jamest
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Είναι κανείς Πατταγια αυτήν την περίοδο? Σε ενημερωτικά sites μιλάει για κατακλυσμό στην περιοχή λόγω έντονων βροχοπτώσεων.
Πάρε και ένα δωράκι από Σαμουί
για να δεις τι παίζει την νύχτα
μιας και είσαι λάτρης της Πατάγια !
Προχθες παντως που σπικαρα με ενα μορτακι που ειναι κατω, Σαμουι δεν υπαρχει ουτε ... νεκροθαφτης..
μπανγκοκ παντως νταλα ηλιο ειχε σημερα, σπανιο βεβαια, χτες και τις προηγουμενες μερες εριξε καλουτσικες βροχες (εχω δει και πολυ χειροτερα)Είναι κανείς Πατταγια αυτήν την περίοδο? Σε ενημερωτικά sites μιλάει για κατακλυσμό στην περιοχή λόγω έντονων βροχοπτώσεων.
Και δεν υπάρχει γιατρειά...
μπανγκοκ παντως νταλα ηλιο ειχε σημερα, σπανιο βεβαια, χτες και τις προηγουμενες μερες εριξε καλουτσικες βροχες (εχω δει και πολυ χειροτερα)
Πω πω...εντυπωσιαστηκα πραγματικα........καλο μερος για να παω οταν παρω συνταξηΠάρε και ένα δωράκι από Σαμουί
Στην Ταϊλάνδη όλη να ψάξεις νεκροθάφτη δεν θα βρείς... Τους νεκρούς τους καίνε εκεί!!!Προχθες παντως που σπικαρα με ενα μορτακι που ειναι κατω, Σαμουι δεν υπαρχει ουτε ... νεκροθαφτης..
--------------------------------------------------------------------------------------
Πω πω...εντυπωσιαστηκα πραγματικα........καλο μερος για να παω οταν παρω συνταξη
Στο ειπα ομως πριν και δεν το καταλαβες....εγω θελω υποκοσμο,αμαρτεια...θελω τους φοινικες να τους βλεπω με καρτ-ποσταλ και τα go go bar αν ειναι δυνατον να ειναι σε αποστση 30sec,θελω ακομα και το φαγητο μου να περιλαμβανει και λιγο sex που λεει ο λογος....οποτε μεινε εσυ εκει και ασε εμενα στην ασχημη,βρωμερη,ξενερωτη Παταγια να τρωω τα νιατα μου
αν και όταν κανονίσετε το ταξίδι να μου πείτε και εμένα...Πάρε και ένα δωράκι από την άσχημη, βρομερή, ξενέρωτη Παταγια (όπως γράφεις)
θα σε κάνω εγώ πιο ρομαντικό, μην στεναχωριέσαι!
Τι θα έλεγες να πάμε να δούμε κανέναν βουδιστικό ναό παρέα!
εκεί προς τα πάνω προς τον βορρά, προς Λαμπάνγκ, και τέτοια!
σου το εφαγε την εφαγε την γυναικα αλλος...!!ααααχχχχ αυτη η ws εχει καψει πολλες καρδιες!!!
για μενα και την ημερα και την νυχτα μ'αρεσει!!!
μετα τις 3 το μεσημερι ανοιγουν 3 gogo bars και το secrets που ειναι ανοιχτο απ'το πρωι!
στα gogos δεν θα βρειτε τπτ σπουδαιο αλλα για χαλαρωμα και για καμια μπυριτσα ειναι ωραια! ειδικα στο airport agogo που τα κοριτσια ειναι ολο χαρα και διαθεση για πολλα παιχνιδια!
περσι τον μαιο βρηκα μια γκομενα το μεσημερι στο airport και την κρατησα 11μερες! αυτη που ηθελα να φερω εδω διακοπες, αλλα δυστηχως δεν ηρθαν τα πραγματα οπως ηθελα. τον μαρτιο εμαθα οτι ειναι αυστραλια.
Καλο αλλα δεν πιανει μια μπροστα στην δικη μου προταση......τον Φεβρουαριο θα κατεβω κατω ,οποτε εαν θελεις παμε Καμποτζη στους ναους του ANGOR WAT για να σε ευλογησουν τα πνευματα και στην συνεχεια Παταγια για να σε ευλογησουν τα κοριτσιαΠάρε και ένα δωράκι από την άσχημη, βρομερή, ξενέρωτη Παταγια (όπως γράφεις)
θα σε κάνω εγώ πιο ρομαντικό, μην στεναχωριέσαι!
Τι θα έλεγες να πάμε να δούμε κανέναν βουδιστικό ναό παρέα!
εκεί προς τα πάνω προς τον βορρά, προς Λαμπάνγκ, και τέτοια!
Καλο αλλα δεν πιανει μια μπροστα στην δικη μου προταση......τον Φεβρουαριο θα κατεβω κατω ,οποτε εαν θελεις παμε Καμποτζη στους ναους του ANGOR WAT για να σε ευλογησουν τα πνευματα και στην συνεχεια Παταγια για να σε ευλογησουν τα κοριτσια
Οχι φιλε μου μεσο PC,το δικο μου τουρ θα εναι ολοζωντανο,15/02 με 4/03 ειμαι για κατω,αν θες ελα να αναλαβεις το κομματακι τουρισμος-αξιοθεατα και εγω θα αναλαβω το κομματακι σεξο-τουρισμοςΩραία εγώ κανόνισα το Tour για τους ναούς του Angkor Wat
Στην καρδιά του Ανγκόρ Βατ
SIEM REAP ARRIVAL – ANGKOR THOM – ANGKOR WAT – BAKHENG - NEAK POAN – PREAH PITHU GROUP – WEST BARAY...κλπ.
Περιμένω το δικό σου Tour για να με ευλογήσουν τα κορίτσια της Πατάγια !
Ωραία εγώ κανόνισα το Tour για τους ναούς του Angkor Wat
Στην καρδιά του Ανγκόρ Βατ
SIEM REAP ARRIVAL – ANGKOR THOM – ANGKOR WAT – BAKHENG - NEAK POAN – PREAH PITHU GROUP – WEST BARAY...κλπ.
Περιμένω το δικό σου Tour για να με ευλογήσουν τα κορίτσια της Πατάγια !
Οχι φιλε μου μεσο PC,το δικο μου τουρ θα εναι ολοζωντανο,15/02 με 4/03 ειμαι για κατω,αν θες ελα να αναλαβεις το κομματακι τουρισμος-αξιοθεατα και εγω θα αναλαβω το κομματακι σεξο-τουρισμος