vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
φίλος μου που του αρέσαν οι Ρωσίδες την έπεφτε στις Ρωσίδες που κατακλίζουν την Πατάγια
φίλος μου που του αρέσαν οι Ρωσίδες την έπεφτε στις Ρωσίδες που κατακλίζουν την Πατάγια
αρχιμακακα, πως την λενε αυτη στη φωτο?Ισχύει το περι ορέξεως κολοκυθόπιτα αλλά ρε μάγκες δηλαδή αυτό στη φωτό που είναι και του χιλιόμπατου (γιατί πολλές γκόμενες του χιλιόμπατου είναι γκομενάρες - όπως έχει και πολλά μπάζα) είναι χάλια? και έχω δει να ποστάρουν φώτο παιδιά εδώ μέσα πολύ ποιο όμορφες σε πρόσωπο και σώμα,τι διάολο στο κάτω κάτω 40 εκατομμύρια γυναίκες έχει εκεί σε αντοίστιχα thread σε Κούβα και ανατολικό μπλοκ έχω δει ποιο πολλά μπάζα (για μένα) να ποστάρονται, μην το ψάχνεις φίλε αν σου αρέσουν γενικά οι ασιάτισες είσαι στο σωστό μέρος αν δεν σου αρέσουν και πας μόνο γιατί είναι φτηνά αφησέ το καλύτερα πήγαινε βόρεια γιατί μπορεί να το μετανιώσεις όπως το μετάνιωσε φίλος μου που του αρέσαν οι Ρωσίδες και την έπεφτε στις Ρωσίδες που κατακλίζουν την Πατάγια
Το όνομα που μου είπε είναι Nok υποτίθεται ότι είναι το τιλάκ μου (μάλλον ήταν) και υποτίθεται ότι είναι στο χωριό της και με περιμένει όχι ότι με νιάζει αν ισχύει ή όχι εγώ να περνάω καλά όταν κατεβαίνω και όλα τα άλλα, σου θυμίζει κάποια f16?αρχιμακακα, πως την λενε αυτη στη φωτο?
μπαζο μπαζο φιλε αρχιμακακα καλα ο αλλος εγραψε στο θρεντ οτι θελει πολυ να ρθει στη ταυλανδη αλλα του φαινονται μπαζα ρε παιδι μου και προβληματιζετε να ρθει? να μην ερθει? με ψυχη βαθια με τετοια "διαθεση" δε γινετε τιποτα ειπαμε, περι ορεξεως κολοκυθοπιτα! εμεις ειμαστε "μπαζοφιλοι"Ισχύει το περι ορέξεως κολοκυθόπιτα αλλά ρε μάγκες δηλαδή αυτό στη φωτό που είναι και του χιλιόμπατου (γιατί πολλές γκόμενες του χιλιόμπατου είναι γκομενάρες - όπως έχει και πολλά μπάζα) είναι χάλια? και έχω δει να ποστάρουν φώτο παιδιά εδώ μέσα πολύ ποιο όμορφες σε πρόσωπο και σώμα,τι διάολο στο κάτω κάτω 40 εκατομμύρια γυναίκες έχει εκεί σε αντοίστιχα thread σε Κούβα και ανατολικό μπλοκ έχω δει ποιο πολλά μπάζα (για μένα) να ποστάρονται, μην το ψάχνεις φίλε αν σου αρέσουν γενικά οι ασιάτισες είσαι στο σωστό μέρος αν δεν σου αρέσουν και πας μόνο γιατί είναι φτηνά αφησέ το καλύτερα πήγαινε βόρεια γιατί μπορεί να το μετανιώσεις όπως το μετάνιωσε φίλος μου που του αρέσαν οι Ρωσίδες και την έπεφτε στις Ρωσίδες που κατακλίζουν την Πατάγια
προλαβε και εκανε δυο παιδια? θα τσεκαρω το προσωπικο μου αρχειο και θα δω.σου θυμίζει κάποια f16?
μου αρεσουν πολυ οι ασιατισες κατι κινεζουλες και λοιπα!!
επισης μου αρεσουν μικροκαμομενες λεπτες γυναικες
απλα τα κοριτσια τις ταυλανδης απο οτι εχω δει σε φωτο κ μερικα βιντεακια τα προσωπακια τους ειναι λιγο μετρια εως χαλια
γιαυτο και προβληματιστικα!!
μπαζα??????????????? δηλαδη ρε μαγκες εδω στην ελλαδα τι γαματε? την αngelina goli ή την katsumi? τα προσωπακια τους ειναι μια χαρα. ο λακης πιο πισω εχει ανεβασει καποιες φωτο. για καντε ενα τσεκ και πειτε μου εαν δεν αξιζουν 25 ευρω για ολη νυχτα. φυσικα η ταυλανδη δεν προσφερει και μονο σεξ ετσι?
Σωστός 100%
25 ευρω ολλη την νυχτα??????????????????????????μπαζα??????????????? δηλαδη ρε μαγκες εδω στην ελλαδα τι γαματε? την αngelina goli ή την katsumi? τα προσωπακια τους ειναι μια χαρα. ο λακης πιο πισω εχει ανεβασει καποιες φωτο. για καντε ενα τσεκ και πειτε μου εαν δεν αξιζουν 25 ευρω για ολη νυχτα. φυσικα η ταυλανδη δεν προσφερει και μονο σεξ ετσι?
θα τσεκαρω το προσωπικο μου αρχειο και θα δω.
πολύ πλάκα χα χα χα χα χα χα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ναι κρίμα και είναι μικρούλα ακόμα από τα 19 της έκανε το πρώτο, θα μπορούσα να πω ότι πήγα με πιπινομίλφπρολαβε και εκανε δυο παιδια? θα τσεκαρω το προσωπικο μου αρχειο και θα δω.
Η τελεια γυναικα....Κωλος Λατινας, ποδια Ανατολικης και ολα τα υπολοιπα Ασιατισας.Που να βρουμε μια τετοια.Κοιτα,φιλε μου...η καθεμια χωρα και φυλη εχει την χαρη της......εγω να πω την αληθεια Κουβα δεν εχω παει....και εμενα μ'αρεσουν το στυλ γυναικας "Ανατολικου μπλοκ" αλλα και Λατινες.......αλλα σαν το ταμπεραμεντο της Ταυλανδης(και γενικως Ασιας)(εννοω στο κρεββατι και για να γινω πιο συγκεκριμενος εννοω σε "Θερμη" και "Δοτικοτητα".......να σε χαιδεψουν,να σε προσεξουν,να σε περιποιηθουν κλπ)δεν πιστευω οτι υπαρχει αλλου στον κοσμο!!!!
και επισης προς το παρον ειναι και φτηνος προορισμος(σε σχεση με Λατινικη Αμερικη και Ανατολικο μπλοκ)
Αλλα ο καθενας οπως του γουσταρει......"Με τον παρα σου,γ...εις και την κυρα σου"
Δεν εχεις απλα να πας και να δεις μονος σου τι "παιζει"
Προβληματα που εχετε και εσεις εκει κατω! Ευτυχως που οι Ταυλανδοι φημιζονται οτι ειναι οι καλλιτεροι ραφτες
Φίλε μου μην τρελένεσαι θέλω να πιστεύω ότι δεν θίχτηκε κανείς, ούτε γυναίκες μας είναι, ούτε συγγενείς μας στο καθένα μπορεί να αρέσουν διαφορετικά πράματα, σε άλλους οι δίμετρες ξανθιές, σε άλλους οι λατίνες σε άλλους οι μαύρες, σε άλλους οι ασιάτισες και σε άλλους όπως εμένα όλες, απλά αντικειμενικά έχουν ποσταριστεί αρκετά ωραία μωράκια εδώ μέσα και πίστεψέ με υπάρχουν ακόμα ποιο ωραία από αυτά που έχουν ποσταριστεί και δεν είναι μόνο το θέμα τις ομορφιάς ή των λίγων χρημάτων αλλά και στη συμπεριφορά τους πολλά κορίτσια δεν είναι της ξεπέτας που μετράει πολύ στο vfm, τώρα αν δεν σου αρέσουν αυτά είναι δικιά σου άποψη και το καταλαβαίνω αλλά όπως είπανε και οι συνάδελφοι στη Ταιλάνδη πας για όλο το πακέτο που σου προσφέρειμαγκες κοφτε το!!
σορρυ σε οσους θιχτηκαν δεν ειχα τετοια διαθεση!!
ας σεβαστη ο καθενας τις επιλογες και τον πηχη του καθενος!
το περνω πισω !! πολυ αναστατωση εφερα για το τιποτα..
δεν εχω ορεξη για αντιπαραθεση!!
να περνατε ολοι καλα.
μαγκες κοφτε το!!
σορρυ σε οσους θιχτηκαν δεν ειχα τετοια διαθεση!!
ας σεβαστη ο καθενας τις επιλογες και τον πηχη του καθενος!
το περνω πισω !! πολυ αναστατωση εφερα για το τιποτα..
δεν εχω ορεξη για αντιπαραθεση!!
να περνατε ολοι καλα.
τα μπαζα των 25 ευρω