Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Πρώτη ανταπόκριση από Πουκέτ.
Η πτήση της Thai άριστη εννέα ώρες πέρασαν άνετα.Καιρός πολύ ζεστός και υγρός.
Στην προσγείωση στο Πουκέτ έβρεχε.Μετά τα πρώτα ψώνια και τακτοποίηση έκανα
και την πρώτη εξόρμιση-βόλτα.Πάρα πολύς κόσμος στο νησί.Το μπατ στο αεροδρόμιο
ήταν 38,65 :headbang:.Στα ανταλλακτήρια στη Πατόνγκ το είδα 39.60 όσο και να το τραβήξεις
δεν θα δώσει παραπάνω.Μου κακοφάνηκε γιατί πέρισυ τέτοια εποχή 49+βάλε.
Θα πάω για βουτιά και μετά λίγο μασαζάκι. :dancing:

Μπίκε-Μπίκε είσαι εδώ?
Βάλε τα παπούτσια σου και έλα να σε δω :rockon:
Καλως ηρθες στο "σπιτι" σου.

Εχει τοσο πολλες & καλες "κοντες" που δεν ξερεις ποια να παρεις.
Χτες ενω εκανα την "καβατζα" μου (δυστυχως βιαστηκα) εσκασε διπλα μου φοβερο αστερι που με τρελανε στις ματιες & τα χαμογελα...
Επικρατησε ομως η ευγενεια & εμεινα στην πρωτη επιλογη μου.

droser

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
αν θελεις στειλε το λινκ σε παρακαλω...βρηκα πολλα με αυτο το ονομα...

jefri

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
μπικου ειχα εναν μπικου στον στρατο στο μανταμαδος το 1999-2000 σου λεει τυποτα

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
Πρώτη ανταπόκριση από Πουκέτ.
Η πτήση της Thai άριστη εννέα ώρες πέρασαν άνετα.Καιρός πολύ ζεστός και υγρός.
Στην προσγείωση στο Πουκέτ έβρεχε.Μετά τα πρώτα ψώνια και τακτοποίηση έκανα
και την πρώτη εξόρμιση-βόλτα.Πάρα πολύς κόσμος στο νησί.Το μπατ στο αεροδρόμιο
ήταν 38,65 :headbang:.Στα ανταλλακτήρια στη Πατόνγκ το είδα 39.60 όσο και να το τραβήξεις
δεν θα δώσει παραπάνω.Μου κακοφάνηκε γιατί πέρισυ τέτοια εποχή 49+βάλε.
Θα πάω για βουτιά και μετά λίγο μασαζάκι. :dancing:

Μπίκε-Μπίκε είσαι εδώ?
Βάλε τα παπούτσια σου και έλα να σε δω :rockon:
Καλα να περασεις παληκαρι μου και καλα μουνια στο π@υτσ@ σου  :fuck1:.Το ευρω απο αυριο ισως να αρχισει να ανεβαινει.

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
692
Πόντοι
4.255
Φιλε Pagtao,Καλα να περνας(αυτο ειναι το μονο σιγουρο!!!!!)...Περιμενουμε με αγωνια τις ανταποκρισεις σου και τα "διηγηματα" σου που με τοσο ωραιο τροπο τα γραφεις.........

Πατταγια θα πας????
Αν ναι.........πιες 1 ποτακια για παρτη μου στο Insomnia!!!

ntinos20

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Καλα να περασεις παληκαρι μου και καλα μουνια στο π@υτσ@ σου  :fuck1:.Το ευρω απο αυριο ισως να αρχισει να ανεβαινει.

για πες για πες που το ξερεις οτι θα ανεβει ξερεις κατι που δεν ξερουμε?  :rolleyes: :grin:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
για πες για πες που το ξερεις οτι θα ανεβει ξερεις κατι που δεν ξερουμε?  :rolleyes: :grin:
Απλως αν εβλεπες τις ειδησεις σημερα πρωτο θεμα ητανε οτι δημιουργειται μονιμος μηχανισμος στηριξης των ευρωπαικων προβληματικων οικονομιων μεχρι το 2013 με σκοπο την αποφυγη διαλυσης της ευρωζωνης, καθως επισης και παραταση αποπληρωμης του χρεους της Ελλαδας. Φυσιολογικα με αυτα τα νεα τουλαχιστον για τις επομενες μερες το ευρω πρεπει να παρει λιγο τα πανω του.

ntinos20

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Απλως αν εβλεπες τις ειδησεις σημερα πρωτο θεμα ητανε οτι δημιουργειται μονιμος μηχανισμος στηριξης των ευρωπαικων προβληματικων οικονομιων μεχρι το 2013 με σκοπο την αποφυγη διαλυσης της ευρωζωνης, καθως επισης και παραταση αποπληρωμης του χρεους της Ελλαδας. Φυσιολογικα με αυτα τα νεα τουλαχιστον για τις επομενες μερες το ευρω πρεπει να παρει λιγο τα πανω του.

συμφωνα με αυτα που λες και λογικα θα ανεβει αν οντως ειναι ετσι :) δεν ειδα γιατι δουλευα !! :/

330 και σημερα ^^

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Κυριοι & συντροφοι
Θα ηθελα παρακαλω τη γνωμη οσων εχουν ταξιδεψει με Egyptair και συγκριση με αλλες γνωστες, πχ Emirates , Qatar.
Εαν καποιος θελει να βοηθησει και δεν θελει να γραψει εδω μπορει να μου στειλει pm.
Και για τους γνωστους που θα ρωτησουν ΟΧΙ δεν ειναι για μενα, χαρη κανω.

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρες :rockon:
Η πρώτη βραδυά έκλεισε με επιτυχία :dancing:
Και μίνι συνάντηση είχαμε και μινιόν κορίτσι έπαιξε.
Είχαμε και καλεσμένο στo άντρο των ladyboys,ένα πανέμορφο ντερέκι  :s&m_2: από τη Νότια Ταϊλάνδη κατα Μαλαισία
μεριά.Αγγλικά άριστα μορψωμένη Πανεπιστημιακού επιπέδου.Και γνώριζε για τη χώρα μας τόσα πολλά που δεν γνωρίζουν
δέκα "ξανθιές" Ελληνίδες...
Η γνωστή πίεση για δεύτεο και τρίτο ποτό σπάει νεύρα, οι περαστικοί μικροπωλητές το ίδιο.Η γνωστή De, πωλήτρια που μιλάει
δυό τρια ελληνικά σταθερά εκεί,γλυκύτατη και φιλική.
Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι και πολύ ανεβασμένος.Παίρνω ακόμη αντιβίωση για τη φαρυγγίτιδα
που ευτυχώς περνάει.Μένω όμως ξενέρωτος...υπομονή λίγο ακόμη θα κάνω.Εχω και άγχος γιατί περιμένει
η Νιντ στο Ουντόν και εγώ της κάνω  butefly. Αλλά το μεγάλο κάζο είναι αυτό με το μπατ...39,48 σήμερα.. :headbang:
Εν τω μεταξύ τα μπατόπουλα φεύγουν σαν τα κλωσσόπουλα που τα κυνηγάει γάτα.Οι τιμές πολύ ψηλές στη Πατόνγκ.
Θέλει ιδιαίτερη προσοχή και οι πειρασμοί πολλοί και μεγάλοι. :tits2: Και να σκεφτείτε ότι πέρισυ δεν αναφερόμουν στο
οικονομικο σκέλος της περιπέτειας....
Το τρίτο σκέλος τιμήθηκε χτες από το φιλόξενο τριανταφυλλάκι μιας περσινής αγαπούλας που εγκατάλειψε τις
νυχτερινές περιπέτειες.Με χαρά ήρθε και με βρήκε όταν της τηλεφώνησα.Προσωπάκι γλυκύτατο στήθος μηδέν και
σωματάκι σαράντα κιλά, κοντό και μαυροτσούκαλο.Οταν περπατάμε παρέα φαίνεται για κόρη μου.Στο κρεβάτι εικοσάχρονο
παιχίδι για adults...Χρειάστηκε φιλιά και χάδια  :kissass: για να βρώ την Πύλη του παραδείσου.Ειχα ξεχάσει πόσο σφιχτή και
εξαίσια ήταν.Τα χειλάκια της γλυκά και σαρκώδη.Πάθος όπως μια Ταϊλανδέζα ξέρει να ευχαριστεί καλά τον άντρα της.
Κοιμήθηκε μαζί μου μέχρι το μεσημέρι.Κλιματιστικό, παπλωματάκι πουπουλένιο και αγκαλίτσες κλασικές όπως εμένανε
τρελαίνουνε,νανουρίζουν και στέλνουνε ταξιδευτή από τη χώρα του παραδείσου στη χώρα των ονείρων που
είναι ίδιες δηλαδή. Same-same leo! :smitten:

Από την Πατόνγκ του Πουκέτ καιρός ψιλονεφελώδης και τα ξαναλέμε :rockon:

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
582
Πόντοι
291
ΑΨΟΓΗ ανταπόκριση Pagtao !
Ουτε επαγγελματιας δημοσιογραφος να ησουν... Εχεις αρχισει να μπαινεις κι εσυ στα "επαγγελματα" της ανταποκρισης και τερψης ολων ημων που δεν ειμαστε ακομα εκει.... ;)
Οντως ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ το Πουκετ οπως μας το περιγραφεις,και απο οτι εχω ακουσει και απο αλλους.... Ευτυχως, θα καθησω μονο 5 μερες εκει!  Τις υπολοιπες, Παταγια κατα συρροή και λιιιιιιιγγο Μπανγκοκ  :)

17 και σημερα για την δικη μου ανταποκριση....!!!!  :rockon:

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
To μινιον του φιλου pagtao,κουκλακι απο τα λιγα...
Ενα μινιον μοντελακι.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
λοιπον αποφασισα να θεσω το ερωτημα.ισως οι παλιοι να το απαντησουν.οτνα ειχαμε δραχμες ηταν δυσκολο να πραγματοποιηθει ενα ταξιδι οπως αυτα που κανουν τωρα οι φιλοι εδω?δηλαδη ποσα μηνιατικα στοιχιζε τοτε ενα ταξιδι στην ταιλανδη?βεβαια ισως οι τιμες τις τοτε να ηταν φτηνοτερες.οσοι παλιοι ξερουν ας πουν οπως και τωρα αν ειχαμε μι υποτιμημενη δραχμη ως  νομισμα θα βλεπαμε την ταιλανδη με μονο στο ytube?μην σας φαινεται εκτος πραγματικοτηττας το ερωτημα μου.φτου κακα παντως... :sunglasses: :sunglasses:

ELGEO2

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
το  1990 το μπατ ειχε 6 δραχμες.
οι  341 δρχ ειναι ενα euro. 
οι  341 δρχ το 1990 θα αντιστοιχουσαν σε 57 μπατ ...
τα  57 μπατ σημερα ειναι 1,5 euro.
απλα ειναι μερικοι αριθμοι.σιγουρα δεν βοηθουν για ........να βγαλεις απολυτα συμπερασματα.....

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
λοιπον αποφασισα να θεσω το ερωτημα.ισως οι παλιοι να το απαντησουν.οτνα ειχαμε δραχμες ηταν δυσκολο να πραγματοποιηθει ενα ταξιδι οπως αυτα που κανουν τωρα οι φιλοι εδω?δηλαδη ποσα μηνιατικα στοιχιζε τοτε ενα ταξιδι στην ταιλανδη?βεβαια ισως οι τιμες τις τοτε να ηταν φτηνοτερες.οσοι παλιοι ξερουν ας πουν οπως και τωρα αν ειχαμε μι υποτιμημενη δραχμη ως  νομισμα θα βλεπαμε την ταιλανδη με μονο στο ytube?μην σας φαινεται εκτος πραγματικοτηττας το ερωτημα μου.φτου κακα παντως... :sunglasses: :sunglasses:

Κοιταξε
Και τοτε που η κατα προσεγγιση στην ισοτιμια και πριν το 1990 ηταν 1 μπατ προς 10 δρχ αρκετος κοσμος πηγαινε αλλα δεν γινοτανε του κουτρουλη ο γαμος οπως τωρα.
Τωρα η κατασταση εκει θυμιζει την εδω το καλοκαιρι που λεμε για τους τουριστες " μα μονο με μια σαλατα και μια μπυρα τη βγαζει ο λιγουρης;"
Και πριν προλαβει να παραξηγηθει κανενας ευαισθητος, δεν κατηγορω κανενανε, καλα κανει και παει οπου και οπως μπορει, απλα αναφερω ενα γεγονος.
Εαν θυμαμαι καλα για περιπου 15 με 20 ημερες τοτε ηθελα χοντρικα 350000 με 400000 δρχ και με αεροπορικα με την THAI
Και μηπως κανενας μπορει να μου πει για την Egypair;

Mykonos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Κυριοι & συντροφοι
Θα ηθελα παρακαλω τη γνωμη οσων εχουν ταξιδεψει με Egyptair και συγκριση με αλλες γνωστες, πχ Emirates , Qatar.
Εαν καποιος θελει να βοηθησει και δεν θελει να γραψει εδω μπορει να μου στειλει pm.
Και για τους γνωστους που θα ρωτησουν ΟΧΙ δεν ειναι για μενα, χαρη κανω.

... Αν είναι για τα φράγκα, να την πάρει την Egypt, δεν είχαμε κανένα πρόβλημα ... Και στο ξενοδοχείο μας πήγανε τσάμπα εντελώς και μπουφέ μας κεράσανε και τα φαγητά τα έφαγα όλα χωρίς πρόβλημα στα αεροπλάνα, αλλά Emirates δεν είναι ... Για Qatar δεν έχω ιδέα ... Δεν έχει ατομικό σύστημα ψυχαγωγίας και αυτό είναι το μεγάλο μείον ... Παιδιά στο Chiang Mai που είμαι τώρα είναι άλλη Ταΐλάνδη ... Καμία σχέση σε τιμές, υπηρεσίες και ανθρώπους το κυριότερο ... Αύριο πάω να κάνω σαφάρι με ελέφαντες και μεθαύριο ασκήσεις θάρρους στο σύρμα σαν ταρζάν ... Δεν βρίσκω χρόνο ρε γαμώτο να γράψω, γιατί και ο καιρός είναι θαυμάσιος και γυρίζω πτώμα ... Τώρα να πω οτι και μόνο για τα φαγητά αξίζει να το κάνεις το ταξίδι είναι μαλακία; ... :grin:

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
... Αν είναι για τα φράγκα, να την πάρει την Egypt, δεν είχαμε κανένα πρόβλημα ... Και στο ξενοδοχείο μας πήγανε τσάμπα εντελώς και μπουφέ μας κεράσανε και τα φαγητά τα έφαγα όλα χωρίς πρόβλημα στα αεροπλάνα, αλλά Emirates δεν είναι ... Για Qatar δεν έχω ιδέα ... Δεν έχει ατομικό σύστημα ψυχαγωγίας και αυτό είναι το μεγάλο μείον ... Παιδιά στο Chiang Mai που είμαι τώρα είναι άλλη Ταΐλάνδη ... Καμία σχέση σε τιμές, υπηρεσίες και ανθρώπους το κυριότερο ... Αύριο πάω να κάνω σαφάρι με ελέφαντες και μεθαύριο ασκήσεις θάρρους στο σύρμα σαν ταρζάν ... Δεν βρίσκω χρόνο ρε γαμώτο να γράψω, γιατί και ο καιρός είναι θαυμάσιος και γυρίζω πτώμα ... Τώρα να πω οτι και μόνο για τα φαγητά αξίζει να το κάνεις το ταξίδι είναι μαλακία; ... :grin:

Σε ευχαριστω πολυ.
Και μια και εισαι στο Chiang Mai πηγαινε να φας σε αυτα τα 2 εστιατορια και θα με θυμηθεις.
1, AARUN RAI
2, THE RIVERSIDE.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
H Egypt ειναι ΟΚ,αλλα απο φαγητο στο αεροπλανο μαπα...Ασε που αλκοολ ουτε για αστειο...Ουτε καν μπυρα...
Αν παρεις τη μεσημεριανη πτηση,σε πανε σε ξενοδοχειο για την αναμονη στο Καιρο...(Αυτα να τα "ακουνε" οι 5αστερες "Qatar", που σε παρατανε στο αεροδρομιο 8 ωρες και ουτε καν να βγεις εξω μπορεις γιατι θελει βιζα επι πληρωμη)
Σαν ταξιδι επισης μια χαρα...Συγκεκριμενα,απο οτι θυμαμαι η προσγειωσεις που εκαναν οι πιλοτοι της Egypt ηταν απο τις πιο ομαλες που εχω βιωσει οσα χρονια ταξιδευω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom