alafakakis
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
poios psinete gia ekdromoula amesa exw diavasei tosa polla kai psinomai peite mu na vrume eisitiria na kleisume amesa
Και εγω οταν λεω για μιλφ εννοω 30 με 35. Πριν τα 30 ειναι αθωες και απειρες. Μετα τα 35 εμπειρες αλλα εχουν πονηρεψει πολυ.Επειδή, όμως, είμαστε ελεύθεροι άνθρωποι και γνώστες τις αγγλικής, μπορούμε να το μεταφράσουμε σε "mature I'd like to fuck" και να να είμαστε <<μέσα>> ;)
Πάντως κι εγώ την τελευταία βδομάδα από τις τρεις που ήμουν Πατάγια, την πέρασα με ένα τριανταπεντάχρονο μιλφοειδές που με έκανε να χάσω τρία κιλά.
Του χρόνου μόνο τέτοια
Καλα τα πας αγορι!!!Αυριο πηγαινε bagla στριψε δεξια παραλιακη μετα 50 μετρα αριστερα εχει ενα μασατζιδικο εκει ζητα την Emi απο ching mai 22 ετων αμα την πετυχεις θα ψαχνεις να βρεις τ'αρχιδια σου,λεω αν την πετυχεις γιατι δουλευει και Bankgok αυτη,αν την πετυχεις πες της φιλος του Τony from Greece δουλευε σε μας οταν ειχα εγω το μασατζιδικο,την ειχα φερει απο το βορα,αν την πετυχεις θα χασεις το καβλι σου!!!!!Αποψε εχει νωρις κανα short γιατι την 4η πρωινη εχει ραντεβουδακι με ενα sexy πλασματακι που σχολαει εκεινη την ωρα
Καληνυχτα συναγωνιστες απο τον μινι παραδεισο -του αντρα- της πατονγκ
Στον αθλητισμο και στο γαμηση δεν υπαρχoυν, συγνωμη και ορια !!!!αλλα εσυ αγορι εχεις εκπονησει τον δωδεκαλογο του γυφτου...συγνωμη πηδηματος!!!! τι ασχολεισαι με Milf and mothers?Με την ετοιμολογικη εννοια του ορου,η συντριπτικη πλειοψηφια των σεξοτουριστων στη Ταυλανδη,ειναι μιλφακηδες...
Milf σημαινει mother i like to fuck...Ε,ολες σχεδον οι Ταυλανδες που κανουν πιατσα,μανες ειναι...
Κουλαντρίζονται φίλε κωλόγερε. Παίρνεις τ' αρχίδια στο χέρι μεν, αλλά κουλαντρίζονται... ;)Και εγω οταν λεω για μιλφ εννοω 30 με 35. Πριν τα 30 ειναι αθωες και απειρες. Μετα τα 35 εμπειρες αλλα εχουν πονηρεψει πολυ.
Εγώ και Ταϋλάνδη να την έβλεπα για γύφτισσα θα την περνούσα... αλήθεια έχει γύφτους η Ταϋλάνδη;συγγνώμη, γούστα είναι αυτά, αλλά αν τη συγκεκριμένη την έβλεπε κάποιος στην Ελλάδα θα την πέρναγε για γυφτάκι!!
Ουτε και στο φαγητο...Στον αθλητισμο και στο γαμηση δεν υπαρχoυν, συγνωμη και ορια !!!!
Χωρις να θελω να κανω τον ξερολα αλλα στο συγκεκριμενο αθλημα νομιζω οτι οσο περισσοτερο τρως τοσο περισσοτερο σου ανοιγει η ορεξη.Δεν το λεω μονο εγω αλλα και επιστημονικες ερευνες. Τωρα οσο αφορα τα γουστα εμεις οι παλιοτεροι ισως επειδη στα νιατα μας δεν ειχαμε και παρα πολλες επιλογες να ειμαστε πιο ανοικτοι και ανεκτικοι. Πιστεψε με ομως προσωπικα οι επιλογες μου εξαρτωνται 90% απο το πως με κοιταζουν τα ματια που εχω απεναντι μου. Ολα τα αλλα ερχονται μετα.Ουτε και στο φαγητο...
Αν ειδικα σου ειναι δυσκολο να βρεις φαγητο και εχεις να φας καιρο,τρως οτι βρεις μπροστα σου...
Αν εχεις καθε μερα φαγητο και εισαι γενικα "χορτασμενος",τοτε εχεις την ευχερια και να επιλεγεις και να τρως αυτο που σου αρεσει περισσοτερο...
Υπαρχουν βεβαια και καποιοι που "σαβουριαζουν" αδιακριτως...
Υ.Γ..Εγω ειμαι συνηθως "χορτασμενος"...Ο νοων νοητω... ;)
Ουτε και στο φαγητο...
Αν ειδικα σου ειναι δυσκολο να βρεις φαγητο και εχεις να φας καιρο,τρως οτι βρεις μπροστα σου...
Αν εχεις καθε μερα φαγητο και εισαι γενικα "χορτασμενος",τοτε εχεις την ευχερια και να επιλεγεις και να τρως αυτο που σου αρεσει περισσοτερο...
Υπαρχουν βεβαια και καποιοι που "σαβουριαζουν" αδιακριτως...
Υ.Γ..Εγω ειμαι συνηθως "χορτασμενος"...Ο νοων νοητω... ;)
Χωρις να θελω να κανω τον ξερολα αλλα στο συγκεκριμενο αθλημα νομιζω οτι οσο περισσοτερο τρως τοσο περισσοτερο σου ανοιγει η ορεξη.Δεν το λεω μονο εγω αλλα και επιστημονικες ερευνες. Τωρα οσο αφορα τα γουστα εμεις οι παλιοτεροι ισως επειδη στα νιατα μας δεν ειχαμε και παρα πολλες επιλογες να ειμαστε πιο ανοικτοι και ανεκτικοι. Πιστεψε με ομως προσωπικα οι επιλογες μου εξαρτωνται 90% απο το πως με κοιταζουν τα ματια που εχω απεναντι μου. Ολα τα αλλα ερχονται μετα.
Μεγαλη κουβεντα...Εκει ακριβως ειναι το ζουμι ολης της συζητισης...... να ειμαστε πιο ανοικτοι και ανεκτικοι...
Καλησπερα απο Πατονγκ...
Το χθεσινο βραδυ μου "καταναλωθηκε" απο μια Milf που με "κατασπαραξε" κανονικα.Γαμησι για πορνοταινια...
Αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι χρειαζεται που & που αυτη η εναλλαγη.Καλα χρυσα τα πιπινια, αλλα χαληλων τονων στο κρεβατι.
Γι αυτο ομως που θελω να ενημερωσω,ειναι για τo "Seduction" club.
Mετα απο παροτρυνση ενος φιλου,ειπαμε να παμε στο εν λογω club για να αλλαξουμε λιγο τη βραδυα μας.
Εισοδος 300 μπατ !!! χωρις ποτο
Λειτουργουν 2 επιπεδα μεσα στο κλαμπ,στον 1ο και τον 2ο οροφο
Στο πρωτο επιπεδο Αγγλοσαξονες & λοιποι συγγενεις χοροπηδαγανε σαν τα κατσικια ενω οι γυναικες που υπηρχαν,ηταν ελαχιστες,οι μισες ηταν Ρωσσοβιζιτουδες και οι υπολοιπες,μετριες εως μπαζα που προσπαθουσαν να διασκεδασουν (λεμε τωρα).
Στο 2ο επιπεδο,λιγοτερος κοσμος,πιο light μουσικη,καμια 50αρια Posers ειτε επιναν τις σαμπανιες τους με υφος χιλιων καρδιναλιων,ειτε χαμουρευωντουσαν με κατι διμετρες εξωπραγματικες μουναρες...
Η γενικη μου αισθηση απο το μερος αυτο ειναι οτι προκειται, και καλα, για το Hi club του φτωχου φραγγολεβαντινου τουριστα που νομιζει οτι κανει τη μεγαλη ζωη... πληρωνοντας αδρα ρωσσιδες βιζιτουδες.
Αργοτερα οταν επεστρεψα στην tiger συνειδητοποιησα οτι η seduction ηταν το πιο "πεταμενο" 20αλεπτο στην μεχρι τωρα παραμονη μου στην Ταιλανδη.
Μεγαλη κουβεντα...Εκει ακριβως ειναι το ζουμι ολης της συζητισης...
Εγω απλα...ΔΕΝ...
Και απο τη στιγμη που κατι ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΩ,ΔΕΝ ανεχομαι να εχει και το παραμικρο ψεγαδι...Αν βγαλει η γκομενα το σουτιεν και πεσει το βυζι στο πατωμα,τη πεταω εξω με τις κλωτσιες...Εγω σαβουρογαμης δε γινομαι...
Και αυτο ειναι "σταση ζωης"...Απαξ και μου παρεχεται η δυνατοτητα επιλογης..(σε οτιδηποτε)...θελω να αγοραζω αυτο που ανταποκρινεται σε μεγαλυτερο βαθμο στα λεφτα που ξοδευω...(για τα δικα μου δεδομενα βεβαια)...
Ενα απλο παραδειγμα..
Εχω παει τοσες φορες Μπανγκοκ,εχω μεινει σε 5 διαφορετικα ξενοδοχεια και ομως,για να κλεισω παλι ξενοδοχειο "εφαγα" συνολικα πανω απο 20 ωρες στο ιντερνετ διαβαζωντας reviews απο τουλαχιστον 15 ξενοδοχεια για να επιλεξω...
Αλλος μπορει να εκλεινε σε 5 λεπτα...Εγω ηθελα να σιγουρευτω οτι θα βρω το καλυτερο... ;)
Δεν αντιλεγω σε αυτο. Νομιζω οτι ολοι αυτο προσπαθουμε να κανουμε. Απλως ο καθενας εχει τα δικα του κριτηρια.Να σου πω ενα απλο παραδειγμα. Η Τζουλια Αλεξανδρατου. Παρα πολλοι ειναι αυτοι που θα εδιναν μια ολοκληρη περιουσια για να πανε μαζι της. Εγω ακομα και αν ηταν η μοναδικη γυναικα στο κοσμο δεν θα μου σηκωνοταν οταν κοιταζα αυτο το ψυχρο αλλαζονικο προσωπο της.Και αυτο ειναι "σταση ζωης"...Απαξ και μου παρεχεται η δυνατοτητα επιλογης..(σε οτιδηποτε)...θελω να αγοραζω αυτο που ανταποκρινεται σε μεγαλυτερο βαθμο στα λεφτα που ξοδευω...(για τα δικα μου δεδομενα βεβαια)...
επειδή ο μπικου δεν γουσταρει μασαζακια θα Πάω εγω και θα στείλω ενημερωσειΚαλα τα πας αγορι!!!Αυριο πηγαινε bagla στριψε δεξια παραλιακη μετα 50 μετρα αριστερα εχει ενα μασατζιδικο εκει ζητα την Emi απο ching mai 22 ετων αμα την πετυχεις θα ψαχνεις να βρεις τ'αρχιδια σου,λεω αν την πετυχεις γιατι δουλευει και Bankgok αυτη,αν την πετυχεις πες της φιλος του Τony from Greece δουλευε σε μας οταν ειχα εγω το μασατζιδικο,την ειχα φερει απο το βορα,αν την πετυχεις θα χασεις το καβλι σου!!!!!
Εγω τη συγκεκριμενη,περα απο το "υφακι" και σα γυναικα τη θεωρω ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ...Δεν αντιλεγω σε αυτο. Νομιζω οτι ολοι αυτο προσπαθουμε να κανουμε. Απλως ο καθενας εχει τα δικα του κριτηρια.Να σου πω ενα απλο παραδειγμα. Η Τζουλια Αλεξανδρατου. Παρα πολλοι ειναι αυτοι που θα εδιναν μια ολοκληρη περιουσια για να πανε μαζι της. Εγω ακομα και αν ηταν η μοναδικη γυναικα στο κοσμο δεν θα μου σηκωνοταν οταν κοιταζα αυτο το ψυχρο αλλαζονικο προσωπο της.
σκετη ταλαιπωρια εισαι ρε πιπι.Εχω παει τοσες φορες Μπανγκοκ,εχω μεινει σε 5 διαφορετικα ξενοδοχεια και ομως,για να κλεισω παλι ξενοδοχειο "εφαγα" συνολικα πανω απο 20 ωρες στο ιντερνετ διαβαζωντας reviews απο τουλαχιστον 15 ξενοδοχεια για να επιλεξω...