Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
αν δεν γουσταρω τον πελατη του ζηταω 3000 ακατεβατα..αν θελει τοσο πολυ να με μαμησει θα πληρωσει..αν γουσταρω ομως δεν εχω προβλημα ας μου δωσει οτι θελει..ουτως η αλλως εχω και τους σπονσορες που μου στελνουν καθε μηνα!   ;) :2funny:
Αυτη εδω ειναι η μεγαλύτερη αλήθεια. Ρόλο στην τιμή που θα ζητήσει το καλό μωρό παίζει κατά πόσο της αρέσει ο πελάτης. Εάν της αρέσει και οικονομία του κάνει στα έξοδα και φυσικά δίδεται το ανάλογο gfe και καλό σεξ. Ποτέ όμως δεν ξεχνιέται κάποιος. Τα κορίτσια εργάζονται εκεί άσχετα τι μπορείς να ακούσεις όπως: ήρθα να δω μια φίλη μου δουλεύω στην Μπαγκογκ, δεν ειμαι κορίτσι του μπαρ δουλεύω σερβιτόρα κλπ. Για να μείνει ευχαριστημένος ο customer θα πρέπει και το εργαζόμενο κορίτσι να μένει ευχαριστημένο. Οσο πιο ευχαστημένο οικονομικά μένει τόσο οι υπηρεσίες αυξάνονται.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Καλο θα ητανε οι "γνωστες" της 2ης ή 3ης φορας που πανε Ταυλανδη να αφησουν τις συμβουλες και τους κανονες στην ακρη και να αναφερουν απλα τη γνωμη τους.
Ετσι μιας και απευθυνονται σε ενηλικες εδω μεσα δεν θα τους παρουν στο λαιμο τους με τους κανονες τους αλλα θα τους δωσουν την ευκαιρια με τις εμπειριες τους να σχηματισουν μια γνωμη και εχοντας την απλη λογικη οταν ερθει η ωρα να πραξουν αναλογα.

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
ρε σεις εδω μεσα οι πρωτοι συμβουλατορες το ειχαν πει π.χ κωσταςφ16
εκτος αν γερασα και με απατα η μνημη μου!
........................
εγω αυτο συμπερανα και μου βγηκε τελεια με ΟΛΕΣ,δεν ειχα με καμια προβλημα.ας μας πουν και αλλοι συναγωνιστες να βγαλουμε ασφαλες συμπερασμα
O KωσταςΦ16 ξεκίνησε το θρέντ στο σάιτ πριν 3 χρόνια περίπου. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχει μακρόχρονη πείρα εκεί. Υπάρχουν Ελληνες που μένουν μόνιμα εκεί πάρα πολλά χρόνια και μπορείτε από αυτούς να μάθετε τους μεγάλους κινδύνους στα μέρη που υπάρχει πορνεία και ελέγχει η μαφία και πως να περάσετε, ασφαλέστερα, πιο καλα και οικονομικά. Eιναι εύκολο τους αναζητήσετε, συχνάζουν για ατελείωτες ώρες το μεσημέρι σε καφέ έξω από εμπορικό και το βραδυ στην παραλιακή.

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
μπορείτε από αυτούς να μάθετε τους μεγάλους κινδύνους στα μέρη που υπάρχει πορνεία και ελέγχει η μαφία και πως να περάσετε, ασφαλέστερα, πιο καλα και οικονομικά.
Ειμαστε κοτζαμ μαντραχαλοι ,πολλοι απο μας γυρισαμε τον μισο κοσμο, και θα χρειαστω δασκαλο να μου δειξει πως να κυκλοφορω με ασφαλεια στην Πατταγια χωρις να με πιασουν κοροιδο?
Προσωπικα καλα ειναι να ακουω εμπειριες και γεγονοτα απο εκει κατω αλλα δεν περιμενω απο κανενα να μου δειξει τους μαφιοζους,τα καλα μερη και το πως δσεν θα με πιασουν κοροιδο οι Ταιλανδεζες.....το καμω πολυ καλα και μονος μου :dancing:

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Δεν καταληγεις με Αστυνομια. Εδω δεν γινεται καθολου αναφορα για τους νταβατζηδες και προστατες μαγαζιών και κοριτσιων. Πολλοι εχουν την εντυπωση βλεποντας χιλιαδες γυναικες οτι δεν εχει καθολου μπραβους. Ειναι πολυ γελασμένοι. Οι περισσότεροι δε από αυτούς έχουν και από 2-3 γκόμενες μπαρόβιες ο καθένας, που εισπράττουν κάθε πρωί αυτά που δίνει ο φαράγκ στο κορίτσι. Τους έχω δει πως καθαρίζουν με τους φαράγκ που κάνουν μαγκιές. Ποιοι είναι αυτοί; Ολοι αυτοί με τα μηχανάκια έξω από τα μαγαζιά σε μεγάλες ομάδες, εννοείται ότι δεν είναι μεταφορεις για 30 μπατ στην μεγάλη τους πλειοψηφία.
Εαν λοιπον δεν θες να δοκιμάσεις κλωτσίδια ταυλανδέζικα, καλύτερα να ξεκαθαρίζεις με κοπέλα το χρηματικό, ή εαν δεν ξεκαθαρίζει πριν, να φροντίζεις να έρχεσαι σε συμβιβασμό.
Τι κάνει τώρα η ταυλανδέζικη αστυνομία εάν κάνεις καταγγελλία; τίποτα. Αυτοί ειναι οι ρουφιάνοι της ακροβολισμένοι σε όλη την πόλη και έχουν αγαστή συνεργασία.
  φιλε  οποιος ψαχνει να βρει μπελαδες θα τους βρει και στην ελλαδα παροτι ειναι ελληνας, αν κανεις το μαγκα σε κωλομπαρο στριπτηζαδικο, οι στους οικους της φυλης και του μεταξουργιου! θα τις "μαζεψεις"  απο νταβαδες αυτο ειναι σιγουρο      γιατι να διαφερει η ταυλανδη δηλαδη?  εννοειται πως οι κοπελες κανουν μια δουλεια, και πρεπει να πληρωσεις το αντιτιμο που συμφωνησατε!    τα γραφομενα σου μοιαζουν να θες να τρομοκρατησεις το κοσμο (μπορει να κανω λαθος) και δεν ξερω γιατι?  αν ειχες μια προσωπικη ασχημη εμπειρια, θα χαρουμε να μας την πεις    τωρα για το αν θα πρεπει να συμβουλευτουμε τους μονιμους ελληνες εκει αστο καλυτερα (οι μεγαλυτεροι εκμεταλευτες ελληνων στο εξωτερικο ειναι οι ελληνες)  ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι θες να περασεις οτι η ταυλανδη δεν ειναι ασφαλης χωρα :think:    συχνα γυρναω στην καοσαν (μπανγκοκ) ξημερωματα (πολλες φορες μονος) και δεν εχει γινει ποτε τιποτα,  η  με περνει ο υπνος (απ τις μπυρες) στην αμμο στην αο νανγκ στο κραμπι και κανεις η καμια δεν με εχει κλεψει  (ισως ειμαι και τυχερος τι να πω)

tyler

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Καλο θα ητανε οι "γνωστες" της 2ης ή 3ης φορας που πανε Ταυλανδη να αφησουν τις συμβουλες και τους κανονες στην ακρη και να αναφερουν απλα τη γνωμη τους.
Ετσι μιας και απευθυνονται σε ενηλικες εδω μεσα δεν θα τους παρουν στο λαιμο τους με τους κανονες τους αλλα θα τους δωσουν την ευκαιρια με τις εμπειριες τους να σχηματισουν μια γνωμη και εχοντας την απλη λογικη οταν ερθει η ωρα να πραξουν αναλογα.

σωστα..γνωμες και εμπειριες..οχι συμβουλες.
καλο ειναι να αναφερονται ολες οι γνωμες ακομα και απο αυτους που πανε πρωτη φορα ..να μαθουμε να ακουμε,οχι μονο να κανουμε τους εξυπνους(lordjim φυσικα δεν το λεω προσωπικα για σενα..καταλαβαινεις)

και οπως ειπα και γω και εχουν πει και οι αλλοι συναγωνιστες..ο καθενας κινειτα διαφορετικα εκει κατω..δεν ειμαστε ολοι ιδιοι.....τωρα αν θελει καποιος να υιοθετησει κανονες..για μενα ειναι λαθος γιατι προσωπικα πιστευω οτι δεν υπαρχει ενας στανταρ κανονας εκτος απο 2-3 γενικους που ισχυουν σχετικα με το αντιτιμο.

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
  φιλε  οποιος ψαχνει να βρει μπελαδες θα τους βρει και στην ελλαδα παροτι ειναι ελληνας
Oταν πηγα Πατταγια καθε μερα γυρνουσα σπιτι μετα τις 5 το πρωι,και τις περισσοτερες φορες με τα ποδια.
Οχι απλα δεν μου την επεσε κανενας ,οχι δεν αισθανθηκα ανασφαλεια ,παρολο του οτι γυρνουσα στα πιο σκοτινα και υποπτα δρομακια.Αν τωρα ψαχνεις να  :knockinb: και με την Ελληνικη πονηρια να την βγαλεις τζαμπα τοτε ισως καμια μερα να δοκιμασεις και μια μεριδα τζαμπα κλοτσιδια,η να γινεις ξεφτιλα απο τις τσιριδες της μπαροβιας Ταιλανδεζς.
Ολα ακομα και εκει κατω εχουν μια τιμη....υπαρχει και τζαμπα δεν λεω,αλλα το τζαμπα παντα αποσκοπει καπου κατα την αποψη μου,οποτε εγω προσωπικα κανω μια καλη εξηγα απο την αρχη-δεινω το χιλιαρικακι μου γιατι μεχρι εκει φτανει η δεξια μου τσεπη και περναω παρα μα παρα πολυ ωραια.....ευχαρηστω!

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
τα γραφομενα σου μοιαζουν να θες να τρομοκρατησεις το κοσμο (μπορει να κανω λαθος) και δεν ξερω γιατι?  αν ειχες μια προσωπικη ασχημη εμπειρια, θα χαρουμε να μας την πεις     τωρα για το αν θα πρεπει να συμβουλευτουμε τους μονιμους ελληνες εκει αστο καλυτερα (οι μεγαλυτεροι εκμεταλευτες ελληνων στο εξωτερικο ειναι οι ελληνες)   ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι θες να περασεις οτι η ταυλανδη δεν ειναι ασφαλης χωρα
Η Ταυλάνδη δεν ειναι ασφαλής χώρα, ούτε όμως ανασφαλής, δεν θέλω να τρομοκρατω τον κόσμο, απλά επιμένω πολύ να μην εφησυχάζουν τα νέα παιδιά που πανε εκει, αλλά να είναι προσεκτικά σε μία ξένη χώρα όπου κατα κανόνα ο φαράγκ έχει πάντα άδικο. Εχω δει πολλές ανώριμες συμπεριφορές κάτω και δεν ειναι ολοι τυχεροι να μην τους συμβει κάτι. Εγω ειμαι και μεγάλος σε ηλικία, αποφευγω όχι μόνο τσακωμούς αλλά και αντιπαραθέσεις, γενικά είμαι του δόγματος: η μάνα του δειλού δεν έκλαψε ποτέ...

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
Οχι απλα δεν μου την επεσε κανενας ,οχι δεν αισθανθηκα ανασφαλεια ,παρολο του οτι γυρνουσα στα πιο σκοτινα και υποπτα δρομακια.
Αυτά είναι που γράφετε και εγώ προσπαθώ να πείσω ότι είναι ανωριμότητες και βλακείες. Εγω ξέρω δεκάδες περιπτώσεις που την επεσαν σε δικους μας Ελληνες, είτε στην παραλιακή, είτε τραβέλια στο δωμάτιο, είτε, είτε .. είτε. Ετσι πηγαιναν και αυτοί, εμένα έως τωρα τίποτε δεν μου συνέβει και βρέθηκαν και να τους ληστεψουν και να τους δείρουν. Οτι τίποτε δεν μου συνέβει έως τώρα δεν σημαίνει απολύτως τίποτε... Πρέπει να είστε όλοι προσεκτικοί, δεν ειναι όλα καλά κορίτσια, τα ξημερώματα αλήτες Ταυλανδοί βγαινουν μεθυσμένοι απο τα καραόκε και ψαχνουν τσαμπουκάδες κλπ.
Δεν είναι κακο πχ να ζητας απο ρεσεψιον ότι είναι πάγια εντολή σου να ζητανε ταυτότητα απο κοπέλα και οπωσδηποτε να σε παιρνουν τηλέφωνο να σε ρωτουν αν ολα ενταξει οταν η κοπελα φευγει απο δωματίο. Οπως επισης να μην εχεις καμερες, λεφτα και αλλα εκτεθειμένα δωματιο σου, να προσεχεις μην σου ριξουν υπνωτικά χάπια κλπ. Επαναλαμβάνω και ας κουραζω έχουν δει παρα πολλά τα μάτια μου και εχω ακουσει προσωπικές εμπειρίες ακομη πιο πολλές. Θελει προσοχη και οπως λεει και ο λαος, οποιος φυλα τα ρουχα του εχει τα μισα.

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Αυτά είναι που γράφετε και εγώ προσπαθώ να πείσω ότι είναι ανωριμότητες και βλακείες. Εγω ξέρω δεκάδες περιπτώσεις που την επεσαν σε δικους μας Ελληνες, είτε στην παραλιακή, είτε τραβέλια στο δωμάτιο, είτε, είτε .. είτε. Ετσι πηγαιναν και αυτοί, εμένα έως τωρα τίποτε δεν μου συνέβει και βρέθηκαν και να τους ληστεψουν και να τους δείρουν. Οτι τίποτε δεν μου συνέβει έως τώρα δεν σημαίνει απολύτως τίποτε... Πρέπει να είστε όλοι προσεκτικοί, δεν ειναι όλα καλά κορίτσια, τα ξημερώματα αλήτες Ταυλανδοί βγαινουν μεθυσμένοι απο τα καραόκε και ψαχνουν τσαμπουκάδες κλπ.
Δεν είναι κακο πχ να ζητας απο ρεσεψιον ότι είναι πάγια εντολή σου να ζητανε ταυτότητα απο κοπέλα και οπωσδηποτε να σε παιρνουν τηλέφωνο να σε ρωτουν αν ολα ενταξει οταν η κοπελα φευγει απο δωματίο. Οπως επισης να μην εχεις καμερες, λεφτα και αλλα εκτεθειμένα δωματιο σου, να προσεχεις μην σου ριξουν υπνωτικά χάπια κλπ. Επαναλαμβάνω και ας κουραζω έχουν δει παρα πολλά τα μάτια μου και εχω ακουσει προσωπικές εμπειρίες ακομη πιο πολλές. Θελει προσοχη και οπως λεει και ο λαος, οποιος φυλα τα ρουχα του εχει τα μισα.
  οκ,  καταλαβα οτι εισαι καλοπροαιρετος,  παντως οποιος τη νυχτα περπατει, λασπες και σκατα πατει που λεει και ο σοφος λαος μας ;)  ισχυει σε ολες τις χωρες του κοσμου φανταζομαι

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
συναγωνιστες ξερει κανεις αν μετα τα θλιβερα γεγονοτα του απριλιου μαιου στην μπανγκοκ, σε τι κατασταση βρισκονται οι περιοχες δρασης (δεν μπορω να τα ρωτησω στις ταυλανδεζες αυτα ;))  αν κρινω απ το επικεντρο των ταραχων η πατπονγκ δεν θα υπαρχει? :'(  η καοσαν ισως τη γλυτωσε?  η νανα πρεπει να μεινε ανεπαφη?

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
:thumbsup:Κανονες στο κατω κεφαλι;  :tooth::2funny: :bounce-glasses:οταν πηγα  σε ενα κλαμπ στην Μπανγκοκ ενα ξεκαβλωτηρι το πιο εξαλλο εκει μεσα και το πιο προκλητικο που χορευε απεναντι μου το ρωτησα ποσο παει και μου ζητησε 100 δολαρια για 2 ωρες.Η πρωτη μου αντιδραση ηταν να της πω οτι δεν ημουνα Αμερικανος, και να σηκωθω να φυγω. Ελα ομως που ολη την νυκτα το κατω κεφαλι διαφωνουσε με την αποφαση μου και δεν με αφησε να κοιμηθω. Ετσι λοιπον την επομενη βραδια πηγα και την πληρωσα και της εδωσα 3300 μπατ (ισοτιμια δολαριου) και 200 για το ταξι. 

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
για να τα συνοψισουμε...τιποτα δεν ειναι απολυτο απο οσα λεμε και κανουμε,οχι μονο Ταυλανδη αλλα και ελλαδα. Αλιμονο καθε λεξη που λεμε εδω να την εφαρμοσει ο καθενας. Καθε κοπελα λειτουργει διαφορετικα.
Θα συμφωνησω οτι απο γκο-γκο ΚΑΙ ΕΓΩ θα ρωτησω τιμη,και απο beer bar,απλα μου διεφυγε να το διευκρινισω και καλα κανατε και το ειπατε! Αυτες οι γκομενες συνηθως εχουν αλλες ταριφες απο το 1000αρικο!
Ομως για freelancer δεν το συζηταω να ρωταο τιμες,με τιποτα...εκει υποτιθεται πας για αγαπες για να σου φερθει καλυτερα,να τη βγαλεις και με 1000...αμα ρωτας τιμες ειναι για αυτην μονο σεξ και δρομο! απλα πραγματα.

Θα τονισω εφω ενα ασχημο περιστατικο που εγινε μπροστα στα ματια μου ακριβως στο σημειο που στριβεις απο τιν patong beach με τα πδοια δεξια να ξεκινησεις να ανεβαινεις τη bagla ακριβως εκει στα τελευταια του τουκ 20-30 μετρα πριν την αρχη της bagla...βλεπω στα ξαφνικα εναν ταυλανδο που ειχε ενα τουκ-τουκ να αστραφτει ενα μπουκετο δυνατο στα μουτρα ενος ξενου ο οποιος επεσε κατω για λιγο και σηκωθηκε! ετρεχαν τα αιματα απο το προσωπο του,δεν ξερω αν ανοιξαν χειλη μονο η εσπασε και καμια μυτη,η γυναικα του διπλα του εμεινε κολωνα,παγοσε και δεν εκανε καμια κινηση,οι αλλοι οδηγοι των του τουκ κοιτουσαν απλα απαθεστατα,και ΜΟΛΙΣ ενας οδηγος απο αυτους μετα απο 2-3 λεπτα εβγαλε κατι σαν χαρτομαντηλο,λιγο μεγαλυτερο απο τα μικρα τα δικα μας,και του το εδωσε να σκουπιστει!!!!! Τα αιματα κατω στο πεζοδρομιο εκαναν μπαμ...επαθα πλακα...δεν ξερω τι προηγηθηκε αλλα υποθετω οτι πηγε να παρει τουκ τουκ αλλα δεν τα βρηκαν στην τιμη! Οποτε αποφευγετε τετοιες καταστασεις...
Παρτε ενα μηχανακι να μην εχετε κανεναν απο τα κοπροσκυλα αναγκη,γιατι και κοπριτες ειναι και σφαζουν στις τιμες,χειροτερα απο ελλαδα!

tyler

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
τα εχουμε πει για τους ταυλανδους..και ειδικα τους ταριφες..

εγω τους θεωρω ολους λαμογια(ελαχιστες περιπτωσεις εξαιρουνται)..και μαλακες..να σας το πω γενικα..αλλιως δεν θα γκαστρωνες αυτα τα πλασματα και θα τα παρατουσανε..να εκδιδονται για να θρεψουν την οικογενεια μετα..ασε που ειναι στιγματισμενες..μετα απο αυτο

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Κανονες στο κατω κεφαλι;Οταν πηγα  σε ενα κλαμπ στην Μπανγκοκ ενα ξεκαβλωτηρι το πιο εξαλλο εκει μεσα και το πιο προκλητικο που χορευε απεναντι μου το ρωτησα ποσο παει και μου ζητησε 100 δολαρια για 2 ωρες.Η πρωτη μου αντιδραση ηταν να της πω οτι δεν ημουνα Αμερικανος, και να σηκωθω να φυγω. Ελα ομως που ολη την νυκτα το κατω κεφαλι διαφωνουσε με την αποφαση μου και δεν με αφησε να κοιμηθω. Ετσι λοιπον την επομενη βραδια πηγα και την πληρωσα και της εδωσα 3300 μπατ (ισοτιμια δολαριου) και 200 για το ταξι.

Πάντα ακριβής,καυστικός και προσγειωμένος στη πραγματικότητα :thumbsup:
Τη καλησπέρα μου από το νησί :rockon:

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
τα εχουμε πει για τους ταυλανδους..και ειδικα τους ταριφες..

για αυτό το λόγο δίνω 100 μπατ στις γκόμενες και πάμε με τα πόδια στο ξενόδοχειο

καλήτερα να τα πάρουν αύτες παρά οι ταρίφες.............

ειδικά στο Πουκέτ........

αλλά δεν αντέχουν οι κακομοίρες και τις λυπάμαι............

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Πάντα ακριβής,καυστικός και προσγειωμένος στη πραγματικότητα :thumbsup:
Τη καλησπέρα μου από το νησί :rockon:
Μεγαλε εκφραστη της Ελληνοταυλανδεζικης σεξοταξαξιδιαρικης λογοτεχνιας καλησπερα και απο το "δικο μου νησι" στην αλλη ακρη της Ελλαδας. Σημερα ο καιρος εδω ηταν καλος και αρχισαμε τα πρωτα οφθαλμολουτρα.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Τι εγινε?Δε μπηκα μια μερα και γεμισατε 3 σελιδες?!! :grin:
Λοιπον...Εγω επαναλαμβανω οτι οι τιμες εχουν ξεφυγει...
Και οσοι παρακολουθουν τα γραφομενα μου,θα εχουν καταλαβει οτι ειμαι απο τους τυπους που αν κατι μου αρεσει,δεν εχω προβλημα να το πληρωσω,αλλα στη τιμη που ΕΓΩ κρινω οτι αξιζει...
Πιστευω οτι δεν υπαρχει τιποτα στανταρ...Εχω συναντησει γκομενα που μου ζητησε 1000 μπατ και δεν αξιζε ουτε για τζαμπα...Εχω συναντησει και γκομενα που μου ζητησε 4000 και που θα εδινα και παραπανω αν μου τα ζηταγε...Τοσο πολυ ξεχωριζε...
Αυτο που με τσαντιζει ομως,ειναι οταν πανε να με πιασουν μαλακα...Λογω της μικρης εστω εμπειριας μου,ξερω τα "τιμολογια" της πιατσας...Με το που περναει μια γκομενα απο διπλα μου,αμεσως "κοβω ταριφα",ποσο αξιζει για ενα σορτ και ποσο για ενα λονγκ...Αν του τη "πεσω" και μου πει μια λογικη τιμη,που να ειναι κοντα σε οσα πιστευω ΕΓΩ οτι αξιζει,τοτε κλεινεται η συμφωνια.
Αν μου πει καμμια "μαλακισμενη τιμη",δε μπαινω καν στη διαδικασια της διαπραγματευσης...Απλα κανω επιτοπου μεταβολη και φευγω..Αν θελει ΑΥΤΗ να γαμηθει μαζι μου,τοτε πρεπει να με παρει απο πισω και να αρχιζει απο μονη της να κατεβαζει τη τιμη...Εγω παζαρια με γκομενες που ψαχνουν για μαλακες ΔΕΝ ΚΑΝΩ...
Στο κατω κατω,το πολυ παζαρι,πολλες φορες οδηγει σε "ξυνισμενο" γαμησι...
Φροντιζω επισης τις περισσοτερες φορες,να κανονιζω το χρηματικο εξ αρχης...Γιατι δεν εχω καμμια ορεξη για να γλυτωσω 10-20 ευρω,να εχω το πρωι μια καριολα να με γαμοσταβριζει και να μου στελενει πανω μου ολες τις καταρες του Βουδα,στα Ταυλανδικα...
Ειναι γνωστο επισης,οτι υα καλα "κομματια" συνηθως μιλανε εξ αρχης για λεφτα,γιατι σιγουρα θα τους εχουν τυχει και καποιοι τσιπηδες,που το πρωι θα τους αφησαν "1000ακι",προσβαλωντας τες, και εξισωνοντας τες,ακομα και με τη παλιοτελευταια φριλανσερ...γιατι η καθε μια ξερει κατα βαθος ποσα αξιζει να παρει...Αν καθε μαυρη πιθηκομουρα Ταυλανδεζα ζηταει το "1000ακι",οσο πιο ασπρη και λιγοτερα πιθηκομουρα ειναι τοσα περισσοτερα θα ζητησει...
Στο σημειο αυτο να υπογραμισουμε οτι ΑΛΛΟ μαυρη Ταυλανδεζα και ΑΛΛΟ ασπρη...Ο καθενας βεβαια εχει τα γουστα του,αλλα ο ΘΕΜΕΛΙΩΔΗΣ ΚΑΝΟΝΑΣ ειναι οτι το ασπρο δερμα στις πουτανοπιατσες,θεωρειται "εξωτικο" και τιμολογειται ακριβοτερα...Ειτε το θελουμε ειτε οχι...
Για να ερθουμε τωρα στην ΟΥΑΝ...
Μπορει να ηταν καλη,χρυση και να εκανε αεροπλανικο γαμησι,αλλα ΜΑΥΡΗ και 3000 μπατ,εστω και στο Πουκετ που ειναι πιο ακριβα απο Παταγια,ειναι ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ...Εγω προσωπικα μεσω του "ατυπου" τιμοκαταλογου μου,θα την τοποθετουσα στη κατηγορια "χιλιαρικου"...Ουτε μπατ παραπανω...
Δηλαδη εαν ηταν καταλευκη,ποσα θα ζητουσε?5-6 χιλιαρικα?
Αλλωστε στη δημιουργια του ατυπου τιμοκαταλογου,εχει παιξει ρολο και η δικη μου "υποσταση"...Αν ημουν "χαλιας" απο εξωτερικη εμφανιση,μπορει και να εδινα τα 3000 που ζητουσε...Οταν θα φτασω στα 60 με καραφλα και κοιλια,τοτε θα κανω αναπροσαρμογη.. :grin:
Εγω περυσι το καλοκαιρι εδωσα σε μια 3000..Αλλα ηταν καταλευκη,απο μανα Ταυλανδεζα και πατερα Αυστραλο...Αν επαιρνα την ιδια σε "μαυρη version" δε θα της εδινα ουτε 2000...
Και μη βιαστειτε να με πειτε ρατσιστη...Γουστα ειναι αυτα...
Αλλωστε οι ιδιοι οι Ταυλανδοι ειναι ρατσιστες και θεωρουν τις μαυρες Ταυλανδες "παιδια ενος κατωτερου θεου"...Και μη σας φανει παραξενο,που υπαρχει και ενα ποσοστο που βγαινει στη βιζιτα,οχι μονο για τα λεφτα,αλλα και για να βρουν να γαμηθουν,γιατι τις πολυ μαυρες δεν τις πηδανε οι Ταυλανδοι...Μονο οι φαρανγκ... ;)

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ΠΙΠΙ με το συμπαθειο αλλα εγω προτιμω μαυρουλα Ταυλανδη και οχι ασπρη!!!
Αμα ειναι για ασπρες βλεπω καθε μερα απο διαφορες φυλες. Για μενα προσωπικα δεν παιζει κανενα ρολο το χρωμα,αν και προτιμω μελαμψη - πσιλο μαυρουλα περιπου οπως η ΟΥΑΝ δηλαδη. για την ΟΥΑΝ εδινα με κλειστα ματια και 2 χηνες. Ομως ειπαμε...καθαρο μιαλο και αν ειναι δυνατον ολες με 1000αρικο... σε λιγο τηα βλεπουμε την ΤΑΥΛΑΝΔΗ ΜΟΝΟ στο χαρτη...
αμα γυρισουμε στις δραχμουλες τελιωσαν ΟΛΑ. Υποτιμηση 60% και τελος
τα διφραγκα...ετσι ειναι μαγκες ας ξυπνησουμε και ας δουμε την πραγματικοτητα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom