joedoe
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 68
- Πόντοι
- 1.225
Ο Κυκλαδες ειναι δεν ειναι 30 ετων παιδι, αυτος κοντα 65, τι σχεση υπαρχει;Αν εννοείτε τον Κυκλάδες δεν τον λένε Δημήτρη.
Ο Κυκλαδες ειναι δεν ειναι 30 ετων παιδι, αυτος κοντα 65, τι σχεση υπαρχει;Αν εννοείτε τον Κυκλάδες δεν τον λένε Δημήτρη.
Ταυλανδη πας διοτι ειναι φθηνο το πακετο, οι γυναικες στην μεγαλη πλειοψηφια δεν ειναι τιποτε το ιδιαιτερο εχει ομως και ομορφες, δυστυχως ομως αυτες ζητανε πολλα (50 ευρω για ενα διωρο)αν και στο γαμησι οι ταυλανδες δεν ειναι τιποτε το ιδιαιτερο και οι πιπες τους σπανιως καλές. Να πας ομως διοτι φαι , ξενοδοχεια, ποτα στα μπαρ, στριπτιζαδικα και ντισκο φθηνα και τα αεροπορικα απο Κουβα στην μιση τιμη και με κριση που αυριο δεν ξερεις τι σου ξημερωνει κοιτα να πας καπου οικιονομικα. Με 100 ευρω την μερα προυπολογισμό χωρις αεροπορικα αλλα με ξενοδοχειο, θα εισαι καλα. Εαν σου αρεσουν οι γκομεναρες τυπου Ρωσιδια, στην αρχη θα παθεις φρικη μετα λιγες ημερες ομως θα συνηθισεις, οπως συνηθισαμε ολοι.με εχει προβληματιση το γεγονος κ σκεφτομαι μηπως ειναι καλυτερα να παω καμια κουβα? η καποιον αλλο προορισμο τον οποιο δεν γνωριζω
αυτο συμβαινει επειδη προκειται συνηθως για φτηνογκομενες του χιλιομπατουμε προβληματιζει λιγουλακι οτι στην ταυλανδη απο οτι βλεπω σε φωτογραφιες που ανεβαζεται κατα καιρους κ απο βιντεακια στο ιντερνετ, η ποιοτητα τον κοριτσιων ειναι μετρια κ κατω
Σύντροφε Tsafus, ο Λάκης έχει απόλυτο δίκαιο. Και μένα μ' αρέσουν οι Ανατολικές (παντρεμένος με ρωσσίδα γαρ και με πολλά ένσημα σε πρώην ΕΣΣΔ) αλλά αυτό πούχουν οι Ταϋλανδές στο κρεβάττι δεν το έχω βρεί πουθενά !.......αλλα σαν το ταμπεραμεντο της Ταυλανδης(και γενικως Ασιας)(εννοω στο κρεββατι και για να γινω πιο συγκεκριμενος εννοω σε "Θερμη" και "Δοτικοτητα".......να σε χαιδεψουν,να σε προσεξουν,να σε περιποιηθουν κλπ)δεν πιστευω οτι υπαρχει αλλου στον κοσμο!!!!
Ο Σύντροφος έχει δίκαιο. Ότι πληρώσεις παίρνεις. Και μην ξεχνάς ότι οι περισσότεροι στέλνουν φωτό από Παττάγια που δεν έχει και τα καλύτερα "κομμάτια".αυτο συμβαινει επειδη προκειται συνηθως για φτηνογκομενες του χιλιομπατου
Α γεια σου...αυτο συμβαινει επειδη προκειται συνηθως για φτηνογκομενες του χιλιομπατου
αν ομως μπορεις να διαθεσεις απο 100 ευρω και ανω θα βρεις κομματια, ειδικα οσον αφορα την ομορφια του προσωπου, που θα σου τρεχουνε τα σαλια
τωρα αν τα οικονομικα σου ειναι περιορισμενα και σε προβληματιζει μονο λιγουλακι η εμφανιση, θα περασεις καλα
Αυτην την ερωτηση μου την εχουν κανει πολλοι φιλοι μου(Κουβα ή Ταυλανδη)Σε αλλους ταιριαζει η Κουβα και σε αλλους η Ταυλανδη.καλησπερα μορτες κ μορτισες!
θα μπω κατευθειαν στο θεμα !!
εφτασε η ωρα για να κανω ενα ταξιδακι το οποιο εχω στο μυαλο απο περυσι για κανα 20-25 μερουλες για σεξ ξεκουραση κ φυσιολατρεια
εχω βρει φτηνα εισιτηρια με thai 574 eyrw (τα οποια δεν εκλεισα ακομα)
αυτο που με προβληματιζει λιγουλακι ειναι οτι στην ταυλανδη απο οτι βλεπω σε φωτογραφιες που ανεβαζεται κατα καιρους κ απο βιντεακια στο ιντερνετ, περα απο ποικιλια η ποιοτητα τον κοριτσιων ειναι μετρια κ κατω ( για τα δικα μου γουστα)
με εχει προβληματιση το γεγονος κ σκεφτομαι μηπως ειναι καλυτερα να παω καμια κουβα? η καποιον αλλο προορισμο τον οποιο δεν γνωριζω
ευχαριστω
Βασικά για κάποιο περίεργο λόγο όλοι με το που κλείνουν τα μαγαζιά τους στη Μύκονο τον Οκτώβριο πάνε μετά στην Ταυλάνδη.
Το ακόμα πιο περίεργο πάντως είναι ότι πάνε και οι οικογενειάρχες με τις γυναίκες τους (από αυτούς που δεν τις κερατώνουν!).
Αυτην την ερωτηση μου την εχουν κανει πολλοι φιλοι μου(Κουβα ή Ταυλανδη)Σε αλλους ταιριαζει η Κουβα και σε αλλους η Ταυλανδη.
Σε γενικες γραμμες να ξερεις οτι το "πακετο" της Ταυλανδης δεν συγκρινεται,το μερος αυτο ειναι φτιαγμενο για τον τουριστα.
Στην Κουβα βεβαια θα βρεις γυναικες που οι Ταυλανδες μπροστα τους ειναι απλες οδοντοκρεμες.
Διαβασε και στο φορουμ της Κουβας και κανε τις συγκρισεις σου.
Το καλυτερο βεβαια θα ειναι να μπορεις να πας και στα δυο...