Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
flynow για τσεκαρε και αυτο το agogo.
δεν θυμαμαι ρε γαμωτο αν πηγα, μαλλον οχι ομως, εχει αξιολογοτατα μωρα.
Κώστα από ότι μου είπες μήπως το μπερδεύεις με το dollhouse agogo? Πάντως φαίνεται πολύ αξιόλογο, θα πρέει να το επισκεπτούμε και να κάνουμε τις ανάλογες κριτικές.

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
λοιπόν εγώ παραιτούμαι γιατί κανείς δεν [size=10pt]ενδιαφέρεται για πληροφορίες[/size] όποτε έχω σκεφτεί να γράψω κάτι ....[size=10pt]άσκοπο τα λόγια μου[/size]  ;)

καλώ χειμώνα σε όλους σας !

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
λοιπόν εγώ παραιτούμαι
βεβαια, εσυ παραιτεισαι γιατι σε λιγο φευγεις για πολυ καιρο, ελπιζω να σε πετυχω καπου στην ταυλανδη,
ρε παιδια, σταματηστε τον μιμικο, δεν τον μπορω αλλο.
τοσο κακο κανεις δηλαδη στον εαυτο σου που πας διακοπες. ωραια, κοβουμε και τις διακοπες, τι αλλο μενει? ολα κομενα τα χουμε ετσι κι αλλιως, να κοψουμε και αυτο. και οποιος δεν εχει χρηματα να παει ται ,να μην παει. να μεινει εδω, εγω βλεπω γυρω μου ατομα να αγοραζουν καθε χρονο καινουριο υπολογιστη φυσικα αμαξαρα δυσαναλογη με το εισοδημα τους, (70 δοσεις) να εχουν play station 3, να την κοπανανε σαββατοκυριακα χειμωνα καλοκαιρι να καταναλωνουν τις μπομπες των μπαρς κτλ. οταν ακουν ομως οτι το εισητηριο για ται εχει 700 ευρο να σε βλεπουν με δεος σαν να εισαι ωνασης. διαλεγεις και παιρνεις, αν ολα αυτα τα εχεις βαρεθει και θες ταξιδια σε αλλους πλανητες (οπως εγω),
βουτας το διαβατηριακι και δρομοοοοο

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
μαγεια

Συνημμένα

• Koh_Samui_088.jpg
    Koh_Samui_088.jpg
    55,4 KB · Εμφανίσεις: 48

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
παντως, με αφορμη το 34 και σημερα του πιπινομανιακ ηθελα να πω για τη δικια μου, ατυπη, αντιστροφη μετρηση μεχρι τα χριστουγεννα που καλως εχοντων των πραγματων θα κατεβω ενα 10ημερακι κατω.
ρε πουστη μου, σε τι σκατοκοινωνια ζουμε..
απο τη μερα που γυρισα εχω ακουσει τ' απιστευτα γι' αυτο το ταξιδι. γιατι πηγα, αν πηδηξα οτι θυληκο κινειται εκει κατω, αν ειδα παιδεραστες, αν,αν,αν... και δωστου κυρηγματα ηθικης απο ανθρωπους που εχουν κατακλεψει, που χρεωνονται για τη μοστρα και τη μουρη που πρεπει να πουλησουν στους γυρω τους (τ' οτι δεν εχουν να φανε δεν εχει καμμια σημασια), κερατωνουν το στεφανι τους και αλλα πολλα.
αλλα η ηθικη ηθικη..
και να εχω φτασει σε σημειο να πιστευω κι εγω οτι τα χριστουγεννα δε θα παω ταυλανδη αλλα ντουμπαι. νοιωθω οτι μενω στο περιθωριο απο καποιους που ακολουθουν τις προσταγες την γαμοκοινωνοιας που ζουμε, επειδη σκεφτομαι διαφορετικα απο αυτους, επειδη δεν παντρευομαι τις σαβουρες τους, επειδη θελω να ξαναπαω ταυλανδη..
στ' αρχιδια μου τους γραφω βεβαια αλλα.. απογοητευομαι απο τη μαλακια που εχει πια στο μυαλο του ο νεοελληνας.
α και αντε να εξηγησω σε αυτους τους τυπους οτι ειμαι αρρωστος με τη σχιστοματικη φυλη και ενας βασικοτατος λογος που θελω το ταξιδι αυτο να το κανω σαν κολιατσου-παγκρατι ειναι αυτος. μεγαλα νοηματα γι' αυτους..

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
μαζι σου ροκο, προχωρα!

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
ανοιξε καινουργια ντισκο στο πουκετ, η οποια απο οτι διαβαζω μαζευει πολυ κοσμο, την ειχα δει οταν ημουν κατω αλλα δεν την ειχα τιμησει, τωρα βρηκα την σελιδα της για εξερευνηστε φαινεται να αξιζει...

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
παρτε και εναν προχειρο χαρτη της bangla στο πουκετ.

Συνημμένα

• banglamap.gif
    banglamap.gif
    5 KB · Εμφανίσεις: 27

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
σας παραθετω καποιες συμβουλες σχετικα με τις γυναικες της ταυλανδης, πιστευω οτι δεν χρειαζεται να τις μεταφρασω.

Some advices regarding nightlife in Phuket
Don't make serious promises you can't keep. Believe it, your life may not be so valueable if you make false promises to lure girls to your intensions. Don't say 'I like/love you' if you don't mean it and be careful if you have many girls, the girls may end up fighting with eachother or with you.

Always practice safe sex and use condom. Be mindful of AIDS! You don't want it. Altought, I have been told that many men don't want to use condom, and I can't believe it! Either they are very stupid or they already have AIDS? Bad enough, some girls actually do it without condom.

You have to understand that all sexy girls are not females. There are many beautiful 'ladies' that actually are men; transvetites or transsexuals (katoeys). These groups can be extremely rude, dangerous and revengeful if a promise is broken. Be careful.

You fall in love with a girl? Don't give her too much money, use common sense. I have heard many stories about girls getting huge amounts of money from men who love them. The girl may or may not like you. But many girls are actually looking for relationsships with a good man and there are happy stories too.

Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
...ή μηπως πιστευετε οτι μπορουμε να φευγουμε καθε λιγο και λιγακι να κατεβαινουμε κατω? και ως ποτε θα το κανουμε? μια ζωη? και θα γυρναμε εδω και θα κανουμε τι? θα αναμενουμε απλα ποτε θα περασουν οι μερες για το επομενο ταξιδι?

τα λεω ολα αυτα επειδη ειμαι ο μικροτερος μεχρι στιγμης απο την παρεα που ανεβοκατεβαινω κατω, και εσεις οι ιδιοι (πολλοι απο εσας) μου εχετε πει οτι ειναι λιγο υπερβολικο αυτο που κανω για την ηλικια που το κανω...
Λέγε λέγε mimiko γιατί μερικοί πιστεύουν ότι η ζωή είναι ένα 10-ήμερο ταξίδι στην Παττάγια και το άλλο διάστημα αιματηρές οικονομίες με την προσδοκία του επόμενου ταξιδιού.
Αρχικά πίστευα ότι τα περισσότερα απο τα άτομα που γράφουν εδώ είναι σχετικά μικρής  ηλικίας (γύρω στα 25-30) σιγά σιγά διαπιστώνω ότι η πλειοψηφία έχει αρκετά μεγαλύτερη ηλικία!!. Αν σε ηλικία μεγαλύτερη των 30 ετών ταξιδεύεις 10.000 χιλιόμετρα για να πηδήξεις τότε κάτι  δεν πάει καλά στη ζωή σου.  Δικαιολογίες βέβαια μπορείς να βρείς, φταίνε οι Ελλεεινίδες με την συμπεριφορά τους , τις απαιτήσεις τους, τη μορφή τους  κ.λπ.
Άλλος δηλώνει "άρρωστος με την σχιστομάτικη φυλή" να ήξερε πόσο κοντά στην πραγματικότητα βρίσκεται.  Το κακό είναι μετά από 10 χρόνια  θα τελειώσουν οι δικαιολογίες και θα μείνει ένα κενό που κανένα σχιστομάτικο πλάσμα δεν θα μπορεί να γεμίσει.  Τότε ίσως καταλάβει ότι το βασικό είναι να βρείς σύντροφο και όχι απλά ένα πλάσμα για να κάνεις μαραθώνιους sex.
Να τονίσω ότι δεν είμαι κατά της επίσκεψης στην Παττάγια ούτε κατά του μαραθώνιου sex.  Θα έλεγα μάλιστα ότι επιβάλλεται να γίνει 1-2 φορές για λόγους εμπειρίας από νεαρά άτομα. Βέβαια το ιδανικό είναι  να συνδυαστεί με επίσκεψη όλων των αξιοθέατων της Ταϋλάνδης αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία. Αυτά δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την ηθική το να περνάς καλά και να είσαι ευτυχισμένος είναι πολύ βασικό αλλά θα πρέπει να σκέπτεσαι και λίγο τις πιθανές επιπτώσεις αυτού που κάνεις. Για παράδειγμα η κοκκαϊνη δεν προκαλεί εθισμό, προκαλεί υπερδιέγερση και αντοχή που συνδυάζεται με διαύγεια του νού.  Για το λόγο αυτό άλλωστε την χρησιμοποιούν επιχειρηματίες.  Το πρόβλημα είναι κάποτε τελειώνει αυτή η κατάσταση και φυσικά το άτομο θέλει να ξαναγυρίσει σε αυτή εδώ είναι και το λεπτό σημείο της υπόθεσης το άτομο να αντιληφθεί ότι η κατάσταση εκείνη δεν ήταν πραγματική και δεν μπορεί να υποκαταστήσει την κανονική ζωή σου.  Το πρόβλημα λοιπόν με την Παττάγια δεν είναι ηθικό είναι να πιστεύεις ότι αυτή είναι η πραγματική ζωή και ότι εσύ είσαι ένα άτομο μοναδικό στον κόσμο που οι γυναίκες πρέπει να υπηρετούν.
Να θέσω ένα ερώτημα θεωρητικό: αν είχατε μια κόρη να μεγαλώσετε θα την μεγαλώνατε με τις "αρχές" της Παττάγια, (δεν χρειάζεται μόρφωση αρκεί να κάνει καλό σεξ, υποταγή στον άνδρα, να φέρνει λεφτά με κάθε τρόπο στην οικογένεια κ.λπ)ή θα την μορφώνατε και θα θεωρούσατε ότι είναι ίση με τους άνδρες και ότι θα πρέπει να απαιτεί από τους συντρόφους της μια συμπεριφορά παρόμοια με αυτή που εκείνοι απαιτούν από τις συντρόφισσες τους.     

Τέλος πάντων ορισμένοι μας θεωρούν μαλάκες και ηθικολόγους πραγματικά εύχομαι να συνεχίσουν σε όλη τη ζωή τους να μας θεωρούν έτσι, γιατί το πραγματικό πρόβλημα θα εμφανιστεί όταν καταλάβουν ότι ξόδεψαν τη ζωή τους χωρίς νόημα.  Πάντως διαβάστε κανένα ξένο φόρουμ τέτοια φαινόμενα δεν υπάρχουν μόνο στην Ελλάδα.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Ναι, οι ελεεινίδες είναι όλο μόρφωση και ισότητα  :jerking:

Και υποθέτω ότι το κενό θα μας το γεμίσει μιά ντόπια χοντροκώλα γαλότσα με παρανοικές απαιτήσεις που με την πρώτη δυσκολία θα την κάνει ζητώντας όσο μεγαλύτερη διατροφή γίνεται.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
υπαρχει περιπτωση οπου και να πας για οποιονδηποτε λογο και να μην σκεφτεις το σσεξ??
μαλλον οχι γιατι ειναι ελαχιστες οι χωρες που δεν θα το σκεφτεις
ΝΑΙ, Στο Αφγανιστάν για παράδειγμα  :2funny: :2funny: :2funny:

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Φιλε ταξιδιωτη,χωρις διαθεση διορθωσης,αλλα λογω κοινωνικης ευαισθησιας στο θεμα των ναρκωτικων,θα ηθελα να διευκρινισω, οτι η κοκαινη σαφως δε δημιουργει σωματικη εξαρτηση,αλλα σιγουρα προκαλει απολυτη ψυχικη εξαρτηση απο τις πρωτες κιολας φορες χρησης.

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Μην αρχίζετε πάλι. Σίγουρα η ζωή ξοδεύεται χωρίς νόημα , ότι κι αν κάνει κανείς."Παντρευτείς δεν παντρευτείς θα το μετανιώσεις" , που λέει και το ρητό. Ο τόπος αυτός είναι για να ανταλλάσονται πληροφορίες για Ταϊλάνδη. Σωστό είναι να επισημαίνονται οι κίνδυνοι , αλλά προσοχή στο ύφος. Μη δίνετε συμβουλές κάποιοι με προκλητικό τρόπο γατί κάποιος άλλος θα απαντήσει και δεν οδηγεί πουθενά το πράγμα. Ας ζυγίσουν οι ενδιαφερόμενοι τα υπέρ και τα κατά και ας ακολουθήσουν το δρόμο της "αρετή" ή της "κακίας".
Με κουράσατε , πάω να ρίξω έναν υπνάκο  :)

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
φιλε ταξιδιωτη, δεν εχω πια τη διαθεση (καποτε την ειχα) να νταντευω καμμια αμυαλη, ουτε να εχω νταβατζη στο κεφαλι μου, στη ζωη μου, στο πορτοφολι μου, παντου.. προτιμω να ζω το ψεμα μια φορα το μηνα, παρα να το ζω για ολη μου τη ζωη. οσο για τη συντροφια που λες? τα παντα αγοραζονται σημερα και οταν τη χρειαστω θα δουμε τι θα κανω. εξαλλου, σημερα οι μισοι (μην πω παραπανω) γαμοι καταληγουν σε διαζυγιο, αυτη ειναι η "πραγματικη" και "κανονικη" ζωη, συμφωνα με τα λεγομενα σου?

todok, οταν γραφεις για τις προκομενες εισαι απολαυστικος και συμφωνω 100% μαζι σου..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom