Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Αρχιμηχανικός επέστρεψε στη βάση  :'(  επόμενο ταξίδι αν όλα πάνε καλά σε 6 μηνάκια περίπου αν δεν κάνω πριν επένδυση στην Τάι :grin: Ναύαρχε μην βαράς ξέρω ξέρω
Μιας και λέτε για τιμές
Σύνολο 3100
1100 εισιτήρια, ξενοδοχεία
2000 έξοδα για 15 μέρες φαγητά (όχι του δρόμου έφαγα και τα καβούρια μου και τις πίτσες μου κτλ), ποτά, κεράσματα, 7/11, αρκετά ψώνια, μασάζ, και φυσικά πολύ μα πολύ  :knockinb: περί τις 20 γκόμενες κατάφερα το 15ήμερο σύνολο sort και long, μία την είχα για 3 μέρες και άλλη μία για 5 μέρες όλα αυτά χωρίς πολλά παζάρια δεν είμαι καλός σε αυτά άλλωστε
Για  :knockinb: που ψώνιζα freelancer από κλαμπ κυρίως για long time 1000-1500 μπορεί και 2000 μαζί με κεράσματα, μετακινήσεις, φαγητά και μαλακίες (μία πήρα long από beer bar, καμία από gogo στα καλά τα λίγα αστέρια που είχανε ζητάγανε 800+ barfine στα υπόλοιπα του 500άρικου δεν είχε πολλά καλά κομμάτια και για sort 1000 long 1500-2000 στα ακριβά 1500 sort και 2000-2500 long δηλαδή για να φορτώσεις πολύ καλή μπορεί να σου πήγαινε 3000, φυσικά εξερείται το goodfellas όπου τις ποιο όμορφες στριπτιτζούδες της Παττάγια όσα και να έδινες δεν μπορούσες να τις φορτώσεις μόνο κέρασμα ποτάκι και μπαλαμούτιασμα)
Σημείωση σε εμένα προσωπικά δεν έτυχε στραβή με freelancer, σε ένα φίλο έχει τύχει μόνο και μόνο γιατί της έδωσε μπροστά τα λεφτά και την έκανε, αλλά αν προσέξεις έχεις χρηματοκιβώτιο στο δωμάτιο και έχεις κανονίσει με τη ρεσεπτιόν πριν φύγει η γκόμενα για να πάρει την κάρτα της να σου κάνουν ένα τηλέφωνο στο δωμάτιο για να δουν ότι όλα είνα ok κατά πάσα πιθανότητα όχι σίγουρα ούτε με τις freelancer θα έχεις πρόβλημα, τα sort που έπαιρνα ήταν συνήθος στα ρδελάκια της soi 6 και 5 1000 baht, από την beach road 500 baht + 50-60 baht για το φαί της, μασαζάκια, btb και από κανά beer bar 300 barfine και 1000 το sort. Προσοχή αυτά έκανα εγώ και δεν λέω σε κανένα να πράξει ανάλογα, ο καθένας εκεί κάνει τα κουμάντα του όπως ξέρει καλύτερα
καλά ταξίδια και καλά  :knockinb: στους επόμενους
παλιούς και νέους στην καλύτερη πόλη του κόσμου Παταγιάρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΥΓ Suadam, Αρίσταρχε που γνώρισα τώρα και είσαστε αυτό το καιρό κάτω ρίχτε ένα και για μας, Ναύρχε εσύ δεν χρειάζεται να ρίξεις και για μας έχεις βαρεθεί να ρίχνεις και για μας και για σένα  :grin:

jamest

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
'Αντε να έρθει και η δικιά μας ώρα να κατηφορίσουμε...

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Αν μπορουν τα παιδια που ειναι τωρα κατω η ηταν προσφατα,να μας κανουν ενα top 5 των μαγαζιων με τα ωραιοτερα γκομενακια,με τα ροστερ που "παιζουν" αυτη τη περιοδο...Ειτε beer bars ειτε a go go...
Και βεβαια να "φορτωνονται"...Οχι κερασμα και μπαλαμουτι μονο... :grin:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Αν μπορουν τα παιδια που ειναι τωρα κατω η ηταν προσφατα,να μας κανουν ενα top 5 των μαγαζιων με τα ωραιοτερα γκομενακια,με τα ροστερ που "παιζουν" αυτη τη περιοδο...Ειτε beer bars ειτε a go go...
Από όσο θυμάμαι τουλάχιστον μια και δεν συγκρατώ εύκολα τα ονόματα τις καλύτερες και περισσότερες γκόμενες σε gogo της walking street που είδα (σε άλλα εκτός ένα της beach road μοναδικό νομίζω στην beach και στη soi bukhau το sampaign agogo πολύ καλό δεν πήγα) τις είχε το angelwitch το happy agogo το bacara, το teasers και άλλα δύο στο στενό που είναι το shark νομίζω αλλά μου διαφεύγουν τα ονόματά τους κατάλληλη ώρα για να τις πετύχεις πριν τις φορτώσουν 8-10 για beerbar έχει καλές στα μαζεμένα στην walking street όχι στην αρχή που είναi το beer garden στην beach road από βόλτες που έκανα δεν είδα αξιόλαγα πράγματα στα bar παραμόνο μερικά καλά διασπαρτα στη soi bukhau 2ond road τα οποία θέλουν ψάξιμο τα καλύτερα από beerbar εγώ τα είδα τουλάχιστον από soi 8 μέχρι walking sreet που είναι πολλά πάρα πολλά μαζεμένα μεταξύ beach road και second road
Ελειωσα στο ποδαρόδρομο για να τα γυρίζω αυτά

skorpios4

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
...φυσικά εξερείται το goodfellas όπου τις ποιο όμορφες στριπτιτζούδες της Παττάγια όσα και να έδινες δεν μπορούσες να τις φορτώσεις μόνο κέρασμα ποτάκι και μπαλαμούτιασμα)...
αυτό το goodfellas όλο παιρνούσα από μπροστά αλλά ποτέ δεν έμπαινα...και εδώ μέσα έχω ακούσει πολλά από πολλούς...
τώρα που θα πάω θα κάνω μια τσάρκα να δώ τί παίζει...
τί έχουν αυτές και δεν φορτώνονται???
ρε μπάς και το έχουν οριζόντια???
θα δώ και θα κάνω αναλυτικό ρεπορτάζ...
πάντως κάθε πληροφορία πριν πάω ευπρόσδεκτη...

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
Είμαι μια βδομάδα στην Πατάγια και σήμερα ήταν η πρώτη φορά που μπήκα σε go-go.
Στο Cavern που είναι καινούργιο και δεν το είχα ξαναδεί. Στο πεντάλεπτο κατεβάζουν τις ασφάλειες και μένουμε στο σκοτάδι, χωρίς aircon και μουσική. Κάποιο πρόβλημα με τα ηλεκτρικά υποθέτω. Πλήρωσα το ποτό, έδωσα και ένα 20ρικάκι στο διπλανό που του χούφτωνα το βυζί και την έκανα.
Μετά είπα να δώ το Pepermint που έχει αλλάξει κτίριο. Είναι ισόγειο, λίγο μετά την Lucifer.
Κάθησα, ήρθε δίπλα μου μια κοπελίτσα, μπλα μπλα μπλα, πόσο έχει το barfine; 600
Εσύ; 2000 ST. Tης λέω 1000, άρχισε να το σκέφτεται, να το σκέφτεται, να το σκέφτεται και την άφησα να το σκέφτται και πήγα στη λαική -που λέει και ο φυσαρμόνικας- και ψώνισα για μια ακόμα φορά.

Με τα gogo της Πατάγια, την στιγμή που υπάρχει τέτοια προσφορά σε freelance, νομίζω ότι δεν αξίζει να ασχολείσαι και πολύ.
Η Λαική, δηλαδή ο παραλιακός δρόμος, μαζεύει αρκετά καλά "κομμάτια" σε παραπάνω από λογικές τιμές.
Το ίδιο και τα τρία club Walking Stret, Lucifer, Marine. Insomnia την βαριέμαι, αλλά υποθέτω ότι θα γίνεται και εκεί χαμός.
Για beerbar έκανα μια βόλτα από Naklua, λίγα πράγματα, Jomtien επίσης λίγα και soi buakhao (εκεί έμενα) όπου μπορείς να πετύχεις μερικά καλά.

Από αύριο ξημεροβραδιαζόμαστε στα gogo των Φιλιππίνων.

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
710
Πόντοι
4.255
επιτελους κλεισαμε για κατω.15-27/8,πατταγια.πεταμε με egyptair κ θα μεινουμε pattaya bay resort(πολυ πρωτοτυπο :cheesy:).3-4 μηνες διαβαζω το site,οπως κ το thai.gr κ εφτασε η στιγμη να ζησουμε κ εμεις αυτην την εμπειρια.ευχαριστω για τις πληροφοριες αλλα κυριως για τις τρομερες αφηγησεις σας που με επεισαν να κανω αυτο το ταξιδι,δεν ξερω κ εγω ποσες φορες τις διαβασα.ευχομαι σ ολους μα περασουν καλα,οπου κ αν πανε.αντε να δουμε τι θα δουμε.
Συναγωνιστη...στις 24/8 θα'μαι και εγω στο pattaya bay resort....αντε να βρεθουμε για καμια μπυριτσα ολοι οι κατοικουντες του pattaya bay resort(και οχι μονο)

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
πόσο έχει το barfine; 600
Εσύ; 2000 ST. Tης λέω 1000, άρχισε να το σκέφτεται, να το σκέφτεται, να το σκέφτεται και την άφησα να το σκέφτται και πήγα στη λαική -που λέει και ο φυσαρμόνικας- και ψώνισα για μια ακόμα φορά.
Καποιοι μαλακογκαυλιδες τουριστες χαλανε την πιατσα ακομα και στην Παταγια....δεν εξηγηται αλλιως πως φτασαμε στο σημειο καθε  :tits: γκομενα να ζηταει για την πλακα 2000 για ST

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Η Λαική, δηλαδή ο παραλιακός δρόμος, μαζεύει αρκετά καλά "κομμάτια" σε παραπάνω από λογικές τιμές.
Η Λαικη φιλε μου οπως την λες ειναι ''λαικη'' και οπως στην λαικη της γειτονιας βρησκεις χαμιλες τιμες αλλα και χαμιλη ποιοτητα .
Αν το ψαξεις ομως το πραγμα ολο και κανενα αστερακι θα βρεις σε τιμη ευκαιριας,και το λεω αυτο γιατι και εγω στο προιγουμενο ταξιδακι μου χτυπησα κανα δυο ST απο εκει :dancing:

stivkaras

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
0
[size=10pt] :fuck1:Παιδια ξερει κανεις υπαρχει στην Αθηνα κανενα τουριστικο γραφειο που να ειναι ειδικο στον σεξοτουρισμο για παταγια ?  :fuck2:[/size]

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.886
Πόντοι
19.795
[size=10pt] :fuck1:Παιδια ξερει κανεις υπαρχει στην Αθηνα κανενα τουριστικο γραφειο που να ειναι ειδικο στον σεξοτουρισμο για παταγια ?  :fuck2:[/size]
Τ%ο Ταιλανδη sex trip :grin:Δεν νομιζω να μπορεις να βρεις περισσοτερες πληροφοριες αλλου.

jamest

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Καποιοι μαλακογκαυλιδες τουριστες χαλανε την πιατσα ακομα και στην Παταγια....δεν εξηγηται αλλιως πως φτασαμε στο σημειο καθε  :tits: γκομενα να ζηταει για την πλακα 2000 για ST
τετοιες τιμές συνήθως ακους απο GoGo girls και συνηθως με το κατάληλο παζάρι πέφτουν οι αναλογες τιμες.

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
ακόμα αυτό να δώ και ολοκληρώθηκα σαν άνθρωπος...
φαντάζομαι διαφήμιση στα ράδια και την τηλεόραση και με πιάνουν ρίγη συγκίνησης...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom