προφανως η δουλεια τους ειναι να χορευουν μονο και να τσιμπανε οσα κερασματα μπορουν.
ισως να μην φορτωνονται απο την πρωτη μερα αλλα την επομενη που πηγα για το μωρο στο βιντεο, ειχα παει μονος και αρχισα να βγαζω φωτογραφιες και ηρθε το αφεντικο και μου ειπε να της σβησω.
αρχισε να μου λεει διαφορες παπαριες οτι απαγορευετε (ενω δεν εγραφε πουθενα κατι τετοιο) και οτι με τις φωτογραφιες βγαζουμε κακο ονομα για την πορνεια της πατταγια.
την μερα που πηγαμε ομως με τον λακη και κερασαμε ολες τις γκομενες δεν ειχαν κανενα προβλημα, αλλα οταν πηγα μονος αποκλειστικα για την γκομενα και οχι για ν'αρχισω να τις κερναω ολες μου την ειπαν.
και το θεμα ηταν οτι ολες παιρνανε ποζες για φωτογραφια. πληρωσα μια μπυρα 160μπατ και ενα κερασμενο σφηνακι 120μπατ και εφυγα. τις επομενες μερες η γκομενα ειχε φυγει μπανγκοκ και ετσι δεν την ξαναειδα.
ειχα ξενερωσει γιατι μ'αρεσε πολυ και ισως να καθομουν και καμια μερα παραπανω μαζι της.
το τηλ. της παντως το'χω ακομα οποτε οταν ξανακατεβω θα την παρω! αν δεν την ξεχασω βεβαια!