Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
H Egypt ειναι ΟΚ,αλλα απο φαγητο στο αεροπλανο μαπα...Ασε που αλκοολ ουτε για αστειο...Ουτε καν μπυρα...
Αν παρεις τη μεσημεριανη πτηση,σε πανε σε ξενοδοχειο για την αναμονη στο Καιρο...(Αυτα να τα "ακουνε" οι 5αστερες "Qatar", που σε παρατανε στο αεροδρομιο 8 ωρες και ουτε καν να βγεις εξω μπορεις γιατι θελει βιζα επι πληρωμη)
Σαν ταξιδι επισης μια χαρα...Συγκεκριμενα,απο οτι θυμαμαι η προσγειωσεις που εκαναν οι πιλοτοι της Egypt ηταν απο τις πιο ομαλες που εχω βιωσει οσα χρονια ταξιδευω...

:thumbsup: :thumbsup:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
836
Πόντοι
4.255
ΑΨΟΓΗ ανταπόκριση Pagtao !
Ουτε επαγγελματιας δημοσιογραφος να ησουν... Εχεις αρχισει να μπαινεις κι εσυ στα "επαγγελματα" της ανταποκρισης και τερψης ολων ημων που δεν ειμαστε ακομα εκει.... ;)
Οντως ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ το Πουκετ οπως μας το περιγραφεις,και απο οτι εχω ακουσει και απο αλλους.... Ευτυχως, θα καθησω μονο 5 μερες εκει!  Τις υπολοιπες, Παταγια κατα συρροή και λιιιιιιιγγο Μπανγκοκ  :)

17 και σημερα για την δικη μου ανταποκριση....!!!!  :rockon:

Eιναι "παλια καραβανα" ο Pagtao!!!!Εχει γραψει "νουβελλες" επι του θεματος Ταυλανδης!!!!

amore tai

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
1
:2funny:παιδια μην ανχωνεσαι σε λιγο καιρο θα γινει η ελλαδα ταιλανδη και τοτε θα ερχονται οι ταιλανδεζες εδω να τις γαμαμα και να μας πληρωνουν :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
836
Πόντοι
4.255
Κυριοι & συντροφοι
Θα ηθελα παρακαλω τη γνωμη οσων εχουν ταξιδεψει με Egyptair και συγκριση με αλλες γνωστες, πχ Emirates , Qatar.
Εαν καποιος θελει να βοηθησει και δεν θελει να γραψει εδω μπορει να μου στειλει pm.
Και για τους γνωστους που θα ρωτησουν ΟΧΙ δεν ειναι για μενα, χαρη κανω.

Οπως γραψανε και οι προηγουμενη συναγωνιστες,η Egypt ειναι ας πουμε η "χειροτερη"(με την εννοια οτι δεν εχει τα comfort που εχουν οι αλλες αερ.εταιριες)

Εχω πεταξει με Egypt,Emirates kai Thai.....

H Egypt εχει το παρα πολυ καλο πλεονεκτημα οτι εχει φτηνες τιμες......ειναι value for money.........Δεν εχει και πολυ καλο φαγητο(δεν με ενοιαζε και πολυ αυτο!!!)και καθολου αλκοολ στα αεροπλανα τους(ουτε αυτο με ενοιαζε!!!)............ειχε 2 Κεντρικες Οθονες στο ταβανι του αεροπλανου(Τηλεορασεις)οπου επαιζε ταινιες του 70 με τον Αιγυπτιο Νικο Ξανθοπουλο(καμια "διασκεδαση" οπως καταλαβαινετε!!)....κατα τ'αλλα το αεροπλανο μια χαρα ηταν.....ο κοσμος μεσα στο αεροπλανο λιγο "περιεργος"(Αιγυπτιοι!!!)
Επισηε στα συν ειναι το πολυ φαι!!!!!και στην πτηση Αθηνα-Καιρο(που ειναι 2-3 ωρες)μας ταισανε.............και μετα στο ξενοδοχειο(στο "Radison Blue",Παρακαλω!!!)μας ταισανε(μπουφες) και μετα στο Καιρο-Βανγκοκ 2 φορες μας ταισανε
Επισηε στα συν ειναι και η επιλογη που εχεις στις ωρες αναμονης στο Καιρο(οταν πετας για μπανγκοκ)η Πυραμιδες η Ξενοδοχειο....Βεβαια στην επιστροφη(οταν πας για Αθηνα)δεν εχει τιποτα..........περιμενεις 6 ωρες στο αεροδρομιο!!!!

Δεν εχει πριζες και ατομικες οθονες στα καθισματα.............

amore tai

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
1
:2funny: καλα αυτη η κυβερνηση δεν καταλαβαινει οτι φευγει ολο το συναλλαγμα στην ταιλανδη ...... :huh: ας κανει κατι να κρατησει το συναλλαγμα εδω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
836
Πόντοι
4.255
Για οποιον ενδιαφερετααι,μπορει στο παρακατω link  να "κατεβασει" ολοκληρο το κειμενο που εγραψα για τις Εντυπωσεις και την Περιγραφη Ταξιδιου με Egypt Air ton Σεπτεμβριο 2010....

Επισης αν καποια απ'τα παιδια τηλεφωνησουν στα γραφεια τους να ζητησετε την Βανα η την Ερμιονη!!!Οι κοπελλες ειναι παρα πολυ εξυπηρετικες!!!!Πειτε οτι ειστε γνωστοι μου η φιλοι μου!!!(θα πειτε του Λακη........και οχι του Lakisscorpio) και θα σας εξυπηρετησουν σε οτι χρειαστειται!!!

taou

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
Οπως γραψανε και οι προηγουμενη συναγωνιστες,η Egypt ειναι ας πουμε η "χειροτερη"(με την εννοια οτι δεν εχει τα comfort που εχουν οι αλλες αερ.εταιριες)

Εχω πεταξει με Egypt,Emirates kai Thai.....

H Egypt εχει το παρα πολυ καλο πλεονεκτημα οτι εχει φτηνες τιμες......ειναι value for money.........Δεν εχει και πολυ καλο φαγητο(δεν με ενοιαζε και πολυ αυτο!!!)και καθολου αλκοολ στα αεροπλανα τους(ουτε αυτο με ενοιαζε!!!)............ειχε 2 Κεντρικες Οθονες στο ταβανι του αεροπλανου(Τηλεορασεις)οπου επαιζε ταινιες του 70 με τον Αιγυπτιο Νικο Ξανθοπουλο(καμια "διασκεδαση" οπως καταλαβαινετε!!)....κατα τ'αλλα το αεροπλανο μια χαρα ηταν.....ο κοσμος μεσα στο αεροπλανο λιγο "περιεργος"(Αιγυπτιοι!!!)
Επισηε στα συν ειναι το πολυ φαι!!!!!και στην πτηση Αθηνα-Καιρο(που ειναι 2-3 ωρες)μας ταισανε.............και μετα στο ξενοδοχειο(στο "Radison Blue",Παρακαλω!!!)μας ταισανε(μπουφες) και μετα στο Καιρο-Βανγκοκ 2 φορες μας ταισανε
Επισηε στα συν ειναι και η επιλογη που εχεις στις ωρες αναμονης στο Καιρο(οταν πετας για μπανγκοκ)η Πυραμιδες η Ξενοδοχειο....Βεβαια στην επιστροφη(οταν πας για Αθηνα)δεν εχει τιποτα..........περιμενεις 6 ωρες στο αεροδρομιο!!!!

Δεν εχει πριζες και ατομικες οθονες στα καθισματα.............

Έχω βρει και λέω να κλείσω μια πτήση η οποία φτάνει στο Κάιρο στις 02:00 το πρωί και μετά φεύγει για ΒΚΚ στις 23:10 το βράδυ!
21 ώρες αναμονή δηλαδή. Αυτό το κάνω για να μείνω και μια ημέρα στο Κάιρο. Αυτές τις 21 ώρες θα μας έχουν κανένα ξενοδοχείο, θα πρέπει να κλείσουμε εμείς ή θα είμαστε στο Αεροδρόμιο;

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.117
Πόντοι
19.795
Pagtao στη λογοτεχνικη και Λακης στην δημοσιογραφικη ενημερωση μας 2 συναγωνιστες παντα προθυμοι να μοιραστουν μαζι μας τις εμπειριες τους. :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Έχω βρει και λέω να κλείσω μια πτήση η οποία φτάνει στο Κάιρο στις 02:00 το πρωί και μετά φεύγει για ΒΚΚ στις 23:10 το βράδυ!
21 ώρες αναμονή δηλαδή. Αυτό το κάνω για να μείνω και μια ημέρα στο Κάιρο. Αυτές τις 21 ώρες θα μας έχουν κανένα ξενοδοχείο, θα πρέπει να κλείσουμε εμείς ή θα είμαστε στο Αεροδρόμιο;
παρε την εταιρεια να ρωτησεις,και πες μας και εμας να ξερουμε.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
λοιπον αποφασισα να θεσω το ερωτημα.ισως οι παλιοι να το απαντησουν.οτνα ειχαμε δραχμες ηταν δυσκολο να πραγματοποιηθει ενα ταξιδι οπως αυτα που κανουν τωρα οι φιλοι εδω?δηλαδη ποσα μηνιατικα στοιχιζε τοτε ενα ταξιδι στην ταιλανδη?βεβαια ισως οι τιμες τις τοτε να ηταν φτηνοτερες.οσοι παλιοι ξερουν ας πουν οπως και τωρα αν ειχαμε μι υποτιμημενη δραχμη ως  νομισμα θα βλεπαμε την ταιλανδη με μονο στο ytube?
Ενδιαφέρον το ερώτημά σου.
Λοιπόν το 1979 που πρωτοπήγα τα μπατ είχε 20$. Αντίστοιχα το δολλάριο είχε νομίζω κάπου 35-36 δραχμές. Όσοι είναι καλοί στα μαθηματικά ας υπολογίσουν την ισοτιμία.
Αλλά ακόμη και τότε οι τιμές ήταν εξευτελιστικά χαμηλές και για μας του έλληνες.
Επίσης λάβετε υπόψη ότι οι τιμές στην Ταϋλάνδη ήταν πολύ χαμηλότερες (βγαλτε ένα μηδενικό από τις σημερινές τιμές και διαιρέστε δια δύο).
Ενα μασαζ δηλ. είχε 50 - 80 μπατ και 5-6 δολάρια αρκούσαν για να πάρεις μία κοπέλλα. Όλες οι συναλλαγές γινόντουσαν με μικρά χαρτονομίσματα των 1,2 και 5 δολλαρίων. Δεν θυμάμαι δυστυχώς περισσότερα. Ενδεικτικά πάντως στην Ελλάδα ο Ασσος σκέτος είχε 9 δρχ. και οι εφημερίδες 1 ή 1,5 και μια επίσκεψη σε "οίκο" του Μεταξουργίου νομίζω 40 δρχ.
Ας με βοηθήσουν λίγο οι παλαιότεροι. :woldman:.

Mykonos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
... Έγινε lordjim, θα τα ψάξω αύριο κιόλας ... Ξέχασα να πω οτι αγόρασα από τα αφορολόγητα στο Κάΐρο μια κούτα τσιγάρα Καρέλια με 5 δολάρια ... Σχεδόν όσο 1 πακέτο στην Ελλάδα ... Τόσο φτηνά είναι σε όλο τον κόσμο στα αφορολόγητα; ... Πρώτη φορά αγόρασα κάτι και μου έκανε φοβερή εντύπωση ... Έγινε και ένα λάθος στο αεροπλάνο για Μπανγκόκ, δώσανε σε όλους μας μόνο 1 έντυπο για το immigration ενώ χρειάζονται 2 ... Αρκετοί χάσανε τη σειρά τους και χρειάστηκε η επέμβαση ενός αξιωματικού, μόλις αντιλήφθηκαν οτι όλοι οι επιβάτες του αεροσκάφους είχαμε το ίδιο πρόβλημα ... Πάλι καλά που μπαίνω και βγαίνω από τους τελευταίους ... Πήρα το λεωφορείο με τα 124 μπατ για Πατάγια με τη βοήθεια κάποιων παλαιών ταξιδευτών, μετά Baht Bus και αποβίβαση στη Soi Bukhao ... Έμεινα στο Butchers Arms δίπλα ακριβώς από το Pook Bar με 750 τη βραδυά ...  :grin:

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Λακη
Σε ευχαριστω για την ενημερωση.
Και για να συμπληρωσω για τη Ταυλανδη παληα 80-90 αν και η διαφορα ηταν οπως ειπα 1 μπατ 10 δρχ οι τιμες ηταν οι μισες και περισσοτερο χαμηλες απο την Ελλαδα, και οπως ειπε ο Φον τοτε τα κοριτσια ζηταγαν περιπου 10 Δολ.
Θυμαμαι οτι τοτε στο ΝΑRΑΙ στη SILOM που ειχε γυναικες στο μπαρ στο ισογειο ζηταγαν 50 Δολ και θεωρουντο πανακριβες σε αντιθεση μα αυτες στη Πατπονγκ που παιζανε στα 10Δολ..
Μυκονος
Το Riverside ειναι πανω απο το ποταμι με φανταστικη θεα για βραδυ, α και ¨παρεα¨ θα βρεις γυρω απο το παζαρι που γινεται καθε βραδυ στη κεντρικη οδο, απλως εχε τα ματια σου ανοικτα.

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Το τίλακ κοιμάται σαν μωρό, ευκαιρία για μια καλημέρα. :coffee:

Πατόνγκ ώρα 11:00 το καφεδάκι έτοιμο.Ο ουρανός συννεφιασμένος αλλά καμμιά σχέση με τη διάθεση μου.
Αυτή η γαλήνη και η ανεμελιά έρχεται σιγά σιγά και με γεμίζει.Χτες πήγαμε στη παραλία.Ο ήλιος
αν και ντροπιάρης τιμωράει τις λευκές επιδερμίδες των φαλάνγκ.Ο φίλος που η πλάτη του έγινε κατακόκκινη χρειάστηκε
φρέσκια και δροσερή αλόη βέρα για να συνέλθει.Η θάλασσα ζεστή και φιλόξενη.
Οταν την εγκατέλειψα ακόμα δεν είχε τραβηχτεί.Οι Ταϊλανδέζες σκεπασμένες και κρυμένες στη σκιά.Οι
πωλήτριες ντυμένες μέχρι το λαιμό να τις κοιτάμε περίεργα και αυτές εμάς που ψηνόμαστε ξαπλωμένοι.
Ο ήλιος κατέβηκε νωρίς για ύπνο.Κατέβηκε κάτω στο βυθό να δροσιστεί ο καψερός.Ετσι κατεβαίνει και το μπατ  :headbang:
αλλά αυτό δεν μας δροσίζει μας κατακαίει.Τριανταεννιά και δεκαπέντε σήμερα.Θα κάνω ότι δε βλέπω και θα προχωρήσω
μπροστά.Χτες το βράδυ τιμήσαμε ξανά την Ταϊλανδέζικη κουζίνα.Στο στενό απέναντι από το CN hotel.Ταβέρνες με
θαλασσινά αλλά και πολλά διαφορετικά πιάτα.Τιμές αρκετά καλές.Γεύσεις αξαίσιες.Το φαγητό είναι η δεύτερη απόλαυση
εδώ.Η μικρή μου διάλεξε ψάρι και έδωσε εντολή πως θα το εκτελέσουν.Ηρθε φτειαγμένο στον ατμό και βαπτισμένο
μέσα σε απίθανη σάλτσα από υλικά που τρελλάνανε τους ουρανίσκους.Τα συνοδευτικά ανάμικτα λαχανικά ρύζι με
θαλασσινά ρύζι ατμού γαρίδες σαλάτα και δύο νερά.Ολα αυτά στην τιμή των 650 μπατ....Εννοείται πια είναι η πρώτη απόλαυση έ?

Μετά τη μάσα το γλυκό και την βόλτα είπαμε για Hollywood.Κατά τις δώδεκα ανεβαίναμε τα σκαλιά.
Ευτυχώς η μικρή κοντευει τα είκοσι και την βάλανε μέσα.Περσι έτρωγε πόρτα.Ο έλεγχος των σεκιουρητάδων εξονυχιστικός.
Αλλά το free drink ισχύει για τις local ladies.Χτύπησα χυμουδάκι ένεκα αντιβίωσης.Μέσα είχε λίγο κόσμο αλλά σιγά σιγά
άρχισε η μουτροθύελλα.Κατα τις δύο το αδιαχώρητο η μουσική τέλεια και το κέφι στο φουλ.Το κάπνισμα ελεύθερο μέσα.
Τεκές με πολλά ντεσιμπελ.Την κάναμε για να μην αμαρτήσω.Το τίλακ είναι όλο γλυκες και δεν μπορώ να το απατήσω.
Εξάλλου είναι μακρύς ακόμα ο δρόμος για την Ιθάκη.Πριν την επιστροφή για το δωμάτιο σταματήσαμε στο μπαράκι που δουλεύει μια φίλη της αλλά και ένα απίθανο μωρό.Σταμάτησα για να πιω μία Singha δεν άντεχα άλλο..ή για να προσκυνήσω εκείνη την απίθανη φατσούλα... Αχ μάγισσες μεταμορφωμένες σε κορίτσια της Ταϊλάνδης ούτε η κατηφόρα του ευρώ δεν σας πτοεί.

Το δεύτερο βράδυ έκλεισε ακόμα πιο μαγευτικό.Η μικρή συντρόφισα ήταν πάλι γλυκύτατη και αισθησιακή.Χέλι ντυμένο κοριτσάκι με αμυγδαλωτά ματάκια.Γλυστρούσε και κολυμπούσε στα πελάγη της δικιάς μου ετυχίας.Δύσκολο να την απολύσω. :smitten:Θα υπηρετήσει μάλλον και τις επόμενες δύο ημέρες.
Η Ουντοτιανή όμως έσπασε τα τηλέφωνα σήμερα. :tickedoff:  :bottom:    Το ταξίδι για το Ισάν πάει για Πέμπτη μάλλον.
Ετσι κι έτσι η Πατόνγκ same same before.Εξι φορές με έχει δεί.Για να πάμε και λιγο πιο βόρεια δηλαδή στην πηγή.
Μερικές πηγές εκεί καταλήγουν σε καταπληκτικούς καταρράκτες και άλλες σε καταπληκτικά μουτράκια.Ισάν...σαν να λέμε μελισσοφωλιά.
Μελι σαν φωλιά.
Στο πρώτο μέρος αυτού του οδοιπορικού παίζει αρκετή φυσιολατρεία.Μπανγκόκ Παττάγια ή αλλιώς Σόδομα και Γόμορα
έπονται στο δεύερο μέρος.Ο Βούδας βοηθός και πάμε χαλαρά για τη τρίτη βραδιά.

Από το Πουκέτ αγωνιστικούς χαιρετισμούς.  :rockon: :rockon:

sapat

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καμιά φωτογραφία από τα αμυγδαλωτά ματάκια που αναφέρεις θα ανεβάσεις?
Καλά να περάσεις.

maehongson

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Like
12
Πόντοι
1
Πετάω με Egypt Air και έχει πολλές ώρες αναμονής στο Κάιρο. Τι έχει εκεί να κάνεις ?

Theos_Pan

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
δεν δικαιουσε διαμονη σε ξενοδοχειο? μεσα στην τιμη του εισιτηριου ειναι και διαμονη σε ξεν. για τις 6 ωρες αναμονης.......

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.117
Πόντοι
19.795
Κοιτα το γαμημενο το ευρω που αντι να ανεβει αυτη την εβδομαδα πεφτει.Θα σχισω ολα μου τα πτυχεια στα οικονομικα.Τελικα οπως παει το πραγμα τον Φλεβαρη οχι μονο δουλεια δεν θα κανω εκει αλλα ουτε και για διακοπες δεν θα μου βγαινουν τα λεφτα. :headbang: :headbang: :headbang:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
με τοσο φθηνες τιμες στην thaiairways πως να ταξιδεψει κανεις με τις αραβικες βρωμοφατσες.
σωστοςςςςςςςςςςςς και εχεις και τα ταυλανδεζικα αερομοντελακια να σε ρωτανε ολη την ωρα αν θελεις κατι...

ntinos20

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Κοιτα το γαμημενο το ευρω που αντι να ανεβει αυτη την εβδομαδα πεφτει.Θα σχισω ολα μου τα πτυχεια στα οικονομικα.Τελικα οπως παει το πραγμα τον Φλεβαρη οχι μονο δουλεια δεν θα κανω εκει αλλα ουτε και για διακοπες δεν θα μου βγαινουν τα λεφτα. :headbang: :headbang: :headbang:

Πωωωωωωωωωωωω ρε γαμωωωωωωωω και εγω αυτο εβλεπα μολις τωρα 39.25 ελεοςςςςς δλδδδδδδδδ γνωμη μου παντως οτι θα φτασει γυρω στο 36 και ισως σταματησει εκει!!

αλλα μακαρι να ανεβει ρε γαμωτο δεν γινεται αυτο!!! αντε κωλο γερε μου εδωσες κουραγιο στο προηγουμενο ποστ σου περι ισοτιμιας ^^

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom