Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
λακη καλως ηρθεσ φιλε.γερος και δυνατος.ειδες κουκλακια ο παγκταο?αμα σου πω ποιος τον εβαλε στο τρυπακι τον ladyboys που τον ζαλιζε ποσο ωραια ειναι αυτα τα κουκλια...χαχαχα ποιος αραγε?αντε οκτωβρη λακη ανεβαινω.

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
710
Πόντοι
4.255
Αγαπητοι φιλοι και συναγωνιστες............ηθελα απλως να πω ενα γεια στο φορουμ και σ'ολους εδω μεσα και για μια ακομη φορα ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟΥς ΓΙΑ ΤΙς ΕΥΧΕς ΤΟΥς ΓΙΑ ΤΑΧΕΙΑ ΑΝΑΡΡΩΣΗ.............
Ειμαι σπιτι μου και ειμαι στο σταδιο της αναρρωσης ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ,παω παρα πολυ καλα!!!!!
Ο γιατρος μου ειπε οτι αν συνεχισω ετσι,υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να ΑΠΟΒΑΛΛΩ ΤΕΛΕΙΩς τον ιο της Ηπατιτιδας και να "καθαρισει" ο οργανισμος μου απ'αυτο και θα ειναι σαν να μην το ειχα ποτε!!!!!
Πρεπει ομως να κανω "ειδικη διατροφη"(οχι λιπαρα,πολλα φρουτα και λαχανικα και πολλα υγρα)και ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!!!

Μπραβο στα παιδια της Αθηνας που κανονιζουν συναντησεις μεταξυ τους και ετσι εχουν την ευκαιρια να γνωριστουνε!!!!Βεβαια(να ριξω μια "μπηχτη")εμεις στη Θεσ/νικη  εχουμε "καθιερωσει" τετοιες συναντησεις και εχουμε και "στεκι".....και μαλιστα εχει αναπτυχθει μεταξυ μας και μια φιλια πολυ καλη.........και παλι Μπραβο..............Αντε και καποια στιγμη και Πανελληνιο συνεδριο!!!! :grin:

Θελω ομως να δωσω τα χαιρετισματα μου σε μερικα "σπεσιαλ" ατομα και να τους ευχαριστησω(παρακαλω μην με παρεξηγησετε οι υπολοιποι)........Θελω να χαιρετησω και ευχαριστησω τους.........Theos_Panas,Pagtao,Aristarxos,Homies187,Jamest,Taxidiwtis,Skorpios4,djzan,Thailander,Μπικου,Αλεξη,Hussain,liberg0,victoriatus,allantalon,Mykonos,arximakakas,alfistas,pipinomaniac,KostasF16,master21,musician,Κωλο-γερος,Κostas_thai και ολους οσους μου συμπαρασταθηκατε σ'αυτη την δυσκολη στιγμη της υγειας μου!!!!!

Ευχαριστω παιδες!!!

ΠΟΤΕ ΦΕΥΓΟΥΜΕ???

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
710
Πόντοι
4.255
λακη καλως ηρθεσ φιλε.γερος και δυνατος.ειδες κουκλακια ο παγκταο?αμα σου πω ποιος τον εβαλε στο τρυπακι τον ladyboys που τον ζαλιζε ποσο ωραια ειναι αυτα τα κουκλια...χαχαχα ποιος αραγε?αντε οκτωβρη λακη ανεβαινω.

Καλως να ελθεις!!!

Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
απ' ότι θυμάμαι, τους έστειλα mail πριν λίγο καιρό και μου είχαν ζητήσει 500 baht joiner fee.  :tickedoff:
γενικά ήσουν ευχαριστημένος με αυτό; πρέπει να είναι και κοντά στη δράση.
κι εγώ αυτό σκέφτομαι να κλείσω γιατί φαίνεται αρκετά καλό με πισίνα κλπ...
εκλεισα δικλινο καιδεν ειχα καποιο προβλημα ,τους ρωτησα απο την αρχη . το ξενοδοχειο πολυ καλο αλλα τη πισινα δε τη δοκιμασα.εμεινα 2 βραδια μετα πηγα στο αδελφακι του στο τελος της WS στο SIAM BAYSHORE θα αναφερθω εκτενως

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Γεια Ζαν.............Μεγα ladyboy killer!!!!!!!!!Tι κανεις,ρε θηριο???τι λεει???θα κατεβουμε κατω??? :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

φιλε ξερεις οτι ποτε δεν ειμαι σιγουρος ποτε θα ξαναπαω. ισως μετα το καλοκαιρι αν ολα πανε καλα. μακαρι να ξαναβρεθουμε ολοι κατω και να περασουμε super!

Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
στο θεμα του ΦΑΓΗΤΟΥ οι επιλογες ηταν πολλες 1τα ''κλασικα'' μακ ντοναλντ,κφσ, πιτσα χατ κτλ οπου οι τιμες δε διαφεραν πολυ απο ελλαδα, (καλα μερη για ανταλλαγη τηλεφωνων!!)2 εστιατορια-ψαροταβερνες κυριως στη WS οπου οι ομοιοτητες με αντιστοιχες ελληνικες πολλες αλλα πολυ πιο φτηνες και με φρεσκα ψαρια.3 μαγειρια που δεν ηταν κεντρικα και σιγουρα πιο δυσκολο να τα βρειτε με αποκλειστικα ταυλανδεζικη κουζινα και αρκετα φτηνη.4 καροτσια τα οποια βρισκονται παντου και θυμιζουν τα αντιστοιχα στην ελλαδα εξω απο τα γηπεδα με τα σουβλακια,τα προτιμουν ολα τα μωρα μετα απο ξενυχτι,τα δοκιμασα μια φορα αλλα δεν μου αρεσε,αρκετα φτηνα αλλα οπως τους εβλεπα να πιανουν κατι φτερουγες με τα χερια ξενερωσα.5 τα πρωινα μπουφε των ξενοδοχειων, τεραστια ποικιλια  και ποσοτητα ,τα τιμουσα δεοντως οποτε μπορουσα, απο τις 6 που αρχιζαν αραζα πανω απο μιση ωρα απολαμβανοντας το ξημερωμα της ΠΑΤΤΑΓΙΑ 6 στα σουπερ μαρκετ στα οποια οτι εβλεπες στη βιτρινα τους απο κρεας η θαλλασινα τους ζητουσες να στα ψησουν η να στα τηγανισουν και τα τρως εκει η τα παιρνεις στο ξενοδοχειο ,οι τιμες τρομερα φτηνες καιτελος υπαρχουν τα seven-eleven οπου ασχετα μετην ονομασια ειναι ανοικτα24ωρο.εχουν ολα τα βασικα που θα χρειαστει  ειτε να φαει ειτε να πιει να καπνισει καποιος.επιστρεφω

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
The store was originally open from 7 AM to 11 PM. That was how it got it's name. It is also the store's birthday.

In 1927, convenience retailing began simply enough when an employee of Southland Ice Company in Dallas started selling milk, eggs and bread from the ice dock. Soon, the convenience store was born and became known as 7-Eleven to reflect the 7 a.m. to 11 p.m. hours of operation.

July 11 (7/11) is the official birthday of the 7-Eleven® convenience store chain.

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Λακη παντα γερος & δυνατος να εισαι.
Να ξερεις οτι η πρωτη singa καθε βραδυ ειναι για παρτυ σου. :rockon:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.887
Πόντοι
19.795
Σημασια νομιζω δεν εχει πως τη γραφει. Σημασια εχει πως ειναι εκει και τη πινει. Και απο οτι ξερω τη πινει και με καλη παρεα.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.887
Πόντοι
19.795
Pagtao μη κανεις το κοροιδο. Αρκετα λουφαρισες. Στειλε καμμια ανταποκριση  και για εμας τους φτωχους εδω στο Gleece.

gioro27

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Το ξέρω οτι είναι με καλή παρέα αφου μαζί τις πίνουμε κάθε βράδυ

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Pagtao μη κανεις το κοροιδο. Αρκετα λουφαρισες. Στειλε καμμια ανταποκριση  και για εμας τους φτωχους εδω στο Gleece.
Πες του τα,γιατι αν τα πω εγω κινδυνευω να φαω καμια singha στο κεφαλι. :2funny:

Και αφου δεν μπορω να γραψω καλα τη sing(h)a,λεω αποψε να το ριξω στην μπυρα Lao... (αν τη βρω πουθενα ;))...

salwnakos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Like
2
Πόντοι
0
καλησπερα από το μέτωπο της Μπανγκόκ,ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπολεμιστές που ανέδειξαν το θέμα Nuru massage(μοναδική εμπειρία).Να προσθέσω κι εγώ μια πληροφορία,top επιλογή για freelancers στη περιοχή της Sukhumvit disko Klimax.Βρίσκεται στο γκαράζ του ξενοδοχείου Ambassador,είσοδο απο soi 11 ή soi 13.Συμβουλή παζαρέψτε τις τιμές γιατί τα lbsm ζητάνε ότι να ΄ναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom