Τι εγινε?Δε μπηκα μια μερα και γεμισατε 3 σελιδες?!!
Λοιπον...Εγω επαναλαμβανω οτι οι τιμες εχουν ξεφυγει...
Και οσοι παρακολουθουν τα γραφομενα μου,θα εχουν καταλαβει οτι ειμαι απο τους τυπους που αν κατι μου αρεσει,δεν εχω προβλημα να το πληρωσω,αλλα στη τιμη που ΕΓΩ κρινω οτι αξιζει...
Πιστευω οτι δεν υπαρχει τιποτα στανταρ...Εχω συναντησει γκομενα που μου ζητησε 1000 μπατ και δεν αξιζε ουτε για τζαμπα...Εχω συναντησει και γκομενα που μου ζητησε 4000 και που θα εδινα και παραπανω αν μου τα ζηταγε...Τοσο πολυ ξεχωριζε...
Αυτο που με τσαντιζει ομως,ειναι οταν πανε να με πιασουν μαλακα...Λογω της μικρης εστω εμπειριας μου,ξερω τα "τιμολογια" της πιατσας...Με το που περναει μια γκομενα απο διπλα μου,αμεσως "κοβω ταριφα",ποσο αξιζει για ενα σορτ και ποσο για ενα λονγκ...Αν του τη "πεσω" και μου πει μια λογικη τιμη,που να ειναι κοντα σε οσα πιστευω ΕΓΩ οτι αξιζει,τοτε κλεινεται η συμφωνια.
Αν μου πει καμμια "μαλακισμενη τιμη",δε μπαινω καν στη διαδικασια της διαπραγματευσης...Απλα κανω επιτοπου μεταβολη και φευγω..Αν θελει ΑΥΤΗ να γαμηθει μαζι μου,τοτε πρεπει να με παρει απο πισω και να αρχιζει απο μονη της να κατεβαζει τη τιμη...Εγω παζαρια με γκομενες που ψαχνουν για μαλακες ΔΕΝ ΚΑΝΩ...
Στο κατω κατω,το πολυ παζαρι,πολλες φορες οδηγει σε "ξυνισμενο" γαμησι...
Φροντιζω επισης τις περισσοτερες φορες,να κανονιζω το χρηματικο εξ αρχης...Γιατι δεν εχω καμμια ορεξη για να γλυτωσω 10-20 ευρω,να εχω το πρωι μια καριολα να με γαμοσταβριζει και να μου στελενει πανω μου ολες τις καταρες του Βουδα,στα Ταυλανδικα...
Ειναι γνωστο επισης,οτι υα καλα "κομματια" συνηθως μιλανε εξ αρχης για λεφτα,γιατι σιγουρα θα τους εχουν τυχει και καποιοι τσιπηδες,που το πρωι θα τους αφησαν "1000ακι",προσβαλωντας τες, και εξισωνοντας τες,ακομα και με τη παλιοτελευταια φριλανσερ...γιατι η καθε μια ξερει κατα βαθος ποσα αξιζει να παρει...Αν καθε μαυρη πιθηκομουρα Ταυλανδεζα ζηταει το "1000ακι",οσο πιο ασπρη και λιγοτερα πιθηκομουρα ειναι τοσα περισσοτερα θα ζητησει...
Στο σημειο αυτο να υπογραμισουμε οτι ΑΛΛΟ μαυρη Ταυλανδεζα και ΑΛΛΟ ασπρη...Ο καθενας βεβαια εχει τα γουστα του,αλλα ο ΘΕΜΕΛΙΩΔΗΣ ΚΑΝΟΝΑΣ ειναι οτι το ασπρο δερμα στις πουτανοπιατσες,θεωρειται "εξωτικο" και τιμολογειται ακριβοτερα...Ειτε το θελουμε ειτε οχι...
Για να ερθουμε τωρα στην ΟΥΑΝ...
Μπορει να ηταν καλη,χρυση και να εκανε αεροπλανικο γαμησι,αλλα ΜΑΥΡΗ και 3000 μπατ,εστω και στο Πουκετ που ειναι πιο ακριβα απο Παταγια,ειναι ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ...Εγω προσωπικα μεσω του "ατυπου" τιμοκαταλογου μου,θα την τοποθετουσα στη κατηγορια "χιλιαρικου"...Ουτε μπατ παραπανω...
Δηλαδη εαν ηταν καταλευκη,ποσα θα ζητουσε?5-6 χιλιαρικα?
Αλλωστε στη δημιουργια του ατυπου τιμοκαταλογου,εχει παιξει ρολο και η δικη μου "υποσταση"...Αν ημουν "χαλιας" απο εξωτερικη εμφανιση,μπορει και να εδινα τα 3000 που ζητουσε...Οταν θα φτασω στα 60 με καραφλα και κοιλια,τοτε θα κανω αναπροσαρμογη..
Εγω περυσι το καλοκαιρι εδωσα σε μια 3000..Αλλα ηταν καταλευκη,απο μανα Ταυλανδεζα και πατερα Αυστραλο...Αν επαιρνα την ιδια σε "μαυρη version" δε θα της εδινα ουτε 2000...
Και μη βιαστειτε να με πειτε ρατσιστη...Γουστα ειναι αυτα...
Αλλωστε οι ιδιοι οι Ταυλανδοι ειναι ρατσιστες και θεωρουν τις μαυρες Ταυλανδες "παιδια ενος κατωτερου θεου"...Και μη σας φανει παραξενο,που υπαρχει και ενα ποσοστο που βγαινει στη βιζιτα,οχι μονο για τα λεφτα,αλλα και για να βρουν να γαμηθουν,γιατι τις πολυ μαυρες δεν τις πηδανε οι Ταυλανδοι...Μονο οι φαρανγκ... ;)