Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (2 μέλη και 42 επισκέπτες)

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
692
Πόντοι
4.255
δεν μπορω να καταλαβω γιατι πατε παταγια και ειστε κλεισμενοι τετοια ωρα μεσα.  :headbang: :headbang: :headbang:
ρε βγειτε εξω να διασκεδασετεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!

Λακη, δεν μπορωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω............ θελω να φυγω τωραααααααααααααααα!!!

Ζαν!!!!!!!!!!!!!!!!και εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!παμε για 10 μερουλες τον Μαιο?????????????? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ζαν!!!!!!!!!!!!!!!!και εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!παμε για 10 μερουλες τον Μαιο?????????????? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

δεν υπαρχει μια...  :'(
ασε που 10μερες ειναι λιγες... ποσες φωτογραφιες θα προλαβω να βγαλω???  :grin:

σου εστειλα μηνυμα εχθες, το ειδες???

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Αυτό για τη visa στην Ελλάδα μου το επιβεβαίωσε και ο συναγωνιστής που συνάντησα στην Πατάγια και παρεμπιτόντως δουλεύει στο αεροδρόμιο, οπότε υποθέτω κάτι θα ξέρει παραπάνω από μένα, μου είπε για να βγάλει visa Ταιλανδή στην Ελλάδα και να έρθει για διακοπές υποτίθεται πρέπει να έχει καταθέσεις σε τραπεζά και σταθερή δουλειά, η μία από τις γνωριμίες μου εκεί μπορεί λέω τώρα να πληρεί τις προυποθέσεις γιατί και σταθερή δουλειά έχει (δουλεύει πωλήτρια στην toyota) έτσι μου είπε τουλάχιστον  και από ότι κατάλαβα είχε μια σχετική οικονομική άνεση + το ότι μου είπε ότι έχει ταξιδέψει Ευρώπη, όχι οτί πιστεύω ότι μου λένε άλλα αν κάποια από αυτές που γνώρισα έχει πιθανότητα να έρθει Ελλάδα πιστεύω είναι αυτή, γιατί ψήνωμουν να φέρω μία για δύο βδομάδες στις διακοπές το καλοκαίρι να την πάω στο εξοχικό για ξεμονάχιασμα και :knockinb: και γενικά να περάσουμε καλά
Υποθέτω ότι τη βίζα την βγάζουνε από εκεί από το προξενείο, αλλά αν δεν βγάλει βίζα εκεί τι θα γίνει δεν θα την αφήσουν να ταξιδέψει καθόλου ή θα ταξιδέψει και 'οταν έρθει εδώ θα την στείλουν με τα μπογαλάκια της πίσω? έχει κανείς γνώση επί του θέματος? να δώσει τα φώτα του :)

kaligoulas1

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Παιδες το Σάββατο την κάνω για τον παραδεισο με ενα φιλαρακι(δευτερη φορα σε πεντε μηνες) με Thai...αν κανενας κατεβαινει ή ειναι κάτω...να στειλει μηνημα!!!!Παταγια σου ερχομαστε...... :pipa2: :pipa1: :fuck2: :knockinb: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Αυτό για τη visa στην Ελλάδα μου το επιβεβαίωσε και ο συναγωνιστής που συνάντησα στην Πατάγια και παρεμπιτόντως δουλεύει στο αεροδρόμιο, οπότε υποθέτω κάτι θα ξέρει παραπάνω από μένα, μου είπε για να βγάλει visa Ταιλανδή στην Ελλάδα και να έρθει για διακοπές υποτίθεται πρέπει να έχει καταθέσεις σε τραπεζά και σταθερή δουλειά, η μία από τις γνωριμίες μου εκεί μπορεί λέω τώρα να πληρεί τις προυποθέσεις γιατί και σταθερή δουλειά έχει (δουλεύει πωλήτρια στην toyota) έτσι μου είπε τουλάχιστον  και από ότι κατάλαβα είχε μια σχετική οικονομική άνεση + το ότι μου είπε ότι έχει ταξιδέψει Ευρώπη, όχι οτί πιστεύω ότι μου λένε άλλα αν κάποια από αυτές που γνώρισα έχει πιθανότητα να έρθει Ελλάδα πιστεύω είναι αυτή, γιατί ψήνωμουν να φέρω μία για δύο βδομάδες στις διακοπές το καλοκαίρι να την πάω στο εξοχικό για ξεμονάχιασμα και :knockinb: και γενικά να περάσουμε καλά
Υποθέτω ότι τη βίζα την βγάζουνε από εκεί από το προξενείο, αλλά αν δεν βγάλει βίζα εκεί τι θα γίνει δεν θα την αφήσουν να ταξιδέψει καθόλου ή θα ταξιδέψει και 'οταν έρθει εδώ θα την στείλουν με τα μπογαλάκια της πίσω? έχει κανείς γνώση επί του θέματος? να δώσει τα φώτα του :)

μια προσκληση θα της κανεις.

καλεσεις πρεσβεια μας μπανγκοκ σου πουν τα ακριβης δικαιολογητικα.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Το Ναραι βρισκεται αναμεσα σε δυο σταθμους Σκαιτρεν,οι οποιοι φυσικα και βολευουν πολυ.Ειδικα ο Τσονγκ-νοσι αν δεν γουσταρεις την φασαρια της Πατπονγκ.Αλλα στις 15 μερες που καθησα στην Μπανγκοκ χρησιμοποιησα και κανα δυο φορες ταξι. Και κατι για τα ξενοδοχεια. Αν συνηθιζετε να κλεινετε δωματιο μεσω ιντερνετ μπορειτε χρησιμοποιοντας τη μηχανη αναζητησης Hotelier 365.com να συγκρινετε τιμες που δινουν ολα τα σαιτ για ενα συγκεκριμενο ξενοδοχειο και για συγκεκριμενο τυπο δωματιου.(Αgoda,Asian rooms,Hotel.com,Booking.com,και μερικες δεκαδες ακομα σαιτ ειναι μεσα). Αν εχετε την υπομονη τωρα να ψαξετε μια -μια ξεχωριστα τις ημερες της διαμονης σας, μπορειτε να βρειτε για το ιδιο δωματιο την μια μερα αλλη τιμη και μετα να ξανακλεισετε το ιδιο δωματιο αλλη μερα με ποιο φτηνη τιμη απο αλλο σαιτ. Εγω για παραδειγμα ειχα κλεισει αρχικα το Ναραι 4 μηνες πριν για τρεις μερες με 33 ευρω, μετα το τριημερο πηγα να διαπραγματευτω στη ρεσεψιον και μου ειπαν οτι δεν ειχαν δωματιο, βρηκα ομως στο Ιντερνετ με Αγοδα με 40 ευρω για 2 μερες και μετα το βρηκα στο Οτελ.κομ το ιδιο δωματιο με 36 ευρω για το υπολοιπο διαστημα που εμεινα εκει.Δηλ. πληρωσα 3 διαφορετικες τιμες για το ιδιο δωματιο.

αν μεινεις σε ΜΗ τουριστικες περιοχες τις μπανγκοκ μπορεις εχει δωματιο με καμια 600αρια μπατ υπερλουξ.

αν πας μεινεις διπλα στα "στεκια" τοτε τα εκει ξενοδοχεια δεν λενε και πολλα.... εκτος αμα πληρωσεις αρκετα παραπανω....

οσο αφορα αυτο που λες για τα σαϊτ καλο να την ψαχνεις και να εχεις κανει μια ερευνα αγορας.... αλλα καλυτερα το κανονισεις απο κοντα....

π.χ. bangkok interplace 600baht high season και ειναι σουπερ. βρισκεται κοντα σε ενα σταδιο και ο κοντινοτερος σταθμος τρενου ειναι αυτος ο υπογειος και οχι skytrain. βεβαια εχει ανταποκριση με skytrain o υπογειος φυσικα.

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
δευτερη μερα στη Πατάγια.............

7 γκομενακια σε  48 ωρες για αρχη ειναι καλα νομίζω.

το τελευταιο ηταν πολυ καλο και λεω να το κρατησω 1-2 μερες.

δεν ειναι πιο ομορφη απο τις αλλες αλλα ειναι τρελιαρα για αυτο γουσταρω.

τωρα καθομαι στο ξενοδοχειο ,δεν ειναι να κυκλοφορεις εξω

χθες με κανανε μο@νι απο τα μπουγελα

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
δευτερη μερα στη Πατάγια.............

7 γκομενακια σε  48 ωρες για αρχη ειναι καλα νομίζω.
7 σε 48?
Μπράβο giorgo χαράς στο κουράγιο σου, μακάρι να συνεχίσεις έτσι και ακόμα περισσότερες εγώ μετά τη δεύτερη μέρα δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Στατιστικά δηλαδή κάθε επτά ώρες και ένα  :fuck1: αλλά άν το δείς σφαιρικά και με ετήσια στατιστικά ...πάει...:think:....
....365Χ24:7=1251,43 τουτέστιν ένα  :knockinb: κάθε 1251 ώρες οπότε δώσεεεεεε!!!
Πολλά  :knockinb:  :knockinb:  :knockinb: να πέσει ο μέσος όρος  :headbang: :headbang:

Giorgos241...αστειεύομαι κοίτα να περνάς καλά, να προσέχεις πάντα με "προστασία" και μην  :smitten: καψουρευτείς όπως εγώ και μερικοί μακεδονομάχοι ονόματα δε λέμε...
Και να μας στέλνεις περιγραφές αν δε σε λειώσουν οι μικρές :rockon: :rockon: 

kaligoulas1

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Γιωργο μεχρι την Κυριακη θελω να εχεις φτασεις τα 15.... :knockinb: :knockinb: :knockinb:τα λέμε κάτω φίλε, να μου τα πεις απο κοντα!!!!!

th69

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
χθες εξοδο λοιπόν στις 24:00,
καταυθείαν λούσιφερ,
χάλια !!! μαύρα χάλια !!! 
τόσο πολύ χάλια που δεν ήξερα που να πρωτοκοιτάξω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ξύπνισα πριν μιση ωρίτσα.
καφεδάκι και πάω να με κάνουν λούτσα στα μπουγέλα τώρα.
πόσο σας καταλαβαίνω όλους εσας που τρελενεστε με τις αναφορές αυτών που είναι εδώ τώρα.
αχ ρε πατάγια...!!!

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
πόσο σας καταλαβαίνω όλους εσας που τρελενεστε με τις αναφορές αυτών που είναι εδώ τώρα.αχ ρε πατάγια...!!!

..Ε άντε στείλε καμμιά φωτό...καμμιά περιγραφή και σε μας αφού ξέρεις τι στέρηση έχουμε  :headbang:  :headbang:

Καλά να περνάς και πάντα προσοχή  ;)

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Ετσι πάνε αυτά εμείς ζηλεύουμε αυτούς που είναι εκεί τώρα, αυτοί ζηλεύανε εμάς όταν ήμασταν εκεί, τι να πουν και οι παραμένοντες εκεί ε Admiral? Υπομονή Pagtao για μένα καμιά 150αρα μείνανε στο περίπου αλλά δεν έχω βάλει την αντίστροφη μέτρηση ακόμα στο pc γιατί θα τρελαθώ αν βλέπω πόσες πολλές είναι, να πέσουν στις 90 και βλέπουμε

ΥΓ1 μπουγελόματα? λάθος μήνα κατέβηκα μου φαίνεται

ΥΓ2 καλά να περνάτε εσείς εκεί κάτω (που είναι σίγουρο)

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
Μερικές φωτογραφίες από Soi Coybow με τα μπουγελώματα του Songran.

Συνημμένα

• DSC01484.jpg
    DSC01484.jpg
    109,4 KB · Εμφανίσεις: 22
  • DSC01485.jpg
    DSC01485.jpg
    119,3 KB · Εμφανίσεις: 21
  • DSC01494.jpg
    DSC01494.jpg
    94,9 KB · Εμφανίσεις: 21
  • DSC01487.jpg
    DSC01487.jpg
    118,2 KB · Εμφανίσεις: 19

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
ωραιες φωτος! μπραβο! εσυ τις τραβηξες???

να εμεις τι φωτογραφιες βγαζουμε εδω...  :headbang: :headbang: :headbang:

Συνημμένα

• CSC_2560 (678 x 800).jpg
    CSC_2560 (678 x 800).jpg
    141,1 KB · Εμφανίσεις: 39

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
Πολύ σπαστικός ο περιορισμός σε 4 φψτό την φορά! :-
και ο υποφαινόμενος με την mamasan του Dollhouse.

EDIT: Thanks, εγώ τις τράβηξα.

Συνημμένα

• DSC01479.jpg
    DSC01479.jpg
    116,8 KB · Εμφανίσεις: 10
  • DSC01496.jpg
    DSC01496.jpg
    139,4 KB · Εμφανίσεις: 16
  • DSC01490.jpg
    DSC01490.jpg
    100,6 KB · Εμφανίσεις: 17
  • DSC01505.jpg
    DSC01505.jpg
    129,3 KB · Εμφανίσεις: 32

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Thanks for pics  :thumbsup:
Wet babys!!!!! :tits: :tits: :tits: :tits2: :tits2: :kissass: :kissass:

Στείλτε μας κι άλλα ρεεεεεεεε υποφέρουμε επαέ!!! :headbang: :headbang: :headbang:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αν κανενας κατεβαινει ή ειναι κάτω...να στειλει μηνημα!!!!Παταγια σου ερχομαστε......

Pattaya...
Εγώ είμαι "κάτω" συνέχεια...με τη σκέψη... :hmm:...μετράει;  :headbang: :headbang: :headbang:

TAXIDIWTIS

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Αυτο ηταν!!!!την ξανακανω στις 11/5 για 15 μερες και 3η φορα απο ιανουαριο-μονος αυτην την φορα... Τις αλλες 2 φορες την εβγαλα μπανγκογκ-πουκετ-σαμουι. Τωρα νομιζω ηρθε η ωρα για Παταγια και βλεπουμε!!(δεν με χαλανε και τα αλλα)
Αν κανενας συναγωνιστης παει εκεινο τον καιρο κατα Ταιλανδη μερια ας ειδοποιησει για να πιουμε καμια singha παρεα!!!
Να στε ολοι καλα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom