεν τρεφω,μην φοβασαι.Ξερω που βρισκομαι

kliduhos

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Like
4
Πόντοι
1
    το  θεμα  δεν  ειναι  αν  εισαι   φαρανγκ,  αλλα  αν "αισθανεσε"  φαρανγκ     
συχνα εισαι οτι δηλωσεις
ετσι οταν επισκεπτομαι ακριβα μασατζιδικα της Μπανγκοκ δηλωνω Singaporean citizen μπας και γλιτωσω την επιβαρυνση του φαλανγκ :grin:

gioro27

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Μπικου μας τα χάλασε ο καιρός σήμερα και χάσαμε το μπανακι για αυτο πρέπει απόψε να δράσουμε αλλιώς και αύριο ο καιρός έτσι θα είναι  

Επισκέπτης
συχνα εισαι οτι δηλωσεις
ετσι οταν επισκεπτομαι ακριβα μασατζιδικα της Μπανγκοκ δηλωνω Singaporean citizen μπας και γλιτωσω την επιβαρυνση του φαλανγκ :grin:
Και αυτες-οι σε πιστευουν αμεσως, καιπολυ βεβαια και που τις νοιαζει!!!!το θεμα ειναι πως σε βλεπουν οι αλλοι το πως αισθανεσαι εσυ η δεν ξερω τι αλλο, ειναι παντελως αδιαφορο!!!
Λοιπον πας μη κιτρινιαρης Ταυλανδο,ς και δη λευκος δυτικος, ειναι  falang με ολα τα αρνητικα και....θετικα!Οπως επισης στην Λατινικη Αμερικη ,καθε ξενος ανεξαρτητου εθνικοτητας εκτος απο τις ντοπιες λατινοαμερικανικες, και μαλιστα λευκος ειναι Gringo!! μην τρεφουμε αυταπατες.Ειναι απαραβατος κανονας αυτο!!!!

ntinos20

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
παιδια καλησπερα μετα απο καιρο μιας και υπηρετω την μαμα πατριδα!!! θα ηθελα να κανω μια ερωτησουλα η οποια εχει να κανει με τιμες εισητιριου...

Σκευτομαι να κατεβω Ταυλανδη κατα τις 13 οκτωβρη μιας και απολυομαι τελη Σεπτεμβριου εκει που κολαω ειναι στις τιμες του εισιτιριου μιας και δεν ξερω ποτε βγαζει η καθε εταιρια προσφορες. Λοιπον συμφωνα με την ημερομηνια που παρεθεσα παραπανω ποιος μηνας πιστευεται ειναι ο πιο καταλληλος για να κοιταξω για μια καλη προσφορα για ταυλανδη; :rolleyes: 42 και 70 κατι το baht αντε να ανεβει λιγο!!!!

homies187

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Και αυτες-οι σε πιστευουν αμεσως, καιπολυ βεβαια και που τις νοιαζει!!!!το θεμα ειναι πως σε βλεπουν οι αλλοι το πως αισθανεσαι εσυ η δεν ξερω τι αλλο, ειναι παντελως αδιαφορο!!!
Λοιπον πας μη κιτρινιαρης Ταυλανδο,ς και δη λευκος δυτικος, ειναι  falang με ολα τα αρνητικα και....θετικα!Οπως επισης στην Λατινικη Αμερικη ,καθε ξενος ανεξαρτητου εθνικοτητας εκτος απο τις ντοπιες λατινοαμερικανικες, και μαλιστα λευκος ειναι Gringo!! μην τρεφουμε αυταπατες.Ειναι απαραβατος κανονας αυτο!!!!

σαματι εμεις στην ελλαδα δεν το κανουμε αυτο?

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
Μαγκες μολις επεστρεψα απο Μπανγκοκ μετα απο 15 μερες. 10 μερες  :tits2: :knockinb: και λογω ειδικων συνθηκων 5 μερες φυσιολατρειας. Μαλιστα καποιες μερες της φυσιολατρειας "ταλαιπωρισα" και γνωστο συναγωνιστη, καλα που πηγε ο Μπικου και θα τον ξαναβαλει σε αγωνιστικους ρυθμους, γιατι ειναι δυνατος παικτης αλλα μαζι μου βρεθηκε εκτος αγωνων. Κατα τα αλλα για την ωρα ειμαι με την ουρα στα σκελια, γυρισα παλι στην μιζερη ελληνικη πραγματικοτητα. :headbang: 

taou

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
άντε να έρχεται και η σειρά μας σιγά σιγά ...  :dancing:

Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
καλησπερα στο κορυφαιο φορουμ.αποφασισα να γραψω υστερα απο 7μηνη επιστροφη απο ταυλανδη.ταξιδεψα μονος μου υστερα απο σκεψη χρονων,απο Αθηνα σε 11 ωρες Μπανκογκ με thai.στο Βενιζελος γνωρισα ενα συμπολεμιστη που ειχε τον ιδιο προορισμο με εμενα τη ΠΑΤΤΑΓΙΑ μεβοηθησε αρκετα αν αναλογιστει κανεισ οτι ηταν η πρωτη μου φορα.φτασαμε κατα τις 6-7το πρωι ωρα Ταυλανδης παιρνουμε ταχι(1000)μπατ και σε 1.30 ΠΑΤΤΑΓΙΑ.εβρεχε ασταματητα για κανενα 2ωρο.η πρωτη εντυπωση απο τη πολη ηταν μαλλον αρνητικη  καθωσ ειχαν πλυμυρισει οι δρομοι της και γενικα η εικονα της ηταν καταθλιπτικη.απο τα 3-4 ξενοδοχεια που ειχα τσεκαρει απο το ιντερνετ αρχιζω να τα ψαχνω και καταληγω στο siam bayview οπου καμια σχεση οι τιμεσ του ιντερνετ με τισ τιμες απο κοντα.κατεληξε η τιμη στα 2000μπατ πολυ κυριλε το ξενοδοχειο με τεραστια πισινα ,ωραιο δωματιο.μετα απο 7ωρο υπνο (αφου ειχα κλεισει30ωρο αυπνος)ξυπναω κεφατος και επικοινονω με τοσυμπολεμιστη  νοικιαζουμε 2 παπακια 200μπατ την ημερα και η ζωη ξεκιναει.πρωτος σταθμος το μπαρακι του ΦΩΤΗ οπου βρισκω 2 συμπολεμιστες απο βορρα.ενω πινουμε τις μπυριτσες τα παιδια αρχιζουν να με κατατοπηζουν για τισ τιμες και τα κουμαντα.ξεκιναμε με τα παπακια οπου καταλημε στη  μπιτς ροουντ να τα παρκαρουμε(ρε παιδια τι προβλημα και αυτο με το παρκινκ?)αρχιζουμε να περπαταμε τη μπιτς ροουντ πηγαινοντας προς τη WS το βλεμμα μου δεξια αριστερα χαμενο ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ρε παιδια να φωναζουν και να τσιριζουν.μπαινουμε WS πιστευω οτι ειναι η DISNEYLAND του αντρα ψηλες κοντες ξανθιες μελαχρινες αδυνατες χοντρες ολες καλες που λεει και ο ΚΕΛΑΗΔΟΝΗΣ οπου και να κοιταξεις βλεπεις γυναικες αλλα και πολλα ladyboysκαι τουριστες ολων των ηλικιων και απο ολα τα μερη του κοσμου .πρωτος σταθμος μας το γνωστο μπαρακι LUSIFER η μπυρα στοιχιζε 140 μπατ αν θυμαμαι καλα και τις σερβιραν οι πιο γλυκες σερβιτορες που ειχα δει στη ζωημου ηταν κοντουλες μεκατι σκουφακια σαν αυτα στα στρουμφ.ευτυχως το καπνισμα επιτρεποταν οπως και στα περισσοτερα μπαρ και κλαμπ.οταν μπηκα στο μαγαζι ειχα το κλασικο υφος του ελληνα που μπαινει σε μπαρ στην ελλαδα΄΄  σοβαρος και μετρημενος΄΄καθομαστε σε μια γωνια και το σοκ που παθαινω ειναι πρωτοφανες ,παντου γυναικες να ψαχνονται και να χαμογελανε οπωσ στην ελλαδα δηλαδη :2funny:η παρεα μου κολλαει μια γυναικοπαρεα και αρχιζουμε να μιλαμε (τα αγγκλικα μου πολυ μετρια)ξαφνικα πεφτει πανω μου  αμερικανα μεθυσμενη μου λεει σορρυ και τα γνωστα και χαμογελαει της λεω οκ κανενα προβλημα .γιατι δε χαμογελαςμε ρωταει, ναειναι το πρωτο βραδυ μου της λεω και μαλακιες (η αληθεια ειναι οτι ημουν με την ελληνικη νοοτροπια)και μου σκαεει ενα φιλι στο στομα και μου λεει χαμογελα εισαι στη SMILELAND καιφευγει.εχω μεινει καγκελο και λεεω στον εαυτο που ησουν ρε ΜΑΛΑΚΑ τοσα χρονια και ξοδευεδες το χρονο σου και τα χρηματα σου σε ΄'διακοπες' στην ελλαδα .επιστρεφω

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
τι διαολο ρε δεν δουλευεις εσυ;ατιμη κενωνια  :2funny: :2funny: :2funny:

σαν dj μπορω να φυγω οποτε θελω αλλα δεν μπορω να λειψω παραπανω απο 2βδομαδες.

το 2009 εκανα 3, το 2010 2, φετος αν θα κανω ενα ταξιδι θα ειναι καλα αν και τρεχουν πολλες υποχρεωσεις τωρα.

κοιτουσα τις φωτογραφιες με την συμμορια των 12 που μαζευτηκαμε στο beer garden περσι τον μαρτιο. πραγματικα οι καλυτερες διακοπες μου επειδη δεσαμε πολυ σαν παρεα, ειδικα με λακη, gellis, θανος, fysarmonika.

εγω παντως σας προτεινω να κανετε παρεα και φιλιες με ελληνες κατω που πιστευετε οτι σας ταιριαζουν.
οι ταυλανδεζες ξεχνιουντε, οι φιλοι ομως οχι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom