Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
Εκει πληρωνεις εισητιριο για το λεωφορειο αν θυμαμαι ηταν 200 baht και 150+ για να σε αφησει στο bus station στην pattaya και απο εκει να σε παει mini van στο ξενοδοχειο που εχεις κλεισει(αν εχεις κλεισει), συνολικη τιμη λοιπον 350 baht για να πας απο bkk pattaya με λεωφορειο αν ειναι η πρωτη φορα που πας πανε με λεωφορειο θα το ευχαριστηθεις τουλαχιστον εγω το ευχαριστηθηκα! καλα να περασεις οποια αλλη ερωτηση δεκτη :)
ΠΟυ τα διαβασες οτι δινεις 350, διοτι καπου θα τα διαβασες αφου αποκλειεται να εεχεις ταξιδευσει με το Bell Travel. Την επομενη φορα που θα δινει καποιος μια απαντηση να εχει προσωπικη αποψη διοτι εν γενει υπαρχει παρακηροφορηση.

ntinos20

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ΠΟυ τα διαβασες οτι δινεις 350, διοτι καπου θα τα διαβασες αφου αποκλειεται να εεχεις ταξιδευσει με το Bell Travel. Την επομενη φορα που θα δινει καποιος μια απαντηση να εχει προσωπικη αποψη διοτι εν γενει υπαρχει παρακηροφορηση.

350 δεν ημουν σιγουρος οτι τα πληρωσα γιατι δεν θυμομουν ακριβως αλλα μπηκα στο site για να σιγουρευτω πριν γραψω ωστε να μην δινω λαθος πληροφοριες, τι εννοεις δεν εχω ταξιδεψει? πηγα και ηρθα απο bkk pattaya και απο pattaya bkk με bell travel. Πριν 12 μερες ημουν κατω.: )

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225

Παταγια ΠΩΣ παμε ?  Με λεωφορειο μεσω Μπαγκοκ ?  Γιατι διαβασα οτι η αποσταση ειναι περιπου 147 χιλιομετρα ....
Και πως το κλεινω αυτο ? Οταν φτασω στην πρωτευουσα ? Ποσες ωρες κανει να φτασει ? το λεω για να ξερω απο ποια μερα και μετα θα κλεισω ξενοδοχειο...

Αφου ο προηγουμενος σου εδωσε το λινκ, διαβασε το εσυ τουλαχιστον να δεις ωραρια και ποσο κανει. Εαν δεν εχεις τεραστια αναμονη προτιμησε το και εγω αυτο περνω.

pepe21

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
94
Πόντοι
0
καλησπερα φευγω την πεμπτη γαι πατονγκ , ξερη κανει πληροφοριες για ενα ξενοδοχειο ονοματι patong beach lodge
η εστω κανα καλο ξενοδοχειο στο πουκετ , πατονγκ μεχρι 1500.
α και αν ειναι κανεις εκει τωρα και θελει παρεα εχει καλος εγω παω μονος , αλλα δεν καταλαβενω πραμα εδω πηγα στην ακρη του κοσμου και περασα και καλα...

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
2οο μπατ πορτα με πορτα ειναι ολα μαζι στο Bell Travel. Ειτε προς Πατταγια, ειτε προς Μπανγκοκ. Το ταξι στοιχιζει 1000-1200 για Πατταγια. Απο Παττ για Μπανγκοκ μονο 800 (και με 700 βρισκεις). Μην ξεχασετε να αναφερετε στην περιπτωση ταξι οτι τα διοδια τα πληρωνει ο ταξιτζης. Αν δεν αναφερθει, στα φορτωνει και αυτα.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
200μπατ ειναι απο το αεροδρομιο προς παταγια και σε αφηνουν στο ξενοδοχειο που εχεις κλεισει.
350μπατ ειναι απο μπανκοκ προς παταγια.

οσες φορες εχω παει ποτε δεν εχει κανει 2ωρες. το πολυ 1.30ωρα μεχρι τον σταθμο λεωφορειων οπου απο εκει παιρνεις το μινι βαν.

Fotis25

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2006
Κριτικές
1
Like
126
Πόντοι
0
Παιδιά καλησπέρα και από μένα.Έχω κλείσει αεροπορικό για Thai 3-14/3 και σκέφτομαι να κάτσω 5 μέρες bangkok και άλλες 4-5 κάνα εξωτικό νησί όπως phuket ή ko samui. Θα έιναι κανείς από εσάς αυτές τις μέρες εκεί, να συναντηθούμε να πάμε για κανά ποτάκι;

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
τελειωσε η προσφορα αλλα ρωτα καλυτερα σε καποιο ταξιδιωτικο γραφειο.

Offer is valid for tickets issued until 31st Οctober 10 for departures out of Athens  from 01st November 10 until 31st March 11 for limited number of seats. Blackout Dates  20-27 December 10.
:headbang: :headbang: :headbang: γαμώ τη μαλακία μου πάει η Τάι πάμε για gulf με 610

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Καλησπερα σε ολους.ειμαι νεος χρηστης στο bourdela.com, αλλα "διαβαζω" το παρον thread ενα χρονο τωρα.Αυριο παραλαμβανω τα εισητηρια μου απο Qatar Air για τον αγαπημενο προορισμο ολων εδω μεσα.Θα μεινω στην Bangkok λιγες ημερες για ψωνια (ολων των ειδων ;) )και μετα σκεφτομαι για Πουκετ.Μια ερωτηση εχω,μεταξυ air Asia &  Bangkok air ποια ειναι η ασφαλεστερη,γιατι απο τιμες ειναι σχεδον ιδιες

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
τα δωματια οπως ειπε και ο ατας ηταν μεγαλα αλλα το σημειο προβληματικο,προσωπικα δεν εχω οδηγησει στην ταιλανδη ακομα, στενοι δρομοι τρεχουν πολλοι αντιθετο ρευμα, ψιλοφοβαμαι, ετσι τρικαβαλο μοτοταξι και μια περιπετεια η συνενοηση με τους οδηγους, επισης και τετρατροχα τουκ τουκ. πρωτη μερα στην περιβοητη μπανγκλα, σε ποσοτητα μαγαζιων ειναι μικροτερη απο την w/s στην πατταγια, η νοσταλγια της πατταγια με κατεκλυσε αμεσως, αμεσως προσπαθησα να κανω συγκρισεις, οι τουριστες σαφως πιο νεοι και εκδηλωτικοι, οι ταιλανδεζες αρκετα ομορφοτερες απο την πατταγια,και πολυ εκδηλωτικες και αυτες, προφανως η ελιτ των μπαροβιων μαζευονται εκει. ειδικα στη soi eric που πηγαμε με κυκλαδες και ατας υπηρχαν παμπολλα μωρα που με εκαναν να ανατριχιασω απο την σεξυ εμφανιση τους ,ασε που ηταν και πολυ κοντες,
για ποιο μέρος μιλάει ο κώστας σε αυτό το άρθρο?η σόι eric που είναι?είναι κάπου στην σελίδα 350 και κάτι νομίζω.διαβάζω το thread από την αρχή.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
για ποιο μέρος μιλάει ο κώστας σε αυτό το άρθρο?η σόι eric που είναι?είναι κάπου στην σελίδα 350 και κάτι νομίζω.διαβάζω το thread από την αρχή.

διαβασε καλα τι γραφει. ξερεις που ειναι η bangla???

sexmasterrr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
11
Like
1.430
Πόντοι
801
Καλησπερα σε ολους.ειμαι νεος χρηστης στο bourdela.com, αλλα "διαβαζω" το παρον thread ενα χρονο τωρα.Αυριο παραλαμβανω τα εισητηρια μου απο Qatar Air για τον αγαπημενο προορισμο ολων εδω μεσα.Θα μεινω στην Bangkok λιγες ημερες για ψωνια (ολων των ειδων ;) )και μετα σκεφτομαι για Πουκετ.Μια ερωτηση εχω,μεταξυ air Asia &  Bangkok air ποια ειναι η ασφαλεστερη,γιατι απο τιμες ειναι σχεδον ιδιες

και οι 2 σκατα ειναι
αμα ειναι να σου κατσει σουκατσε φιλε
αλλα αμα κολλας χτυπας μια thai που ειναι εγγυηση

skorpios4

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

Μια χαρά είναι ή Air asia έχω κάνει 5 δρομολόγια με αυτήν και όχι μόνο στην Ταιλάνδη. Δεν θυμάμαι κάποιο περιστατικό με αυτήν σε αντίθεση με την Bangkok air που το 2009 κατά τη προσγείωση ενός αεροπλάνου στο κράμπι έφυγε το αεροπλάνο από το διάδρομο κατά την προσγείωση και προσέκρουσε σε κτίριο με 4 νεκρούς. Αν δεν προτιμήσεις την πιο ασφαλή Ται για μένα 2 επιλογή είναι η αιρ άσια. Βέβαια όλα αυτά είναι μη σου τύχει...

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Η Aria Asia έχει την πρωτιά από πτώσεις αεροπλάνων στην Ασία.

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
692
Πόντοι
4.255
200μπατ ειναι απο το αεροδρομιο προς παταγια και σε αφηνουν στο ξενοδοχειο που εχεις κλεισει.
350μπατ ειναι απο μπανκοκ προς παταγια.

οσες φορες εχω παει ποτε δεν εχει κανει 2ωρες. το πολυ 1.30ωρα μεχρι τον σταθμο λεωφορειων οπου απο εκει παιρνεις το μινι βαν.
ετσι ειναι οπως τα λεει ο Ζαν!!!

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
skorpios4 υπάρχουν διεθνή στατιστικά. Δες στο google αν δε βαριέσαι.

skorpios4

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

Σόρυ αν κάνω λάθος αλλά το μόνο ατύχημα που έχει η συγκεκριμένη εταιρία είναι το 2004 και όχι βέβαια πτώση άλλα σε προσγείωση 3 τραυματίες...

αν έχεις λινκ από τα διεθνή στατιστικά ευπρόσδεκτα...

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Αν δε βαριεσαι,βαλε κανενα λινκ που να το αποδεικνυει...
Γιατι εγω οταν το ειχα ψαξει,ειχα διαβασει οτι τα περισσοτερα ατυχηματα τα ειχε η ΤΗΑΙ...Η δε AirAsia,ειναι η μοναδικη που δεν εχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ θανατηφορο...Μονο κατι μικροατυχηματα...Η δε ΤΗΑΙ εχει πανω απο 250 θανατους...Βεβαια δε μπορουμε να συγκρινουμε μια εταιρεια (ΤΗΑΙ) που υπαρχει πανω απο 50 χρονια σε σχεση με την AirAsia που δημιουργηθηκε πριν 9 χρονια...
Για την ωρα παντως,η AirAsia ειναι η ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΗ αεροπορικη εταιρια της Ασιας..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom