Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (5 μέλη και 34 επισκέπτες)
Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Οσον αφορα τους ταξιτζιδες στην Μπανγκοκ θα πω για δυο περιστατικα που μου εκαναν εντυπωση. Στο πρωτο ηθελα να παρω ταξι για να παω απο το Ναραι στη Σιλομ  στο Σιαμ και οι ταξιτζιδες που καθοντουσταν απεξω προσπαθουσαν να με παρουν για 1 ωρα τουρ σοπινγκ η μασσαζ με 20 μπατ.Οταν ειπα σε εναν απο αυτους οτι ηθελα να παω μονο στο Σιαμ χωρις σταση αρχισε να μου ζηταει 200 μπατ (ενω η κανονικη διαδρομη ειναι 60-65 μπατ).Τελικα με τα παζαρια φτασαμε στα 90 μπατ. Οταν με πηγε στο προορισμο μου του εδωσα 100 μπατ και του ειπα να κρατησει τα ρεστα, και αυτος προς μεγαλη μου εκπληξη αρνηθηκε το τιπ και επεμενε να μου δωσει τα ρεστα. Το δευτερο λιγες μερες αργοτερα οταν πηρα ταξι με ταξιμετρο παλι για τον ιδιο προορισμο και το ταξιμετρο εγραψε 63 μπατ ο ταξιτζης μου κρατησε 60. Αυτα μου κανανε μεγαλη εντυπωση γιατι οι ταξιτζιδες σε ολο το κοσμο μπορει να ειναι λαμογια αλλα οι ταυλανδεζοι ισως οχι τοσο.

Mykonos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
... Κωλο - γερος, δεν υπάρχουν μεγαλύτερα λαμόγια ταξιτζήδες στον κόσμο, από τους ταΐλανδούς...  :uglystupid: Φεύγουμε από Bed για να πάμε RCA, μας λέει ok up to you, αλλά επιμένει να μας πάει στα δικά του, οτι είναι καλύτερα, μετά θα μας πάει και για massage
κτλ κτλ...  :huh: Τέλος πάντων, συμφωνεί να βάλει ταξίμετρο και ξεκινάμε... Μετά από 1500 μέτρα σταματάει και μας λέει να μπούμε στο club που μας έφερε...  >:( Του λέμε όχι, να μας πάει RCA όπως συμφωνήσαμε... Στραβομουτσουνιάζει και ξεκινάει... Σε 200 μέτρα
σβήνει η μηχανή και μας λέει ploblem...  :rolleyes: Προσπαθεί να εκκινήσει αλλά μάταια, δουλεύει κανονικά η μίζα, έχει ρεύμα, αλλά δεν παίρνει μπροστά με τίποτα...  :tickedoff: Solly solly ploblem, no go... Κατεβαίνουμε και σε 2 λεπτά βρίσκουμε άλλο ταξί, μπαίνουμε μέσα και φεύγουμε... Στα φανάρια, το λαμόγιο είναι ακριβώς δίπλα μας με το γνωστό χαμόγελο και μεις κοιταζόμαστε σαν μαλάκες και ρωτάμε ο ένας τον άλλο πως το έκανε...  :huh: Ο νέος μας ταξιτζής, μας ενημερώνει πως γίνεται, αλλά τα αγγλικά του δεν του επιτρέπουν να μας εξηγήσει τον τρόπο...  :headbang:

... tyler σε "νοιώθω", λίγο προσοχή μόνο όταν γράφεις, για να μην χάνονται ολόκληρες σελίδες άσκοπα με λογομαχίες...  ;)

... djzan respect για άλλη 1 φορά, το υλικό σου είναι απερίγραπτο... ευχαριστούμε για την γενναιοδωρία σου...  :dancing:

... Στην Pattaya φίλοι μου, όλοι περνάμε καλά...  :fuck1: Άλλος 1 μέρα, άλλος 1 μήνα, άλλοι την επιλέγουν για 1 ζωή...  :grin: Ας μην αφορίζουμε λοιπόν... Αν και συμφωνώ, οτι καλά είναι να ψαχτούμε όλοι όσο μπορούμε και λίγο παραπέρα, γιατί σίγουρα Ταΐλάνδη δεν είναι μόνο bangla, walking street και soi cowboy...  :think: Το κακό είναι, οτι δεν έχουμε όλοι την πολυτέλεια της longtime παραμονής... Άντε να πείσεις κάποιον που κατεβαίνει για 10 έως 20 ημέρες να ξεκολλήσει, καταλαβαίνω πως είναι πολύ δύσκολο...  :humpleg: Όταν όμως έχεις 1 ή 2 ή 3 μήνες μπροστά σου, όπως ο καλός μας φίλος antonismaria33, τότε εύκολα παίρνεις την απόφαση να εξερευνήσεις...  :rolleyes: Στο 10ήμερο έχουν φύγει τα "χοντρά" και εκεί γύρω στις 15 με 20 μερούλες ξεθολώνεις τελείως και νοιώθεις το κάλεσμα του "φυσιολάτρη" όπως έχει επικρατήσει να λέγεται...  :2funny:

... Για τιμές τώρα, τα ποσά που αναφέρονται έχουν βάση... Είμαι και εγώ 1 από αυτούς που γουστάρουν το παιχνίδι...  :booty: Τώρα μπορεί να γελάσετε, αλλά σε κανένα check bin σε Pattaya, Patong και Bangkok δεν έχω πληρώσει barfine και αυτό γιατί είναι τόσες πολλές και καλύτερες οι επιλογές σε freelancer, που δεν απελπίστηκα ποτέ, ώστε να επιλέξω από bar ή gogo...  :cheesy: Για νεαρές, εμφανίσημες που να κυκλοφορούνται άνετα...  :tits: Longtime 1000 με 2000 στην Pattaya, 1500 με 3000 στην Patong και 2000 με 4000 στην Bangkok...  :knockinb: Shortime από 500 όποιος ρισκάρει απο beach road μέχρι 1000 στην Pattaya, 1000 με 2000 στην Patong και 1000 με 2500 στην Bangkok...  :fuck2: Συμβουλή για shortime, κλείστε ραντεβού και δοκιμάστε οτιδήποτε έχετε ως απορία ή σας "φτιάχνει" ως ιδέα, που
ίσως ποτέ να μην το τολμούσατε στην Ελλάδα...  :s&m_1: Οι τιμές και η διακριτικότητα της ανωνυμίας στην Ταΐλάνδη σας ευνοούν...  :zfuck: Δεν θα υποψιαστεί κανείς τίποτα (εκτός ίσως από την receptionist) και δεν χρειάζεται να το πείτε ούτε του παππά...  :2funny:

... Το πλήρωμα του χρόνου για το πρώτο μου 300μπατο σε barfine, έφτασε όταν επισκέφτηκα το Koh Chang!!!...  :boobies: Στα αποκεντρωμένα πανέμορφα αυτά μέρη της "άλλης" Ταΐλάνδης, όπως το Koh Chang, η "αφρόκρεμα" των κοριτσιών που μας ενδιαφέρουν, δουλεύει σε bar και οι freelancer παίζουν σε 2η και 3η κατηγορία... Αν με άφηνες, μπορεί ακόμη να ήμουνα εκεί, ο φίλος μου όμως στο 5ήμερο δεν έβλεπε την ώρα να γυρίσει Pattaya... Εκεί βέβαια ξεχάστε Tiger, Insomnia, Q, Bed, RCA και άλλες υπερπαραγωγές, γιατί απλά δεν υπάρχουν...  :) Το "χαλαρά" επικρατεί παντού...  ;) Λιγότεροι falang !!!...  :grin: Αφεθείτε στην περιποίηση των tilac, θα σας προσέχουν για να "έχουν" και θα σας πάνε στα καλύτερα γιατί "ξέρουν"...  :P Η καλύτερή μου μέρα στην Ταΐλάνδη by far, που λένε και οι γιαγιάδες στην διαφήμιση, ήταν στο Koh Chang!!!...  :dancing: Πρωΐνό στο hotel, βουρ για μπάνιο και όλη μέρα "λιώσιμο" στον ήλιο με διάλειμμα για φαγητό και ενδιάμεσα φουλ ανανά, καρύδα και icetea...  :grin: Νομίζω στην τελευταία και καλύτερη παραλία του νησιού Bang Bao;... Δεν τα πάω και πολύ καλά με τα ονόματα, ας βοηθήσουν οποιοι γνωρίζουν...  :think: Πίσω στο hotel το σούρουπο για 2ωρο υπνάκο... Ντουζάκι και πάμε για massage και μετά για dinner...  :cheesy: Στο bar για φορτωτική και μετά στην disco με live μουσική στην white sand beach;...  :think: Αφού το κλείσαμε κι αυτό το μαγαζί, πήγαμε σε άλλη παραλία, σε 1 bar στην κυριολεξία μπροστά στο κύμα που είχε party...  :cheesy: Είχε πυρσούς γύρω - γύρω και ήταν γεμάτο μαξιλάρες...  :cheesy: Ήτανε trance party !!!!!...  :grin: Με το ξημέρωμα φύγαμε και πήγαμε
σε άλλο χωριό για φαγητό, σε 1 cafe-bar-restaurant που ήταν σε ημιόροφο κάπως... Γαρίδες tigel με gallic και buttel, 4 σούπες, 4 μπύρες, 2 σαλάτες, 900 μπατάκια!!!...  :headbang: Για αυτούς λοιπόν, που δεν είναι σε "αποστολή"...  :fuck2: Και δεν ανήκουν στην
κατηγορία "Hit and Run, next target please", στην οποία ανήκουν οι περισσότεροι με 10 - 20 ημέρες παραμονής...  :knockinb: Υπάρχει και το "χαλαρά"...  ;)

... antonismaria33, στην ίδια κατηγορία χρημάτων με σένα, παίζει η συντριπτική πλειοψηφία των longtime επισκεπτών της Ταΐλάνδης...  :) Δεν γνωρίζω την εμπειρία σου γενικά από εξωτερικό, θα μπορούσες να μείνεις σε guesthouse ή σε δωμάτιο με το μήνα, που για μένα θα άξιζε να σκεφτείς τουλάχιστον για το phuket;...  :think: Όπως επίσης ποιο είναι το επίπεδο των αγγλικών σου, θα τα καταφέρεις κάπου που δεν θα υπάρχει ελληνικό στοιχείο δίπλα σου;...  :think: Το αίσθημα της ασφάλειας είναι διαφορετικό μεταξύ μας... Για παράδειγμα, την πρώτη μου φορά έμεινα μόνο σε ξενοδοχεία... Τώρα νοιώθω ασφαλής οπουδήποτε...  :uglystupid: Πάντως με 5000 ευρώ για 80 ημέρες, εγώ θα περνούσα ζάχαρη...  :grin: Γιατί όχι και εσύ;...  :grin: Και μην ξεχνάς να χαμογελάς...  ;)

... Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, όλα τα παραπάνω είναι προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις και δεν είναι δεσμευτικά για κανένα...  :)

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
την πατησα εγω φον και πηγα, μην την πατησει και αλλος,
ελα ρε κωστα υπερβολες
τοσος και τοσος κοσμος περναει απο εκει και περναει μια χαρα και εγω τις πρωτες-πρωτες μου μερες Ταυλανδη απαραιτητως Καο Σαν πηγαινα για να κλεινω τα διαφορα τουρς, ειναι το καλυτερο μερος για φυσιολατρες γιατι εχει ολα τα τουρς μαζεμενα  ;)
ασε που τωρα εχει αναβαθμιστει και πολυ αμφιβαλλω αν ο φον θα βρισκει με 90Β οπως παλαιοτερα
ακομα και τωρα πηγαινω μια φορα το 3μηνο για δουλειες και για χαζεμα
επισης δεν ειναι μονο η καο σαν, πισω απο το ναο στο τερμα της καο σαν ειναι ο δρομος ραμπουτρι που ειναι μια χαρα και θυμηζει και λιγο νησι

Τελικα με τα παζαρια φτασαμε στα 90 μπατ.Αυτα μου κανανε μεγαλη εντυπωση γιατι οι ταξιτζιδες σε ολο το κοσμο μπορει να ειναι λαμογια αλλα οι ταυλανδεζοι ισως οχι τοσο.
γιατι ομως μπηκες στο τρυπακι του παζαριου?
η σωστη αντιμετωπιση θα ηταν να πηγαινες στον επομενο

για μενα οι ταξιτζηδες ειναι μια απο τις δυο χειροτερες φαρες της ΒΚΚ...σιγουρα υπαρχουν και αρκετες εξαιρεσεις και μου εχουν τυχει πολλες φορες
οι καλυτεροι και οι πιο τιμιοι απο την εμπειρια μου ειναι αυτοι που μιλανε λιγο η καθολου
αν πεσεις σε ομιλητικο η θα καταλαβει οτι μενεις μονιμα, μιλας Ταυλανδικα οποτε πολυ πιθανον να αρχισει να σου κλαιγεται για το ποσο χαλια ειναι οι δουλειες, πεσμενη η κινηση και η οικονομια πατος η θα ειναι λαμογιο, θα καταλαβει οτι εισαι τουριστας και θα αρχισει να σου πουλαει απο πουτανες μεχρι τουρς σε ναους

στην τελικη η στιγμη που πραγματικα αρχιζεις και αντιπαθεις τους ταξιτζηδες ειναι οταν αρχιζεις και οδηγας μεσα στην ΒΚΚ και βλεπεις ποσο εγωιστικα συμπεριφερονται λες και ο δρομος ειναι χωραφι τους

εχει τυχει σε κανεναν να βγαινει απο κλαμπ αργα το βραδυ, να βρεχει και να πρεπει να βρει ταξι?
τοτε η λεξη λαμογιο παιρνει νεες διαστασεις  :headbang: :headbang:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
djzan πρωτον η ειρωνια δεν μου αρεσει..γιατι σε θεωρω και ενταξει ατομο στο φορουμ..

δευτερον αυτα που ειπα εγω..οπως και οταν τα πρωτοποσταρα ειναι οτι ειδα με το δικο μου ματι..
..και ΚΥΡΙΩΣ οτι κυκλοφορει εξω απο freelancers..ασχετα που μετα τις 2 ολες μαζευονται αφου τελειωσουν την δουλεια και μπορεις να τις φορτωσεις..

το να ψαξω ομως κατευθειαν την ευκολη λυση και να αρχιζω να φορτωνω απο devils,angelwitch και τα σχετικα ολα τα ωραια μωρα με τη σειρα απλα δεν ειναι ο τυπος μου..πρωτα θα παιξω "την μπαλα μου" και αν δεν βρω κατι αξιολογο τοτε υπαρχει και η λυση του "πεναλτι στο 90"

ασε που οπως ξαναειπα και μερικοι συμφωνουν απο εδω μεσα..δεν ειμαι ο κλασσικος τυπος της πατταγια..καλα ειναι να αναφερουμε και πληροφοριες και για αλλα μερη στη χωρα αυτη για να μπορουν καποια ατομα που θελουν να κατεβουν πρωτη φορα να εχουν εστω σφαιρικη αποψη και να μην τρωνε μονο την "ιστορια" της παταγια..

το πρωτο φαουλ που εφαγες ειναι οτι ειπες αυτη την χωρα ενα μεγαλο κολομπαρο.

το δευτερο φαουλ (για μενα) ειναι αυτο που ειπες για τις γκομενες που κατεβηκαν απο το ισαν.

το τριτο φαουλ (παλι για μενα) ειναι ολα αυτα που εγραψες για μια πολη που πολλοι απο μας αγαπαμε και το μυαλο μας ειναι συνεχως εκει.

δηλαδη οσοι ημασταν εκει, πανω απο 15 ατομα μας θεωρεις ολους τελειωμενους???
στο πουκετ δεν εχει ladyboys??? εγω ξερω οτι εχει παραπανω, οπως επισης οτι ειναι σαν να εισαι διακοπες στην χαλκιδικη.

η πατταγια δεν ειναι για παραλιες, αλλα για την νυχτερινη ζωη που εχει!
εχει πολλα gogos στο πουκετ??? 2-3 εχει μονο.
εχει και για after αν το ειχες ψαξει καλυτερα... jp bar! αλλα και παλι το insomnia ειναι ανοιχτο μεχρι τις 8!

και'γω ειμαι της freelance καταστασης. πρωτα παιρνω ενα short time νωρις απο gogo η απο beer bar και αργα φορτωνω απο τα clubs. και εχω παρει παρα πολλα ωραια μωρα!
δεν ειναι τυχαιο που την παταγια την λενε disneyland του αντρα!

οσο για την πρωτευουσα εννοειτε οτι εχεις περισσοτερες επιλογες και περισσοτερες γκομενες.

την επομενη φορα που θα πας πηγαινε μονο πουκετ και μπανγκοκ και ασε εμας τους λατρεις των μαυρων και των μπαζων στην ησυχια μας!!!

παντα φιλικα, zan!!!  :)

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
apo xtes  eimai Pattaya........

to aeroplano itan adeio mono 70-80 atoma

ola kala edo mono peftei poly bougeloma

hronia polla sto Bouda

hapy new yealllll.............

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
για μενα οι ταξιτζηδες ειναι μια απο τις δυο χειροτερες φαρες της ΒΚΚ...σιγουρα υπαρχουν και αρκετες εξαιρεσεις και μου εχουν τυχει πολλες φορες
:thumbsup: Απόλυτα σύμφωνος έχω πληρώσει ταξιτζίδες έτσι
Προσοχή σε αυτούς που δεν έχουν ταξίμετρο, τελευταία μέρα πριν φύγω από bkk για αεροδρόμιο 5 το πρωί ο ταξιτζής απέναντι από το ξενοδοχείο φυσικά μου είπε χωρίς ταξίμετρο 500 baht για μια διαδρομή που εκείνη την ώρα με ταξίμετρο θα ήταν 250-300. Θα μου πεις σε αυτά κόλλησες σιγά την διαφορά αλλά αυτή είναι μια απλή περίπτωση που αναφέρω μου έχουν συμβεί αρκετές περιπτώσεις ακόμα και τη μίζα στο τροχονόμο όταν τον σταμάτησε μια φορά που ήμουν με την δικιά μου πλήρωσα
άλλη περίπτωση για μια διαδρομή που με το ταξίμετρο θα μου πήγαινε εώς 500 baht το περισσότερο σε ένα προάστιο της bkk για να συναντήσω τη δικιά μου ο τύπος έκλεισε το ταξίμετρο αφού κατάλαβε που θέλω να πάω και μου πε 1500, αλλά τι να κάνεις αντε να κατέβεις εκεί που θα σε αφήσει να βρεις άλλο, ανυπομωνείς να δεις και το μωρό το δέχεσαι και πλερώνεις, εγώ τουλάχιστον έτσι έκανα, σε μια άλλη περίπτωση ήμουν με το μωρό τελευταίο βράδυ και θέλαμε να πάμε για seafood και είπαμε να πάμε από MBK στο μέρος που με είχε πάει την άλλη φορά που ήταν φτηνά και καλά αλλά μας λέει ο ταξιτζής ότι έχει πολύ κίνηση για εκεί και του είπα να μας πάει κάπου που ξέρει αυτός, τι ήταν να το κάνω αυτό το λάθος, μας πήγε σε "μέρος" που ήξερε αυτός και μου βγήκαν οι καραβίδες και τα καβούρια ξυνά όταν ήρθε ο λογαριασμός, βέβαια δεν είναι όλοι έτσι είπαμε υπάρχουν και οι εξαιρέσεις

Cristobal

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
το πρωτο φαουλ που εφαγες ειναι οτι ειπες αυτη την χωρα ενα μεγαλο κολομπαρο.

το δευτερο φαουλ (για μενα) ειναι αυτο που ειπες για τις γκομενες που κατεβηκαν απο το ισαν.

το τριτο φαουλ (παλι για μενα) ειναι ολα αυτα που εγραψες για μια πολη που πολλοι απο μας αγαπαμε και το μυαλο μας ειναι συνεχως εκει.

δηλαδη οσοι ημασταν εκει, πανω απο 15 ατομα μας θεωρεις ολους τελειωμενους???
στο πουκετ δεν εχει ladyboys??? εγω ξερω οτι εχει παραπανω, οπως επισης οτι ειναι σαν να εισαι διακοπες στην χαλκιδικη.

η πατταγια δεν ειναι για παραλιες, αλλα για την νυχτερινη ζωη που εχει!
εχει πολλα gogos στο πουκετ??? 2-3 εχει μονο.
εχει και για after αν το ειχες ψαξει καλυτερα... jp bar! αλλα και παλι το insomnia ειναι ανοιχτο μεχρι τις 8!

και'γω ειμαι της freelance καταστασης. πρωτα παιρνω ενα short time νωρις απο gogo η απο beer bar και αργα φορτωνω απο τα clubs. και εχω παρει παρα πολλα ωραια μωρα!
δεν ειναι τυχαιο που την παταγια την λενε disneyland του αντρα!

οσο για την πρωτευουσα εννοειτε οτι εχεις περισσοτερες επιλογες και περισσοτερες γκομενες.

την επομενη φορα που θα πας πηγαινε μονο πουκετ και μπανγκοκ και ασε εμας τους λατρεις των μαυρων και των μπαζων στην ησυχια μας!!!

παντα φιλικα, zan!!!  :)
Zan, let them to sleep...
WE LOVE PATTAYA AS IT IS :dancing:

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Μια συμβουλη για τους ταξιτζηδες, Ταυλανδη και παντου.
1. Μαθετε καποιο μαγαζι (εμπορικο) ή ξενοδοχειο που ειναι κοντα στο μπαρ ή εστιατοριο ή μασαζ που θελετε να πατε και ζητηστε του να σας παει εκει, ετσι δεν καταλαβαινει που θελετε να πατε για να σας πρηξει, μετα περπατατε 50 μετρα.
2. Πριν μπειτε μεσα ζητηστε meter εαν σας κανει νουμερα στον επομενο.
Στην Μπανγκοκ χρησιμοποιηστε το Skytrain βολευει πολυ, ο φιλος που εμενε στο Narai εαν προχωρουσε 1500 μετρα προς Patpong  θα επαιρνε το  Skytrain .

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Εγώ τη τελευταία φορά τρελάθηκα στον ποδαρόδρομο, αυτή τη sukhumvit την πήγαινα πάνω κάτω (όχι όλη φυσικά) ήθελα δηλαδή να βολτάρω λίγο να δω βιτρίνες μαγαζιά κόσμο, χώρια που έψαχνα για burger king κοντά στο ξενοδοχείο μου, βέβαια για όσους δεν αντέχουν τη ζέστη και την υγρασία της bkk δεν ενδείκνυτε, Το skytrain και το metro σε πάνε σχεδόν παντού και το ταξίμετρο στην πόλη είναι αρκετά φτηνό για τις περισσότερες διαδρομές μέσα στην πόλη πλήρωνα μεταξύ 1 εώς 4 ευρώ το πολύ, όντος καλό είναι να ξέρεις που πηγαίνεις για να μην σε πηγαίνουν αυτοί όπου θέλουν

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Ταξιτζηδες....

ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ....

λοιπον....

ξεκινω να αναφερω για αυτους που ειναι στο πουκετ.... σχεδον κανεις με ταξιμετρο μικρες αποστασεις τις ακριβοπληρωνεις.

ποτε δεν τους εμπιστευομαστε μας πανε σε μεροι.
μπορουμε βεβαια να τους αφησουμε να μας πανε στο μερος που θελουν δουμε που ειναι και μετα χρησιμοποιησουμε μια προφαση οτι δεν γινεται κατεβουμε μπουμε μαγαζι (ωστε μην μας δουνε και μας θυμουνται οτι μας πηγε ο ταριφας) και να συνεχισουμε διαδρομη μας αλλα εχωντας κρατησει την γνωση που βρισκεται αυτο που μας προτεινε ο ταριφας ωστε το επισκεφτουμε αλλη στιγμη μονοι μας.... γλυτωνωντας φυσικα το υπερογκο κομισιον που θα επαιρνε ο ταριφας....  ;)

εμενα την πρωτη μου φορα , πρωτη μου μερα επειδη εμενα εξω απο την πατονγκ. χωρις να ξερω ουτε καν πως το παιχνιδι στο πουκετ παιζεται στην πατονγκ....

(εποχη τοτε ουτε φορουμ, ουτε αλλοι συναθλητες ωστε εχω γνωσεις)
οι ταξιτζηδες με πηγαν στο πουκετ ταουν πληρωνωντας αρκετα λεφτα σε καραοκε μαγαζι και μερικα αλλα για υπηρεσιες αθλιου επιπεδου.

βεβαια πληρωνωντας εμαθα.... και σιγα σιγα οποιος ψαχνει βρισκει τις ακρες του ....

ολοι απο καπου ξεκινησαμε ....  ;)

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Zan, let them to sleep...WE LOVE PATTAYA AS IT IS  :dancing:

President Sawadee  :cheesy: τα σέβη μου  ;)
Είμαι  :tickedoff: για αυτό και δεν γράφω τώρα τελευταία συγκρατούμαι έστω και με  :s&m_1:

Πολλά φιλιά στα σκούρα κοντά άβυζα μαυρομάλλα μαιμουνάκια μας  :rockon: :rockon:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
καλησπερα κ απο μενα,,η αληθεια ειναι πως δεν εχω κατι να πω.ειμαι μαλλον παρατηρητης γιατι δεν εχω τις εμπειριες των μελλων..περιμενω με αγωνια τις μερες μεχρι να φυγω..σε οτι αφορα το οικονομικο διαβασα με προσοχη τα σχολια..η αληθεια ειναι πως προβληματιστικα..θεωρουσα πως 1700 ευρω το μηνα ειναι πολλα για ταυλανδη.αλλωστε παω για 3 μηνες..δε νομιζω πως καποιος που παει για τοσο καιρο συμπεριφερεται ιδια με καποιον που παει για 20 αντε 30 μερες..θα ηθελα κ την αποψη του φιλου pagtao k mimikou που πηγαινουν συνηθως για μεγαλο χρονικο διαστημα αλλα κ οποιος αλλος εχει να καταθεσει τη γνωμη του..τι να πω??θα παω κ θα σας πω..μπαινω καθημερινα στο σαιτ κ παρακολουθω τα τεκταινομενα..θα ηθελα πολυ να παρευρεθω στη συναντηση μελλων β.ελλαδος αλλα κανω αιματηρες οικονομιες για το ταξιδι..ασε που αναχωρω μετα απο λιγες μεςες..οποτε??καλο βραδυ σε ολους σας κ τα ξαναλεμε..

αρχοντας θα εισαι με αυτο το μπατζετ !!!!

low season η εποχη που θα πας.... ετσι κι αλλιως....

λοιπον βρες guesthouse αν πας πουκετ μεινε στον φιλο μου τον Μπαμπη.
νοικιασεις και μηχανακι.

τωρα το μονο θεμα που εχεις αντιμετωπισεις ειναι οτι τις πρωτες μερες θα ξοδεψεις το κατι τις παραπανω.

παρακατω τωρα....

μην δειξεις εντονα το προσωπο του μπατερφλαϊ, βρες μια και αραξε για το πρωτο διαστημα.
να σου δειξει μεροι και περνας καλα. εσυ να το παιξεις ξετρελαμενος μαζι της και οτι ειναι μοναδικη για σενα.
να νιωσει οτι εχεις τσιμπησει.... να σου ανοιχτει και να παιξεις μπαλα....
(ξεπετες στο ενδιαμεσο να κανεις στα μασαζ)

για το θεμα του φαγητου που μιλανε επισης τις πρωτες μερες δεν θα σου ειναι απολυτα ευκολο τρως δικα τους πιατα, αλλα σιγα σιγα θα τα λατρεψεις....

για την διασκεδαση το βραδυ αυτο ειναι τωρα up to you, δεν ειναι αναγκη καθε βραδυ πηγαινεις σε μπαρακια και κλαμπακια μπορεις κανεις και αλλα πραγματα....

συνεχιζεται....

tyler

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
djzan ετσι ειναι οι αποψεις οπως βλεπεις..(σαν τις κωλοτρυπιδες)

αυτα που για εσενα ειναι φαουλ..για εμενα ειναι η αποψη μου οπως καταλαβαινεις..γι αυτο και ολοι οι ανθρωποι δεν εχουν τα ιδια γουστα..

..αλλιως θα ειχαμε μαζευτει ολοι στη πατταγια τωρα..
..γιαυτο και ανεφερα οτι το σωστο ειναι να λεγονται και οι αποψεις για αλλα θεματα και την sex σκηνη αλλων πολεων(οχι φυσιολατρειες φυσικα) γιατι η πατταγια εχει μονοπωλησει τωρα τελευταια το φορουμ..

δεν εχω καμμια αντιθεση με αυτους που ειναι κολλημενοι με παταγια..και φυσικα θα ξαναπηγαινα να δωσω μια δευτερη ευκαιρια γιατι με την πρωτη "ειναι και τι σκηνικα θα σου τυχουν"..απλα δεν θεωρω την πολη τοσο ιδιαιτερη..

συμφωνω οτι ειναι μονο για νυχτερινη ζωη..
τελος δεν αναφερθηκα σε κανεναν ως τελειωμενο..απλα εμενα δεν μου αρεσει να κυκλοφορω αναμεσα στον κοσμο που ειδα κατω οπως ανεφερα και πριν(μαυρους,ρωσους,πακιστανους κτλ..)...(μπορει να ετυχα και στην περιοδο αυτη)

παντως το υλικο σου πολυ καλο..δεν αντιλεγω.

κλεινω λοιπον για να τελειωσω με τις μικρο αντιπαραθεσεις-ανταλλαγες αποψεων.. :) ;)

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Προς τους Μακεδόνες αγωνιστές αλλά και σε όλους τους νοσταλγούς ταξιδευτές.
Κουμπάροι, με 4,5 ευρώ που κατέθεσα στο Skype μιλάω απεριόριστα για ένα μήνα με τα τιλάκ στα κινητά τους.
Κάτι είναι κι αυτό, μία όαση μπροστά στις κοκορομαχίες και τις συγκρούσεις των επιβητόρων... :argue:
Χτες είχα επευθείας σύνδεση με Undon Thani με τη κουμπάρα σας  :smitten:, την ώρα που ήταν έξω στα μπουγέλα...χαμός γέλια μουσικές νερά..."tarlink close telefon water too much"...
Αλλά μίλησα και με τις άλλες κορασίδες όσες είχα αριθμούς τηλεφώνων και όσες απάντησαν.Το κορίτσι με το θαλασσί, τη miss "ya sou BTV", την ΑΕ,  τη κουνιάδα φυσικά, την Πον από το Μπάκαρα και άλλα φρούτα....αααα!!!και με το γαριδάκι...την αξέχαστη μου Κουνγκ  :smitten: η οποία ήταν πάνω σε μηχανάκι με τη φίλη της στο Sakon Nakhon,πολύ γέλιο και πολλά χαιρετίσματα  :rockon: :rockon:

Αν σας αρέσει αυτή η ιδέα η οποία είναι και φάρμακο για την Ταυλανδίτιδα βουρ για skype

[size=15pt]-230[/size] :headbang: :headbang: :headbang:

Πάμε δυνατά!!!! :rockon: :rockon:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
ακόμα και τη μίζα στο τροχονόμο όταν τον σταμάτησε μια φορά που ήμουν με την δικιά μου πλήρωσα
άλλη περίπτωση για μια διαδρομή που με το ταξίμετρο θα μου πήγαινε εώς 500 baht το περισσότερο σε ένα προάστιο της bkk για να συναντήσω τη δικιά μου ο τύπος έκλεισε το ταξίμετρο αφού κατάλαβε που θέλω να πάω και μου πε 1500, αλλά τι να κάνεις αντε να κατέβεις εκεί που θα σε αφήσει να βρεις άλλο, ανυπομωνείς να δεις και το μωρό το δέχεσαι και πλερώνεις,
βρε καλε μου φιλε τι ειναι αυτα που λες βγαινω εξω απο τα ρουχα μου τωρα εσυ χαλας την πιατσα μου φαινεται!!
ειπαμε ολοι εχουμε πιαστει κοροιδα αλλα εσυ ελεος το εκανες επιστημη πια
οχι να πληρωνεις και τις παραβασεις τους τωρα
να σε αφησει στη μεση του δρομου δεν υπαρχει περιπτωση γιατι ξερει οτι δε θα εισπραξει φραγκο
πες και κανα οχι σε καλο θα σου βγει
φιλικα παντα  :)

th69

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
apo xtes  eimai Pattaya........

to aeroplano itan adeio mono 70-80 atoma

ola kala edo mono peftei poly bougeloma

hronia polla sto Bouda

hapy new yealllll.............

αν πας στο insomia club
μπορεις να βγάλεις καρτα μέλους.
στοιχηζει 100μπατ, αλλά θα έχεις καθέ φορά που πέρνεις ποτο 20% έκπτωση.

εχω ακούσει πολλά για το insomia,
καλός κόσμος, αλλά,
πολύ μαλακία μουσική ρε παιδιά.
έμεινα δύο ώρες και νόμιζα πως άκουγα το ίδιο τραγούδι,
καμία ενναλαγή μουσικής.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
και εγω τις πρωτες-πρωτες μου μερες Ταυλανδη απαραιτητως Καο Σαν πηγαινα
λογικο, γιατι δεν ηξερες,
καλα ειναι, αλλα εκτος απο τα γεγονοτα, ασε που εψαχνα ξενοδ. με κλιματισμο και δεν εβρισκα, ασε που δεν εχει τραινο, ασε που  ηταν μεσημερι και ρωτησα για αγκογκο και μου ειπαν μονο το βραδυ στην νανα, και η νανα ηταν καμια ωρα μακρια,
οι μετακινησεις στην βκκ ειναι απελπισια, αμα σου σπανε τα νευρα οι ταριφες και η κινηση τοτε ειναι χαλια η φαση, συνεπως το μερος ειναι ενα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom