Και τι θα κάνω με αυτές τις μάγισσες...
Η xθεσινή ήταν ημέρα εκδρομής.Η παρέα είμασταν δύο ζευγάρια.Η μικρή θα επισκεπτόταν
τα νησάκια της Πανγκα Μπέη για πρώτη φορά.Μέσ'την τρελλή χαρά.Ο καιρός ήταν συννεφιασμένος και με ψιλοβρόχι.
Δεν μας πτόησε όμως.Το κέφι στο φουλ.Η διαδρομή απίστευτη και εναλλαγή των τοπίων εκπληκτική.Οι φωτογραφικές πήραν φωτιά.
Η επιστροφή μας αργά το απόγευμα.Ηταν και το τελευταίο μου βράδυ στο Πουκέτ.Συνηθίζω πάντα να είμαι σόλο οπότε απέλυσα την μικράν και όρμησα για νέες κατακτήσεις.Συναντήθηκα με τον Μπίκου στις γνωστές ταβέρνες.Με τον φίλο και συναγωνιστή ταιριάξαμε.
Θα μου λείψει τις επόμενες ημέρες αλλά θα ξαναβρεθούμε σίγουρα.Βρήκαμε και δύο άλλους λεβέντες και πήγαμε για μπύρες στη Soi crocodile.Εκεί η παρέα έπαιξε το παιχνίδι με τα καρφιά και το σφυρί και εγώ αγνάντευα τα ladyboys.Τίποτα το ιδιαίτερο μέχρι που στο κάτω μας εντοπίζω την κυρία της χρονιάς.Ψηλή πανέμορφη με λευκό δέρμα και κοντό μαλλί, ντύσιμο που της πήγαινε τέλεια. Απορρίπτω την περίπτωση katoi ένεκα πείρας και ξεκινάω επίθεση.Ενημερώνω τον Μπικ για να έχω και οπισθοφυλακή σε περίπτωση ήττας.Την ρωτάω ευγενικά αν είναι ελεύθερη και μου είπε ναι και ότι βαριέται μόνη.Καθίζω και τη ρωτάω για δόλωμα γιατί δεν χορεύει και μου απαμντάει ότι δεν είναι λέηντυμπόυ.Με ανακούφιση της λεω το κατάλαβα επειδή είσαι πιο όμορφη από αυτά.Πολύ καλά αγγλικά ετώ τριάντα κυρία με τα όλα της και γνωστή στους μπόσηδες των τριγύρω μπαρ.Δεν ξεκολάω από δίπλα της. Κατάλαβε αμέσως τι κάνω εδώ και ότι έχω μερικές φίλες μόνιμες και ότι τσιλιμουρδίζο αριστεροδεξιά.Με τρόπο μου είπε ότι δεν
ξενοκοιμάται αλλα μου έδωσε το τηλέφωνο της for my come back.Με επίθεση αυτοκτονίας την πιάνω από το χέρι και την καταφέρνω να πάμε Hollywood.Μετά από δύο ποτάκια αρχίζει τα κουνηματάκια και τις αγκαλίτσες.Πρέπει να ήταν η κορυφαία μέσα στη ντίσκο εκείνη τη στιγμή.Ματιές έριχνα τριγύρω πολύ σβέλτες για να μην χάσω τη θέα του όμορφου της προσώπου, πολύ μπαζοκατάσταση...
Την κάνουμε κάποια στιγμή και την αποχαιρετάω με βαριά καρδιά.Πρέπει να την ξαναδώ οπωσδήποτε.
Στο δρόμο σταματάμε κάποια λεηντυμπόυ
![Sm 2 :s&m_2: :s&m_2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/sm_2.gif)
για πλάκα και μετά ανηφορίζω με τον φίλο Μπικ τα σκαλιά της Tiger.Αν παλιώσεις σε οδηγεί το ένστικτο πιά...
Μετά τις κλασικές βόλτες και αφού είμαι στην τέταρτη Singa περνάει από μπροστά μου η Ναν....(αχ αυτές οι Ναν) που έμελλε να ήταν και το κοριτσάκι της βραδυάς.Λίγο μάου αλλά τρυφερό σαν βλαστάρι,λευκό δέρμα,μαλλί βαμμένο, ματάκια ζωγραφιά και χαμόγελο μέλι.Μποτάκι τελείως φετίχ και φουστίτσα που με το ζόρι έκρυβε τα γλυπτά από καλλιτέχνη ποδαράκια της.Του Μπικ το τηλέφωνο έχει σπάσει από τις κλήσεις των τιλάκ του και είναι καθηλωμένος.Σε λίγα λεπτά έχει κλείσει η δουλειά.Σορτ και χιλιαρικάκι δεν ήθελε λονγκ αλλά ούτε και εγώ μετά από τις τετραήμερες αγκαλίτσες της πρώην.Με καμάρι την παρελάζω στη Μπαγκλά και μετά από τα σχετικά ψώνια καρφί για δωμάτιο.Εχει πάει τέσσερις η ώρα όταν μου έρχεται φρεσκοπλυμένο μοσχοβολημένο μέχρι και μαλλάκια έλουσε.Του πήρα και κρεμίτσα για το εξαίσιο του δερματάκι.Εχω ξεχάσει ισοτιμίες και ευρωκατρακύλες.Μου μπαίνει κάτω από το πάπλωμα και την ξετυλίγω από την κλασική λευκή πετσέτα (βρε βίτσιο και αυτό...) σιγά σιγά.Μου σβήνει το φώς και μένουμε με την τηλεόραση αναμένη σε σταθμό με τραγουδάκια της στιγμής.Στήθος μικρού κοριστιού, ρόγες καρφωτές, χειλάκια σαρκώδη και γλωσσίτσα όλο περιέργεια.Αφού την δοκίμασα πόσο νόστιμη είναι φόρεσα το κλασικό ριγέ κουστουμάκι και την γυρίζω από πάνω μου να μπει ιεροτελεστικά.Αυτή χωρίς να της δώσω διαταγή άρχισε τις τρέλλες με το στοματάκι της.Λαχείο αναπάντεχο.Εκτόξευση στους πέντε ουρανούς πέντε το πρωί.Βάλθηκα να μπω και μέσα της.
Αστο για αργότερα, κλειστή η πύλη βρε πως το διατηρούν τόσο σφιχτό τριανταφυλλάκι δεν μπορώ να καταλάβω.Ξαναδοκιμάζω μετά από λίγο μπας και προχωρήσει η δουλειά γιατί ξημερώνει σε λίγο.Φινάλε κοσμοιστορικό.Απίθανη φάση και θέμα για επανάληψη.Αντε να βρω κουράγιο να γλυκάνω αύριο και τη Νιτ.Παντόφλα και
![Tickedoff :tickedoff: :tickedoff:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tickedoff.gif)
περιμένει.Ειναι και μακρύς ο δρόμος μέχρι την λύτρωση.Ωρα αργάμισυ και οι βαλίτσες ακόμη να ετοιμαστούν.Θα βάλω ξυπνητήρι και ο Βούδας βοηθός.
Από την Πατόνγ και η ψυχολογία στα ύψη!
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)