Ρε μάγκες τελικά τι έγινε στον αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ;
παρτούζα!
Να υποθεσουμε οτι εριξες 4 μανικια στη δεξια και κανενα στην αριστερη?Ρε μάγκες τελικά τι έγινε στον αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ;
το θεμα δεν ειναι αν εισαι φαρανγκ, αλλα αν "αισθανεσε" φαρανγκμαρεσει φιλε μπικου που πιστευεις οτι εσυ και οι αλλοι ελληνες δεν ειναι φαρανγκ...ειχα διαβασει καπου για ενα νεγρο που ντε και καλα ηθελε να πεισει τους αλλους οτι ηταν λευκος....
Μα δεν ειπα οτι δεν ειμαι & εγω ενας φαλαγκ,απλα για λογους συντομιας εκφρασης αναφερθηκα με αυτη τη λεξη και για τις αλλες εθνικοτητες τουριστων.μαρεσει φιλε μπικου που πιστευεις οτι εσυ και οι αλλοι ελληνες δεν ειναι φαρανγκ...ειχα διαβασει καπου για ενα νεγρο που ντε και καλα ηθελε να πεισει τους αλλους οτι ηταν λευκος....
συχνα εισαι οτι δηλωσειςτο θεμα δεν ειναι αν εισαι φαρανγκ, αλλα αν "αισθανεσε" φαρανγκ
[παγκ θελω να μου γνωρισεις την ΑΕΚτζου να την παιρνω μαζι μου στους αγωνες.η δικια μου ειναι γκαντεμω.Ρε μάγκες τελικά τι έγινε στον αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ;
Και αυτες-οι σε πιστευουν αμεσως, καιπολυ βεβαια και που τις νοιαζει!!!!το θεμα ειναι πως σε βλεπουν οι αλλοι το πως αισθανεσαι εσυ η δεν ξερω τι αλλο, ειναι παντελως αδιαφορο!!!συχνα εισαι οτι δηλωσεις
ετσι οταν επισκεπτομαι ακριβα μασατζιδικα της Μπανγκοκ δηλωνω Singaporean citizen μπας και γλιτωσω την επιβαρυνση του φαλανγκ
Και αυτες-οι σε πιστευουν αμεσως, καιπολυ βεβαια και που τις νοιαζει!!!!το θεμα ειναι πως σε βλεπουν οι αλλοι το πως αισθανεσαι εσυ η δεν ξερω τι αλλο, ειναι παντελως αδιαφορο!!!
Λοιπον πας μη κιτρινιαρης Ταυλανδο,ς και δη λευκος δυτικος, ειναι falang με ολα τα αρνητικα και....θετικα!Οπως επισης στην Λατινικη Αμερικη ,καθε ξενος ανεξαρτητου εθνικοτητας εκτος απο τις ντοπιες λατινοαμερικανικες, και μαλιστα λευκος ειναι Gringo!! μην τρεφουμε αυταπατες.Ειναι απαραβατος κανονας αυτο!!!!
καλησπερα στο κορυφαιο φορουμ.αποφασισα να γραψω υστερα απο 7μηνη επιστροφη απο ταυλανδη.
τι διαολο ρε δεν δουλευεις εσυ;ατιμη κενωνιακαι δεν εχεις φυγει ακομα???
εγω μεσα σε 8 μηνες εκανα 3 ταξιδια.
τι διαολο ρε δεν δουλευεις εσυ;ατιμη κενωνια