Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Το ειπα και πιο πριν αλλα μαλλον δεν το καταλαβατε, να το ξαναπω.
Για να γλυτωσετε περιπετειες που θα σας κοστισουν αστε προς το παρον τα ψαξηματα για ευκαιρειες και κοιταξτε να μαθετε τα διαδικαστικα, μετα εχετε ολο το καιρο μπροστα σας να εξαντλησετε το επιχειρηματικο σας δαιμονιο.
Αν και μαλλον για κολοβαρεμα την κοβω τη συζητηση αλλα ισως καποιος το βλεπει σοβαρα.

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Για να γλυτωσετε περιπετειες που θα σας κοστισουν αστε προς το παρον τα ψαξηματα για ευκαιρειες και κοιταξτε να μαθετε τα διαδικαστικα, μετα εχετε ολο το καιρο μπροστα σας να εξαντλησετε το επιχειρηματικο σας δαιμονιο.
Αν και μαλλον για κολοβαρεμα την κοβω τη συζητηση αλλα ισως καποιος το βλεπει σοβαρα.
Ποιο πολύ κολοβάρεμα είναι η συζήτηση φίλε τουλάχιστόν από μένα γιατί εγώ δεν έχω τα φράγκα τώρα τουλάχιστόν για να κινηθώ,
κάποιος συναγωνιστής μπορεί να ενδιαφέρεται όμως και για τους υπόλοιπους που το κολοβαράμε καλό είναι να μαθαίνουμε στο περίπου πάντα από τους συναγωνιστές που είναι εκεί και το έχουν ψάξει λίγο παραπάνω το θέμα εννοείτε ότι πρώτα θα ψάξει κάποιος τα διαδικαστικά της παραμονής του πρώτα από όλα και μετά οι επενδύσεις

tyler

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1

ετσι ειναι..τα διαδικαστικα ειναι το πιο βασικο γιατι εκει παιζουν τα περισσοτερα "σκηνικα"..και για να κανεις καλη ερευνα αγορας και να εισαι ανετος πρεπει να εχεις καθαρισει με τα διαδικαστικα και να εισαι ανετος..

..και εγω ειμαι σαυτους που θα κατεβαινα κατω με μια ασφαλεια απο πισω..δλδη ενα εστω και μικρο ποσο να με καβαντζαρει απο ελλαδα..ωστε να βγαζω τα εξοδα μου..μεχρι να δω τι θα κανω..

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Κοιτάζοντας πάντος το site που παρέθεσαι ο συναγωνιστής και με τον κίνδυνο βέβαια να έχει τελικά κάποιο λάκο η φάβα
όταν εδώ θες 200000 για να αγοράσεις ένα διαμέρισμα και εκεί με τα ίδια λεφτά μπορεί να αγοράσεις σπιταρόνα αλλά και μια αξιοπρεπείς επιχείρηση είναι να μην σε πιάνει απογοήτευση με τον τόπο σου?

ΥΓ zan την φώτο με τα ufo την έβαλες τελικά και στο ανάλογο thread να τη μελετήσουν οι χαρδαβέλιοι συναγωνιστές?

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Φιλαρακια γυρισαν απο Πατταγια, τα περασαν ...... ασχημα, δεν ειχαν χρονο να δουν τη χωρα ολο  :knockinb:

Ο καιρος ηταν μια χαρα και βροχη ...πουθενα, λιγος κοσμος πολυ, μα παρα πολυ μουνι......

Ετοιμαζονται για το επομενο ταξιδι σε κανα τριμηνο, ατακα ''δεν γαμεις, μια χαρα ειναι και εδω απλα δεν χαλαμε φραγκο και τα ριχνουμε ολα κατω''...... Παμε για βαθια υφεση  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
''δεν γαμεις, μια χαρα ειναι και εδω απλα δεν χαλαμε φραγκο και τα ριχνουμε ολα κατω''...... Παμε για βαθια υφεση  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
:2funny: :2funny: :2funny:
Το σωστό είναι δεν γαμείς εδώ, άρα δεν χαλάς φράγκο και τα σκορπάς στην Πατάγια :rockon:

gonguevar

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
μωρε σοβαρα το βλεπουμε το θεμα και δεν το κολοβαραμε
αλλα θελει κονε και πολλα ματια εκει αν ειναι να κανεις κινηση και να κατεβεις κατω για μονιμα
δηλαδη με λιγα λογια
πες οτι εχεις 100,000 Ε
σπιτι βρισκεις ανετα και περνας καλα την ζωη σου εκει οσο χρειαζεται και πεζουν λεφτα στη τραπεζα
το θεμα ειναι να κανεις κατι εκει και να μην στηριζεσαι συνεχως στην τραπεζα η σε νοικια
να χρησιμοποιησεις το δαιμονιο και να βρεις καμια ευκαιρια ειναι οκ αλλα οικτο δεν ειμαστε οι μονοι μαγκες και οι αλλοι ειναι μαλακες
αρα ρεζουμε
θελει χρονο κονε ηλικια-κοτσια και τυχη εκτος απο πληροφοριες
αααα και ξεκινας απο την αρχη σε μια ξενη χωρα.......

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
καλα τα νοικια και τα εισοδηματα εκτος Ταυλανδης αλλα τι γινεται αν το ευρω το παρει ο διαολος που ηδη το εχει παρει δηλαδη και κατρακυλισει ακομη παρακατω η επιστρεψουμε μια ωραια μερα στη δραχμουλα οπως πολλοι ξενοι λενε με μισολογα τωρα?
φανταστειτε αυτους που παιρνανε μια συνταξη πες 1000ευρω που πριν λιγο καιρο ισοδυναμουσε με 50000Β ενω τωρα με 41000. 9000Β διαφορα δεν ειναι και λιγα και δεν αποκλειεται να πεσει και αλλο
αν στο χωρο του Ζαλογγου μπει και αλλη μια χωρα οπως Πορτογαλλια η Ισπανια σεναριο που πολλοι φοβουνται ο σωζων εαυτω σωθητω

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
708
Πόντοι
4.255
Παιδια.....σημερα το βραδυ οποιος ειναι Θεσ/νικη θα ειμαστε 4 ατομα στο Dragao(Περαιβου και Στρατηγη γωνια,Α.Τουμπα)για να πιουμε μια μπυριτσα.....οποιος θελει και μπορει ας ερθει να γνωριστουμε και απο κοντα πριν την μεγαλη συναντηση στις 29 Μαιου.......μετα τις 9 το βραδυ,θα μαστε στο μπαρακι...............

jamest

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
ετσι ειναι..τα διαδικαστικα ειναι το πιο βασικο γιατι εκει παιζουν τα περισσοτερα "σκηνικα"..και για να κανεις καλη ερευνα αγορας και να εισαι ανετος πρεπει να εχεις καθαρισει με τα διαδικαστικα και να εισαι ανετος..

..και εγω ειμαι σαυτους που θα κατεβαινα κατω με μια ασφαλεια απο πισω..δλδη ενα εστω και μικρο ποσο να με καβαντζαρει απο ελλαδα..ωστε να βγαζω τα εξοδα μου..μεχρι να δω τι θα κανω..

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, εδώ στην Ελλάδα για να ανοίξεις μια επιχείρηση πρέπει να λαδώσεις ότι κινήτε Πολεοδομία, Δήμο, Υγειονομικό κλπ... Φανταστειται τι θα γίνεται στην Ταυλάδη που θεωρείται "Τριτοκοσμική" χώρα.

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
708
Πόντοι
4.255
Φιλαρακια γυρισαν απο Πατταγια, τα περασαν ...... ασχημα, δεν ειχαν χρονο να δουν τη χωρα ολο  :knockinb:

Ο καιρος ηταν μια χαρα και βροχη ...πουθενα, λιγος κοσμος πολυ, μα παρα πολυ μουνι......

Ετοιμαζονται για το επομενο ταξιδι σε κανα τριμηνο, ατακα ''δεν γαμεις, μια χαρα ειναι και εδω απλα δεν χαλαμε φραγκο και τα ριχνουμε ολα κατω''...... Παμε για βαθια υφεση  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Ρεμπετη.............εμεις δεν θα παμε μαζι τους????

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
708
Πόντοι
4.255
και ενα νεο απο Πατταγια......Κανανε "ντου" οι μπατσοι στο Insomnia για ελεγχο Ναρκωτικων και συλλαβανε 40 ατομα!!!
Φιλος που ηρθε σημερα απο Παταγια μου ειπε σκηνικο(δεν ξερω αν ειναι το ιδιο).......Βγαλανε ολους τους Falang αντρες εξω(απ'το Ινσοομνια) και κρατησαν μεσα τα Ταυλανδακια........τα βαζανε και κατουρουσαν και εξεταζανε επιτοπου τα ουρα και οποιο ηταν θετικο σε ναρκωτικα,κατευθειαν "μπουζουριασμα"!!!!

www.pattayadailynews.com/en/2010/05/09/police-arrest-40-in-massive-walking-street-drug-crackdown/]http://www.pattayadailynews.com/en/2010/05/09/police-arrest-40-in-massive-walking-street-drug-crackdown/[/url]

Να και το βιντεο....

[flash=450,400]]

Την ειδηση την "εκλεψα" απ'τον φιλο Oytopiko του Τhai gr

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
και ενα νεο απο Πατταγια......Κανανε "ντου" οι μπατσοι στο Insomnia για ελεγχο Ναρκωτικων και συλλαβανε 40 ατομα!!!
Φιλος που ηρθε σημερα απο Παταγια μου ειπε σκηνικο(δεν ξερω αν ειναι το ιδιο).......Βγαλανε ολους τους Falang αντρες εξω(απ'το Ινσοομνια) και κρατησαν μεσα τα Ταυλανδακια........τα βαζανε και κατουρουσαν και εξεταζανε επιτοπου τα ουρα και οποιο ηταν θετικο σε ναρκωτικα,κατευθειαν "μπουζουριασμα"!!!!

www.pattayadailynews.com/en/2010/05/09/police-arrest-40-in-massive-walking-street-drug-crackdown/]http://www.pattayadailynews.com/en/2010/05/09/police-arrest-40-in-massive-walking-street-drug-crackdown/[/url]

Να και το βιντεο....

[flash=450,400]]

Την ειδηση την "εκλεψα" απ'τον φιλο Oytopiko του Τhai gr
Αυτά είναι
Είδες τους falang τους προστατεύουν, τους βγάλανε έξω χωρίς να τους ακουμπήσουν, "είναι πολλά τα λεφτά Αρη"
Οσο απαγορεύονται τόσο χύμα είναι, ακόμα θυμάμαι στην παραλιακή τους περίεργους που σε ρωτάγανε "κόκα", τους άλλους που σου δείχνανε καταλόγους με όπλα να διαλέξεις εκεί και αν τα χα δει όλα

tyler

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
α και τωρα που θυμηθηκα..δεν ξερω πως μου ηρθε(αραγε που ειναι το μυαλο μου)..

για οσους συναγωνιστες ενδιαφερονται για τα κιοσκια σε mall μια ιδεα που εβλεπα παντου εγω ειναι αυτα τα κιοσκια με κουκλακια,ασημικα μπιζου γενικα για τα μωρακια..τα tilac μας με λιγα λογια..

ειδικα αυτα που ειχαν αρκουδακια ξεσκιζαν..

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
καλα τα νοικια και τα εισοδηματα εκτος Ταυλανδης αλλα τι γινεται αν το ευρω το παρει ο διαολος που ηδη το εχει παρει δηλαδη και κατρακυλισει ακομη παρακατω η επιστρεψουμε μια ωραια μερα στη δραχμουλα οπως πολλοι ξενοι λενε με μισολογα τωρα?
φανταστειτε αυτους που παιρνανε μια συνταξη πες 1000ευρω που πριν λιγο καιρο ισοδυναμουσε με 50000Β ενω τωρα με 41000. 9000Β διαφορα δεν ειναι και λιγα και δεν αποκλειεται να πεσει και αλλο
αν στο χωρο του Ζαλογγου μπει και αλλη μια χωρα οπως Πορτογαλλια η Ισπανια σεναριο που πολλοι φοβουνται ο σωζων εαυτω σωθητω
ενταξει το καταλαβαινω οτι φοβασαι μη πλακωσει το ελληναριο στην βκκ , αλλα δε μας λυπασαι λιγο? ξερεις τι ειναι να βλεπεις χοντροελλεινιδες παντου με τουπε τοπ μοντελ? ασε που εσφιξαν οι ζεστες και το λιπος τσιτσιριζει κατω απο τον ηλιο..

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
ξερεις τι ειναι να βλεπεις χοντροελλεινιδες παντου με τουπε τοπ μοντελ?
η αληθεια ειναι πως το ειχα ξεχασει αλλα το θυμηθηκα προσφατα
μου στειλαν κατι τωρινες φωτογραφιες απο κατι συμμαθητες/ριες μου απο το λυκειο
επαθα ΣΟΚ
αυτο που διαπιστωσα ηταν οτι ενω πολλοι αντρες ειχαν ομορφυνει η τουλαχιστον δεν ειχαν αλλαξει πολυ, οι γυναικες ηταν οι περισσοτερες αγνωριστες
ακομη και μια σουπερ γκομενα που την ειχαμε ολοι ερωτευτει την απομυθοποιησα τελειως
με ελουσε προς στιγμην και κρυος ιδρωτας γιατι φανταστηκα τον εαυτο μου παντρεμενο με καποια απο αυτες γιατι ποσοι δεν τα φτιαχνουν με συμμαθητριες απο το λυκειο η συμφοιτητριες

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Παντως την μεγαλυτερη μπιζνα στην Ταυλανδη θα την κανει αυτος που θα βρει την αλοιφη για να ασπριζουν οι Ταυλανδεζες  :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:Πριν απο καμμια 15αρια χρονια τα φαρμακεια εδω στην Ελλαδα πουλαγαν μια κρεμα - απατη απο Αυστραλια που εβγαζες μαλλια. :jerking: :jerking: :jerking: την διαφημιζε και η τηλεοραση.Κονομοισαν καποιοι εξυπνοι.

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
Αυτά είναι
Είδες τους falang τους προστατεύουν, τους βγάλανε έξω χωρίς να τους ακουμπήσουν, "είναι πολλά τα λεφτά Αρη"
Οσο απαγορεύονται τόσο χύμα είναι, ακόμα θυμάμαι στην παραλιακή τους περίεργους που σε ρωτάγανε "κόκα", τους άλλους που σου δείχνανε καταλόγους με όπλα να διαλέξεις εκεί και αν τα χα δει όλα
Πριν 7-8 χρόνια στην ΒΚΚ, βάζανε και τους ξένους να κατουράνε.
Είχε γίνει κωμωδία η κατάσταση στην Nana Plaza.
Κι αν το Insomnia δεν πληρώσει τα ζητούμενα, θα κατουράνε κι εκεί οι φαλάνγκ.

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Ρε σεις ,οι τιμες στα αεροπορικα αντι να πεφτουν λιγο οπως ανεφεραν μερικοι συναγωνηστες, ανεβαινουν και αλλο....θα μας τρελανουν οι τυποι?
Δηλαδη για να παμε Ιουλιο Ταιλανδη θα πρεπει να πλειρωσω 700 ευρω?
Εχουμε και οικονομικη κριση....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom