φιλοι..να γραψω και γω 2-3 πραγματακια για τα μερη απο τα οποια περασα,εζησα και ειδα..με βαση τα δικα μου ματια και τα δικα μου γουστα..(ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ οτι χρησιμοποιουσα κατα την παραμονη μου δικο μου νοικιασμενο αυτοκινητο οποτε ειχα ολη την ανεση να γυρισω τα παντα και παντου οποτε ηθελα..να ψαχτω λιγο παραπανω,να μπω στην πραγματικη ψυχολογια της πολης)
1)πουκετ..πατονγκ..: για μενα το πουκετ ειναι ενα φτωχο ησυχο νησακι που συνδιαζει τρια πραγματα..θαλασσα,νυχτερινη ζωη και μωρακια..το τριπτυχο της επιτυχιας δλδη..γυρισα οσες παραλιες μπορεσα..karon,kata,patong ,και κατι αλλες που ηταν κρυμμενες μεσα στη ζουγκλα..χαχαχα..με πηγαν τα μωρα..απο νυχτερινη ζωη μην περιμενετε την μπανγκλα ροουντ και τπτα το ιδιαιτερο..ενας μικρος πεζοδρομος με beer bars, go-gos και τις discos..hollywood,tiger και μια ακομα που πηγα τελευταιο βραδυ αλλα δεν ελεγε sensation η seduction αν θυμαμαι καλα..το επιπεδο των γυναικων αρκετα καλο..μπορεις να ψαρεψεις ανετα freelancers αλλα εχει και κατι δυνατα μωρακια σε beer bars και go-go που αξιζουν φορτωμα..οι τιμες σε ορισμενα "σκηνικα" λιγο τσιμπιμενες αλλα λογω τουριστικου μερους..παρολα αυτα νιωθεις πραγματικα διακοπες καθως προσφερει ολο το πακετο..ξεκουραση,χαλαρωση και το βραδυ
το κακο ειναι οτι αν μεινεις αρκετες μερες θα σε εχουν μαθει μεχρι και οι πετρες..θα περνας απο την μπανγκλα και θα σε γνωριζει και η καθε μαμασαν..χαχαχαχα
2)πατταγια: κατα την προσωπικη μου αποψη η πατταγια ειναι για 2-3 μερες το πολυ!!οχι παραπανω..εκτος απο την walking street που οντως ειναι αρκετα μεγαλη σε σχεση με bangla..και εχει σκηνικα "για ολα τα γουστα" νομιζω οτι ειναι εκνευριστικη πολη..και δεν ειμαι μεγαλης ηλικιας για να πω οτι με κουραζουν αυτα τα σκηνικα..δεν μου αρεσε καθολου ο κοσμος μαγκες..πολλοι μαυροι,πολλοι πακιστανοι,πολλοι ρωσσοι, και το πιο εκνευριστικο πολλες ρωσιδες που την εχουνε δει γκομενες..χαχαχα..οι τελειωμενες που βρηκαν να πανε για να λανσαριστουν...απο μωρα ταυλανδεζακια..θα συμφωνησω με αυτο που ειχε πει ο pipinomaniac..πολυυυ πεσμενο το επιπεδο..ολες οι μαυρες που μαζευαν μπανανες και ρυζια στο ισααν και στα συνορα κατεβηκαν να λανσαριστουν...λιγα αξιολογα μωρα μονο..αλλα σε beer bars και αλλα σε gogo αν και εγω ασχολουμε περισοτερο με freelance..επισης για μενα ο κοσμος που ειδα πατταγια ηταν ο τελευταιος..συγγνωμη αν προσβαλω καποιους αλλα ετσι το ειδα εγω..ειχε και καλα αξιολογα παλικαρια..ελληνες και μη..αλλα ειμαστε λιγοι..χαχαχα..αα..ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΟΛΥ LADYBOYS ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ..ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ??ΧΑΧΑΧΑ..ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΣΤΡΑΤΟς ΑΠΟ ΔΑΥΤΑ..
επισης ρε παιδια αυτη τη μποχα πως την αντεχετε..με τη ζεστη μαζι ειναι αχτυπητο διδυμο καταστροφης..μια πολη που μυριζει σκατα..ε τι περιμενεις να ειναι???..χαχαχα για να μην μιλησω για παραλιες-βουρκο..και πιο κατω τερμα jomtien που πηγα παλι τα ιδια πανω-κατω..
απο μαγαζια τα κλασσικα lucifer,marine,insomnia(για αφτερ ομως,νωρις δεν ειχε τπτα) και mixx το οποιο ηταν γεματο καθε μερα τωρα που κατεβηκα εγω..
περασα γαματα..απλα και μονο γιατι ηθελα να γουσταρω..αλλα σαν πολη δεν λεει μια(προσωπικα παντα)
και ερχομαστε στην πολυποθητη μπανγκοκ : οποιος δεν εχει επισκευτει μπανγκοκ δεν εχει δει τπτα μαγκες..εμεινα 5 μερες και δεν μου εφτασαν..η πολη κουραστικη..οι ρυθμοι και τα αρωματα διαφορετικα,οπως και η συμπεριφορα των γυναικων(πρωτευουσα βλεπεις)..για μενα το nana plaza ηταν μουφα..πολυ νεκρα οταν ημουνα εγω..η soi cowboy καλη αλλα βαρετη..πετυχαινεις ομως μπιμπελο μωρακια αν ψαξεις..οπως και silom patpong οχι και τπτα το ιδιαιτερο..εγω λανσαριζομουνα κυριως βραδυ και χτυπουσα..να αναφερω μαγαζια λοιπον:
για φρεελανσερς μετα τις 2 ειναι τα bossy και climax(πρωην spicy) αλλαξε ονομα..
για (ακριβες)φρεελανσερς αλλα και κανονικες γκομενες που και που..bed supperclub,q bar και nest διπλα απο qbar..οπως και narz που πηγα μια βραδια επαιζε πολυ free..
για περισσοτερα απλα μωρακια αλλα και freelancers που χανονται στο πληθος πηγαινεται RCA ενα συμπλεγμα με πολλα μαγαζακια..εγω πηγα στο route66 και στο slim/fix..ειδικα παρασκευη πανικος..επισης scratch dog για after παει ολος ο κοσμος μετα απο εκει...
επισης για κυριλε καταστασεις ψαχτειτε λιγο στα στενα ekkamai και thonglor αν ειστε κυριοι και εμφανισιμοι..αν θυμαμαι καλα τα ονοματα πηγα σε ενα the funky bar και ενα ακομα που δεν θυμαμαι..
επισης εψαξα και την περιοχη khao san με πολυ καλα μπαρακια οπως democ και ενα κλαμπακι το the club στο οποιο ομως δεν πηγα γιατι ειχα ηδη φορτωσει..
πολυ καλα μωρα γενικα αλλα πιο επαγγελματιες..προσοχη αφου ειναι να δωσετε τα 2000bht επιλεγετε τουλαχιστον τα καλα "κομματια"
...
ακουσα βεβαια και κατι τρελα 4000bht αλλα γελουσα...χαχαχα..
αυτα για την ωρα ειμαι και κουρασμενος..αν θυμηθω κατι αλλο θα γραψω..