λες για τη μαριν 2 πισω απο το μεγαλο μαγειριο ,ειναι κατω απο ενα αραβικο ξεν/δοχειο και κυκλοφορει οτι πιο καμμενο υπαρχει για να ψωνιστει απο κανενα που μενει εκει και συνηθως με κελεμπια και 7 κιλα βρωμια
παλιοτερα ηταν καλο στεκι για πολυ αφτερ μετα το κλεισιμο της μαριν 1..ειχε πολλα αφορτωτα μικρα τιγκα στο χαπι και μουσικη καλη μπιτατη..αν παιζεις τετοια μουσικη θα σου αρεσε..οι περισσοτεροι τουρκογυφτοι δεν αντεχαν ουτε δυο λεπτα
εγω παντως γουσταρα και πηγαινα κατα τις 4-5 αν ειμουν σολο και βγαιναν γουστα εκει....τωρα ομως,χαλια μεαφερθηκαν ολα ινσομνια
και ομως αρκετα καλα πιπινια πανε και εκει...
ενα βραδυ ειχα ξενερωσει στο insomnia και οταν βγηκα εξω συναντησα ενα αδυνατο κοντο πιπινι και την ρωτησα που παει. μου ειπε marine 2 με τις φιλες της και με ρωτησε αν ηθελα να'ρθω.
ημασταν παρεα, εγω, 5-6 κοριτσια και 2 παιδια απο Γαλλια. περασαμε τελεια. ειχαμε κανει εναν κυκλο και καποιος χορευε στην μεσα και χτυπουσαμε παλαμακια. μετα αρπαζε καποιον απ'το κυκλο και τον εβαζε στην μεση για να συνεχισει τον χορο. πολυ γελιο!!!
χορευα αγκαλια με το πιπινι και με μια φιλη της και χαμουρευομασταν και οι 3!
μετα πηγαμε JP bar για μπυριτσα!
μια απ'τις καλυτερες βραδιες μου στην Παταγια!!!