lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 710
- Πόντοι
- 4.255
Φιλε Ματ..εχει και μετα...εγω πηγα στο Sabai dee Body Massage(ειναι γωνια 2nd road με soi 2 η 1,δεν θυμαμαι καλα..ειναι απεναντι απ'το Big C).....κ μια ερωτηση ασχετου,στο sabai massage,sabai room κ sabailand μετα τις σαπουναδες κ τα λαδια...εχει κ γλυκο ?
Μπαινεις μεσα.....προχωρας στο βαθος.εκει εχει τραπεζακια και πολυθρονες.......ακριβως απεναντι ειναι η "Γυαλα των Χρυσοψαρων"(goldfish bawl).....Αυτο ειναι μια τζαμαρια μεγαλη οπου απο πισω βρισκονται τα κοριτσια.....καθεσαι(αν θες παραγγελνεις και κατι) και σκεφτεσαι ποια θα διαλεξεις....τωρα να πω την αληθεια,δεν ξερω αν τα κοριτσια σε βλεπουν απο την αλλη μερια της τζαμαριας αλλα εχω την εντυπωση οτι σε βλεπουν.....Οι πιο πολλες ειναι κουκλες!!!Αναλογα τα γουστα,βεβαια........αφου σκεφτεις και αποφασισεις ποια θα παρεις,λες τον "μαιτρ" η τον σερβιτορο ποια θελεις.....ξεχασα να πω οτι ολα τα κοριτσια εχουν νουμερα στα ρουχα τους η στο χερι τουσ......δεν ειναι γυμνες πισω απ'την τζαμαρια.....λες λοιπον στον "μαιτρ" π.χ. το Νο 119..........Παει την φωναζει απ'την τζαμαρια και ερχεται στο τραπεζι σου..αν θελεις την κερνας και κατι αλλοιως βουρ για το δωματιο(ειναι στο ιδιο κτιριο στον επανω οροφο)........το δωματιο μεσα εχει 1 κρεββατι,μια μεγαλη μπανιερα και ενα σαν στρωμα θαλλασης διπλο!!!!
σε κανει μπανιο(μπαινετε μαζι στην μπανιερα και σε λουζει.....μετα αφου τελειωσει το λουσιμο,σου λεει να ξαπλωσεις στο στρωμα θαλλασης.....οπως εισαι την "πεφτεις στο στρωμα θαλλασης(χαρακτηριστικα θυμαμαι την κοπελλα που πηρα οταν την ρωτησα πως να ξαπλωσω επειδη δεν ηξερε καλα αγγλικα και δεν μπορουσε να πει "μπρουμυτα" μου ειπε "Superman!!!"δηλ. οπως πεταει ο Σουπερμαν!!! )
Λοιπον στο θεμα μας.....αφου την "πεσεις" στο στρωμα Θαλ. εχει ενα κουβα και μεσα αφρο..πολυ αφρο....και πασαλειβεται.......και τριβεται πανω σου ολογυμνη!!!!
Πανω-κατω,πανω κατω,πανω-κατω.........μετα σε γυρναει ανασκελα και ξανα πανω- κατω........πανω-κατω.....πανω κατω........εν τω μεταξυ ο εχει γινει "καγκελο".......σε ξεβγαζει...σε σκουπιζει και βουρ στο κρεββατι για
αφου τελειωσεις....σε πηγαινει ξανα στο μπανιο και σε πλενει........σε σκουπιζει........βαζετε τα ρουχαλακια σας και "απο'δω παν και οι αλλοι"
ολη η διαιδικασια γυρω στην 1-1.30 ωρα..και αν θυμαμαι καλα ειχα δωσει 1700 μπατ