Πολύ εύστοχο το προηγούμενο σχόλιο !!! χαχα! ;)
Τελικά,έκλεισα και εγώ με Quatar Airways απο 16 Δεκεμβρη (17 φτανω Μπανγκοκ) μεχρι και 5 Ιανουαριου.... 20 μερουλες..... Θα δω και την Ταυλανδέζικη Πρωτοχρονιά, παρεα αγκαλίτσα με καποιο μωρακι απο εκει που θα μου εξηγει τα "εθιμα" τους.... ;)
Θα ειμαι μονος μου βεβαια στις γιορτες, μακριά από τους δικους μου, αλλά να ειναι καλά το SKYPE.... Θα μιλαμε απο εκει... Ασυζητητι καλύτερα από πέρισυ βεβαια, που και πάλι ημουν μονος μου την Πρωτοχρονιά αλλά μπήκε το 2010 μεσα στο στρατοπεδο που ημουν φανταρος...
Φυσικά, θα παω ΠΡΩΤΑ Παταγια, θα καθησω εκει αρκετα, και ΑΝ βρω κανενα καλο μωρο για παρεα, μπορει να χτυπησω και κανενα Πουκετ για λιγες μερες....(να δω και τι τιμες θα παιζουν στα αεροπορικα λογω γιορτων).... Και 2-3 μερες στο τελος ΙΣΩΣ μεινω στην πρωτευουσα....
Θα ηθελα και εγώ να μου προτεινετε καποια φθηνα ξενοδοχεια για να κλεισω απο εδω για τις πρωτες 3-4 διανυκτερευσεις, ετσι ωστε να ειμαι σιγουρος, μιας και παω πρωτη φορά, και απο κει και περα θα δω απο κοντα αν μου αρεσουν η οχι για να συνεχισω να μενω στα ιδια ή να παω αλλου....
ΔΕΝ με νοιαζουν οι πολλες ανεσεις.... Θελω κατι
οσο πιο budjet γινεται, ΑΡΚΕΙ να εχει τα παρακατω :
1) Πολύ κοντά σε Walking Street και Beach Road
2) Μεγαλο διπλο κρεββατι στο δωματιο, και joiners free για "ευνοητους" λογους
3) Δωρεαν 24ωρο Internet στο δωματιο με καλωδιο η Wifi (θα εχω λαπτοπ μαζι μου)
4) Αν γινεται να εχει μπανιερα για να κανουμε μπανακια μαζι με τα μωρα... Αν οχι, αρκει και το απλο ντουζακι....
Ολα τα αλλα τα θεωρω περιττα και πολυτελειες μιας και θα ειμαι συνεχεια στο δρομο και στο ξενοδοχειο θα περναω μονο καποιες ωρες το βραδυ
Φυσικα, οσοι βρισκονται κατω την ιδια περιοδο με μενα (17 Δεκεμβρη με 4 Γεναρη), ας μου στειλουν pm να βρεθουμε ...
Υ.Γ. Καποιος ανεφερε παραπανω ενα site για booking που εχει πιο φθηνες τιμες και απο το AGODA, αλλα δεν μπορω να βρω το ποστ.... Αν του ειναι ευκολο ας μας ξαναπει παρακαλώ !
Ευχαριστω !!!