Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

hank

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ναι οντως η Climax εχει πολυ ωραια μωρα!!! @ Tsafus στο δωματιο 706 υπαρχει το πνευμα μου και ας λειπω χαχαχα, καλα να περνας φιλαρακι!!! @ Pagtao ελα αντε στειλε καμια ανταποκριση γιατι στην Ελλαδα μας εχει φαει το κρυο και η Ταιλανδη εχει γινει πια εμμονη ιδεα!!!

Εγγρ.
24 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
....Αντε και του χρόνου  :rockon:
Mπράβο μάγκα , μερακλή ,περπατημένε . Να χαρώ τα γούστα σου . Κι ας τους πιπινομάχους να αγωνίζονται για τον επιούσιο . Εσύ μαύρο χαβιάρι και Ντομ Περνιον !

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Με έρωτες και φωτορομάντζα γίνομαι λαοπλάνος :woldman:

με hard core καταστάσεις απογοητεύω :huh:

:think:.........δεν πάω για ψάρεμα λέω εγώ; :2funny:

spimar

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Κανεις συναγωνιστης πεταει με THAI 21 Μαρτιου?

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.859
Πόντοι
19.795
Με έρωτες και φωτορομάντζα γίνομαι λαοπλάνος :woldman:

με hard core καταστάσεις απογοητεύω :huh:

:think:.........δεν πάω για ψάρεμα λέω εγώ; :2funny:
Θελουμε ερωτες και φωτορομαντζα :tits2: με hard core καταστασεις :zfuck:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
830
Πόντοι
4.255
Λακη παντα γερος & δυνατος να εισαι.
Να ξερεις οτι η πρωτη singa καθε βραδυ ειναι για παρτυ σου. :rockon:

Να'σαι καλα Μπικου...........Τα χαιρετισματα στον Φιλο μου!!!να τον προσεχεις...και πες του να ανοιξει κανα κινητο!!!!Παιρνω συνεχεια(μεσω skype)και ειναι συνεχεια κλειστο..αν θελεις στειλε μου με πμ το δικο σου να σε παρω!!!!!

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ω Λάκη Λάκη :dancing:

Επέστρεψες και ζωντάνεψε το φόρουμ  :rockon:  :rockon:

Thanks for videos και ανταποδίδω  :grin:

[size=14pt]
[size=14pt]ΕΜΠΡΟΣ ΑΕΤΟΙ.........ΔΙΚΕΦΑΛΟΙ[/size]

Συνημμένα

• Δικέφαλοι.jpg
    Δικέφαλοι.jpg
    138,7 KB · Εμφανίσεις: 18

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Εαν βρειτε δειτε το εργο WHITE ELEFAND δεν λεει και πολλα σαν εργο αλλα ειναι γυρισμενο στη Μπανκοκ, ισως μερικοι γνωρισουν καποια μερη

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Μόλις γύρισα από την χώρα του χαμόγελου και την χώρα που σε βλέπουν  όλοι σαν Α.Τ.Μ. Αποφάσισα μετά από πολύ σκέψεις να πάω στο Κο Σαμουι που ήταν και είναι ακόμα ο φίλος μου ο ΤΗ 69.Εκεί γνωρίσαμε  κάποιον Χρίστο αλλά όχι τον κάποιον αλλά τον ΧΡΙΣΤΟ  ΠΑΝΟΔΙΜΟΣ. Τι είναι ο χριστος είναι ο άνθρωπος ο δικός μας στο κο σαμουι, ο άνθρωπος που θα κάνει τα πάντα για τον ΕΛΛΗΝΑ και για τον κάθε άνθρωπο αλλά ιδικά για τον ΕΛΛΗΝΑ για να περάσει της διακοπές του φθηνά και ωραία στο κο σαμουι και με της γνωριμίες του σε βοηθάει παντού. το γραφειο του νοικιάζει από δωμάτια , αυτοκίνητα , μηχανάκια , ίντερνετ και αυτό που μου έκανε εντύπωσή στους ΕΛΛΗΝΕΣ τούς κερνάει ελληνικό καφέ ΔΩΡΕΆΝ μάλιστα και αυτούς που είναι δύσκολοι και πίνουν μπίρα και αυτή είναι ΔΩΡΕΑΝ. Έχω να του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα που έκανε για μένα και την παρέα μου και ένα ευχαριστώ που έκλεισε το γραφειο του μια μέρα και μας έκανε το γύρο του νησιού. Οποίος πάει στο κο σαμουι και δεν συνάντησή τον ΧΡΙΣΤΟ για να τον εξυπηρέτηση όπλα θα πλήρωσή πιο ακριβά και δεν θα ικανοποιηθεί. Φίλοι μου να φανταστείτε ο ΧΡΙΣΤΟΣ με έκανε να ξεχάσω την πεθερά μου αυτό αξίζει ΠΟΛΑ και γιαυτό έγραψα για τον χριστο που έχει το tropical easy. email: tropicaleasy@yahoo.com, τηλ: +66.817970930, ζητήστε το Χρήστο Πανοδήμο  και πες του απο τον doctortilac για να εχεις και την σχετική έκπτωση που έχω εγώ.
να ενας ελληνας συμφωνα με τα λεγομενα του ντοκτορα που αξιζει να τον βρεις ετσι και πας κατω.μονο που ειναι κο-σαμουι οχι πατταγια που θελουμε εμεις...

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Καλησπερα απο Πατονγκ...

Το χθεσινο βραδυ μου "καταναλωθηκε" απο μια Milf που με "κατασπαραξε" κανονικα.Γαμησι για πορνοταινια...
Αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι χρειαζεται που & που αυτη η εναλλαγη.Καλα χρυσα τα πιπινια, αλλα χαληλων τονων στο κρεβατι.

Γι αυτο ομως που θελω να ενημερωσω,ειναι για τo "Seduction" club.
Mετα απο παροτρυνση ενος φιλου,ειπαμε να παμε στο εν λογω club για να αλλαξουμε λιγο τη βραδυα μας.
Εισοδος 300 μπατ !!! χωρις ποτο :jerking:
Λειτουργουν 2 επιπεδα μεσα στο κλαμπ,στον 1ο και τον 2ο οροφο
Στο πρωτο επιπεδο Αγγλοσαξονες & λοιποι συγγενεις χοροπηδαγανε σαν τα κατσικια ενω οι γυναικες που υπηρχαν,ηταν ελαχιστες,οι μισες ηταν Ρωσσοβιζιτουδες και οι υπολοιπες,μετριες εως μπαζα που προσπαθουσαν να διασκεδασουν (λεμε τωρα).
Στο 2ο επιπεδο,λιγοτερος κοσμος,πιο light μουσικη,καμια 50αρια Posers ειτε επιναν τις σαμπανιες τους με υφος χιλιων καρδιναλιων,ειτε χαμουρευωντουσαν με κατι διμετρες εξωπραγματικες μουναρες...
Η γενικη μου αισθηση απο το μερος αυτο ειναι οτι προκειται, και καλα, για το Hi club του φτωχου φραγγολεβαντινου τουριστα που νομιζει οτι κανει τη μεγαλη ζωη... πληρωνοντας αδρα ρωσσιδες βιζιτουδες.

Αργοτερα οταν επεστρεψα στην tiger συνειδητοποιησα οτι η seduction ηταν το πιο "πεταμενο" 20αλεπτο στην μεχρι τωρα παραμονη μου στην Ταιλανδη.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.859
Πόντοι
19.795
Κατι ξερω και εγω που ακομη και στην ηλικια μου ειμαι μιλφακιας. :grin:

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Με την ετοιμολογικη εννοια του ορου,η συντριπτικη πλειοψηφια των σεξοτουριστων στη Ταυλανδη,ειναι μιλφακηδες...
Milf σημαινει mother i like to fuck...Ε,ολες σχεδον οι Ταυλανδες που κανουν πιατσα,μανες ειναι... :grin:

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Με την ετοιμολογικη εννοια του ορου,η συντριπτικη πλειοψηφια των σεξοτουριστων στη Ταυλανδη,ειναι μιλφακηδες...
Milf σημαινει mother i like to fuck...Ε,ολες σχεδον οι Ταυλανδες που κανουν πιατσα,μανες ειναι... :grin:
Σωστος  :rockon:
Αν & περιμενα να με κραξεις λιγο  :2funny: γιατι πηγα με 30αρα... :2funny: :2funny: :rockon:

Επισκέπτης
Επειδή, όμως, είμαστε ελεύθεροι άνθρωποι και γνώστες τις αγγλικής, μπορούμε να το μεταφράσουμε σε "mature I'd like to fuck" και να να είμαστε <<μέσα>> ;)
Πάντως κι εγώ την τελευταία βδομάδα από τις τρεις που ήμουν Πατάγια, την πέρασα με ένα τριανταπεντάχρονο μιλφοειδές που με έκανε να χάσω τρία κιλά.
Του χρόνου μόνο τέτοια :cheesy:

gioro27

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Να πληροφορισο  τον μπικου  οτι σήμερα θα παει με ένα μικρουλι και νωρίς για ύπνο για  να μην μας κάνει να χάσουμε 1 ώρα για πάρτη του επειδή τον ξεζουμισε το μιλφακι και μας έστησε για μπάνιο και εμάς μας ξεζουμιζουν αλλα είμαστε στην ώρα μας αυτά τα κανεις στην πατταγια

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Να πληροφορισο  τον μπικου  οτι σήμερα θα παει με ένα μικρουλι και νωρίς για ύπνο για  να μην μας κάνει να χάσουμε 1 ώρα για πάρτη του επειδή τον ξεζουμισε το μιλφακι και μας έστησε για μπάνιο και εμάς μας ξεζουμιζουν αλλα είμαστε στην ώρα μας αυτά τα κανεις στην πατταγια
Αποψε εχει νωρις κανα short γιατι την 4η πρωινη εχει ραντεβουδακι με ενα sexy πλασματακι που σχολαει εκεινη την ωρα :grin:

Καληνυχτα συναγωνιστες απο τον μινι παραδεισο -του αντρα- της πατονγκ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom