Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
ωραιες φωτος! μπραβο! εσυ τις τραβηξες???

να εμεις τι φωτογραφιες βγαζουμε εδω...  :headbang: :headbang: :headbang:
για όποιον ενδιαφέρεται το βιβλίο αυτό το δίνει αυτές τις μέρες το lidl. :grin: :grin:

το είδα πριν λίγο και μουρθε κάπως.... :headbang: :headbang: :headbang:

Cristobal

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ετσι πάνε αυτά εμείς ζηλεύουμε αυτούς που είναι εκεί τώρα, αυτοί ζηλεύανε εμάς όταν ήμασταν εκεί, τι να πουν και οι παραμένοντες εκεί ε Admiral? Υπομονή Pagtao για μένα καμιά 150αρα μείνανε στο περίπου αλλά δεν έχω βάλει την αντίστροφη μέτρηση ακόμα στο pc γιατί θα τρελαθώ αν βλέπω πόσες πολλές είναι, να πέσουν στις 90 και βλέπουμε

ΥΓ1 μπουγελόματα? λάθος μήνα κατέβηκα μου φαίνεται

ΥΓ2 καλά να περνάτε εσείς εκεί κάτω (που είναι σίγουρο)
So far dry...

antonismaria33

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
λοιπον φιλε αντωνη...

1700ευρω για 30μερες ειναι 56ευρω την ημερα.
μπορεις να την βγαλεις μ'αυτα τα λεφτα αλλα πολυ οικονομικα και προσεχτικα χωρις ασημαντες σπαταλες.
δηλαδη, δεν θα πινεις πολυ, δεν θα τρως καθε μερα αστακους κτλ, θα τρως τα δικα τους φθηνα πιατα, δεν θα ξενυχτας στις discos καθε βραδυ και θα φορτωνεις μονο μια γκομενα την μερα. μπορεις να βρεις μια γκομενα και ν'αραξεις μαζι της πολλες μερες η να παιρνεις μονο short time για να σου βγαινει πιο φθηνα!
πιστευω οτι μπορεις να τα καταφερεις αν κανεις ομως ολα αυτα που εγραψα, αλλα το προβλημα ειναι οτι πας πρωτη φορα και θα ενθουσιαστεις τοσο πολυ που θ'αρχισεις να ξοδευεις πολλα λεφτα χωρις να το καταλαβεις.
σου συστηνω επισης να ψαξεις και αλλες πληροφοριες σε ξενα sites.
γραψου στο pattaya-addicts.com και στο phuket-info.com και ξεκινα να διαβαζεις οσες πληροφοριες μπορεις.
κανε και μια ερωτηση πως μπορεις να την βγαλεις με 1700ευρω το μηνα. ειμαι σιγουρος οτι πολλοι members θα σου απαντησουν!
ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες ..βλεποντας κ κανοντας λοιπον..δεν αμφιβαλλω για οσα λετε βεβαια..απλα αναρωτιεμαι.τοση αισιοδοξια πια απο ολα τα μελη??πηρα οντως τη σωστη αποφαση??

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες ..βλεποντας κ κανοντας λοιπον..δεν αμφιβαλλω για οσα λετε βεβαια..απλα αναρωτιεμαι.τοση αισιοδοξια πια απο ολα τα μελη??πηρα οντως τη σωστη αποφαση??

προχώρα λέμε..

με 1700 ευρώ το μήνα την βγάζεις... (μην περιμένεις βέβαια να είσαι ΣΕΪΧΗΣ  :uglystupid:)

antonismaria33

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Σύντροφε καλησπέρα.
Μπήκα στον κόπο να σου απαντήσω
γιατί νομίζω ότι έχουμε αρκετά κοινά σημεία.
Λοιπόν μην ανησυχείς για τα γράγκα. Είναι αρκετά . Ξέρω ανθρώπους που με αυτά τα λεφτα μπορούν να περάσουν και 2-3 μήνες στην χώρα , αλλά και εγώ δεν χαλάω περισσότερα στα ταξίδια μου (μένω τουλάχιστον μήνα).
Κατ΄αρχάς θα σου συνιστούσα να μένεις σε ένα απλό ξενοδοχείο (χωρίς πισίνες, τζακούζια κλπ) .Με 500
μπατ άνετα θα βρείς κάποιο να καλύψει τις ανάγκες σου (προσωπικά μένω σε γκεσταχαούζ στην Κάοσαν με 90-150 μπατ/μέρα, αλλά δεν τα συνιστώ σε αμύητους). Μεγάλη οικονομία μπορείς να κάνεις και στο φαί. Απλά τρώγε σε στέκια που έχει μόνο Ταϋλανδούς. Τα μπασταρδοτουριστικά εστιατόρια ξεχωρίζουν εύκολα. Γεμάτα φαρανγκς και σερβίρουν εθρωπαϊκά πίατα (κακομαγειρευμένα). Απέφευγέ τα . Η Ταϋλανδέζικη κουζίνα είναι υπέροχη και δεν χρειάζεται να μεταφ΄'ερεις τις ελληνικές συνήθειες εκεί. Μπορείς λοιπόν όσο αγορά το φαι να την βγάλεις με 400-500 μπατ τη μέρα και να περιδρομιάζεις (εγώ να καταλάβεις , είμαι και 110 κιλά και τη βγάζω με 200-300 μπατ τη μέρα για φαι -καφέδες).
Μεταφορικά πάμφτηνα δεν το συζητώ. Απλά απέφευγε τα τουριστικά τουκ-τουκ και τα ταξί χωρίς ταξίμετρο. Μετά από μερικές μέρες παραμονής μπορείς να χρησιμοποιείς τα ΜΜΜ οπότε τα κόστη είναι αστεία .
Όσο αφορά τη σεξ σκηνή.
Όπως κατάλαβες οι περισσότεροι που γράφουν εδω πέρα είναι τρελλαμένοι με τη Πατάγια και όχι με την υπόλοιπη χώρα. Επόμενο λοιπόν είναι άμα πέρνεις 3-5 γυναίκες την ημέρα , όσα παζάρια και αν κάνεις (που το θεωρώ μέγάλη γυφτιά, απλά ρωτάς και αν δεν σου αρέσει η τιμή πας στην επόμενη...έχει τόσες πολλές) ο προϋπολογισμός τι
νάζεται στα ύψη. Πολλοί προτιμούν την εύκολη λύση να πάρουν μία κοπέλλα για οικονομία , αλλά αυτό έχει το μειονέκτημα ότι δένεσαι μαζί της και δεν είναι εύκολο να την ξεχάσεις (θα το δείς και θα με θυμηθείς ότα έρθεις Ελλάδα). Ενα ή δύο σόρτ τιμα όμως τη μέρα ή αντίστοιχες επισκέψεις σε διάφορα ευαγή ιδρύματα νομίζω ότι είναι αρκετές για την ηλικία μας (είμαι 50 και πάω από το 1979 στη χώρα).
Φιλική συμβουλή. ΜΗΝ κολήσεις με την Πατάγια. Η Ταϋλάνδη είναι μια υπέροχη χώρα δεν χρειάζεται να σπαταλήσεις τις μέρες σου στο βούρκο. Δεν λέω να μην πας, πήγαινε για την εμπειρία αλλά μέχρι εκεί. 2-3 μέρες είναι αρκετες.
Ανέβα στο Βρρά (τσιανγκ Μάι και πάνω ) η κατέβα στο νοτο να επισκεφτείς τα νησάκια και θα περάσεις υπέρχα.
Οτιδήποτε θελήσεις στείλε πμ.
Στο φόρουμ σπαωίως γράφω πια.
Μάκης
οτι κ να πω ειναι λιγο..εισαι φοβερος..οσα ειπες κυριολεκτικα τα ρουφηξα..συμφωνω στα περισσοτερα αν οχι σε ολα..εχω αποφασισει να παω σε καποιο απο τα 2 ελληνικα ξενοδοχεια.οι τυποι εινα ευγενεστατοι κ για τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα θα ηθελα να νιωθω κ λιγο απο ελλαδα..ξερεις τωρα..ναι,ναι φραπεδακι.κουβεντουλα..εχω ζησει πολλα χρονια στην ευρωπη κ ξερω τι σημαινει ξενητεια..δεν ασπαζομαι τις αποψεις οτι αφου ειμαστε ελληνες πρεπει οι εκει ελληνες να κανουν κολοτουμες κ δηθεν να μη μας πιασουν το κολο κ τετοια..οι ανθρωποι ειναι πανω απ ολα επιχειρηματιες κ πρεπει να κοιταξουν τη δουλεια τους.το αν θελουν να ειναι ευγενικοι κ φιλικοι εξαρταται σε μεγαλο βαθμο απο τη δικη μας συμπεριφορα.οχι ειμαστε ελληνες αρα πρεπει να μας κερασει η να μας κανει καλλυτερη τιμη η γιατι ξυνισε τα μουτρα του??ειναι ανθρωποι δικοι μας που για καποιους λογους αποφασισαν να ξανιτευτουν κ βλεπουν ολους εμας τους<γαμικουλες> με υφος πολλων καρδιναλιων να ξοδευουμε ασσυστολα πολλα χρηματα για κοριτσια,διασκεδασηκλπ..πωπω τι με επιασε..επιστρεφω στα σχολια σου..λοιπον..να σου πω κατι σημαντικο??δεν ξερω αν θα κολλησω εκει με καμμια αν κ ειμαι πια πολυ υποψιασμενος με οσα διαβασα..αλλα αναρωτιεμαι μηπως τλικα ηταν η λυση στο συναισθηματικο μου προβλημα..ο ερωτας με ερωτα περνα λεει μια λαικη ρηση..λες να εννοουσε με πολυ σεξ..δε νομιζω χα,χα σε ευχαριστω κ παλι που αφιερωσες το χρονο σου να μου γραψεις αγαπητε vonmakoulis

antonismaria33

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
O VONMAKOULIS εν μερη εχει καποια δικαια,και εγω οταν πηγα δεν ξοδευα ασηστολα φραγκα....ενα short time και ενα long time την μερα εκανα,φαγητο οπου εβρησκα και απο ποτο δεν σκιζομουνα κιολας γιατι δεν το γουσταρω κιολας!!
Οι freelancers  απο Insomnia και Lusifer με καλυπταν αλλες λιγοτερο και αλλες περισσοτερο απλα το θεμα δεν ειναι εκει....
Προσωπικα εχω γυρισει πολα μερη ανα τον κοσμο,ο λογος ομως που πηγα εκει (Πατταγια- Μπαγκονκ) ηταν εν μερη να γνωρισω τα μερη αυτα (γι'αυτο το λογο και οι ξεναγησεις που κανονισα εκει) αλλα ο κυριοτερος για τον σεξοτουρισμο της Πατταγιας :dancing:Το ακουγα χρονια ,και με το που βρηκα φιλαρακια να με ακολουθησουν (υ.γ τωρα παω και μονος μου)κατεβηκα με σκοπω ΟΧΙ ΝΑ  :knockinb: ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ αλλα να περασω εγω καλα,να κανω τα σαπουνομασαζ μου, να κανω τα σορτ :pipa2: και τα λονγκ ταιμ :pipa2:,να φαω τους αστακους μου ,και να μεινω σε ενα αξιοπρεπες ξενοδοχειο.
Το να εμενα σε μια τρυπα ,να ετρωγα απο καροτσια και να σκεφτομουνα αν και ποσο να  :knockinb: καθε μερα θα κατεστρεφε κατα πολυ και τις διακοπες μου,γιατι για μενα διακοπες ηταν, αλλα και το ονειρο μου. :think:
Για καποιους το ταξιδι αυτο θα γινει μια φορα,οποτε δικαιολογημενα θα ξοδεψουν κατι παραπανω  :cum:
Μακαρι να μπορεσουμε να ξαναπαμε (για κανενα τριμηνο αυτη την φορα) ετσι ωστε να ψαξουμε ολες τις χαρες αυτης της ομορφης χωρας :rockon:
εχεις απολυτο δικιο..αλλα εγω παω πρωτα για να απομακρυνθω απο την πραγματικοτητα,να αλλαξω εικονες κ παραστασεις κ γιατι οχι να φλερταρω αν ολα ειναι τοσο ευκολα ,να ηρεμησω κ πανω απ ολα να ξαναβρω το χαμογελο..τη χαρα της ζωης..δε με πειραζει αν θα εχω τζακουζι κ πισινα..ειχα κ στο χωριο μου??δε με νοιαζει αν θα τρωω αστακους κ γαριδες..με νοιαζει να βρω ανθρωπους να επικοινωνησω οπως καλη ωρα με εσας..σιγουρα μια ζεστη αγκαλια,ενα χαδι,ακομα κ ενα καλο πηδημα ειναι πολυ σημαντικο για να ερθω στα ισα μου..οχι παντως οι πολυτελειες κ χαιρομαι που η δουλεια μου μου επιτρεπει κατι αναλογο..δε θα με χαλουσε κ λιγη πολυτελεια αλλα ειπαμε..σε ευχαριστω παντως

antonismaria33

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
φιλοι..να γραψω και γω 2-3 πραγματακια για τα μερη απο τα οποια περασα,εζησα και ειδα..με βαση τα δικα μου ματια και τα δικα μου γουστα..(ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ οτι χρησιμοποιουσα κατα την παραμονη μου δικο μου νοικιασμενο αυτοκινητο οποτε ειχα ολη την ανεση να γυρισω τα παντα και παντου οποτε ηθελα..να ψαχτω λιγο παραπανω,να μπω στην πραγματικη ψυχολογια της πολης)

1)πουκετ..πατονγκ..: για μενα το πουκετ ειναι ενα φτωχο ησυχο νησακι που συνδιαζει τρια πραγματα..θαλασσα,νυχτερινη ζωη και μωρακια..το τριπτυχο της επιτυχιας δλδη..γυρισα οσες παραλιες μπορεσα..karon,kata,patong ,και κατι αλλες που ηταν κρυμμενες μεσα στη ζουγκλα..χαχαχα..με πηγαν τα μωρα..απο νυχτερινη ζωη μην περιμενετε την μπανγκλα ροουντ και τπτα το ιδιαιτερο..ενας μικρος πεζοδρομος με beer bars, go-gos και τις discos..hollywood,tiger και μια ακομα που πηγα τελευταιο βραδυ αλλα δεν ελεγε sensation η seduction αν θυμαμαι καλα..το επιπεδο των γυναικων αρκετα καλο..μπορεις να ψαρεψεις ανετα freelancers αλλα εχει και κατι δυνατα μωρακια σε beer bars και go-go που αξιζουν φορτωμα..οι τιμες σε ορισμενα "σκηνικα" λιγο τσιμπιμενες αλλα λογω τουριστικου μερους..παρολα αυτα νιωθεις πραγματικα διακοπες καθως προσφερει ολο το πακετο..ξεκουραση,χαλαρωση και το βραδυ  :fuck2: :fuck2:
το κακο ειναι οτι αν μεινεις αρκετες μερες θα σε εχουν μαθει μεχρι και οι πετρες..θα περνας απο την μπανγκλα και θα σε γνωριζει και η καθε μαμασαν..χαχαχαχα

2)πατταγια: κατα την προσωπικη μου αποψη η πατταγια ειναι για 2-3 μερες το πολυ!!οχι παραπανω..εκτος απο την walking street που οντως ειναι αρκετα μεγαλη σε σχεση με bangla..και εχει σκηνικα "για ολα τα γουστα" νομιζω οτι ειναι εκνευριστικη πολη..και δεν ειμαι μεγαλης ηλικιας για να πω οτι με κουραζουν αυτα τα σκηνικα..δεν μου αρεσε καθολου ο κοσμος μαγκες..πολλοι μαυροι,πολλοι πακιστανοι,πολλοι ρωσσοι, και το πιο εκνευριστικο πολλες ρωσιδες που την εχουνε δει γκομενες..χαχαχα..οι τελειωμενες που βρηκαν να πανε για να λανσαριστουν...απο μωρα ταυλανδεζακια..θα συμφωνησω με αυτο που ειχε πει ο pipinomaniac..πολυυυ πεσμενο το επιπεδο..ολες οι μαυρες που μαζευαν μπανανες και ρυζια στο ισααν και στα συνορα κατεβηκαν να λανσαριστουν...λιγα αξιολογα μωρα μονο..αλλα σε beer bars και αλλα σε gogo αν και εγω ασχολουμε περισοτερο με freelance..επισης για μενα ο κοσμος που ειδα πατταγια ηταν ο τελευταιος..συγγνωμη αν προσβαλω καποιους αλλα ετσι το ειδα εγω..ειχε και καλα αξιολογα παλικαρια..ελληνες και μη..αλλα ειμαστε λιγοι..χαχαχα..αα..ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΟΛΥ LADYBOYS ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ..ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ??ΧΑΧΑΧΑ..ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΣΤΡΑΤΟς ΑΠΟ ΔΑΥΤΑ..
επισης ρε παιδια αυτη τη μποχα πως την αντεχετε..με τη ζεστη μαζι ειναι αχτυπητο διδυμο καταστροφης..μια πολη που μυριζει σκατα..ε τι περιμενεις να ειναι???..χαχαχα για να μην μιλησω για παραλιες-βουρκο..και πιο κατω τερμα jomtien που πηγα παλι τα ιδια πανω-κατω..
απο μαγαζια τα κλασσικα lucifer,marine,insomnia(για αφτερ ομως,νωρις δεν ειχε τπτα) και mixx το οποιο ηταν γεματο καθε μερα τωρα που κατεβηκα εγω..
περασα γαματα..απλα και μονο γιατι ηθελα να γουσταρω..αλλα σαν πολη δεν λεει μια(προσωπικα παντα)

και ερχομαστε στην πολυποθητη μπανγκοκ : οποιος δεν εχει επισκευτει μπανγκοκ δεν εχει δει τπτα μαγκες..εμεινα 5 μερες και δεν μου εφτασαν..η πολη κουραστικη..οι ρυθμοι και τα αρωματα διαφορετικα,οπως και η συμπεριφορα των γυναικων(πρωτευουσα βλεπεις)..για μενα το nana plaza ηταν μουφα..πολυ νεκρα οταν ημουνα εγω..η soi cowboy καλη αλλα βαρετη..πετυχαινεις ομως μπιμπελο μωρακια αν ψαξεις..οπως και silom patpong οχι και τπτα το ιδιαιτερο..εγω λανσαριζομουνα κυριως βραδυ και χτυπουσα..να αναφερω μαγαζια λοιπον:

για φρεελανσερς μετα τις 2 ειναι τα bossy και climax(πρωην spicy) αλλαξε ονομα..
για (ακριβες)φρεελανσερς αλλα και κανονικες γκομενες που και που..bed supperclub,q bar και nest διπλα απο qbar..οπως και narz που πηγα μια βραδια επαιζε πολυ free..
για περισσοτερα απλα μωρακια αλλα και freelancers που χανονται στο πληθος πηγαινεται RCA ενα συμπλεγμα με πολλα μαγαζακια..εγω πηγα στο route66 και στο slim/fix..ειδικα παρασκευη πανικος..επισης scratch dog για after παει ολος ο κοσμος μετα απο εκει...
επισης για κυριλε καταστασεις ψαχτειτε λιγο στα στενα ekkamai και thonglor αν ειστε κυριοι και εμφανισιμοι..αν θυμαμαι καλα τα ονοματα πηγα σε ενα the funky bar και ενα ακομα που δεν θυμαμαι..
επισης εψαξα και την περιοχη khao san με πολυ καλα μπαρακια οπως democ και ενα κλαμπακι το the club στο οποιο ομως δεν πηγα γιατι ειχα ηδη φορτωσει..
πολυ καλα μωρα γενικα αλλα πιο επαγγελματιες..προσοχη αφου ειναι να δωσετε τα 2000bht επιλεγετε τουλαχιστον τα καλα "κομματια"
...
ακουσα βεβαια και κατι τρελα 4000bht αλλα γελουσα...χαχαχα..

αυτα για την ωρα ειμαι και κουρασμενος..αν θυμηθω κατι αλλο θα γραψω..
να σε ρωτησω??για μηχανακι τι αποψη εχεις αφου οδηγουσες κ εχεις εμπειρια??ειναι τρελλοι εκει η ανεκτα??

antonismaria33

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Χωρις να θελω να κανω τον ειδικο,δεν μπορω να καταλαβω το αγχος ορισμενων συναγωνιστων οτι ντε και καλα πρεπει να φορτωνουμε καθε μερα 1-2 η και 3 μωρα.Βεβαια αυτο το λεω εγω που ειμαι μιας καποιας ηλικιας και παντρεμενος.Καταλαβαινω οτι πηγαινοντας σε ενα τετοιο μερος οπως ειναι η Ταυλανδη να εισαι συνεχεια "φτιαγμενος" ειδικα τις πρωτες μερες και ειδικα οταν πηγαινεις για πρωτη φορα, αλλα οσο αφορα τον φιλο Αντωνη που θα κατσει 3 μηνες εκει ολο το οικονομικο του "ρεγουλαρισμα" πρεπει να το κανει τις πρωτες 1-2 βδομαδες. Μετα θα βρει τον τροπο να κουμανταρει τα οικονομικα του και πιστευω,συμφωνοντας με τον Φον, που πρεπει να ξερει καλα τα πραγματα,οτι 1700 ευρω το μηνα ειναι αρκετα για να περναει καλα. Απλως καλο ειναι να εχει και μια πιστωτικη καρτα για καβατζα μαζι του μηπως του τυχει κατι εκτακτο.
οπως θα διαβασεις  ειχα κ εγω αυτη την απορια..τοσο πολυ σε φτιαχνει ερωτικα αυτη η χωρα που να θες ντε κ καλα να φορτωνεις καθε μερα 2 κ 3 μωρα??ρε παιδια απαντηστε μου ειλικρινα  γιατι θα τρελλαθω..δε λεω .αντε τις πρωτες μερες εισαι μεσα στα καυ..α κ τρελενεσαι..μετα δεν ηρεμουν βρε παιδια λιγο οι ορμονες??τι στο καλο??χα,χα περιμενω ανταποκρισεις..μου ειχε κανει καποτε φοβερη εντυπωση ο κωσταςf16 με τις ανταποκρισεις του..απλα απολαυστικος..κ τρελλη σεξομηχανη..αν με διαβαζεις αγαπητε κωστα respect..ειχες δωσει ρεστα..

antonismaria33

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
εγω νομιζω οτι για να κανει σωστο κουμαντο στα 1700 το μηνα πρεπει να κανει το εξης πολυ απλο!
να ξερει οτι καθε μερα δε θα χαλαει πανω απο 50 ευρω...
και επειδη 1000 μπατ δηλαδη περιπου 23 ευρω ειναι ενα κοριτσι για Long time (με ανεση βρισκεις),τοτε μενουν πολυ λιγα για τα υπολοιπα οποτε

* ενα γερο πρωινο στο ξενοδοχειο που ειναι μπουφες-τσαμπα
* φαγητο προσεχτικα το μεσημερι-απογευμα εξω ωστε να φαμε με 4-5 ευρω
και να μας μεινουν αλλα 20 ευρω για ποτα-χυμους...και αλλα εκτακτα ...βγαινει! με προσοχη!

Μιλαμε τωρα για να εχεις καθε βραδυ και απο 1 διαφορετικη γκομενα.

Μπορει να γινει και το εξης...επειδη δεν ινε δυνατον να γαμαει 90/90 μερες που θα κατσει εκει να φροντιζει τις 2/7 μερες ξεκουραση και οικονομια ωστε παρα να περναει μετρια  σε θεμα ξοδεματος με 50 ευρω καποιες μερες με σωστη οικονομια να μπορει να ξοδεψει και 70 και 80 και 100 ευρω! Αν προσεξει στην αρχη ολα θα πανε ρολοι!

με 2 μπεργκερ π.χ των 65 μπατ χορταινεις! με 2,5 ευρω διλαδι! εχει πολλες λυσεις...

Εγω θα ελεγα καλυτερα να παει 2 μηνες αντι για 3 και να περασει ανετα και πολυ καλυτερα παρα 3 μηνες με λιγοτερο μπατζετ και να σκεφτεται καθε μερα τα λεφτα!

Η οικονομια ουσιαστικα μπορει να γινει μονο απο τις κοπελες και τα περιττα εξοδα,αφου καθε μερα πρεπει να φας,και να παρεις τουλαχιστον ενα ποτο-χυμο στην εξοδο,και 1 ποτο για το κοριτσι. ετσι το βλεπω εγω.

που χαθηκες αγαπητε john666??θυμαμαι το πειραγμα των μελων αλλα σε ειχα θαυμασει γιατι δεν το εβαλες κατω κ με χιουμορ αντιμετωπισες τη κατασταση..μπραβο σου..αποδειξη πως αργοτερα σταματησαν οι παλιοτεροι να σου τη λεν κ αντιθετως εδινες τα φωτα σου στους επομενους..respect λοιπον κ σε σενα

antonismaria33

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
chickenburger απο τα 7/11 με 20μπατακια!!!  :2funny: :2funny: :2funny:
πες κ αλλα..πες κ αλλα..χα,χα κ το ψυγειακι στο hotel φανταζομαι τιγκα στις προμηθειες..χα,χα ασε που τον ιουνο εχει κ μουντιαλ αρα μπαλιτσα κ νηστεια,,χα,χα αληθεια,μου αρεσει το μπιλιαρδακι ...εχει μαγαζια στο πουκετ με τετοια σπορ??βλακεια ρωτησα??

antonismaria33

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Εγω θα ελεγα καλυτερα να παει 2 μηνες αντι για 3 και να περασει ανετα και πολυ καλυτερα παρα 3 μηνες με λιγοτερο μπατζετ και να σκεφτεται καθε μερα τα λεφτα!

:thumbsup:
ουτε για αστειο μην το ξαναπεις αυτο φιλε μου..αυγουστο στην αθηνα??ασε που ειπαμε..μακρυααααα..κ κανα χρονο να μου ελεγαν να μεινω κ να κανω το σκατο παξιμαδι παλι θα εμενα..αληθεια ..δεν το ανεφερα..οποια μελη βρεθουν ιουνιο εως αυγουστο πουκετ θα χαρω να γνωριστουμε..

antonismaria33

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
... Κωλο - γερος, δεν υπάρχουν μεγαλύτερα λαμόγια ταξιτζήδες στον κόσμο, από τους ταΐλανδούς...  :uglystupid: Φεύγουμε από Bed για να πάμε RCA, μας λέει ok up to you, αλλά επιμένει να μας πάει στα δικά του, οτι είναι καλύτερα, μετά θα μας πάει και για massage
κτλ κτλ...  :huh: Τέλος πάντων, συμφωνεί να βάλει ταξίμετρο και ξεκινάμε... Μετά από 1500 μέτρα σταματάει και μας λέει να μπούμε στο club που μας έφερε...  >:( Του λέμε όχι, να μας πάει RCA όπως συμφωνήσαμε... Στραβομουτσουνιάζει και ξεκινάει... Σε 200 μέτρα
σβήνει η μηχανή και μας λέει ploblem...  :rolleyes: Προσπαθεί να εκκινήσει αλλά μάταια, δουλεύει κανονικά η μίζα, έχει ρεύμα, αλλά δεν παίρνει μπροστά με τίποτα...  :tickedoff: Solly solly ploblem, no go... Κατεβαίνουμε και σε 2 λεπτά βρίσκουμε άλλο ταξί, μπαίνουμε μέσα και φεύγουμε... Στα φανάρια, το λαμόγιο είναι ακριβώς δίπλα μας με το γνωστό χαμόγελο και μεις κοιταζόμαστε σαν μαλάκες και ρωτάμε ο ένας τον άλλο πως το έκανε...  :huh: Ο νέος μας ταξιτζής, μας ενημερώνει πως γίνεται, αλλά τα αγγλικά του δεν του επιτρέπουν να μας εξηγήσει τον τρόπο...  :headbang:

... tyler σε "νοιώθω", λίγο προσοχή μόνο όταν γράφεις, για να μην χάνονται ολόκληρες σελίδες άσκοπα με λογομαχίες...  ;)

... djzan respect για άλλη 1 φορά, το υλικό σου είναι απερίγραπτο... ευχαριστούμε για την γενναιοδωρία σου...  :dancing:

... Στην Pattaya φίλοι μου, όλοι περνάμε καλά...  :fuck1: Άλλος 1 μέρα, άλλος 1 μήνα, άλλοι την επιλέγουν για 1 ζωή...  :grin: Ας μην αφορίζουμε λοιπόν... Αν και συμφωνώ, οτι καλά είναι να ψαχτούμε όλοι όσο μπορούμε και λίγο παραπέρα, γιατί σίγουρα Ταΐλάνδη δεν είναι μόνο bangla, walking street και soi cowboy...  :think: Το κακό είναι, οτι δεν έχουμε όλοι την πολυτέλεια της longtime παραμονής... Άντε να πείσεις κάποιον που κατεβαίνει για 10 έως 20 ημέρες να ξεκολλήσει, καταλαβαίνω πως είναι πολύ δύσκολο...  :humpleg: Όταν όμως έχεις 1 ή 2 ή 3 μήνες μπροστά σου, όπως ο καλός μας φίλος antonismaria33, τότε εύκολα παίρνεις την απόφαση να εξερευνήσεις...  :rolleyes: Στο 10ήμερο έχουν φύγει τα "χοντρά" και εκεί γύρω στις 15 με 20 μερούλες ξεθολώνεις τελείως και νοιώθεις το κάλεσμα του "φυσιολάτρη" όπως έχει επικρατήσει να λέγεται...  :2funny:

... Για τιμές τώρα, τα ποσά που αναφέρονται έχουν βάση... Είμαι και εγώ 1 από αυτούς που γουστάρουν το παιχνίδι...  :booty: Τώρα μπορεί να γελάσετε, αλλά σε κανένα check bin σε Pattaya, Patong και Bangkok δεν έχω πληρώσει barfine και αυτό γιατί είναι τόσες πολλές και καλύτερες οι επιλογές σε freelancer, που δεν απελπίστηκα ποτέ, ώστε να επιλέξω από bar ή gogo...  :cheesy: Για νεαρές, εμφανίσημες που να κυκλοφορούνται άνετα...  :tits: Longtime 1000 με 2000 στην Pattaya, 1500 με 3000 στην Patong και 2000 με 4000 στην Bangkok...  :knockinb: Shortime από 500 όποιος ρισκάρει απο beach road μέχρι 1000 στην Pattaya, 1000 με 2000 στην Patong και 1000 με 2500 στην Bangkok...  :fuck2: Συμβουλή για shortime, κλείστε ραντεβού και δοκιμάστε οτιδήποτε έχετε ως απορία ή σας "φτιάχνει" ως ιδέα, που
ίσως ποτέ να μην το τολμούσατε στην Ελλάδα...  :s&m_1: Οι τιμές και η διακριτικότητα της ανωνυμίας στην Ταΐλάνδη σας ευνοούν...  :zfuck: Δεν θα υποψιαστεί κανείς τίποτα (εκτός ίσως από την receptionist) και δεν χρειάζεται να το πείτε ούτε του παππά...  :2funny:

... Το πλήρωμα του χρόνου για το πρώτο μου 300μπατο σε barfine, έφτασε όταν επισκέφτηκα το Koh Chang!!!...  :boobies: Στα αποκεντρωμένα πανέμορφα αυτά μέρη της "άλλης" Ταΐλάνδης, όπως το Koh Chang, η "αφρόκρεμα" των κοριτσιών που μας ενδιαφέρουν, δουλεύει σε bar και οι freelancer παίζουν σε 2η και 3η κατηγορία... Αν με άφηνες, μπορεί ακόμη να ήμουνα εκεί, ο φίλος μου όμως στο 5ήμερο δεν έβλεπε την ώρα να γυρίσει Pattaya... Εκεί βέβαια ξεχάστε Tiger, Insomnia, Q, Bed, RCA και άλλες υπερπαραγωγές, γιατί απλά δεν υπάρχουν...  :) Το "χαλαρά" επικρατεί παντού...  ;) Λιγότεροι falang !!!...  :grin: Αφεθείτε στην περιποίηση των tilac, θα σας προσέχουν για να "έχουν" και θα σας πάνε στα καλύτερα γιατί "ξέρουν"...  :P Η καλύτερή μου μέρα στην Ταΐλάνδη by far, που λένε και οι γιαγιάδες στην διαφήμιση, ήταν στο Koh Chang!!!...  :dancing: Πρωΐνό στο hotel, βουρ για μπάνιο και όλη μέρα "λιώσιμο" στον ήλιο με διάλειμμα για φαγητό και ενδιάμεσα φουλ ανανά, καρύδα και icetea...  :grin: Νομίζω στην τελευταία και καλύτερη παραλία του νησιού Bang Bao;... Δεν τα πάω και πολύ καλά με τα ονόματα, ας βοηθήσουν οποιοι γνωρίζουν...  :think: Πίσω στο hotel το σούρουπο για 2ωρο υπνάκο... Ντουζάκι και πάμε για massage και μετά για dinner...  :cheesy: Στο bar για φορτωτική και μετά στην disco με live μουσική στην white sand beach;...  :think: Αφού το κλείσαμε κι αυτό το μαγαζί, πήγαμε σε άλλη παραλία, σε 1 bar στην κυριολεξία μπροστά στο κύμα που είχε party...  :cheesy: Είχε πυρσούς γύρω - γύρω και ήταν γεμάτο μαξιλάρες...  :cheesy: Ήτανε trance party !!!!!...  :grin: Με το ξημέρωμα φύγαμε και πήγαμε
σε άλλο χωριό για φαγητό, σε 1 cafe-bar-restaurant που ήταν σε ημιόροφο κάπως... Γαρίδες tigel με gallic και buttel, 4 σούπες, 4 μπύρες, 2 σαλάτες, 900 μπατάκια!!!...  :headbang: Για αυτούς λοιπόν, που δεν είναι σε "αποστολή"...  :fuck2: Και δεν ανήκουν στην
κατηγορία "Hit and Run, next target please", στην οποία ανήκουν οι περισσότεροι με 10 - 20 ημέρες παραμονής...  :knockinb: Υπάρχει και το "χαλαρά"...  ;)

... antonismaria33, στην ίδια κατηγορία χρημάτων με σένα, παίζει η συντριπτική πλειοψηφία των longtime επισκεπτών της Ταΐλάνδης...  :) Δεν γνωρίζω την εμπειρία σου γενικά από εξωτερικό, θα μπορούσες να μείνεις σε guesthouse ή σε δωμάτιο με το μήνα, που για μένα θα άξιζε να σκεφτείς τουλάχιστον για το phuket;...  :think: Όπως επίσης ποιο είναι το επίπεδο των αγγλικών σου, θα τα καταφέρεις κάπου που δεν θα υπάρχει ελληνικό στοιχείο δίπλα σου;...  :think: Το αίσθημα της ασφάλειας είναι διαφορετικό μεταξύ μας... Για παράδειγμα, την πρώτη μου φορά έμεινα μόνο σε ξενοδοχεία... Τώρα νοιώθω ασφαλής οπουδήποτε...  :uglystupid: Πάντως με 5000 ευρώ για 80 ημέρες, εγώ θα περνούσα ζάχαρη...  :grin: Γιατί όχι και εσύ;...  :grin: Και μην ξεχνάς να χαμογελάς...  ;)

... Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, όλα τα παραπάνω είναι προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις και δεν είναι δεσμευτικά για κανένα...  :)
ειδικα αυτο για το χαμογελο ειναι μεγαλη κουβεντα..οσο για ξενοδοχειο με ενδιαφερει να εχει ιντερνετ στο δωματιο να μπορω να επικοινωνω με φιλους,να χαζολογαω κλπ εχεις αποψη για τα ελληνικα ξενοδοχεια στο πουκετ??αν εξαιρεσουμε πως ειναι λιγο μακρυα απο μπαγκλα κ θελει μηχανακι,κατι που με προβληματιζει διαβαζω θετικα σχολια κ οι ιδιοκτητες μπαμπης κ αργυρης ευγενεστατοι..αφου σκεφτομαι να ριξω κορονα γραμματα που να παω..χα,χα τα αγγλικα μου ειναι μια χαρα,ειμαι γνωστης του εξωτερικου..αρα ??μονο το οικονομικο να προσεξω μη ξεφυγω..

antonismaria33

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
αρχοντας θα εισαι με αυτο το μπατζετ !!!!

low season η εποχη που θα πας.... ετσι κι αλλιως....

λοιπον βρες guesthouse αν πας πουκετ μεινε στον φιλο μου τον Μπαμπη.
νοικιασεις και μηχανακι.

τωρα το μονο θεμα που εχεις αντιμετωπισεις ειναι οτι τις πρωτες μερες θα ξοδεψεις το κατι τις παραπανω.

παρακατω τωρα....

μην δειξεις εντονα το προσωπο του μπατερφλαϊ, βρες μια και αραξε για το πρωτο διαστημα.
να σου δειξει μεροι και περνας καλα. εσυ να το παιξεις ξετρελαμενος μαζι της και οτι ειναι μοναδικη για σενα.
να νιωσει οτι εχεις τσιμπησει.... να σου ανοιχτει και να παιξεις μπαλα....
(ξεπετες στο ενδιαμεσο να κανεις στα μασαζ)

για το θεμα του φαγητου που μιλανε επισης τις πρωτες μερες δεν θα σου ειναι απολυτα ευκολο τρως δικα τους πιατα, αλλα σιγα σιγα θα τα λατρεψεις....

για την διασκεδαση το βραδυ αυτο ειναι τωρα up to you, δεν ειναι αναγκη καθε βραδυ πηγαινεις σε μπαρακια και κλαμπακια μπορεις κανεις και αλλα πραγματα....

συνεχιζεται....

εισαι καταπληκτικος..μου ανεβασες το ηθικο..καπως ετσι φανταζομαι κ εγω τα πραγματα.μια στο καρφι κ μια στο πεταλο..δε χρειαζεται καθε μερα πια να τρεχω στα μπαρακια..σιγουρα θα βρω κ θα κανω κ καλους φιλους..ενταξει δε λεω,,γυναικεια παρεα ειναι απαραιτητη να επουλωσουμε πληγες<λεω κ καμμια μαλακια να γελασουμε>>σιγα μη σβηστουν 30 χρονια αγαπης >αλλα λιγη απομυθοποιηση βρε αδερφε..σε ευχαριστω πολυ φιλε mimiko.......

antonismaria33

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Προς τους Μακεδόνες αγωνιστές αλλά και σε όλους τους νοσταλγούς ταξιδευτές.
Κουμπάροι, με 4,5 ευρώ που κατέθεσα στο Skype μιλάω απεριόριστα για ένα μήνα με τα τιλάκ στα κινητά τους.
Κάτι είναι κι αυτό, μία όαση μπροστά στις κοκορομαχίες και τις συγκρούσεις των επιβητόρων... :argue:
Χτες είχα επευθείας σύνδεση με Undon Thani με τη κουμπάρα σας  :smitten:, την ώρα που ήταν έξω στα μπουγέλα...χαμός γέλια μουσικές νερά..."tarlink close telefon water too much"...
Αλλά μίλησα και με τις άλλες κορασίδες όσες είχα αριθμούς τηλεφώνων και όσες απάντησαν.Το κορίτσι με το θαλασσί, τη miss "ya sou BTV", την ΑΕ,  τη κουνιάδα φυσικά, την Πον από το Μπάκαρα και άλλα φρούτα....αααα!!!και με το γαριδάκι...την αξέχαστη μου Κουνγκ  :smitten: η οποία ήταν πάνω σε μηχανάκι με τη φίλη της στο Sakon Nakhon,πολύ γέλιο και πολλά χαιρετίσματα  :rockon: :rockon:

Αν σας αρέσει αυτή η ιδέα η οποία είναι και φάρμακο για την Ταυλανδίτιδα βουρ για skype

[size=15pt]-230[/size] :headbang: :headbang: :headbang:

Πάμε δυνατά!!!! :rockon: :rockon:
σε βρισκω τρελλα προχωρημενο..μπραβοοο χα,χα χαιρομαι οταν διαβαζω νεα σου..τελικα θα το παντρευτεις το κοριτσι/α..χι,χι

antonismaria33

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
δευτερη μερα στη Πατάγια.............

7 γκομενακια σε  48 ωρες για αρχη ειναι καλα νομίζω.

το τελευταιο ηταν πολυ καλο και λεω να το κρατησω 1-2 μερες.

δεν ειναι πιο ομορφη απο τις αλλες αλλα ειναι τρελιαρα για αυτο γουσταρω.

τωρα καθομαι στο ξενοδοχειο ,δεν ειναι να κυκλοφορεις εξω

χθες με κανανε μο@νι απο τα μπουγελα
δεν εχω να πω τιποτα..προσκυνω

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
Σιλόμ χθες βράδυ, όπου γινόταν το come to see. (Δυστυχώς οι φωτό είναι από το κινητό)
Άντε να τελειώνει το @#%$#$ το songran να γυρίσουν τα μουνάκια πίσω και να ανοίξει και κανένα εστιατόριο της προκοπής, που είναι κλειστά.
Δεν έχω ξαναδεί πιο άδεια Μπανγκοκ, η δε ιστορία με τους κόκκινους έχει οδηγήσει την πόλη σε κατάσταση αναρχίας.
Αν έχει προγραμματίσει κάποιος να έρθει εδώ, ή το αναβάλλει, ή συνεχίζει κατευθείαν Πατάγια. (Όπου βέβαια η φασαρία με το songran είναι 100 φορές χειρότερη)

Συνημμένα

• IMG_0199.jpg
    IMG_0199.jpg
    176 KB · Εμφανίσεις: 30
  • IMG_0206.jpg
    IMG_0206.jpg
    166,5 KB · Εμφανίσεις: 25
  • IMG_0215.jpg
    IMG_0215.jpg
    178,2 KB · Εμφανίσεις: 24
  • IMG_0213.jpg
    IMG_0213.jpg
    119,8 KB · Εμφανίσεις: 40

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρα συνταξιδιώτες στο όνειρο
Πάω φούλ να φάω και τη δεύτερη εβδομάδα μακρυά από  τη γη της επαγγελίας...-225  :headbang:
Antonismaria δεν έχεις παράπονο τώρα έχεις ενημερωθεί πλήρως για όλα από τους φίλους.
Κανόνισε στις 29 Μαίου να έρθεις θεσσαλονίκη, η συνάντηση είναι ανοιχτή για όλη την Ελλάδα :rockon: :rockon:
Οσο για το κορίτσι δύσκολη απόφαση και τα πράγματα θα μπλέξουν σε λίγο...

Πρόεδρε χάθηκες πάλι...ποια μάγισσα σε ράντισε ερωτικό φίλτρο αντί για νεράκι στο Σονγκράν... :s&m_2:

...Αχ αυτο το Σονγκράν...πάλι απώλειες, ατυχήματα, πολλοί χαμοί και πάρα πολλοί τραυματίες...κρίμας...κάτι σαν καρναβάλι του Ρίο...η κάτι σαν τις δικές μας Πασχαλο-Χριστουγεννιάτικες εκατόμβες στους δρόμους  :'(

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
Επειδή διαβάζω τις οικονομικές αναλύσεις των τελευταίων σελίδων, στην Μπανγκοκ, ένα 50 € την ημέρα φευγει πολύ χαλαρά για ποτά και χωρίς ιδιαίτερα κεράσματα. Barfine 600, και κάποια bar λόγω Songran ζητάγανε 700 - 1000, για short time η συζήτηση ξεκίναγε από 2000 και όπου καταφέρεις να το πας.
Ευτυχώς είμαι από τους τύπους που δεν τους χαλάει ΚΑΘΟΛΟΥ, όχι μόνο να παζαρεύουν την τιμή, αλλά και να ρωτάνε την γκόμενα τι ακριβώς θα κάνει μ' αυτά που θα πάρει.
Και όχι, δεν μ'ενδιαφέρει να αγαπηθούμε  :grin:

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Επειδή διαβάζω τις οικονομικές αναλύσεις των τελευταίων σελίδων, στην Μπανγκοκ, ένα 50 € την ημέρα φευγει πολύ χαλαρά για ποτά και χωρίς ιδιαίτερα κεράσματα. Barfine 600, και κάποια bar λόγω Songran ζητάγανε 700 - 1000, για short time η συζήτηση ξεκίναγε από 2000 και όπου καταφέρεις να το πας.
Ευτυχώς είμαι από τους τύπους που δεν τους χαλάει ΚΑΘΟΛΟΥ, όχι μόνο να παζαρεύουν την τιμή, αλλά και να ρωτάνε την γκόμενα τι ακριβώς θα κάνει μ' αυτά που θα πάρει.
Και όχι, δεν μ'ενδιαφέρει να αγαπηθούμε  :grin:
No love ....just SEX λεμε :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom