Αφου εκανα τις απαραιτητες ρυθμισεις για να εχω ελληνικη γλωσσα και σας κουραζω με γκρικλις,σας καλησπεριζω απο το Κραμπι και συγκεκριμενα τη παραλια Αο Νανγκ...
Μου το ελεγαν και δεν ηθελα να το πιστεψω..."Μη πας low season...ειναι νεκρα.."
Εγω ο "εξυπνος",μη θελωντας να πιστεψω οτι υπαρχει μερος τουριστικο στη Ταυλανδη,που "δεν παιζει" ΚΑΘΟΛΟΥ νυχτερινη ζωη (και ενεκα του συνοδοιπορου που μας προεκυψε ολιγον φυσιολατρης),αποφασισα να παω για να του κανω και το χατηρι...
Η παραλια Αο Νανγκ λοιπον,που τη high season εχει αρκετη ζωη,τωρα ειναι η πολη των ζωντανων νεκρων..Δε κουνιεται φυλλο...Ειναι ζητημα εαν υπαρχουν ολες κι ολες 30-40 γυναικες για φορτωμα στα 10 περιπου μπαρ που ειναι ανοιχτα...Τα δε μασατζιδικα την εχουν δει "SPA" και ουτε κουβεντα για εξτρα υπηρεσιες...Χωρια που εχουν μαζευτει ολες οι συνταξιουχες μασατζουδες...
Ειπαμε να "ασκησουμε" και το αθλημα της φυσιολατριας,αλλα οχι να μενουμε με το πουλι στο χερι...Παν μετρον αριστον...Να δουμε και τα νησακια..και τις παραλιες..αλλα να βρισκουμε και "καμμια ζεστη να τον βαζουμε".."Να μπαινει και το πλοιο στο λιμανι"...
Ειναι κριμα κι αδικο..Ειναι αμαρτια..Να πηγαινεις στη Ταυλανδη για 20 μερες και να μη ξοδευεις τουλαχιστον 3 ντουζινες καποτες...Σε ποιον θα το πεις και δε θα σε μουτζωσει...?
Στο συντομο meeting λοιπον που εγινε μετα τη πρωτη μερα,ξηρασιας,απραξιας και ακρατης φυσιολατριας (σε βαρος της σεξουαλικης ηδονης βεβαια),επαρθη η αποφασις να αποχωρησουμε με ελαφρα πηδηματακια..Για να μη πω τρεχωντας... ;)
Επομενοι σταθμοι,τα 3 μερη της ηδονης που αρχιζουν απο Π (οπως η πουτσα)..Πατονγκ-Παταγια-Πατπονγκ...
Επιφυλασομαι λοιπον τις επομενες μερες για κανονικο "sex trip report",γιατι το πρωτο μηνυμα μου απο τη "πατριδα" ηταν εντελως "γιαλαντζι"...
Γαμω τις "φυσιολατριες" μου γαμω...