Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μην αγχώνεστε χτες βράδυ κατέβηκε κι άλλο...38,60  :headbang: δεν πάμε καθόλου καλά

Εν τω μεταξύ στη βρωμο-Πατόνγκ το αδιαχώρητο. :idiot:Η παραλία και χτές γεμάτη όλες οι σειρές με τις ξαπλώστρες πιασμένες.
Οι Ταϊλανδική οικονομία πολύ σκληρή για να πεθάνει.Οι τιμές τους ακατέβατες.Δεν τους καίγεται καρφί.Τα ξενοδοχεία
σχεδόν γεμάτα και οι πτήσεις ασταμάτητες.Αν κουμαντάριζαν λιγάκι και το μαύρο χρήμα που ρέει άφθονο θα ήταν πρώτοι.
Η ψυχολογία μας έχει πέσει λίγο.Η επισκέψεις στα ΑΤΜ περισότερες.Κακά τα ψέματα αν δεν ξοδέψεις εδώ δεν περνάς καλά.
Αν ήταν να κοιμάμαι σε παράγκα δωμάτιο και να τρώω καλαμάκια καθόμουν και στο νησάκι μου να πηγαίνω ψάρεμα.Και τα τίλακ θα μου πεις...ε αυτά είναι που μας κρατάνε τίποτα άλλο.
Χτες η βραδυά είχε και Hard Rock Agogo.Στην αρχή της Μπαγκλα.Καλή ροκ μουσική και λαχταριστά κορίτσια  :tits: :tits2: :tits: χωρίς όμως κάποια τοπ.Κατέβασα μία φίλη κουκλίτσα της δικιάς μου για ποτάκι.Ladydrink 180 μπατ... :idiot:τη ρωτησα για τρίο ήταν και οι δύο μέσα.Δεν το προχώρησα, ήμουν ξενέ αλλά και το αιτούμενο πριμ νίκης υψηλό.Θα αφήσω τις τρέλλες για το ψαροχώρι που ήδη αρχίζει και μου λείπει.
Το πρόγραμα σήμερα έχει εκδρομούλα απογευματινή στο James Bond island.Διαδρομή που την έχω κάνει αρκετές φορές αλλά επειδή η παρέα δεν έχει πάει θα συμμετέχω σαν αρχηγός γκρουπ... :rockon:

Ελπίζω η ωραία διαδρομή,η βαρκάδα με την long tail boat και ο φρέσκος θαλασσινός αέρας να μας κάνουν να ξεχάσουμε λίγο τα ισοτιμιακά.

Από την Πατόνγκ καλημέρες και καλό μήνα

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Μην αλλάξω από τώρα μήπως προλάβω και άλλη κατρακύλα :think:

Συνημμένα

• euro katrakila.JPG
    euro katrakila.JPG
    145,5 KB · Εμφανίσεις: 18

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
582
Πόντοι
291
ΧΑΛΙΑ πάει το Euro σε σχεση με το Μπατ..... Ας ελπισουμε τα πραγματα να καλυτερευσουν μεχρι τις γιορτες, αν και ΔΕ΅Ν το νομιζω, ειδικά τώρα που είναι και High Season ....  :headbang:

Να κανω μια ερωτηση που νομιζω δεν εχει απαντηθει ακομα....:

ΤΙ ειναι πιο ασφαλες και ευελικτο να εχουμε μαζι μας εκει κατα τις βολτες μας και τις εξοδους μας για να εχουμε μεσα τα προσωπικα μας αντικειμενα αξιας ?  Τσαντακι μεσης (μπανανα) ή τσαντάκι ώμου ???  Θελω να χωραει μερικα μετρητα, μια καρτα αναγκης για ATM, φωτοτυπια του διαβατηρίου μου, κινητό, 2η μπαταρια-καρτα φωτογραφικης μηχανης... :think:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ΧΑΛΙΑ πάει το Euro σε σχεση με το Μπατ..... Ας ελπισουμε τα πραγματα να καλυτερευσουν μεχρι τις γιορτες, αν και ΔΕ΅Ν το νομιζω, ειδικά τώρα που είναι και High Season ....  :headbang:

ΤΙ ειναι πιο ασφαλες και ευελικτο να εχουμε μαζι μας εκει κατα τις βολτες μας και τις εξοδους μας για να εχουμε μεσα τα προσωπικα μας αντικειμενα αξιας ?   Τσαντακι μεσης (μπανανα) ή τσαντάκι ώμου ???   Θελω να χωραει μερικα μετρητα, μια καρτα αναγκης για ATM, φωτοτυπια του διαβατηρίου μου, κινητό, 2η μπαταρια-καρτα φωτογραφικης μηχανης... :think:
δεν θα εχεις προβλημα.παρε κανα διακριτικο τσαντακι ωμου.

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Καλησπερα κ απο μενα,επιτελους η συνδεση του ξεν/χειου αποκατασταθηκε...
Χτες βραδυ στο αgogo, το μωρο του pagtao ηταν το καλυτερο εκει μεσα... :rockon:
Ολες οι μινιατουρες ηθελαν 3000+600 fine, αλλα τετοιες μπορεις να βρεις ευκολα & με τα μισα,απλα εκει πληρωνεις την μοστρα & την "ασφαλεια".
Μπηκα στον πειρασμο να αρπαξω ενα καυλιαρικο μωρο που μου τριφτηκε,αλλα το αφησα για αλλη φορα...
Τα εχω κανει & λιγο μανταρα εδω που τα λεμε γιατι τελικα πηρα αλλο μωρο απο μπαρ (φοβερη καυλιτσα...) & τωρα που γραφω εχω το milf tilak στο κρεβατι βαλαντωμενο στο κλαμα...

Στην καθιερωμενη βολτα απο χολυγουνντ,χθες δεν ειχε τιποτα το πολυ καλο,αλλα πολλες μαμασαν με 3-4 γκομενες η καθε μια & μαμαδες με κορες. Εγω ετσι δεν γουτσταρω,προτιμω τα μωρα που πανε μονα τους για διασκεδαση & ψωνισμα και οχι τις μπαμ  κατω επαγγελματιες.

Παντως σε γενικες γραμμες οι γυναικες εδω ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ & βριζω τον εαυτο μου για τα τοσα χαμενα χρονια...

Εχω να πω για τον pag oτι ειναι φοβερος τυπος,μακαρι να εμενε περισσοτερο εδω για να γινοταν κολαση...

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Μη σας απογοητεύσω αλλά μπήκαμε ήδη στη high season για την Ταϊλάνδη, οπότε μην είστε και τόσο αισιόδοξοι για την πορεία του Ευρώ σε σχέση με το baht. Αυτό λέει η κοινή λογική. Αν δεν έχουμε κάνα τρελό μπαμ στην Ασία τα πράγματα στην καλύτερη περίπτωση θα σταθεροποιηθούν εδώ.

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Εγω ετσι δεν γουτσταρω,προτιμω τα μωρα που πανε μονα τους για διασκεδαση & ψωνισμα και οχι τις μπαμ  κατω επαγγελματιες.
Καλώς ήρθες στο club των φρηλανσερόβιων καμάκι, παιχνίδι και Αγιος ο Θεός

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Γιατί βρε Μπίκου τι έκανες στο κορίτσι? :grin:
ή μήπως δεν έκανες :grin: και θέλει και άλλο
Παναθεμα τη ειναι γλυκυτατη & με προσεχει οπως δεν το εχει κανει ουτε η μανα μου..(που λεει ο λογος)
Θελω να απαλαγω αλλα...
Παντως χτυπαω αβερτα μουνακια στα διαλειματα :grin:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6

ΤΙ ειναι πιο ασφαλες και ευελικτο να εχουμε μαζι μας εκει κατα τις βολτες μας και τις εξοδους μας για να εχουμε μεσα τα προσωπικα μας αντικειμενα αξιας ?   Τσαντακι μεσης (μπανανα) ή τσαντάκι ώμου ???   Θελω να χωραει μερικα μετρητα, μια καρτα αναγκης για ATM, φωτοτυπια του διαβατηρίου μου, κινητό, 2η μπαταρια-καρτα φωτογραφικης μηχανης... :think:
Εγώ τα λίγα φράγκα που κουβαλάω πάνω μου τα βάζω πάντα στην μπροστινή τσέπη του παντελονιού μου για να είμαι σίγουρος και μάλιστα τα σπάω στις δύο τσέπες 1ον αν γίνει μαλακία τουλάχιστον να χάσω τα μισά και 2ον μην βγάζω μαζεμένα λεφτά και φαίνονται σε διάφορους περίεργους ή και στις γκόμενες ακόμα όπως την είχα πατήσει στο πρώτο ταξίδι στο πρώτο μασατζίδικο που είχα πάει και αντί για 500μπατο tip από την τσέπη έβγαλα και ένα 1000μπατο μαζί και μόλις το είδε η γκόμενα άστραψαν τα μάτια της και φυσικά το κορόιδο της τα έδωσε

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Μη σας απογοητεύσω αλλά μπήκαμε ήδη στη high season για την Ταϊλάνδη, οπότε μην είστε και τόσο αισιόδοξοι για την πορεία του Ευρώ σε σχέση με το baht. Αυτό λέει η κοινή λογική. Αν δεν έχουμε κάνα τρελό μπαμ στην Ασία τα πράγματα στην καλύτερη περίπτωση θα σταθεροποιηθούν εδώ.
Το μπατ σημερα 38,3...
Τα παντα ακριβα,ειδικα ρουχα κλπ ψωνια, πιο ακριβα απο ελλαδα.
Πιστευω οτι κανουν πολυ μεγαλη ζημια οι Ρωσσοι.Παζαρι μονο σε σαβουροπραγματα,οπουδηποτε αλλου δεν πεφτουν οι τιμες που να χτυπιεσε κατω...

Μιας & ανεφερα Ρωσσους... Τετοιες ρωσσιδες που κυκλοφορουν ουτε για πλακα δεν εχουμε δει Ελλαδα,σου φευγουν τα σαγονια...

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Παναθεμα τη ειναι γλυκυτατη & με προσεχει οπως δεν το εχει κανει ουτε η μανα μου..(που λεει ο λογος)
Θελω να απαλαγω αλλα...
Τα χουμε περάσει και εγώ είχα ένα πρόβλημα στο να τις διώχνω και πάντα κάποια την κράταγα 5-6 μέρες τα διαλείματα ήταν λίγο δυσκολα για μένα αλλά εσύ καλά ξηγιέσαι

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Θελω να απαλαγω αλλα...
και πως σε πηρε χαμπαρι ρε;εμενα μου ειχε εγκατασταθει στο δωματιο,σχολαγε 4 το μεσημερι αντε μετα να κανεις κατι..

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
και πως σε πηρε χαμπαρι ρε;εμενα μου ειχε εγκατασταθει στο δωματιο,σχολαγε 4 το μεσημερι αντε μετα να κανεις κατι..
Δουλευει βραδυ.Χτες την αφησα & την κοπανησα.Το μεσημερι σημερα εσπασε τα τηλεφωνα,εδιωξα οπως οπως το φοβερο μικρο που ειχα (θα πω γι'αυτην...)και τωρα εχω γκρινια & κλαμα...

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
582
Πόντοι
291
Δουλευει βραδυ.Χτες την αφησα & την κοπανησα.Το μεσημερι σημερα εσπασε τα τηλεφωνα,εδιωξα οπως οπως το φοβερο μικρο που ειχα (θα πω γι'αυτην...)και τωρα εχω γκρινια & κλαμα...
Αυτην την "μονιμη", πως την ψαρεψες Μπικου? Freelancer ή από μαγαζί ???

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Αυτην την "μονιμη", πως την ψαρεψες Μπικου? Freelancer ή από μαγαζί ???
Απο μπαρακι, αλλα δεν εχω δωσει ποτε μπαρfine  της εχω δωσει μονο 1500 & κατι ψιλοδωρακια...
Δεν ειναι μικρη,ειναι 30+ & οχι καμια μουναρα,αλλα ρε φιλε ειναι πολυ γλυκια & δεν μ'αφηνει να κουνησω ουτε το μικρο μου δακτυλακι...

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Απο μπαρακι, αλλα δεν εχω δωσει ποτε μπαρfine  της εχω δωσει μονο 1500 & κατι ψιλοδωρακια...
Δεν ειναι μικρη,ειναι 30+ & οχι καμια μουναρα,αλλα ρε φιλε ειναι πολυ γλυκια & δεν μ'αφηνει να κουνησω ουτε το μικρο μου δακτυλακι...

xaxa... ετοιμάσου να γνωρίσης την μαμα και τον μπαμπά δεν σε βλέπω να φευγης ελευθερος
απο κει...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
582
Πόντοι
291
Απλα την γνωρισες στο μπαρακι και φυγατε μαζι ΧΩΡΙΣ να πληρωσεις barfine ?
ή την πηρες τηλ  μετά και βρεθηκατε αλλου?

adriano69

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2010
Κριτικές
96
Like
803
Πόντοι
1.061

τωρα θα γνωρισεις την "μανιωδη" ζηλια που εχουν οι ασιατισες!καλο κουραγιο!

προσοχη καλο θα ηταν να αλλαξεις κανα ξενοδοχειο γιατι απο τη ζηλια τους δεν ξερεις τι μπορουν να κανουν!! :s&m_2: :grin: :grin:

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Χτες βραδυ πηρα ενα ωραιο μωρακι...
Χωρισαμε με τον φιλο Pag & κινησα για χολυγουντ(τα ειπα παραπανω),στο δρομο πιανει μπορα & χωνομαι στο σοι sea dragon για να βρω ενα καυλιαρικο που ειχα παρει τη 2-3 μερα (απο χολυγ.)το οποιο δουλευει στο Νο 4 μπαρ.
Στη διαδρομη πεταγεται μπροστα μου μια μαμασαν & αρχισε να μου μιλαει ιταλικα ! Αφου λεμε μερικες μαλακιες της λεω οτι ειμαι Greek & τοτε αρχιζει "αγαπη μου" "τι κανεις" στα ελληνικα!!!  Με καθιζει,κερναει & μπυρα !!
Διπλα μου, μωρο μεσ τη γλυκα & την ντροπη... αγγλικα ουτε τα βασικα,κερναω ποτα τη μαμασαν & τη μικρουλα,χαχανιζουμε γενικως & μετα απο λιγο φευγω...
Στην επιστροφη απο χολυγ. & αφου προσπερασα το sea dragon νιωθω ενα χερι να με αγγαλιαζει,ηταν η μαμασαν.
"Ελα να σου πω", μου λεει,"η μικρη σε θελει,ελα να την παρεις,χωρις μπαρfine & δωστης οτι θες η και τιποτα !!!
Κερασα μια γυρα ποτα & εφυγα με το μικρο που ετρεμε σα το ψαρι...
Στο δωματιο μπανιαραμε ο ενας τον αλλο,τα υγρα της μικρης ποταμι...τετοιο πραγμα δεν εχω ξαναδει!!! Οπου τη ακουμπαγα ετρεμε & οι κραυγουλες της με τρελαναν.
Πηρε κανα μισαωρο για να καταφερω να μπω...Στενη διοδος... Αλλα οταν τα καταφερα δεν τον εβγαζε απο μεσα της.Απο τις 4 περιπου μεχρι 7 το πρωι δεν ηθελε να τον βγαλει απο μεσα της με τιποτε... ηταν & καπως αποτομη μερικες φορες & δεν καταφερνα να τη "ζωγραφησω",οταν εγινε ομως τα πηρε ολα στο προσωπο & εμεινε "αγαλμα".
23 χρονων με παιδι στα 4,νοσοκομα σε μια πολη που δεν καταλαβα ποια (?) Ειναι ειπε σε διακοπες ενα μηνα & δουλευει για να συμπληρωσει... Ημουν λεει ο πρωτος Falag...
Για το τι αισθανθηκα ειμαι σιγουρος
Γι αυτα που μου ειπε για τη ζωη της,στην κριση σας...
Της εδωσα ενα 20ευρο(ειχα ξεμεινει) & ενα 500μπατο. Την ταισα πρωινο,με ρωτησε 500 φορες αν θα με ξαναδει Και...   

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom