Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
και  μην  τρωτε  πολλα  καυτερα  κατω  γιατι  θα  παρεκτραπειτε :2funny: 
ασε κατι τετοιο επαθα και εγω με κατι που δοκιμασα!!!η ταινια ποια ειναι φαινεται καλη!!!καμια προταση σε στυλ ονγκ μπακ εχουμε?

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Η ταυλανδη ειναι υπεροχη χωρα και σε καμια περιπτωση δεν αξιζει να πηγαινεις εκει μονο για τις πουτανες.
Τα ιδια ελεγα κι εγω τη πρωτη φορα που πηγα...
Για τη πανεμορφη χωρα...Τα ειδυλιακα τοπια...τις εξωτικες παραλιες...
Την ειχα βαφτισει "ενα κομματι απο το παραδεισο"...
Δεν αργησα να νοιωσω και το πρωτο "σκιρτημα"...Μετα απο 3-4 μερες γνωρισα ενα γλυκο Ταυλανδεζακι..Ερωτευτηκα σαν εφηβος...Δε περασαν 2 μηνες και τσουπ ξαναπηγα...
Και τα ταξιδια συνεχιστηκαν..Και την επομενη χρονια..Και τη παραεπομενη...
Και ξαναερωτευτηκα...Και ξανα-ξε-ερωτευτηκα...
Με τη παροδο βεβαια του χρονου και μετα απο 4-5 ταξιδια,ανακαλυψα τι ειναι στη πραγματικοτητα αυτη η χωρα...
ΔΕΝ ειναι "ενα κομματι απο το παραδεισο"...Αλλα ενα κομματι ΑΠΟ ΤΗ ΚΟΛΑΣΗ!!
Ενας απεραντος ΓΑΜΙΣΤΡΩΝΑΣ!!!
Αφηστε λοιπον τις "φυσιολατριες",τους ναους,τα νησακια και τις παραλιες και ΓΑΜΑΤΕ ΓΙΑ ΟΣΟ ΣΑΣ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ!!!!! :rockon:
:2funny: :2funny: :2funny: :zfuck: :fuck1: :tits: :cum: :pipa3: :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Δεν αργησα να νοιωσω και το πρωτο "σκιρτημα"...Μετα απο 3-4 μερες γνωρισα ενα γλυκο Ταυλανδεζακι..Ερωτευτηκα σαν εφηβος...Δε περασαν 2 μηνες και τσουπ ξαναπηγα...
Με τη παροδο βεβαια του χρονου και μετα απο 4-5 ταξιδια,ανακαλυψα τι ειναι στη πραγματικοτητα αυτη η χωρα...
Αφηστε λοιπον τις "φυσιολατριες",τους ναους,τα νησακια και τις παραλιες και ΓΑΜΑΤΕ ΓΙΑ ΟΣΟ ΣΑΣ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ!!!!!!!!! :rockon:
:2funny: :2funny: :2funny: :zfuck: :fuck1: :tits: :cum: :pipa3: :2funny: :2funny: :2funny:
καλα να μαστε και αυτο το κανουμε ανετα και εδω ρε πιπινομανιακ.δεν αξιζει η ταυλανδη να της βαζουμε την ταμπελα του γαμηστρονα.δεν ειναι μονο αυτο.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
δεν αξιζει η ταυλανδη να της βαζουμε την ταμπελα του γαμηστρονα.δεν ειναι μονο αυτο.
Διαβαζω αυτα που εγραφα τη πρωτη φορα που πηγα και γελαω...
Το ιδιο θα κανεις κι εσυ μετα απο μερικα ταξιδια,διαβαζωντας αυτα που γραφεις τωρα... ;)

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ασε κατι τετοιο επαθα και εγω με κατι που δοκιμασα!!!η ταινια ποια ειναι φαινεται καλη!!!καμια προταση σε στυλ ονγκ μπακ εχουμε?
  επειδη  εισαι  "δικο"  μας  παιδι    μετα  την  περιγραφη  σου  στο  πουκετ,  παρε  ενα ταξι  και  πες  του  να  σε  παει  στη  "πλαμ  γκαο"  οπως  το  ακους  (ειναι  η  ραμα 9)  στο  rca  block    ειναι  ενα  μεγαλο  σοι  με  7-8  πολυ  δυνατα  κλαμπ!  ηλικιες  μεχρι  25+  και  απιστευτα  μωρα  αλλα  (οχι  του  επαγγελματος)      αγαπημενο  μου  club  το  inch    υ.γ  το  καλυτερο  παιχνιδι  γινετε  εξω  στις  καρεκλες

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εκει που γελαω παιδια ειναι καθε λιγο και λιγακι περπατωντας πεταγονται κατι τυπισσες και λενε μασααααααααααζ χαντσομ μαααααααααααν και να σε σταματαει καθε λιγο και λιγακι ο καθε ινδος,τι ειναι τελος παντων, και να σου λεει μαν,σουτ,τειλορ.και οι ταξιτζιδες,μπος,τουκ τουκ,ταξι.μου αρεσε βραδακι βολτιτσα στην παραλια,οπου και εκει ειδα οτι γινοταν παιχνιδι,αλλα εκει ηταν πολυ πιτσιρικες ρε μαγκες.15-16 δεν θα ηταν.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
   επειδη   εισαι  "δικο"  μας  παιδι    μετα  την  περιγραφη  σου  στο  πουκετ,   παρε   ενα ταξι   και  πες  του  να  σε  παει  στη  "πλαμ  γκαο"  οπως  το  ακους   (ειναι  η  ραμα 9)  στο  rca  block    ειναι  ενα  μεγαλο  σοι  με  7-8  πολυ  δυνατα  κλαμπ!   ηλικιες  μεχρι  25+   και  απιστευτα  μωρα  αλλα  (οχι  του  επαγγελματος)      αγαπημενο  μου  club  το   inch    υ.γ   το  καλυτερο   παιχνιδι  γινετε   εξω   στις  καρεκλες
φιλε μου σε ευχαριστω αν δεν πανε καλα τα πραγματα με την Ερ θα το τιμησω.Αφου δεν ειναι του επαγγελματος οι γκομενες,ειναι οτι πρεπει για μενα.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Αλλο ποσο φαινονται και αλλο ποσο ειναι...ΠΟΤΕ δε μπορεις να ξερεις,πριν δεις ταυτοτητα...
Ετσι τη πατησα κι εγω με ενα μωρο το Μαρτη,οτι ηταν δεν ηταν 19-20 χρονων και αφου το πηδηξα,το ρωτησα την ηλικια και ΞΕΝΕΡΩΣΑ...34 παρακαλω (αλλα ΧΩΡΙΣ παιδι) και το βυζι ΠΕΤΡΑ σα 18χρονης...

@hlios747,μη το μπερδευεις το παιδι...
Το rca ειναι ΣΤΗ ΜΠΑΝΓΚΟΚ...Οχι στη Πατονγκ..
@master21,μη παρεις κανα ταξι και του πεις rca γιατι θα γελαει!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
πωπω παλι καλα που το ειπες ρε συ πιπινο,και εψαχνα τωρα στον χαρτη να δω που πεφτει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
Μάγκες καλημέρα έχει μείνει κανείς σε κάποιο από τα εξής να μου πει τη γνώμη του
DYNASTY INN PATTAYA HOTEL
EYASTINY SEVEN HOTEL
CITIN GARDEN PATTAYA HOTEL
GOLDEN SEA HOTEL
Εχω διαβάσει κάποιες καλές και κακές κριτικές αλλά αν έχει κάποιος συναγωνιστής μείνει σε ένα από αυτά αν θέλει ας βοηθήσει για να δούμε που θα καταλήξουμε
thanks
Αν σε πρόλαβα...
Έχω μείνει στο Dynasty  και το Eastiny.
Από το δεύτερο έφυγα πολύ γρήγορα. Δεν μου άρεσε.
Στο πρώτο έχω μείνει 4-5 φορές. Καταπληκτική θέση. Και για Walking street και για Beach Road και για Buakhao.
Δωμάτια μεγάλα, χωρίς πισίνα ουσιαστικά, (έχει μια μπανιέρα στην ταράτσα), δεν πληρώνεις για μια κοπέλλα, καλά κρεββάτια.
Αρνητικά: Είχαν πρόβλημα κάποιες φορές με το internet, τα δωμάτια και η TV είναι πια λίγο παλιά.
Τα δύο τελευταία χρόνια έχουν πολύ καλές τιμές. Θα ξαναέμενα χαλαρά!

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
πωπω παλι καλα που το ειπες ρε συ πιπινο,και εψαχνα τωρα στον χαρτη να δω που πεφτει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  φιλε  μου  συγνωμη    εγραψες  καμια  προταση  για  ονγκ  μπανκ  υπαρχει?  και  καταλαβα  μπανγκοκ :think:  διαφορετικα  τι  εννοουσες?    @πιπινομανιακ    να  σε  καλα  που  ενημερωσες  το  παιδι    και  δεν  ετρεχε  να  βρει  το  rca  στο  πουκετ :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
  φιλε  μου  συγνωμη    εγραψες  καμια  προταση   για  ονγκ  μπανκ  υπαρχει?  και  καταλαβα  μπανγκοκ :think:   διαφορετικα  τι  εννοουσες?    @πιπινομανιακ     να  σε  καλα  που  ενημερωσες   το  παιδι    και  δεν  ετρεχε  να  βρει   το  rca   στο  πουκετ :2funny:
ongk bag ειναι μια καταπληκτικη ταινια μουαι ται.και μαλον το som tam σε αυτο το στυλ θα ειναι,αλλα προς κωμωδια.μολις γυρισα απο τουρ στα νησια Khai,φανταστικα.Ξεχασα να πω οτι εκανα και Fish spa και πραγματικα εχει πολυ γελιο.Βαζεις τα ποδια σου σε ενα ενειδρυο με ψαρακια,και αυτα ερχονται τρεχοντας και τρωνε απο πανω σου το σκοτωμενο δερμα.απιστευτη αισθηση.

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
692
Πόντοι
4.255
Αφηστε λοιπον τις "φυσιολατριες",τους ναους,τα νησακια και τις παραλιες και ΓΑΜΑΤΕ ΓΙΑ ΟΣΟ ΣΑΣ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ!!!!! :rockon:
ΕΝΑ ΑΠ'ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ!!!!!!!!!ΠΙΠΙΝΟΜΑΝΙΑΚ,Σ'ΑΓΑΠΩ!!!!ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΠΑΤΤΑΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΕΡΑΣΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ!!!
:-* :-* :-* :-* :-* :-*

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Αν σε πρόλαβα...
Έχω μείνει στο Dynasty  και το Eastiny.
Από το δεύτερο έφυγα πολύ γρήγορα. Δεν μου άρεσε.
Στο πρώτο έχω μείνει 4-5 φορές. Καταπληκτική θέση. Και για Walking street και για Beach Road και για Buakhao.
Δωμάτια μεγάλα, χωρίς πισίνα ουσιαστικά, (έχει μια μπανιέρα στην ταράτσα), δεν πληρώνεις για μια κοπέλλα, καλά κρεββάτια.
Αρνητικά: Είχαν πρόβλημα κάποιες φορές με το internet, τα δωμάτια και η TV είναι πια λίγο παλιά.
Τα δύο τελευταία χρόνια έχουν πολύ καλές τιμές. Θα ξαναέμενα χαλαρά!
Με πρόλαβες και με παραπρόλαβες έχουμε ακόμα 55 μερούλες (αν δεν χρεωκοπήσουμε πρώτα)
για Dynasty με βλέπω ενώ στην αρχή καλοέβλεπα eastiny αλλά για να λες ότι την έκανες με ελαφρά πηδηματάκια θα τιμήσω το πρώτο
thanks

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
aπο τα καλυτερα παραμυθια ποθ εχω ακουσει..........
αυτο μου το ειπε και αλλος ελληνας που ζει εδω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: λετε ρε?παντως σημασια εχει οτι περναω καλα,και μεχρι στιγμη κουβεντα δεν εχει κανει για χρημα.

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Πω, πω μολις ξυπνησα απο φρικτο εφιαλτη... Ημουνα λεει στην Πατταγια, και ειχα ξεχασει πιστωτικη καρτα, καρτα αναληψεων και μετρητα στο σπιτι στην Ελλαδα... Καθομουν και κοιταζα τα μουνακια σαν χαζος... Καλα που ξυπνησα... Σκετη φρικη ηταν...

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
582
Πόντοι
291
Πολύ εύστοχο το προηγούμενο σχόλιο !!!  χαχα!  ;)

Τελικά,έκλεισα και εγώ με Quatar Airways απο 16 Δεκεμβρη (17 φτανω Μπανγκοκ) μεχρι και 5 Ιανουαριου.... 20 μερουλες..... Θα δω και την Ταυλανδέζικη Πρωτοχρονιά, παρεα αγκαλίτσα με καποιο μωρακι απο εκει που θα μου εξηγει τα "εθιμα" τους....  ;)

Θα ειμαι μονος μου βεβαια στις γιορτες, μακριά από τους δικους μου, αλλά να ειναι καλά το SKYPE.... Θα μιλαμε απο εκει... Ασυζητητι καλύτερα από πέρισυ βεβαια, που και πάλι ημουν μονος μου την Πρωτοχρονιά αλλά μπήκε το 2010 μεσα στο στρατοπεδο που ημουν φανταρος...  :dancing:

Φυσικά, θα παω ΠΡΩΤΑ Παταγια, θα καθησω εκει αρκετα, και ΑΝ βρω κανενα καλο μωρο για παρεα, μπορει να χτυπησω και κανενα Πουκετ για λιγες μερες....(να δω και τι τιμες θα παιζουν στα αεροπορικα λογω γιορτων).... Και 2-3 μερες στο τελος ΙΣΩΣ μεινω στην πρωτευουσα....

Θα ηθελα και εγώ να μου προτεινετε καποια φθηνα ξενοδοχεια για να κλεισω απο εδω για τις πρωτες 3-4 διανυκτερευσεις, ετσι ωστε να ειμαι σιγουρος, μιας και παω πρωτη φορά, και απο κει και περα θα δω απο κοντα αν μου αρεσουν η οχι για να συνεχισω να μενω στα ιδια ή να παω αλλου....

ΔΕΝ με νοιαζουν οι πολλες ανεσεις.... Θελω κατι οσο πιο budjet γινεται, ΑΡΚΕΙ να εχει τα παρακατω :

1) Πολύ κοντά σε Walking Street και Beach Road
2) Μεγαλο διπλο κρεββατι στο δωματιο, και joiners free για "ευνοητους" λογους
3) Δωρεαν 24ωρο Internet στο δωματιο με καλωδιο η Wifi (θα εχω λαπτοπ μαζι μου)
4) Αν γινεται να εχει μπανιερα για να κανουμε μπανακια μαζι με τα μωρα... Αν οχι, αρκει και το απλο ντουζακι....

Ολα τα αλλα τα θεωρω περιττα και πολυτελειες μιας και θα ειμαι συνεχεια στο δρομο και στο ξενοδοχειο θα περναω μονο καποιες ωρες το βραδυ

Φυσικα, οσοι βρισκονται κατω την ιδια περιοδο με μενα (17 Δεκεμβρη με 4 Γεναρη), ας μου στειλουν pm να βρεθουμε ... :)

Υ.Γ.  Καποιος ανεφερε παραπανω ενα site για booking που εχει πιο φθηνες τιμες και απο το AGODA, αλλα δεν μπορω να βρω το ποστ.... Αν του ειναι ευκολο ας μας ξαναπει παρακαλώ !
Ευχαριστω !!!

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
φιλε musician σου εχω το ιδανικο μερος στη παταγια γι'αυτα που ζητας. μονο που δεν εχει μπανιερα.

ειναι στην ws στην soi 14 οπου ειναι και πολυ κοντα στην beach road.
διπλο κρεβατι χωρις joiners fee.
δωρεαν wifi.
safe box στο δωματιο.
μπαρακι απο κατω και room service.
καθαρο και ασφαλες.
αν εισαι στην ws δεν χρειαζεσε ουτε ταξι ουτε μηχανακι.
να ξερεις δεν εχει πισινα και ασανσερ. ειναι 3οροφο.

μονο που πρεπει να κλεισεις απο νωρις γιατι ειναι συνεχεια full και ισως δεν βρεις δωματιο. κλεισε απο τωρα μεσω του site.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom