Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

th69

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
λύσε μου μια απορία σε παρακαλώ.
8 χρόνια με τι έχεις ασχοληθεί? (επαγγελματικά εννοώ)

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
οποιος θελει να τα κονομησει ας κανει το εξης σιγουρο.  :think:

πιανει παρεα τα ladyboy...  :dancing:
μαθαινει ΟΛΑ τα κολπα...  :dancing:
τραβαει μια εγχειρισουλα    :birdman:

και μετα ΞΕΣΚΙΖΕΤΑΙ........στο ταληρο!  :fuck1: σιγουρα δοκιμασμενο
και με πολλαααααααααααααα φραγκα!

:grin: :grin: :grin: :grin: :2funny:

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Κανε και μια προταση για τις γυναικες....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
οποιος θελει να τα κονομησει ας κανει το εξης σιγουρο.  :think:

πιανει παρεα τα ladyboy...  :dancing:
μαθαινει ΟΛΑ τα κολπα...   :dancing:
τραβαει μια εγχειρισουλα    :birdman:

και μετα ΞΕΣΚΙΖΕΤΑΙ........στο ταληρο!  :fuck1: σιγουρα δοκιμασμενο
και με πολλαααααααααααααα φραγκα!

:grin: :grin: :grin: :grin: :2funny:
Ετσι κονομάς και εδώ δεν χρειάζεται να ταξιδέψεις στην άλλη άκρη του κόσμου :2funny: :2funny: :2funny:

gonguevar

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
πολλα λεγονται αλλα μαλλον θελει τρελο ψαξιμο για το που και πως
δεν ειναι εποχες για ανοιγματα αλλα εγω στην ελλαδα αλλο δεν υπαρχει λογος να καθομαι(οπως και πολυ κοσμος ακομα)
μελλον δεν εχει , παρον δεν ειχε ουτως η αλλως , μονο παρελθον εχει αλλα εκει οι θεσεις ειναι κλεισμενες απο σκελετους και φαντασματα
το μονο που μας εμεινε ειναι να σωσουμε οτι μπορουμε με το μικροτερο δυνατο κοστος
αλλα θελει γαμο κονε........
οπως παντου,,,

tyler

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
πολλα λεγονται αλλα μαλλον θελει τρελο ψαξιμο για το που και πως
δεν ειναι εποχες για ανοιγματα αλλα εγω στην ελλαδα αλλο δεν υπαρχει λογος να καθομαι(οπως και πολυ κοσμος ακομα)
μελλον δεν εχει , παρον δεν ειχε ουτως η αλλως , μονο παρελθον εχει αλλα εκει οι θεσεις ειναι κλεισμενες απο σκελετους και φαντασματα
το μονο που μας εμεινε ειναι να σωσουμε οτι μπορουμε με το μικροτερο δυνατο κοστος
αλλα θελει γαμο κονε........
οπως παντου,,,

πολυ ωραιος φιλε..ας μας δωσει λοιπον ο βουδας φωτιση(γιατι ο δικος μας,μας εχει γραμμενους κανονικα :2funny:) ωστε να μπορεσουμε να βρουμε τι θα κανουμε για να φυγουμε απο δω..ασχετα που θα ειναι..εγω θα προτιμουσα και μια σινγκαπουρη για παραδειγμα...

gonguevar

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
χεσε την θρησκεια αδερφε...
το θεμα ειναι να επιβιωσεις  με αξιοπρεπεια
εδω δεν το βλεπω να συμβαινει
αρα το θεμα ειναι μαλλον μονοδρομος
επισης αν καποιος απο το συναγωνιστες ειναι κατω απο 30 και χωρις υποχρεωσεις θα επρεπε να γραφει τα ποστς του απο το εξωτερικο ηδη  :dancing: :dancing: :dancing:
τουλαχιστο εγω ετσι θα εκανα

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
επισης αν καποιος απο το συναγωνιστες ειναι κατω απο 30 και χωρις υποχρεωσεις θα επρεπε να γραφει τα ποστς του απο το εξωτερικο ηδη  :dancing: :dancing: :dancing:
τουλαχιστο εγω ετσι θα εκανα
Eγώ που ειμαι 31 προλαβαίνω να μπώ....πριν ο τελευταίος κλείσει την πόρτα? :zombie:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
παιδια φυγετε οσο πιο νωρις μπορειτε γιατι θα μας επισκεφτουν και οι εξωγηινοι και τοτε ποιος μας σωζει...

ημουν σε γαμο σημερα και τραβουσα φωτογραφιες και οριστε τι ειδα μολις τωρα...  :S

Συνημμένα

• DSC_2620 (900 x 480).jpg
    DSC_2620 (900 x 480).jpg
    56,3 KB · Εμφανίσεις: 21
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
απο χαρτια και αδειες παραμονης τι γινεται? δεν ειναι τοσο απλο νομιζω, οποιος εχει παντρευτει ταιλανδεζα εχει προνομια? μαλλον επενδυση και γαμος θα πηγαινουν πακετο..
λοιπον εγω την "μεταναστευση" την εχω φανταστει ως εξης,
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ καποιο λογικο εισοδημα απο ελλαδα που να δινει τη δυνατοτητα να ζεις καλα  με βαση τις ταιλανδικες τιμες, νοικιασμα σπιτιου και οχι αγορα για αρχη, κοντα σε καποιο τουριστικο μερος και ανεση χρονου για να δεις συνετα τι μπορεις να κανεις απο μπιζνες. αλλα ανεση χρονου και οχι βιασυνες,
φυσικα δεν ξεκοβουμε απο ελλαδα με πωλησεις σπιτιων κτλ, αυτο ειναι λαθος.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ καποιο λογικο εισοδημα απο ελλαδα που να δινει τη δυνατοτητα να ζεις καλα  με βαση τις ταιλανδικες τιμες, νοικιασμα σπιτιου και οχι αγορα για αρχη, κοντα σε καποιο τουριστικο μερος και ανεση χρονου για να δεις συνετα τι μπορεις να κανεις απο μπιζνες. αλλα ανεση χρονου και οχι βιασυνες,
φυσικα δεν ξεκοβουμε απο ελλαδα με πωλησεις σπιτιων κτλ, αυτο ειναι λαθος.
συμφωνω σε ολα εχω μονο ενα ερωτηματικο για την πωληση σπιτιου...σου εξασφαλιζει κανεις με το παρον χαλι οτι η αξια του ακινητου σου, οι φοροι που πληρωνεις κτλ δε θα αλλαξουν στο μελλον εις βαρος σου?
αυτοκτονια θα ηταν να το πουλαγες και να τα ετρωγες τα λεφτα σε πουτανες χωρις να κανεις τιποτα
αλλα γιατι να μην το πουλησεις, να τα βαλλεις σε μια καλη τραπεζα και να παιρνεις απο τοκους
η κανα offshore account εχουμε κανεναν εδω που να ξερει απο τετοια?

αυτος λογικα θα πρεπει να ειναι o djzan   :2funny: :2funny:
πλακα κανω

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
συμφωνω σε ολα εχω μονο ενα ερωτηματικο για την πωληση σπιτιου...σου εξασφαλιζει κανεις με το παρον χαλι οτι η αξια του ακινητου σου, οι φοροι που πληρωνεις κτλ δε θα αλλαξουν στο μελλον εις βαρος σου?
αυτοκτονια θα ηταν να το πουλαγες και να τα ετρωγες τα λεφτα σε πουτανες χωρις να κανεις τιποτα
αλλα γιατι να μην το πουλησεις, να τα βαλλεις σε μια καλη τραπεζα και να παιρνεις απο τοκους
η κανα offshore account εχουμε κανεναν εδω που να ξερει απο τετοια?
πρεπει να ξερεις φιλε φαντομα πως ο ελληνας με το "σπιτι" του εχουν συναισθηματικο δεσιμο,πολυ δυσκολα καποιος το πουλαει ,παρα μονο αν εχει φτασει στο απροχωρητο και δεν γινεται αλλιως η εαν προκειται να παρει αλλο.Το ιδιο ισχυει και για μενα που παρολο 'ξενιτευτηκα' διατηρω σπιτι στην ελλαδα και μαλιστα πληρωνω και δανειο καθε μηνα :idiot: :idiot: :idiot:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Καλά για εισόδημα από εμένα εδώ δεν παίζει, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να μαζέψω κανά φράγκο και να δοκιμάσω την τύχη μου, που σημαίνει τέρμα τα ταξιδάκια, αλλά σε 2-4 χρόνια που θα έχω καταφέρει να βάλω κάποια λεφτά στην άκρη τρέχα γύρευε πως θα είναι η κατάσταση εδώ, πως θα είναι η κατάσταση εκεί :think:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
παιδια φυγετε οσο πιο νωρις μπορειτε γιατι θα μας επισκεφτουν και οι εξωγηινοι και τοτε ποιος μας σωζει...ημουν σε γαμο σημερα και τραβουσα φωτογραφιες και οριστε τι ειδα μολις τωρα... 

Σιγά ένα Ufo είδες, ε και λοιπόν;Eχω δει εγώ....:2funny:

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Εγω πάντος δεν τρελενομαι με τις busines στην Ταιλανδη...δεν ηταν αυτο που ειχα εξ αρχης στο μυαλο μου... :think:
Εχω ενα σπιτι και υπολογιζα να το νοικιαζω ωστε να περνω καμια 400 ευρω ενοικιο,να πουλησω ενα οικοπεδακι ...να καβατζωσω τα φραγκακια σε μια τραπεζα με καλο επιτοκιο,και να επερνα μια προωρη συνταξη σε 3 χρονακια με κανα 900-1000ευρω και να πηγαινα κατω.Αν ...λεμε αν, υπηρχε καποια καλη προταση για καμια δουλεια στην Ταιλανδη ισως κατι να εκανα.Χωρι ομως ενα σιγουρο εισοδημα απο Ελλαδα δεν θα κατεβαινα

jamest

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Όποιος ενδιαφέρεται για μαγαζί βρήκα αυτό το μεσιτικό γραφείο, υπάρχουν ενα σωρό, αλλα αυτό μου φάνηκε ΟΚ.

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Εχει μερικές τρελές ευκαιρίες που είναι πολύ καλές για να είναι αληθινές, όπως αυτό το minimart με τα 250000 μπατ :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom