... Η Mykonos πάει παντού ... ...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)
μην είσαι σίγουρος ότι εκεί θα βρείς πάντα την καλύτερη τιμή. Δυό φορές που τσέκαρα ΔΕΝ είχε....και ολα τ'αλλα στην Πατταγια στο "γνωστο" ανταλακτηριο πριν την walkinf street sthn beach road
ειδα την παραλαι κο χαι σε φοτο.εκει πρεπει αν ειναι που γυριστηκε το εργο η παραλια νομιζω.
Η παραλία που γυρίστηκε η... παραλία, είναι η Maya beach στα Phi Phi island. 1-1:30 ώρα από το Krabi με ταχύπλοο.
Δυσκολεύομαι να καταλάβω την διαδρομή που θα ακολουθήσεις. Τέλος πάντων, αν έχεις μόνο 4 μέρες για Καμπότζη κάτσε και τις 4 στο Σιαμ Ρεπ. 1 μέρα μόνο στην Πνομ Πενχ δεν αξίζει και κάτω από 3 στο Σιαμ Ρεπ είναι λίγες.Γιαυτο αλλωστε το επομενο μου ταξιδι ξεκιναει απο Χονγκ Κονγκ,μετα παει Κουαλα Λουμπουρ ,Καμποτζη και τελος για χαλαρωση Παταγια.
Επειδη ομως το θεμα SIEM REAP σε βλεπω το κατεχεις πες μου σε παρακαλω,λει να μεινω 4 μερες εκει και καθολου Πνομ Πενχ η να τις μυρασω?
kolares-boy
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Ευχαριστώ τους συντρόφους για την κατατόπιση τους στην Thailand.
Να ρωτήσω κάτι..΄’ έχει κάτι προσφορές με οικονομικά πακέτα για 3 μέρες και 8 μέρες. Για την Thai. έχει πάει κάποιος από εσάς ?
Κώδικας:[URL unfurl="true"]http://www.mayfairtravel.gr/mayfairtravel/xpProductList.asp?TType=-1&cntId=66&gclid=CNbJ3c-XkaMCFepc4wodMGV8sQ[/code[/URL]] [/quote]Φιλαρακο αυτα ειναι [b]''οικομικα πακετα'' [/b] για ανιδεους και πρωταρηδες,και εκτος αυτου αν ειναι να ταξιδεψω 15 ωρες ωστε να παω Ταιλανδη για 5 νυχτες και να σκασω κοντα 8 με 9 κατοσταρικα ,να μου λειπει το βυσσινο :tickedoff:
kolares-boy
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Αντε να στο κανω πιο λυανα....15/2 φευγω απο Αθηνα με EGYPT με ενδιαμεσο Καιρο,φτανω ΒΚΚ και απο εκει 16/2 με AIR ASIA φευγω για HONG KONG για 3 νυχτες,19/2 πεταω για ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ για 2 νυχτες και 21/2 πεταω για PHNOM PENH για 4 νυχτες.Και τελος για να ξαπωστασω θα παω και στην Παταγια για 7 νυχτες ωστε 4/3 να γυρισω πισωΔυσκολεύομαι να καταλάβω την διαδρομή που θα ακολουθήσεις. Τέλος πάντων, αν έχεις μόνο 4 μέρες για Καμπότζη κάτσε και τις 4 στο Σιαμ Ρεπ. 1 μέρα μόνο στην Πνομ Πενχ δεν αξίζει και κάτω από 3 στο Σιαμ Ρεπ είναι λίγες.
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
πω πω ταλαιπωρια..Αντε να στο κανω πιο λυανα....15/2 φευγω απο Αθηνα με EGYPT με ενδιαμεσο Καιρο,φτανω ΒΚΚ και απο εκει 16/2 με AIR ASIA φευγω για HONG KONG για 3 νυχτες,19/2 πεταω για ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ για 2 νυχτες και 21/2 πεταω για PHNOM PENH για 4 νυχτες.
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Ηδη κουραστηκα...πω πω ταλαιπωρια..
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
Αντε να στο κανω πιο λυανα....15/2 φευγω απο Αθηνα με EGYPT με ενδιαμεσο Καιρο,φτανω ΒΚΚ και απο εκει 16/2 με AIR ASIA φευγω για HONG KONG για 3 νυχτες,19/2 πεταω για ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ για 2 νυχτες και 21/2 πεταω για PHNOM PENH για 4 νυχτες.Και τελος για να ξαπωστασω θα παω και στην Παταγια για 7 νυχτες ωστε 4/3 να γυρισω πισω
ΠΩ ΠΩΩΩΩΩ Ο γυρος του θανατου
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Εεεε...Πατταγιανοι...
Επιβεβαιωστε...
Πιασαμε τα 42 σε κανενα ανταλλακτηριο σημερα?
Επιβεβαιωστε...
Πιασαμε τα 42 σε κανενα ανταλλακτηριο σημερα?
jamest
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Τελικά στην Ταϊλάνδη είναι πολύ μπροστά οι τύποι...
Φιλαρακο αυτα ειναι ''οικομικα πακετα'' για ανιδεους και πρωταρηδες,και εκτος αυτου αν ειναι να ταξιδεψω 15 ωρες ωστε να παω Ταιλανδη για 5 νυχτες και να σκασω κοντα 8 με 9 κατοσταρικα ,να μου λειπει το βυσσινο
Έχεις δίκιο δεν συμπεριλαμβάνονται η φόροι αεροδρομίου. Που είναι 300 γιουρο. δεν αξίζει το κόπο. Τσάμπα χάρηκα. συνεχίζουμε όπως έχει, στα ίδια
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Παντως για να λεμε και τα "καλα",πριν 10-15 μερες που κοιταζα,η cel ειχε βγαλει φετος για 1-20 Αυγουστου,10ημερα πακετα ΜΕ ΤΗΑΙ απευθειας,με κατω απο 1000 ευρω ΜΑΖΙ με φορους...Εστω και σε λιγο απομακρυσμενα ξενοδοχεια απο τη "δραση"...
Και μπορει οι συγκεκριμενες προσφορες να ηταν ΜΟΥΦΑ για Ιουνιο-Ιουλιο,(εβρισκες μονος σου πολυ φτηνοτερα),αλλα για 1-20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ηταν τρελλη ευκαιρια για αυτους που θα ηθελαν σωνει και καλα να πανε απευθειας χωρις σταση...
Γιατι το αεροπορικο με ΤΗΑΙ μονο,για 1-20 Αυγουστου ειχε γυρω στα 1500 ευρω... ;)
Και μπορει οι συγκεκριμενες προσφορες να ηταν ΜΟΥΦΑ για Ιουνιο-Ιουλιο,(εβρισκες μονος σου πολυ φτηνοτερα),αλλα για 1-20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ηταν τρελλη ευκαιρια για αυτους που θα ηθελαν σωνει και καλα να πανε απευθειας χωρις σταση...
Γιατι το αεροπορικο με ΤΗΑΙ μονο,για 1-20 Αυγουστου ειχε γυρω στα 1500 ευρω... ;)
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.886
- Πόντοι
- 19.795
Απο τα πιο σωστα που εχουν γραφτει σε αυτο το φορουμ.Και για να μιλησουμε με την φιλοσοφια που χουν βγαλει οι μονιμοι ελληνες κατοικοι της Πατταγιας (ο Τζο, για οσους τον γνωριζουν), αν ψηθει κατασταση με καποια ταυλανδεζα και για καποιο λογο δεν την πηδηξετε, δεν τρεχει τιποτε, γιατι δεν χασατε την γκομενα, χασατε απλως την σειρα. Μπαινεις στην ουρα, και καποτε θα ερθει παλι η σειρα σου να την πηδηξεις.
kolares-boy
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Δεν θα σε παρω μαζι μου τοτε......Ηδη κουραστηκα...
kolares-boy
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Αυτος που θα ηθελε σωνει και καλα για 1-20 Αυγουστου με ΤΗΑΙ ας κανονιζε κανενα τριμηνο πιο πριν να βγαλει εισητηριο σε λογικη τιμη,τελευταια ωρα θα τα σκασεις ....και μαλιστα χοντραΠαντως για να λεμε και τα "καλα",πριν 10-15 μερες που κοιταζα,η cel ειχε βγαλει φετος για 1-20 Αυγουστου,10ημερα πακετα ΜΕ ΤΗΑΙ απευθειας,με κατω απο 1000 ευρω ΜΑΖΙ με φορους...Εστω και σε λιγο απομακρυσμενα ξενοδοχεια απο τη "δραση"...
jamest
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Δικαιο έχεις στο θέμα όσο πιο νωρίς τόσο πιο καλά, αλλά η Ταϊ σαν εταιρία ειναι Ιδιάζουσα περίπτωση. Άπο Μαϊο μήνα ηταν σχεδόν Full Booked για αρχές αυγούστου, οπότε τι τότε τι τώρα είναι μια η άλλη. Βέβαια όταν ανακοίνωσε και νέες πτήσεις λόγω μεγάλης ζητησης είχε μεγάλεσ προσφορές και πάνω σε αυτό βασίστικαν τα πρακτορεία και έβγαλαν ένα κάρο πακέτα με Τάϊ.Αυτος που θα ηθελε σωνει και καλα για 1-20 Αυγουστου με ΤΗΑΙ ας κανονιζε κανενα τριμηνο πιο πριν να βγαλει εισητηριο σε λογικη τιμη,τελευταια ωρα θα τα σκασεις ....και μαλιστα χοντρα
kolares-boy
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Φιλε επιδη το θεμα ΤΗΑΙ καλοκαιρι το εψαχνα σχεδον καθε μερα ,ακομα και για Ιουλιο και Αυγουστο καποιες φορες εβγαζε καποια μεμονομενα εισητηρια σε τιμες 560 ευρω,πυθανον απο ακυρωσεις.Λιγο ψαξιμο χρειαζεται....εκτος αν καποιος δεν εχει προβλημα με τα γκαφρα οποτε μαγκια του να σκασει και 1000 και 15000 για ενα εισητηριοΔικαιο έχεις στο θέμα όσο πιο νωρίς τόσο πιο καλά, αλλά η Ταϊ σαν εταιρία ειναι Ιδιάζουσα περίπτωση. Άπο Μαϊο μήνα ηταν σχεδόν Full Booked για αρχές αυγούστου, οπότε τι τότε τι τώρα είναι μια η άλλη. Βέβαια όταν ανακοίνωσε και νέες πτήσεις λόγω μεγάλης ζητησης είχε μεγάλεσ προσφορές και πάνω σε αυτό βασίστικαν τα πρακτορεία και έβγαλαν ένα κάρο πακέτα με Τάϊ.
maehongson
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2009
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1
Πάρε και ένα δωράκι από την άσχημη, βρομερή, ξενέρωτη Παταγια (όπως γράφεις)
θα σε κάνω εγώ πιο ρομαντικό, μην στεναχωριέσαι!
Τι θα έλεγες να πάμε να δούμε κανέναν βουδιστικό ναό παρέα!
εκεί προς τα πάνω προς τον βορρά, προς Λαμπάνγκ, και τέτοια!
αν και όταν κανονίσετε το ταξίδι να μου πείτε και εμένα...
ενδιαφέρομαι...
έτσι ακριβώς ονειρεύομαι τις διακοπές μου...
εεε τί στα κομμάτια...δεν θα δεις και κανά ναό,κανά δάσος,κάτι βρε αδερφέ τεσπα...
Να και ένας σωστός που ενδιαφέρεται να δει και περισσότερα!
Ξέρω μαγικά μέρη, που τα ξέρουν πολύ λίγοι !
Σε ενδιαφέρει να μάθεις περισσότερα ?
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Για Ιουνιο και Ιουλιο ΝΑΙ..ακομα και για Ιουλιο και Αυγουστο καποιες φορες εβγαζε καποια μεμονομενα εισητηρια σε τιμες 560 ευρω,πυθανον απο ακυρωσεις.Λιγο ψαξιμο χρειαζεται...
ΠΟΤΕ ομως για αναχωρηση και επιστροφη απο 1-20 Αυγουστου...Καποια στιγμη υπηρχαν εισιτηρια για αναχωρηση μετα τις 10 Αυγουστου και επιστροφη μετα τις 28..Αλλα επαναλαμβανω οτι για αναχωρηση-επιστροφη ΜΕΣΑ στο πρωτο 20ημερο δεν υπηρξαν.
Αυτο το πιστοποιω γιατι εψαχνα καθημερινα εισιτηριο απο το Δεκεμβρη που μας περασε...
Η φτηνοτερη τιμη για αυτες τις ημερομηνιες μου την ειχε δωσει ο πρακτορας μου στα 1090 ευρω και αυτο συνεβαινε μεχρι τα τελη Μαρτιου...Μετα δεν υπηρχε εισιτηριο στην economy ουτε για δειγμα...
Οταν εγιναν οι επιστροφες εισιτηριων γυρω στα τελη Ιουνιου,τα περισσοτερα τα "καρπωθηκαν" και παλι αλλα πρακτορεια και τα χρησιμοποιησαν αποκλειστικα και μονο για "πακετα"..Τα εναπομειναντα "μεμονωμενα" εισιτηρια για αναχωρηση-επιστροφη 1-20 Αυγουστου βγηκαν στα site στα 1650 ευρω...
panagiotis3
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2010
- Like
- 9
- Πόντοι
- 0
εγω παντος 19/8 με 30/8 στα 560....