Καλημέρες
Η πρώτη βραδυά έκλεισε με επιτυχία
Και μίνι συνάντηση είχαμε και μινιόν κορίτσι έπαιξε.
Είχαμε και καλεσμένο στo άντρο των ladyboys,ένα πανέμορφο ντερέκι
από τη Νότια Ταϊλάνδη κατα Μαλαισία
μεριά.Αγγλικά άριστα μορψωμένη Πανεπιστημιακού επιπέδου.Και γνώριζε για τη χώρα μας τόσα πολλά που δεν γνωρίζουν
δέκα "ξανθιές" Ελληνίδες...
Η γνωστή πίεση για δεύτεο και τρίτο ποτό σπάει νεύρα, οι περαστικοί μικροπωλητές το ίδιο.Η γνωστή De, πωλήτρια που μιλάει
δυό τρια ελληνικά σταθερά εκεί,γλυκύτατη και φιλική.
Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι και πολύ ανεβασμένος.Παίρνω ακόμη αντιβίωση για τη φαρυγγίτιδα
που ευτυχώς περνάει.Μένω όμως ξενέρωτος...υπομονή λίγο ακόμη θα κάνω.Εχω και άγχος γιατί περιμένει
η Νιντ στο Ουντόν και εγώ της κάνω butefly. Αλλά το μεγάλο κάζο είναι αυτό με το μπατ...39,48 σήμερα..
Εν τω μεταξύ τα μπατόπουλα φεύγουν σαν τα κλωσσόπουλα που τα κυνηγάει γάτα.Οι τιμές πολύ ψηλές στη Πατόνγκ.
Θέλει ιδιαίτερη προσοχή και οι πειρασμοί πολλοί και μεγάλοι.
Και να σκεφτείτε ότι πέρισυ δεν αναφερόμουν στο
οικονομικο σκέλος της περιπέτειας....
Το τρίτο σκέλος τιμήθηκε χτες από το φιλόξενο τριανταφυλλάκι μιας περσινής αγαπούλας που εγκατάλειψε τις
νυχτερινές περιπέτειες.Με χαρά ήρθε και με βρήκε όταν της τηλεφώνησα.Προσωπάκι γλυκύτατο στήθος μηδέν και
σωματάκι σαράντα κιλά, κοντό και μαυροτσούκαλο.Οταν περπατάμε παρέα φαίνεται για κόρη μου.Στο κρεβάτι εικοσάχρονο
παιχίδι για adults...Χρειάστηκε φιλιά και χάδια
για να βρώ την Πύλη του παραδείσου.Ειχα ξεχάσει πόσο σφιχτή και
εξαίσια ήταν.Τα χειλάκια της γλυκά και σαρκώδη.Πάθος όπως μια Ταϊλανδέζα ξέρει να ευχαριστεί καλά τον άντρα της.
Κοιμήθηκε μαζί μου μέχρι το μεσημέρι.Κλιματιστικό, παπλωματάκι πουπουλένιο και αγκαλίτσες κλασικές όπως εμένανε
τρελαίνουνε,νανουρίζουν και στέλνουνε ταξιδευτή από τη χώρα του παραδείσου στη χώρα των ονείρων που
είναι ίδιες δηλαδή. Same-same leo!
Από την Πατόνγκ του Πουκέτ καιρός ψιλονεφελώδης και τα ξαναλέμε