Αυτό για τη visa στην Ελλάδα μου το επιβεβαίωσε και ο συναγωνιστής που συνάντησα στην Πατάγια και παρεμπιτόντως δουλεύει στο αεροδρόμιο, οπότε υποθέτω κάτι θα ξέρει παραπάνω από μένα, μου είπε για να βγάλει visa Ταιλανδή στην Ελλάδα και να έρθει για διακοπές υποτίθεται πρέπει να έχει καταθέσεις σε τραπεζά και σταθερή δουλειά, η μία από τις γνωριμίες μου εκεί μπορεί λέω τώρα να πληρεί τις προυποθέσεις γιατί και σταθερή δουλειά έχει (δουλεύει πωλήτρια στην toyota) έτσι μου είπε τουλάχιστον και από ότι κατάλαβα είχε μια σχετική οικονομική άνεση + το ότι μου είπε ότι έχει ταξιδέψει Ευρώπη, όχι οτί πιστεύω ότι μου λένε άλλα αν κάποια από αυτές που γνώρισα έχει πιθανότητα να έρθει Ελλάδα πιστεύω είναι αυτή, γιατί ψήνωμουν να φέρω μία για δύο βδομάδες στις διακοπές το καλοκαίρι να την πάω στο εξοχικό για ξεμονάχιασμα και
και γενικά να περάσουμε καλά
Υποθέτω ότι τη βίζα την βγάζουνε από εκεί από το προξενείο, αλλά αν δεν βγάλει βίζα εκεί τι θα γίνει δεν θα την αφήσουν να ταξιδέψει καθόλου ή θα ταξιδέψει και 'οταν έρθει εδώ θα την στείλουν με τα μπογαλάκια της πίσω? έχει κανείς γνώση επί του θέματος? να δώσει τα φώτα του