Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (3 μέλη και 21 επισκέπτες)

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Απλα την γνωρισες στο μπαρακι και φυγατε μαζι ΧΩΡΙΣ να πληρωσεις barfine ?
ή την πηρες τηλ  μετά και βρεθηκατε αλλου?
Μολις εκλεισε το μπαρ την περιμενα στα 20 μετρα μακρυα & φυγαμε,δεν πληρωσα μπαρfine,απο τοτε μονο ποτακια κερναω οταν παω στο μπαρακι της,τιποτε αλλο.

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
τωρα θα γνωρισεις την "μανιωδη" ζηλια που εχουν οι ασιατισες!καλο κουραγιο!

προσοχη καλο θα ηταν να αλλαξεις κανα ξενοδοχειο γιατι απο τη ζηλια τους δεν ξερεις τι μπορουν να κανουν!! :s&m_2: :grin: :grin:
Προ ολιγου καναμε μια εξηγηση,μαζεψε τα πραγματα της... & για να δουμε πως θα παει.
Εχω στεναχωρηθει πολυ αλλα απ την αλλη μερια & αυτοκολητοι οπως ηθελε να ειμαστε,δεν γινετε.
Καλυτερα να εφευγα απο πατονγκ...

droser

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
πολυ καλα εκανες μπικου!!!..

ntinos20

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Λετε ρε παιδια μετα την high season να ανεβει ξανα στο 40-41? τουλαχιστον να στεθεροποιηθει καπου εκει!!!! τι λετε?

adriano69

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2010
Κριτικές
96
Like
803
Πόντοι
1.061
Προ ολιγου καναμε μια εξηγηση,μαζεψε τα πραγματα της... & για να δουμε πως θα παει.
Εχω στεναχωρηθει πολυ αλλα απ την αλλη μερια & αυτοκολητοι οπως ηθελε να ειμαστε,δεν γινετε.
Καλυτερα να εφευγα απο πατονγκ...

σωστα επραξες γιατι αν δωσεις την αισθηση του love story σε ταυλανδεζα την πατησες!  ;) ;)

ειπαμε οι μερες που παμε στην αλλη ακρη του κοσμου ειναι μετρημενες και τα γουστα αμετρητα!!!οποτε δεν αξιζει να σπαταλαμε τις μερες μας και τα ωραια μας λεφτακια μονο με την ιδια γκομενα!!!

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
απορω με μερικους πως μπορουν και καθοντε με τις ωρες στο internet οταν ειναι εκει.  :think:

βρε αφηστε τις διηγησεις και απολαυστε την χωρα οπου και να ειστε γιατι θα'ρθει η ωρα που θα φυγετε και θα σκεφτεστε πραγματα που δεν κανατε.
η τουλαχιστον γραψτε κατι μολις ξυπνησετε με τον καφε.
οταν επιστρεψετε θα εχετε ολο το χρονο να μας γραψετε τις περιπετειες σας.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
σωστα επραξες γιατι αν δωσεις την αισθηση του love story σε ταυλανδεζα την πατησες!  ;) ;)

ειπαμε οι μερες που παμε στην αλλη ακρη του κοσμου ειναι μετρημενες και τα γουστα αμετρητα!!!οποτε δεν αξιζει να σπαταλαμε τις μερες μας και τα ωραια μας λεφτακια μονο με την ιδια γκομενα!!!
φιλε εγω ειμαι τις γνωμης οτι αν ταιριαξεις σε ολα με ενα μωρο ειναι μαλακια να την διωξεις.εγω ημουν απο τους πολυ τυχερους,απο οτι καταλαβαινω.

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
εχει  παει  κανεις  μαε  σοτ  (mae  sot)  στα  συνορα  με  τη  βιρμανια? 

kaligoulas1

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Λετε ρε παιδια μετα την high season να ανεβει ξανα στο 40-41? τουλαχιστον να στεθεροποιηθει καπου εκει!!!! τι λετε?

Που φτασαμε να παρακαλαμε να παει 40-41 ενω περυσι τετοιο καιρο ειχε 49.... :headbang: :headbang: :headbang:

ntinos20

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Που φτασαμε να παρακαλαμε να παει 40-41 ενω περυσι τετοιο καιρο ειχε 49.... :headbang: :headbang: :headbang:

Οντως σε σχεση με τα περσινα δεδομενα ειναι λιγο γαμησετα αλλα τι να κανουμε? ας σταθεροποιηθει γυρω στο 42 στο low season να κατεβουμε οχι τωρα που ειναι στο 39 δεν θα κατεβω

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Οντως σε σχεση με τα περσινα δεδομενα ειναι λιγο γαμησετα αλλα τι να κανουμε? ας σταθεροποιηθει γυρω στο 42 στο low season να κατεβουμε οχι τωρα που ειναι στο 39 δεν θα κατεβω
Απο σημερα ξεκινησε η ανοδος του ευρω εναντι ολων των αλλων νομισματων.....αναλυτες αναφερουν οτι σε περιπτωση εκδοσης ενος ευρωομολογου το ευρω θα ισχηροποιηθει αρκετα,και θα φτασει σχεδον σε περισυνα επιπεδα.
Με αλλα λογια το κλειδι στην ευτυχεια μας ,την τσεπη μας και το πουλι μας ειναι μοναχα εαν η Ευρωπαικη Κεντρικη Τραπεζα κοψει χρημα στους επομενους μηνες !!!

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Και τι θα κάνω με αυτές τις μάγισσες... :headbang:

Η xθεσινή ήταν ημέρα εκδρομής.Η παρέα είμασταν δύο ζευγάρια.Η μικρή θα επισκεπτόταν
τα νησάκια της Πανγκα Μπέη για πρώτη φορά.Μέσ'την τρελλή χαρά.Ο καιρός ήταν συννεφιασμένος και με ψιλοβρόχι.
Δεν μας πτόησε όμως.Το κέφι στο φουλ.Η διαδρομή απίστευτη και εναλλαγή των τοπίων εκπληκτική.Οι φωτογραφικές πήραν φωτιά.

Η επιστροφή μας αργά το απόγευμα.Ηταν και το τελευταίο μου βράδυ στο Πουκέτ.Συνηθίζω πάντα να είμαι σόλο οπότε απέλυσα την μικράν και όρμησα για νέες κατακτήσεις.Συναντήθηκα με τον Μπίκου στις γνωστές ταβέρνες.Με τον φίλο και συναγωνιστή ταιριάξαμε.
Θα μου λείψει τις επόμενες ημέρες αλλά θα ξαναβρεθούμε σίγουρα.Βρήκαμε και δύο άλλους λεβέντες και πήγαμε για μπύρες στη Soi crocodile.Εκεί η παρέα έπαιξε το παιχνίδι με τα καρφιά και το σφυρί και εγώ αγνάντευα τα ladyboys.Τίποτα το ιδιαίτερο μέχρι που στο κάτω μας εντοπίζω την κυρία της χρονιάς.Ψηλή πανέμορφη με λευκό δέρμα και κοντό μαλλί, ντύσιμο που της πήγαινε τέλεια. Απορρίπτω την περίπτωση katoi ένεκα πείρας και ξεκινάω επίθεση.Ενημερώνω τον Μπικ για να έχω και οπισθοφυλακή σε περίπτωση ήττας.Την ρωτάω ευγενικά αν είναι ελεύθερη και μου είπε ναι και ότι βαριέται μόνη.Καθίζω και τη ρωτάω για δόλωμα γιατί δεν χορεύει και μου απαμντάει ότι δεν είναι λέηντυμπόυ.Με ανακούφιση της λεω το κατάλαβα επειδή είσαι πιο όμορφη  από αυτά.Πολύ καλά αγγλικά ετώ τριάντα κυρία με τα όλα της και γνωστή στους μπόσηδες των τριγύρω μπαρ.Δεν ξεκολάω από δίπλα της. Κατάλαβε αμέσως τι κάνω εδώ και ότι έχω μερικές φίλες μόνιμες και ότι τσιλιμουρδίζο αριστεροδεξιά.Με τρόπο μου είπε ότι δεν
ξενοκοιμάται αλλα μου έδωσε το τηλέφωνο της for my come back.Με επίθεση αυτοκτονίας την πιάνω από το χέρι και την καταφέρνω να πάμε Hollywood.Μετά από δύο ποτάκια αρχίζει τα κουνηματάκια και τις αγκαλίτσες.Πρέπει να ήταν η κορυφαία μέσα στη ντίσκο εκείνη τη στιγμή.Ματιές έριχνα τριγύρω πολύ σβέλτες για να μην χάσω τη θέα του όμορφου της προσώπου, πολύ μπαζοκατάσταση...
Την κάνουμε κάποια στιγμή και την αποχαιρετάω  με βαριά καρδιά.Πρέπει να την ξαναδώ οπωσδήποτε. :smitten:

Στο δρόμο σταματάμε κάποια λεηντυμπόυ  :s&m_2: για πλάκα και μετά ανηφορίζω με τον φίλο Μπικ τα σκαλιά της Tiger.Αν παλιώσεις σε οδηγεί το ένστικτο πιά...
Μετά τις κλασικές βόλτες και αφού είμαι στην τέταρτη Singa περνάει από μπροστά μου η Ναν....(αχ αυτές οι Ναν) που έμελλε να ήταν και το κοριτσάκι της βραδυάς.Λίγο μάου αλλά τρυφερό σαν βλαστάρι,λευκό δέρμα,μαλλί βαμμένο, ματάκια ζωγραφιά και χαμόγελο μέλι.Μποτάκι τελείως φετίχ και φουστίτσα που με το ζόρι έκρυβε τα γλυπτά από καλλιτέχνη ποδαράκια της.Του Μπικ το τηλέφωνο έχει σπάσει από τις κλήσεις των τιλάκ του και είναι καθηλωμένος.Σε λίγα λεπτά έχει κλείσει η δουλειά.Σορτ και χιλιαρικάκι δεν ήθελε λονγκ αλλά ούτε και εγώ μετά από τις τετραήμερες αγκαλίτσες της πρώην.Με καμάρι την παρελάζω στη Μπαγκλά και μετά από τα σχετικά ψώνια καρφί για δωμάτιο.Εχει πάει τέσσερις η ώρα όταν μου έρχεται φρεσκοπλυμένο μοσχοβολημένο μέχρι και μαλλάκια έλουσε.Του πήρα και κρεμίτσα για το εξαίσιο του δερματάκι.Εχω ξεχάσει ισοτιμίες και ευρωκατρακύλες.Μου μπαίνει κάτω από το πάπλωμα και την ξετυλίγω από την κλασική λευκή πετσέτα (βρε βίτσιο και αυτό...) σιγά σιγά.Μου σβήνει το φώς και μένουμε με την τηλεόραση αναμένη σε σταθμό με τραγουδάκια της στιγμής.Στήθος μικρού κοριστιού, ρόγες καρφωτές, χειλάκια σαρκώδη και γλωσσίτσα όλο περιέργεια.Αφού την δοκίμασα πόσο νόστιμη είναι φόρεσα το κλασικό ριγέ κουστουμάκι και την γυρίζω από πάνω μου να μπει ιεροτελεστικά.Αυτή χωρίς να της δώσω διαταγή άρχισε τις τρέλλες με το στοματάκι της.Λαχείο αναπάντεχο.Εκτόξευση στους πέντε ουρανούς πέντε το πρωί.Βάλθηκα να μπω και μέσα της.
Αστο για αργότερα, κλειστή η πύλη βρε πως το διατηρούν τόσο σφιχτό τριανταφυλλάκι δεν μπορώ να καταλάβω.Ξαναδοκιμάζω μετά από λίγο μπας και προχωρήσει η δουλειά γιατί ξημερώνει σε λίγο.Φινάλε κοσμοιστορικό.Απίθανη φάση και θέμα για επανάληψη.Αντε να βρω κουράγιο να γλυκάνω αύριο και τη Νιτ.Παντόφλα και  :tickedoff: περιμένει.Ειναι και μακρύς ο δρόμος μέχρι την λύτρωση.Ωρα αργάμισυ και οι βαλίτσες ακόμη να ετοιμαστούν.Θα βάλω ξυπνητήρι και ο Βούδας βοηθός.
Από την Πατόνγ και η ψυχολογία στα ύψη! :dancing: :rockon:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τα αμπέλια θέλουν αμπελουργούς και τα καράβια ναύτες...έλεγαν οι παλιοί...
Zan ο εκλεκτός για καλλιτεχνικές φωτό,
Lakis για ταξιδιωτκές πληροφορίες
Pipino για χρήσιμες αναλύσεις επί των πάντων όλων
Σοφόγερος με φοβερές ατάκες
...και άλλοι πολλοί με μεγάλη συνεισφορά

Εγώ μανιώδεις περιγραφές... :coffee:

Δεν πολυποστάρω φωτό παρόλα αυτά ιδού το χθεσινοβραδινό καμάρι

Συνημμένα

• Tiger.jpg
    Tiger.jpg
    193,6 KB · Εμφανίσεις: 22

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Τα αμπέλια θέλουν αμπελουργούς και τα καράβια ναύτες...έλεγαν οι παλιοί...
Zan ο εκλεκτός για καλλιτεχνικές φωτό,
Lakis για ταξιδιωτκές πληροφορίες
Pipino για χρήσιμες αναλύσεις επί των πάντων όλων
Σοφόγερος με φοβερές ατάκες
...και άλλοι πολλοί με μεγάλη συνεισφορά

Εγώ μανιώδεις περιγραφές... :coffee:

Δεν πολυποστάρω φωτό παρόλα αυτά ιδού το χθεσινοβραδινό καμάρι
Και που να την βλεπατε & live...

Γεια σου φιλε Pag.Kαλο ταξιδι να εχεις εκει που θα φυσιολατρισεις.
Εγω εδω συνεχιζω την "εκπαιδευση" μου & την "Ταλαιπωρια" μου με τα Τιλακ...

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ευτυχως που υπαρχουν και καποιοι συναγωνιστες με γουστο...
Ευγε Pagtao..ΑΥΤΟ ειναι κουκλακι και "pipinomaniac approved".. :rockon:
Δυστυχως,κανοντας μια αναδρομη στο παρελθον,εχω να παρατηρησω πως τετοιας ποιοτητας μωρα (και μαλιστα με "χιλιαρικακι" εστω και για short),μεχρι και πριν 3 χρονια ηταν ο κανονας για τη Πατονγκ...Τωρα πια εχουν καταντησει η εξαιρεση...
Παλια εμπαινες μεσα στη Tiger (δεν υπηρχε η hollywood) και εβλεπες πολλα τετοια...Τωρα φανταζομαι οτι πρεπει να ξεχωριζε το συγκεκριμενο σα μυγα μεσα στο γαλα...
Αυτο το γεγονος,σε συνδιασμο με τη δεδομενη "ακριβεια" της Πατονγκ (εκτος ξενοδοχειων,που η τιμη τους ειναι ανταγωνιστικη σε σχεση με Πατταγια και Μπανγκοκ),συνιστα αυτον το σεξοπροορισμο σχετικα "ασυμφορο"...
Και πως να μην ειναι οταν ζητανε οι γκομενες 3χιλιαρα και 4χιλιαρα για πλακα...
Με τα ιδια και λιγοτερα λεφτα,περνεις "μοντελακι" απο a go go της Πατταγια,το οποιο μαλιστα εχεις και τη δυνατοτητα να "τσεκαρεις" βλεποντας το στη πιστα σχεδον οπως το γεννησε η μανα του...
Καλη λοιπον η Πατονγκ για διακοπες...εκδρομες...μπανακι στις γυρω παραλιες...και για τη γενικοτερη αισθηση που σου προκαλει "σαν να βρισκεσαι σε ενα ελληνικο νησι για καλοκαιρινες διακοπες",αλλα εκει που εφτασε το μπατ,για εμενα προσωπικα εχει καταντησει απαγορευτικη η "βολτα" προς Πουκετ...
Προτιμω λοιπον Πατταγια (κι ολιγον απο Μπανγκοκ) και με τα λεφτα που θα εδινα για να ταξιδεψω Πουκετ,να παω καλυτερα Μακαο-Χονγκ Κονγκ και να "βιωσω" την απολυτη ηδονη επισκεπτομενος τα "σαουνα"...Με τη δεδομενη δε υποτιμημενη ισοτιμια του ευρω με το Γιουαν,το Πατακα και το δολλαριο Χονγκ Κονγκ,το ταξιδι προς τα εκει ειναι ιδιαιτερα ελκυστικο...Εστω και για τριημερακι... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom