Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

spyros1980

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
α εγω δεν μπορω ετσι ... εδω πηγα στο devils den με 5 γκομενες , με αλλες 2-3 να γαμιουντε στο τν , δονητες ,69 , η μια  :fuck2: την αλλη και παλι δεν μπορουσα να  :cum:
οι γκομενες ειχαν χεστη πανω τους μην κανω παραπονα στο boss και τις διωξει :P
εγω θελω αγαπουλες και σεχ αλλα με ημερομηνια ληξεως !!! απο 2 εως 4 μερες το πολυ  :kissass:
γουστα ειναι αυτα , αρκει να μην κολησεις στο τελος αλλα επειδη την πατισα και εμαθα δεν βλεπω να την ξαναπαταω  :2funny:  :2funny:  :2funny:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
α εγω δεν μπορω ετσι ... εδω πηγα στο devils den με 5 γκομενες , με αλλες 2-3 να γαμιουντε στο τν , δονητες ,69 , η μια  :fuck2: την αλλη και παλι δεν μπορουσα να  :cum:
5 :o :o :o
Α ρε spyro με ξενέρωσες τώρα τι μου έκανες και εγώ που νόμιζα ότι πήγα με τρεις και έκανα κάτι :headbang:
και το έλεγα εδώ σε κολλητούς και καμάρωνα :2funny:
έβαλες φίλε τον πήχη για μένα ποιο ψηλά, την επόμενη φορά σκεφτόμουνα για 4 μωράκια ταυτόχρονα, τώρα το 5 φαίνεται το λιγότερο :grin:
δεν γίνεται έχω μείνει πίσω, βέβαια πεταμένα λεφτά θα είναι, ποια να πρωτο προλάβω να πιάσω και ποια να αφήσω αλλά αν σου μπει η ιδέα
με τις τρεις μέχρι δυο φορές τις κατάφερα στο 90λεπτο και μην σου πω το σφύριξε ο διαιτητής και 5 λεπτά ποιο νωρίς το παιχνίδι, αυτές ευγενέστατες βέβαια με ρωτήσανε αν μπορώ στο πεντάλεπτο να κάνω τίποτα και εγώ ευγενικά τους είπα ΤΙΠΟΤΑ :S
με φιλήσαν σταυρωτά και φύγαν :grin:

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Α ρε spyro με ξενέρωσες τώρα τι μου έκανες και εγώ που νόμιζα ότι πήγα με τρεις και έκανα κάτι :headbang:
έβαλες φίλε τον πήχη για μένα ποιο ψηλά, την επόμενη φορά σκεφτόμουνα για 4 μωράκια ταυτόχρονα, τώρα το 5 φαίνεται το λιγότερο :grin:
δεν γίνεται έχω μείνει πίσω, βέβαια πεταμένα λεφτά θα είναι, ποια να πρωτο προλάβω να πιάσω και ποια να αφήσω αλλά αν σου μπει η ιδέα
με τις τρεις μέχρι δυο φορές τις κατάφερα στο 90λεπτο και μην σου πω το σφύριξε ο διαιτητής και 5 λεπτά ποιο νωρίς το παιχνίδι, αυτές ευγενέστατες βέβαια με ρωτήσανε αν μπορώ στο πεντάλεπτο να κάνω τίποτα και εγώ ευγενικά τους είπα ΤΙΠΟΤΑ :S

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
:o :oΚαι επαγγελματιες οι κοπελες αλλα και ευγενεστατες......
Αυτο θα πει <<ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ>>

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Θα επαναλαμβάνω τα ίδια :priest:
Δεν ερωτευόμαστε, δεν κολλάμε πάνω από μια-δυο μέρες, δεν δίνουμε τα στοιχεία μας. Φυσικά μιλάω για τη σχέση μας με τα κορίτσια της Ταϊλάνδης και συγκεκριμένα αυτά της νύχτας. Δεν είναι βέβαια εύκολο αλλά θα είναι αν σκεφτούμε ότι αγαπάνε πρώτα τα λεφτά μας, στο αίμα τους ρέει μπατ και έχουν δεξιά την καρδιά όπως σοφά αναφέρει ενίοτε ο πρόεδρος. :thumbsup:
Μιλάω πάντα για τις κοπέλες των μπαρ, των γκόγκο των ντίσκο και των δρόμων.
Σήμερα πήρα την Νιντ με το skype. Ήταν στο κήπο και άκουγα κότες να κακαρίζουν, σκυλιά να γαυγίζουν και άλλους ήχους της επαρχίας. Καλή φάση αλλά η κατάσταση θα μπλέξει αν ο σπόνσορας σταματήσει τα εμβάσματα που μάλλον θα το κάνει τέλος του μήνα. Και θα πρέπει να κατέβει να δουλέψει η να μου στείλει  λογαριασμό για  καταθέσεις. Άντε τώρα να πεις σε κορίτσι δεκαεννέα ετών να κατέβει στα μπαράκια, να ξενυχτά και να ξαπλώνει στις αγκαλιές κάθε φαλάνγκ… :fuck1:
Η άλλη η ¨κουνιάδα¨ που είναι κάπου στο  Khon Kaen και ορκίστηκε να μη κατέβει Πατάγια μέχρι να ξαναπάω μου πέταξε το πρώτο  “I no have money!!!”  Εν τω μεταξύ είμαι και απλήρωτος δύο μήνες    :headbang: :headbang:
Η μόνη αρραβωνιάρα που δε ζητάει εμβάσματα είναι η πεντάστερη. Καλά εκείνη πουλάει ακριβά το τομάρι της και καλά κάνει…θηλυκό ΑΤΜ κατάθεσης !!
Ολα αυτά θα τα απέφευγα αν δεν είχα επαφές, αλλά τα θέλει ο  :kissass: μου.
Πιστεύω ο χρόνος και η απόσταση να είναι σύμμαχος και να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα.
Έτσι λοιπόν λεβέντες μακριά από  “σχέσεις” περνάμε καλά και δε κολλάμε.
Προσέχουμε για να έχουμε :rockon:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Να ποστάρω και μια από τις αρραβωνιάρες. Τούτη είναι η πεντάστερη. :smitten:
Κι αν μαραθούν τα λούλουδα από τη ζήλια τους...τι θα πουλάνε οι καημένες οι γιαγιάδες στη walking Street;
Κάλλιο να είναι αγγινάρα κι ας σκάσει ο μπαρμπαστάθης . Θα με παρακαλάει να του δώσω σπόρο να κάνει παραγωγή.
Α όλα κι όλα μπαρμπαστάθη δε φτάνει που τα έκανες μαντάρα στην ΑΕΚ θέλεις τώρα να καταψύξεις τα μωρά μας;
Κι αν είναι άγγελος και κατέβηκε στη γη;Να βαρέθηκε λέει θεούς και δαίμονες;Μπα..και εδώ έχει έλληνες-θεούς και thai-δαίμονες.
Ξωτικό θα είναι σίγουρα, αφού όταν χορεύει μαγεύονται όλοι γύρω της...Τερψιχόρη...μπας κι είσαι εσύ;
Μπας και σε έστειλε ο Απόλλωνας να εκπαιδεύσεις τις ιέριες του Βούδα;θεά ώ μούσα υποκλίνομαι και ετοιμάζω μεγάλη απαγωγή.
Η αρπαγή της ωραίας από τη Changrai.Διαμάντι πεντάστερο!
Απλή όπως μία καλημέρα, γλυκιά και πρόσχαρη,το κορίτσι των ονείρων μου.
Ναύαρχε ειμαι έτοιμος για το μεγάλο άλμα. :happy:

Συνημμένα

• AR01.jpg
    AR01.jpg
    133,7 KB · Εμφανίσεις: 22

tyler

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
τετοια ωρα ακριβως πριν μια εβδομαδα..ημουνα στη "γυρα" στη ΒΚΚ και εψαχνα να φορτωσω το τελευταιο μου τοπ μωρο..

...ρε πως περασε ο καιρος..ποσο γρηγορα περνανε οι μερες..σαν ονειρο..σαν να μην πηγες ποτε..σαν να ξυπνησες απο ενα βαρυ υπνο και να νομιζεις οτι ολα ειναι ενα ψεμμα..καλα που εχουμε και τα μωρα να μας στελνουν κανενα μηνυμα να μας συνεφερουν και να μας τρελαινουν ταυτοχρονως.. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:(θα το σπασω) :headbang: :headbang:

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
τετοια ωρα ακριβως πριν μια εβδομαδα..ημουνα στη "γυρα" στη ΒΚΚ και εψαχνα να φορτωσω το τελευταιο μου τοπ μωρο..

...ρε πως περασε ο καιρος..ποσο γρηγορα περνανε οι μερες..σαν ονειρο..σαν να μην πηγες ποτε..σαν να ξυπνησες απο ενα βαρυ υπνο και να νομιζεις οτι ολα ειναι ενα ψεμμα..καλα που εχουμε και τα μωρα να μας στελνουν κανενα μηνυμα να μας συνεφερουν και να μας τρελαινουν ταυτοχρονως.. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:(θα το σπασω) :headbang: :headbang:
Και εγω πριν απο 35 μερες. Ευτυχως που υπαρχει και αυτο το θρεντ και συμπασχουμε ολοι σαν πρεζονια. Λεμε και καμμια μαλακια για να περναει η ωρα......

tyler

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
ειχα και παλια κολλημα με τις ασιατισες..αλλα τωρα που τις γνωρισα καλυτερα  :knockinb: :pipa2:

εχω φαει μεγαλο σκαλωμα..εδω και μια εβδομαδα δεν μπορω να κοιταξω ευρωπαια-καυκασια γυναικα..(ο θεος να τις κανει)..

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
708
Πόντοι
4.255
oλοι ειμαστε τρελλαμενοι μ'αυτη την χωρα!!!!ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΧΩΡΑ!!!!

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
φωτια πηρε σημερα το απογευμα ενα απο τα πιο παλια gogos στην παταγια. Tahitian Queen.  :(

Mykonos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
... tyler, υπομονή ρε φίλε, όπως όλοι μας...  :P

... Pagtao ποιητή μου, απολαυστικός όπως πάντα, συνέχισε έτσι...  :dancing:

... Suadam respect, ελπίζω να ακολουθήσω την διαδρομή σου τον οκτώβρη, άλλωστε τώρα που υπάρχει και φίλος συναγωνιστής για παρέα, δεν υπάρχουν πλέον εμπόδια για Φιλιππίνες...  :booty:

... antonismaria33, θέλαμε και εμείς να μείνουμε στο Μπάμπη, αλλά ήταν γεμάτος και δεν είχε δωμάτια να μας δώσει...  :( Μηχανάκι θα νοικιάσεις οπωσδήποτε, μην σε προβληματίζει αυτό για το Phuket... Άσε να περάσουν μερικές μέρες πρώτα για να "περπατήσεις" στην Patong και να βάλεις τα "σημάδια" σου... Εμείς χρειαστήκαμε 3 ημέρες για αυτή τη διαδικασία, έπειτα πήραμε τα μηχανάκια και κάθε μέρα μετά το πρωινό, βουρ για θάλασσα...  :rockon: Γυρίσαμε όλο το νησί, πήγαμε σε πολλές παραλίες, αλλά αυτή που μας "κέρδισε" ήταν η Λαεμσίν, αν θυμάμαι σωστά το όνομα... Λιώναμε στον ήλιο και επιστρέφαμε πάντα λίγο πριν νυχτώσει για φαγητό και ύπνο για κανα 2ωρο... Φαγητό, αν σου αρέσουν τα πιάτα τους, με 200-300 baht ανά γεύμα μαζί με τη μπυρίτσα σου και είσαι αρχηγός... Για το "φόρτωμα" τώρα, εσύ δεν χρειάζεται να ξεκινήσεις μαραθώνιους σαν τον giorgos241  :knockinb:, αφού έχεις 80 μέρες μπροστά σου... 40 διαφορετικά μωρά x2 μαμήσια υποθετικά μιλώντας, είναι νούμερα που για 1 και μόνο ταξίδι, σπάνια θα τα γράψει το κοντέρ... Να μην αναφέρω τα μασάζ και ξεφύγουμε εντελώς, αν και δεν είναι κακή ιδέα το Κριστίν για την πρώτη σου
"επαφή"...  :fuck1: Εκει σε ξανακάνουν "άντρα" και σου φοράνε το χαμόγελο με τη μία, το χαμόγελο φεύγει βέβαια με το που θα μπεις στο αεροπλάνο της επιστροφής... Τελος πάντων εναλλακτικά δες και εδω για δωμάτιο και φαγητό και μην ξεχνάς το χαμόγελο...  :grin:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
μου ειχε κανει καποτε φοβερη εντυπωση ο κωσταςf16 με τις ανταποκρισεις του.
ειναι ΜΑΤΑΙΟ να προσπαθεις να καταλαβεις το τι γινεται εκει μεσω του φορουμ, και τις 1461 να διαβασεις δεν θα παρεις ουτε μυρωδια,
αν δεν πας ενα soi happy ενα lucifer μια tiger..

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ελα το εσβησα, αλλα ρε φιλε πως γαμανε τοσο ψηλες

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
δεν ειναι ντροπη καποιος να γαμησει και ψηλη, μπορει να συμβει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom