liberog0
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
έτσι-έτσι...αλλά και τις στιγμές που χρειάζονται να έχεις το κάτι παραπάνω για να μηνΕίπες μια πολύ σωστή κουβέντα!
Σκοπός είναι να ξέρεις να περνάς καλά και με λίγα !
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
εννοείται ότι κάνω πλάκα φίλε...αν σου περισσευουν φιλε και το εκανες οντως ,που νομιζω πλακα κανεις, γουστο σου ετσι κανουν τα καψουρακια...αλλα στο λεξικο εισαι ο ορισμος του θυματος (δεν εισαι ο μονος ειναι χιλιαδες και παρα πολλοι ελληνες)
πάντως όταν γύρισα και είχα επικοινωνία με το τίλακ,μου έστειλε mail (το 3ο ή το 4ο) και μου ζητούσε...
θα ήταν παράξενο αν δεν το έκανε...
τί έκανα όμως ο παίχτης
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
της απάντησα με mail στα ελληνικά όπου δεν φαντάζεσαι τι βρίσιμο έριχνα...
παραδόξως στο επόμενο mail που μου έστειλε μου ζήταγε συγνώμη που με πρόσβαλε και τέτοια
αθάνατα ΕΛΛΗΝΙΚΑ...