... Κωλο - γερος, δεν υπάρχουν μεγαλύτερα λαμόγια ταξιτζήδες στον κόσμο, από τους ταΐλανδούς...
Φεύγουμε από Bed για να πάμε RCA, μας λέει ok up to you, αλλά επιμένει να μας πάει στα δικά του, οτι είναι καλύτερα, μετά θα μας πάει και για massage
κτλ κτλ...
Τέλος πάντων, συμφωνεί να βάλει ταξίμετρο και ξεκινάμε... Μετά από 1500 μέτρα σταματάει και μας λέει να μπούμε στο club που μας έφερε... >
Του λέμε όχι, να μας πάει RCA όπως συμφωνήσαμε... Στραβομουτσουνιάζει και ξεκινάει... Σε 200 μέτρα
σβήνει η μηχανή και μας λέει ploblem...
Προσπαθεί να εκκινήσει αλλά μάταια, δουλεύει κανονικά η μίζα, έχει ρεύμα, αλλά δεν παίρνει μπροστά με τίποτα...
Solly solly ploblem, no go... Κατεβαίνουμε και σε 2 λεπτά βρίσκουμε άλλο ταξί, μπαίνουμε μέσα και φεύγουμε... Στα φανάρια, το λαμόγιο είναι ακριβώς δίπλα μας με το γνωστό χαμόγελο και μεις κοιταζόμαστε σαν μαλάκες και ρωτάμε ο ένας τον άλλο πως το έκανε...
Ο νέος μας ταξιτζής, μας ενημερώνει πως γίνεται, αλλά τα αγγλικά του δεν του επιτρέπουν να μας εξηγήσει τον τρόπο...
... tyler σε "νοιώθω", λίγο προσοχή μόνο όταν γράφεις, για να μην χάνονται ολόκληρες σελίδες άσκοπα με λογομαχίες... ;)
... djzan respect για άλλη 1 φορά, το υλικό σου είναι απερίγραπτο... ευχαριστούμε για την γενναιοδωρία σου...
... Στην Pattaya φίλοι μου, όλοι περνάμε καλά...
Άλλος 1 μέρα, άλλος 1 μήνα, άλλοι την επιλέγουν για 1 ζωή...
Ας μην αφορίζουμε λοιπόν... Αν και συμφωνώ, οτι καλά είναι να ψαχτούμε όλοι όσο μπορούμε και λίγο παραπέρα, γιατί σίγουρα Ταΐλάνδη δεν είναι μόνο bangla, walking street και soi cowboy...
Το κακό είναι, οτι δεν έχουμε όλοι την πολυτέλεια της longtime παραμονής... Άντε να πείσεις κάποιον που κατεβαίνει για 10 έως 20 ημέρες να ξεκολλήσει, καταλαβαίνω πως είναι πολύ δύσκολο...
Όταν όμως έχεις 1 ή 2 ή 3 μήνες μπροστά σου, όπως ο καλός μας φίλος antonismaria33, τότε εύκολα παίρνεις την απόφαση να εξερευνήσεις...
Στο 10ήμερο έχουν φύγει τα "χοντρά" και εκεί γύρω στις 15 με 20 μερούλες ξεθολώνεις τελείως και νοιώθεις το κάλεσμα του "φυσιολάτρη" όπως έχει επικρατήσει να λέγεται...
... Για τιμές τώρα, τα ποσά που αναφέρονται έχουν βάση... Είμαι και εγώ 1 από αυτούς που γουστάρουν το παιχνίδι...
Τώρα μπορεί να γελάσετε, αλλά σε κανένα check bin σε Pattaya, Patong και Bangkok δεν έχω πληρώσει barfine και αυτό γιατί είναι τόσες πολλές και καλύτερες οι επιλογές σε freelancer, που δεν απελπίστηκα ποτέ, ώστε να επιλέξω από bar ή gogo...
Για νεαρές, εμφανίσημες που να κυκλοφορούνται άνετα...
Longtime 1000 με 2000 στην Pattaya, 1500 με 3000 στην Patong και 2000 με 4000 στην Bangkok...
Shortime από 500 όποιος ρισκάρει απο beach road μέχρι 1000 στην Pattaya, 1000 με 2000 στην Patong και 1000 με 2500 στην Bangkok...
Συμβουλή για shortime, κλείστε ραντεβού και δοκιμάστε οτιδήποτε έχετε ως απορία ή σας "φτιάχνει" ως ιδέα, που
ίσως ποτέ να μην το τολμούσατε στην Ελλάδα...
Οι τιμές και η διακριτικότητα της ανωνυμίας στην Ταΐλάνδη σας ευνοούν...
Δεν θα υποψιαστεί κανείς τίποτα (εκτός ίσως από την receptionist) και δεν χρειάζεται να το πείτε ούτε του παππά...
... Το πλήρωμα του χρόνου για το πρώτο μου 300μπατο σε barfine, έφτασε όταν επισκέφτηκα το Koh Chang!!!...
Στα αποκεντρωμένα πανέμορφα αυτά μέρη της "άλλης" Ταΐλάνδης, όπως το Koh Chang, η "αφρόκρεμα" των κοριτσιών που μας ενδιαφέρουν, δουλεύει σε bar και οι freelancer παίζουν σε 2η και 3η κατηγορία... Αν με άφηνες, μπορεί ακόμη να ήμουνα εκεί, ο φίλος μου όμως στο 5ήμερο δεν έβλεπε την ώρα να γυρίσει Pattaya... Εκεί βέβαια ξεχάστε Tiger, Insomnia, Q, Bed, RCA και άλλες υπερπαραγωγές, γιατί απλά δεν υπάρχουν...
Το "χαλαρά" επικρατεί παντού... ;) Λιγότεροι falang !!!...
Αφεθείτε στην περιποίηση των tilac, θα σας προσέχουν για να "έχουν" και θα σας πάνε στα καλύτερα γιατί "ξέρουν"...
Η καλύτερή μου μέρα στην Ταΐλάνδη by far, που λένε και οι γιαγιάδες στην διαφήμιση, ήταν στο Koh Chang!!!...
Πρωΐνό στο hotel, βουρ για μπάνιο και όλη μέρα "λιώσιμο" στον ήλιο με διάλειμμα για φαγητό και ενδιάμεσα φουλ ανανά, καρύδα και icetea...
Νομίζω στην τελευταία και καλύτερη παραλία του νησιού Bang Bao;... Δεν τα πάω και πολύ καλά με τα ονόματα, ας βοηθήσουν οποιοι γνωρίζουν...
Πίσω στο hotel το σούρουπο για 2ωρο υπνάκο... Ντουζάκι και πάμε για massage και μετά για dinner...
Στο bar για φορτωτική και μετά στην disco με live μουσική στην white sand beach;...
Αφού το κλείσαμε κι αυτό το μαγαζί, πήγαμε σε άλλη παραλία, σε 1 bar στην κυριολεξία μπροστά στο κύμα που είχε party...
Είχε πυρσούς γύρω - γύρω και ήταν γεμάτο μαξιλάρες...
Ήτανε trance party !!!!!...
Με το ξημέρωμα φύγαμε και πήγαμε
σε άλλο χωριό για φαγητό, σε 1 cafe-bar-restaurant που ήταν σε ημιόροφο κάπως... Γαρίδες tigel με gallic και buttel, 4 σούπες, 4 μπύρες, 2 σαλάτες, 900 μπατάκια!!!...
Για αυτούς λοιπόν, που δεν είναι σε "αποστολή"...
Και δεν ανήκουν στην
κατηγορία "Hit and Run, next target please", στην οποία ανήκουν οι περισσότεροι με 10 - 20 ημέρες παραμονής...
Υπάρχει και το "χαλαρά"... ;)
... antonismaria33, στην ίδια κατηγορία χρημάτων με σένα, παίζει η συντριπτική πλειοψηφία των longtime επισκεπτών της Ταΐλάνδης...
Δεν γνωρίζω την εμπειρία σου γενικά από εξωτερικό, θα μπορούσες να μείνεις σε guesthouse ή σε δωμάτιο με το μήνα, που για μένα θα άξιζε να σκεφτείς τουλάχιστον για το phuket;...
Όπως επίσης ποιο είναι το επίπεδο των αγγλικών σου, θα τα καταφέρεις κάπου που δεν θα υπάρχει ελληνικό στοιχείο δίπλα σου;...
Το αίσθημα της ασφάλειας είναι διαφορετικό μεταξύ μας... Για παράδειγμα, την πρώτη μου φορά έμεινα μόνο σε ξενοδοχεία... Τώρα νοιώθω ασφαλής οπουδήποτε...
Πάντως με 5000 ευρώ για 80 ημέρες, εγώ θα περνούσα ζάχαρη...
Γιατί όχι και εσύ;...
Και μην ξεχνάς να χαμογελάς... ;)
... Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, όλα τα παραπάνω είναι προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις και δεν είναι δεσμευτικά για κανένα...