αισθανεσε δεν αισθανεσαι φαρανγκ εισαι-ειμαστε...μην ξεχναμε οτι δεν ειμαστε στα ελληνικα νησια η χαλκιδικη κλπ που τους ειρωνευομαστε και τους κατακλεβουμε...ειναι ασχημο τελικα αν βρεθεις στη θεση τουςτο θεμα δεν ειναι αν εισαι φαρανγκ, αλλα αν "αισθανεσε" φαρανγκ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 59K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
droser
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
που παιζεις τωρα συναδελφε??σαν dj μπορω να φυγω οποτε θελω αλλα δεν μπορω να λειψω παραπανω απο 2βδομαδες.
το 2009 εκανα 3, το 2010 2, φετος αν θα κανω ενα ταξιδι θα ειναι καλα αν και τρεχουν πολλες υποχρεωσεις τωρα.
κοιτουσα τις φωτογραφιες με την συμμορια των 12 που μαζευτηκαμε στο beer garden περσι τον μαρτιο. πραγματικα οι καλυτερες διακοπες μου επειδη δεσαμε πολυ σαν παρεα, ειδικα με λακη, gellis, θανος, fysarmonika.
εγω παντως σας προτεινω να κανετε παρεα και φιλιες με ελληνες κατω που πιστευετε οτι σας ταιριαζουν.
οι ταυλανδεζες ξεχνιουντε, οι φιλοι ομως οχι.
Επισκέπτης
Για 10 ημερες με ολα τα γουστα.....αυτο ειναι βασικο ετσι?μαζι με ξενοδοχειο περιπου 3000 Ευρω χωρις τα εισητηρια!!Ετσι που σε κοβω φιλε!!Ποσο κοστιζει περιπου ενα sex trip 8-10 ημερων στην πατταυα ας πουμε .. με ολα τα γουστα μεσα ?
Απο τις περιγραφες σας και μονο αρχιζω και ψαχνομαι για ταξιδακι το συντομοτερο...
1000ρικο χωρις εισιτηρια-ξεν/δοχειο...αν πας πρωτη φορα παρε 1500Ποσο κοστιζει περιπου ενα sex trip 8-10 ημερων στην πατταυα ας πουμε .. με ολα τα γουστα μεσα ?
Απο τις περιγραφες σας και μονο αρχιζω και ψαχνομαι για ταξιδακι το συντομοτερο...
αν θες με ακους
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Να μη ξεχναμε και το original βεβαια τραγουδακι...
καταληγω στο siam bayview οπου καμια σχεση οι τιμεσ του ιντερνετ με τισ τιμες απο κοντα.
φιλαράκι, μια που σε βρήκα. το εν λόγο ξενοδοχείο ήταν joiners free;
για ποιο δωμάτιο έδωσες 2000 χιλιάρικα; ήταν με πρωινό ή χωρίς;
το agoda αυτή την στιγμή δίνει το deluxe χωρίς πρωινό με 51 ευρώ, οπότε δεν είναι και τραγική η διαφορά.
αχ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ χάσατε την μπάλα!!
η ταυλανδεζα με το που ξάπλωσα στο κρεβάτι το οποίο κοιμότανε και την κ έπιασα και με ένοιωσε διπλά της κατευθείαν την φουτσα μου έπιασε και ακολούθησαν τρελιτσες !!! παλι για διάλειμμα για τσιγάρο στον υπολογιστή!!
σημειωτέον ότι δούλευε 10 ώρες σε 7eleven και την ξενύχτησα εχτές βράδυ, κουρασμένη και ξάγρυπνη και οταν λεμε δούλευε-δούλευε δεν έριχνε πασιέντζες στο pc και γύρισε σπίτι ¨"ΠΤΩΜΑ"
η ταυλανδεζα με το που ξάπλωσα στο κρεβάτι το οποίο κοιμότανε και την κ έπιασα και με ένοιωσε διπλά της κατευθείαν την φουτσα μου έπιασε και ακολούθησαν τρελιτσες !!! παλι για διάλειμμα για τσιγάρο στον υπολογιστή!!
σημειωτέον ότι δούλευε 10 ώρες σε 7eleven και την ξενύχτησα εχτές βράδυ, κουρασμένη και ξάγρυπνη και οταν λεμε δούλευε-δούλευε δεν έριχνε πασιέντζες στο pc και γύρισε σπίτι ¨"ΠΤΩΜΑ"
lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 830
- Πόντοι
- 4.255
σαν dj μπορω να φυγω οποτε θελω αλλα δεν μπορω να λειψω παραπανω απο 2βδομαδες.
το 2009 εκανα 3, το 2010 2, φετος αν θα κανω ενα ταξιδι θα ειναι καλα αν και τρεχουν πολλες υποχρεωσεις τωρα.
κοιτουσα τις φωτογραφιες με την συμμορια των 12 που μαζευτηκαμε στο beer garden περσι τον μαρτιο. πραγματικα οι καλυτερες διακοπες μου επειδη δεσαμε πολυ σαν παρεα, ειδικα με λακη, gellis, θανος, fysarmonika.
εγω παντως σας προτεινω να κανετε παρεα και φιλιες με ελληνες κατω που πιστευετε οτι σας ταιριαζουν.
οι ταυλανδεζες ξεχνιουντε, οι φιλοι ομως οχι.
Γεια Ζαν.............Μεγα ladyboy killer!!!!!!!!!Tι κανεις,ρε θηριο???τι λεει???θα κατεβουμε κατω???
lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 830
- Πόντοι
- 4.255
hehe δεν ξερω ποιο παλικάρι τραγουδάει αλλα έχει χαβαλέ
τους χαιρετισμούς μου απο ταυλανδη
Πολυ καλο!!!!αλλα "γαλαζιες ακτες"????στην Παταγια????Που τις ειδες????
ΤΑΞΙΔΙΩΤΗΣ Χ ΣΕΙΡΑΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
θα ηθελα να παραθεσω μερικες πληροφοριες και εμπειριες απο το ΠΡΩΤΟ μου ταξιδι που ειναι καθαρα προσωπικες.οσο αφορα τις μετακινησεις απο την αρχη νοικιασα παπακι με 200 μπατ την ημερα οπου απτην αρχη του ζητησα καινουργιο κρανος γιατι αυτο που μου εδινε ηταν για τα σκουπιδια.η πρωτη μου επαφη με τις αναποδες κατευθυνσεις ηταν ανελπιστα ευκολη μετα απο κανενα10λεπτο πηρα το κολαυ ,αυτο που δε μπορουσα να συνιθησω ευκολα ηταν τα datsun-taxi τα οποια πεταγοταν απο παντου για να επιβιβασουν-αποβιβασουν πελατες.υπηρχαν διαφορες μηχανες για ενοικιαση ολων των κυβικων και ολων των τιμων.την ωρα που νοικιαζα το παπακι ενας τυπος νοικιαζε μια ZZR πρασινη.παντα φορουσα κρανος και στο δρομο πηγαινα νορμαλ βεβαια 2κλησεις σε μια βδομαδα προλαβα και πηρα η μια γιατι μπηκα σε μονοδρομο και η αλλη γιατι πατησουσα στο φαναρι τις διαβασεις , 1000 για τη πρωτη 400- 500 για τη δευτερη με σταματησαν επιτοπου μου πηραν τα κλειδια και με στειλαν στη μπιτς ροουντ οπου ειναι η αστυνομια για να πληρωσω τη κληση.γενικα μετο παπι γλιτωνα χρονο και γυριζα ευκολα τη ΠΑΤΤΑΓΙΑ. ειχα προβλημα με το παρκινκ καμια σχεση με ελλαδα που ταφηνεις οπου βρεις ,ειχε συγκεκριμενα σημεια οπου μπορουσες να το αφησεις αλλα σε ωρες αιχμης ηταν γεματα.τα βενζιναδικα ηταν ευκολα προσβασιμα και η βενζινη αρκετα φτηνη,βεβαια αν εμενες απο βενζινη πολλα μαγαζια πουλουσαν γυαλινα μπουκαλια με βενζινη κατι σαν μολοτωφ χωρις στουπι.τωρα οσο αφορα τα DATSUN-TAXI δεν εχω εχω αποψη γιατι δε τα χρησιμοποιησα αλλα συμπολεμιστες που τα χρησιμοποιουσαν ηταν ευχαριστημενοι.επιτρεφω
ΤΑΞΙΔΙΩΤΗΣ Χ ΣΕΙΡΑΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ηταν jf με πρωινο τοdeluxe πρεπει να ειχε γυρω στα 600-700μπατδιαφορα στο ιντερνετφιλαράκι, μια που σε βρήκα. το εν λόγο ξενοδοχείο ήταν joiners free;
για ποιο δωμάτιο έδωσες 2000 χιλιάρικα; ήταν με πρωινό ή χωρίς;
το agoda αυτή την στιγμή δίνει το deluxe χωρίς πρωινό με 51 ευρώ, οπότε δεν είναι και τραγική η διαφορά.
ηταν jf με πρωινο τοdeluxe πρεπει να ειχε γυρω στα 600-700μπατδιαφορα στο ιντερνετ
απ' ότι θυμάμαι, τους έστειλα mail πριν λίγο καιρό και μου είχαν ζητήσει 500 baht joiner fee.
γενικά ήσουν ευχαριστημένος με αυτό; πρέπει να είναι και κοντά στη δράση.
κι εγώ αυτό σκέφτομαι να κλείσω γιατί φαίνεται αρκετά καλό με πισίνα κλπ...