Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
εγω νομιζω οτι για να κανει σωστο κουμαντο στα 1700 το μηνα πρεπει να κανει το εξης πολυ απλο!
να ξερει οτι καθε μερα δε θα χαλαει πανω απο 50 ευρω...
και επειδη 1000 μπατ δηλαδη περιπου 23 ευρω ειναι ενα κοριτσι για Long time (με ανεση βρισκεις),τοτε μενουν πολυ λιγα για τα υπολοιπα οποτε

* ενα γερο πρωινο στο ξενοδοχειο που ειναι μπουφες-τσαμπα
* φαγητο προσεχτικα το μεσημερι-απογευμα εξω ωστε να φαμε με 4-5 ευρω
και να μας μεινουν αλλα 20 ευρω για ποτα-χυμους...και αλλα εκτακτα ...βγαινει! με προσοχη!

Μιλαμε τωρα για να εχεις καθε βραδυ και απο 1 διαφορετικη γκομενα.

Μπορει να γινει και το εξης...επειδη δεν ινε δυνατον να γαμαει 90/90 μερες που θα κατσει εκει να φροντιζει τις 2/7 μερες ξεκουραση και οικονομια ωστε παρα να περναει μετρια  σε θεμα ξοδεματος με 50 ευρω καποιες μερες με σωστη οικονομια να μπορει να ξοδεψει και 70 και 80 και 100 ευρω! Αν προσεξει στην αρχη ολα θα πανε ρολοι!

με 2 μπεργκερ π.χ των 65 μπατ χορταινεις! με 2,5 ευρω διλαδι! εχει πολλες λυσεις...

Εγω θα ελεγα καλυτερα να παει 2 μηνες αντι για 3 και να περασει ανετα και πολυ καλυτερα παρα 3 μηνες με λιγοτερο μπατζετ και να σκεφτεται καθε μερα τα λεφτα!

Η οικονομια ουσιαστικα μπορει να γινει μονο απο τις κοπελες και τα περιττα εξοδα,αφου καθε μερα πρεπει να φας,και να παρεις τουλαχιστον ενα ποτο-χυμο στην εξοδο,και 1 ποτο για το κοριτσι. ετσι το βλεπω εγω.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
και χοντρες και πανασχημες...  :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• DSC_1647 (900 x 598).jpg
    DSC_1647 (900 x 598).jpg
    104,7 KB · Εμφανίσεις: 34
  • DSC_1978 (900 x 598).jpg
    DSC_1978 (900 x 598).jpg
    122,2 KB · Εμφανίσεις: 25
  • DSC_2031 (531 x 800).jpg
    DSC_2031 (531 x 800).jpg
    104,8 KB · Εμφανίσεις: 33
  • DSC_2114 (531 x 800).jpg
    DSC_2114 (531 x 800).jpg
    83,7 KB · Εμφανίσεις: 26

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Εγω θα ελεγα καλυτερα να παει 2 μηνες αντι για 3 και να περασει ανετα και πολυ καλυτερα παρα 3 μηνες με λιγοτερο μπατζετ και να σκεφτεται καθε μερα τα λεφτα!

[/quote]
:thumbsup:

spyros1980

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
4000 ήταν το στάνταρ άντε να το κατέβαζες με παζάρι στα 3000 (για long time μιλάμε πάντα), εδώ στο climax η freelancer μου ζήταγε 3000 και το έκανα 2000 νόμιζα για long αλλα όταν την είδα να ντύνεται μετά την ξεπέτα τρελάθηκα(α ρε insomnia) , ξαναντύθηκα και παρόλο που το climax ήταν στα κλεισίματα ξαναφόρτωσα sort με χιλιάρικο γιατί είχε ξεμείνει, ίσως ήταν και η τελευταία που δεν είχε φορτωθεί στο μαγαζί, από το να πάει στο σπίτι μόνη της δέχτηκε το χιλιάρικο που εντέλει με το tip έγινε 1500 και μιλάμε και οι δύο οπου είχα φορτώσει δεν ήταν τίποτα ιδιαίτερο από θέμα ομορφιάς, ποστάρω και τη δεύτερη, χώρια που την πάτησα πάλι όπως την προηγούμενη φορά στην patpong με τσίμπισε ένας στο δρόμο με πήγε σε ένα κολόμπαρο που παίρνει τη μίζα του, βγήκαν 10 κορίτσια, διάλεξα μία συμφώνησα στα 3000 για long + tip + ψώνια από 7/11 μου πήγε 3500 και στο τέλος μου σκάει το παραμύθι η γκόμενα ότι δεν θα κάτσει για long και ότι εκείνη τη στιγμή το αφεντικό της για να πάρει το 3χίλιαρο μου έλεγε ότι ήθελα να ακούσω, αυτός μου έλεγε ότι μπορώ να την κρατήσω όσο θέλω 1 ώρα, 3, μέχρι το πρωί ακόμα και την επόμενη μέρα να πάμε για ψώνια μαζί, ξενάγηση κτλ μούφα βέβαια, ,μετά που το συζητούσαμε βέβαια μου είπε ότι από το 3χίλιαρο τα 1500 τα παίρνει το μούτρο που με πήγε στο bar τα 500 τα παίρνει το αφεντικό της (για αυτό είχε φαγωθεί να πιώ ποτό και να κεράσω την άλλη) και το χιλιάρικο αυτή και να φανταστείτε ότι είναι οι δεύτερη φορά που την πατάω έτσι για αυτό προσοχή ποτέ όλα τα λεφτά μπροστά και προσοχή σε αυτούς που σας τσιμπάνε στο δρόμο για μασάζ κτλ

χαχαχαχα εγω παντος σου ειπα να κατσεις μαζι μου :))))))))

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Ζan η δεύτερη με γυρισμένη την πλάτη στις πάνω φωτό μου θυμίζει το τούτο της  :2funny: την Cookie από devils, αυτή είναι?
Τη φόρτωσες ρε θηρίο? μπράβο!

tyler

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
djzan πρωτον η ειρωνια δεν μου αρεσει..γιατι σε θεωρω και ενταξει ατομο στο φορουμ..

δευτερον αυτα που ειπα εγω..οπως και οταν τα πρωτοποσταρα ειναι οτι ειδα με το δικο μου ματι..
..και ΚΥΡΙΩΣ οτι κυκλοφορει εξω απο freelancers..ασχετα που μετα τις 2 ολες μαζευονται αφου τελειωσουν την δουλεια και μπορεις να τις φορτωσεις..

το να ψαξω ομως κατευθειαν την ευκολη λυση και να αρχιζω να φορτωνω απο devils,angelwitch και τα σχετικα ολα τα ωραια μωρα με τη σειρα απλα δεν ειναι ο τυπος μου..πρωτα θα παιξω "την μπαλα μου" και αν δεν βρω κατι αξιολογο τοτε υπαρχει και η λυση του "πεναλτι στο 90"

ασε που οπως ξαναειπα και μερικοι συμφωνουν απο εδω μεσα..δεν ειμαι ο κλασσικος τυπος της πατταγια..καλα ειναι να αναφερουμε και πληροφοριες και για αλλα μερη στη χωρα αυτη για να μπορουν καποια ατομα που θελουν να κατεβουν πρωτη φορα να εχουν εστω σφαιρικη αποψη και να μην τρωνε μονο την "ιστορια" της παταγια..

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
ασε που οπως ξαναειπα και μερικοι συμφωνουν απο εδω μεσα..δεν ειμαι ο κλασσικος τυπος της πατταγια..καλα ειναι να αναφερουμε και πληροφοριες και για αλλα μερη στη χωρα αυτη για να μπορουν καποια ατομα που θελουν να κατεβουν πρωτη φορα να εχουν εστω σφαιρικη αποψη και να μην τρωνε μονο την "ιστορια" της παταγια..
[/quote]

ΟΟΟΟΧΙΙΙΙΙ Δεν θελουμε αλλους φυσιολατρες.
Αστε τον κοσμο στην Πατταγια.
Τι εγινε βρε Μακη; Χαθηκες στειλε πμ.

tyler

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
  πηγες μια φορα στη ταυλανδη και εβγαλες και τελικο συμπερασμα :jerking:

αν εσυ θεωρεις οτι αυτο ειναι το τελικο συμπερασμα..καλυτερα να διαβαζεις πιο προσεχτικα αυτα που γραφονται και να μην μενεις σε μια φραση..

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
αν εσυ θεωρεις οτι αυτο ειναι το τελικο συμπερασμα..καλυτερα να διαβαζεις πιο προσεχτικα αυτα που γραφονται και να μην μενεις σε μια φραση..
  φιλε μου, με συγχωρεις βλεπω και παρακατω οτι εχεις γραψει πολλα πραγματα, αλλα με αυτο που εγραψες, με το που ξεκινησες μου εκοψες την ορεξη! σου ευχομαι να ξαναπας, και σε αλλα μερη εκτος walking sreet και bangla μπας και αλλαξεις γνωμη

tyler

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Ηταν λιγο βαρυ αυτο που εγραψα το ξερω..αλλα ειναι η εντυπωση της στιγμης με το που γυρισα πισω..ξερεις πως ειναι..τι φρικη τρως.. :headbang:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
708
Πόντοι
4.255
ναι εχω δει πολλες φωτο της στο addicts.
πως και δεν πηγα στο mixx σ'αυτο το ταξιδι???  :headbang:

εμ......εσυ αλλου συχανζες!!!!τι να σου κανουμε??????οποτε σ'επαιρνα τηλ. ολο ενοχλουσα!!!!!Βγηκες και καθολου απ'το δωματιο???? :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
708
Πόντοι
4.255
35 κιλα ειναι! σταματησε να δουλευει στο devils den και ξερω τον λογο αλλα δεν θα το γραψω.
μονο θα πω οτι η γκομενα ειναι superrrrrrrr και ειχα ενα απο τα καλυτερα μαμησια!

Ρε Ζαν...........πως μπορεσες να την  :knockinb: ???αυτη λιγο ο αερας να την φυσηξει,θα την παρει!!!!Δεν το λυπηθηκες το καημενο????

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Επειδη,παλι αναφερθηκε το θεμα του χρωματος...
Ειπαμε οτι γουστα ειναι αυτα..Αλλος γουσταρει ασπρη σαρκα και αλλος μαυρη...
Το δεδομενο ομως ειναι ΕΝΑ..."Η ασπρη σαρκα στη Ταυλανδη τιμαται ακριβοτερα"...Μια μετριας ομορφιας ασπριδερη,συνηθως ζηταει περισσοτερα απο οτι μια ομορφη μαυρη...
Μεγαλο ρολο επισης,παιζει και η ηλικια...Αλλα λεφτα θα ζητησει μια 20χρονη και αλλα μια 40χρονη...
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ..Οποιος γουσταρει μαυρες και milf,τη "βγαζει" πιο φτηνα στο πηδημα... :grin:

Θα σταθω επισης και σε κατι που ανεφερε ο Φον,για τα "παζαρια"...Συντροφε Φον,ετσι ακριβως συμπεριφερομαι κι εγω...Μου λενε "θελω τοσα"...Αν θεωρησω τη τιμη υπερβολικη,ΞΕΝΕΡΩΝΩ...παρολα αυτα τους σκαω ενα χαμογελο,τους λεω ΟΧΙ ευχαριστω και τη κανω με ελαφρα πηδηματακια...Σε αυτες τις περιπτωσεις δεν μπαινω καν στη διαδικασια του "παζαριου"...Βεβαια 9 στις 10 περιπτωσεις,τρεχουν απο πισω μου και "πεφτουν" στα μισα λεφτα...Αν εχω ξενερωσει ομως,δε τις πηδαω μετα ουτε που να με πληρωσουν,γιατι δε γουσταρω να με περνανε για μαλακα...
Ξερω τι τιμες παιζουν στην αγορα,ωστε να μπορω να κρινω αν τα λεφτα που ζηταει μια γκομενα,ειναι υπερβολικα η οχι...Και σε συνδιασμο με το προσωπικο μου γουστο,εχω βγαλει τιμοκαταλογο... ;)
Και σιγουρα ειμαι ΚΑΘΕΤΑ αντιθετος στην αποψη ορισμενων,οτι δεν εχει γεννηθει Ταυλανδεζα που να αξιζει πανω απο 2,αντε 3 χιλιαρικα για ενα πηδημα... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom