Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
πω με ξεμερωσες τωρα ... και ηθελα να σε ρωτησω αλλα δεν μιλησα για να μην χαλαστω  :'(
πριν παω ειχα αυτην στο μυαλο μου ολη την ωρα αλλα με το που εφτασα εκει την ξεχασα εντελως  :headbang:
λοιπον κανω ανταλαγη το τηλ της με της candys ... χααχαχαχαχαχ
ανταλαζω και φωτος :P

ας ξαναπαμε με το καλο και θα ανταλλαξουμε τα τηλ.!!!  ;)

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
κ πως να μην αγαπας τετοιο πλασμα??αρχιζω κ ανησυχω για την ψυχικη μου υγεια..λες τελικα αυτα που διαβαζω εδω μεσα να κρυβουν ψηγματα αληθειας??φιλε james 070 k pagtao τι εχετε να πειτε??

Φίλε Αντωνη.
Το πρόβλημά σου είναι να ξεχάσεις κάποια γυναικα όπως έχεις πει.
Είσαι στο κατάλληλο μέρος!
Μη φοβάσαι τιποτα!  :dancing: :dancing: :dancing:
Σου υπογράφω και συμβόλαιο αν θες ότι το Σεπτέμβριο δε θα θες να πεις από μέσα σου ούτε το όνομά της! :grin: :grin: :grin: ;)
Ειχα γράψει στο σημειοματάριο του κινητου μου την ωρα που πηγαινα:
"θέλω να ξεχάσω.Άραγε θα με κάνουν τα γλυκά πλασματάκια της Τάι να ξεχάσω"?

το διάβασαστην επιστροφή και γελουσα! Μου φαινόταν τόσο ξένο, τοσο χαζο και τόσο μακρυνό αυτο που μόλις πριν 2 βδομάδες είχα γράψει.....
Το θέμα βέβαια είναι τι θα κάνεις μετά αλλά αυτό ανηκει στα μεταπτυχιακά και συ είσαι ακομα στο δημοτικό....
εκεί που αναρωτιέσαι αν θα σου φτάνουν 1.700€/μήνα.

καλησπερα κ απο μενα,,η αληθεια ειναι πως δεν εχω κατι να πω.ειμαι μαλλον παρατηρητης γιατι δεν εχω τις εμπειριες των μελλων..περιμενω με αγωνια τις μερες μεχρι να φυγω..σε οτι αφορα το οικονομικο διαβασα με προσοχη τα σχολια..η αληθεια ειναι πως προβληματιστικα..θεωρουσα πως 1700 ευρω το μηνα ειναι πολλα για ταυλανδη.αλλωστε παω για 3 μηνες..δε νομιζω πως καποιος που παει για τοσο καιρο συμπεριφερεται ιδια με καποιον που παει για 20 αντε 30 μερες..θα ηθελα κ την αποψη του φιλου pagtao k mimikou που πηγαινουν συνηθως για μεγαλο χρονικο διαστημα αλλα κ οποιος αλλος εχει να καταθεσει τη γνωμη του..τι να πω??θα παω κ θα σας πω..μπαινω καθημερινα στο σαιτ κ παρακολουθω τα τεκταινομενα..θα ηθελα πολυ να παρευρεθω στη συναντηση μελλων β.ελλαδος αλλα κανω αιματηρες οικονομιες για το ταξιδι..ασε που αναχωρω μετα απο λιγες μεςες..οποτε??καλο βραδυ σε ολους σας κ τα ξαναλεμε..

είχα βρει κάποια δωμάτια με 5.000βατ/μήνα (110€ περίπου) που είχαν και κουζινάκι και ψυγείο, αλλα είχα ήδη φάει 2-3 χιλιάρικα οποτε αργά το σκέφτηκα να δώσω παράταση στονπαράδεισσο.
Πάντως αν είχα 3 μήνες στη διάθεσή μου, θα έκανα το εξής:
την πρωτη βδομάδα θα "γυρνούσα" λιγάκι (μπάτερφαι οπως το λένε στα ταϊλανδέζικα) μέχρι να βρω δωμάτιο με το μήνα,μηχανάκι και μόνιμη γκόμενα!
Την έχεις για μερικές μέρες μέχρι να αρχίσει να σου τα σπαει. :2funny: :2funny:
Μετά πολύ απλά την ξεφορτώνεσαι λέγοντάς της οτι δεν σου μείναν άλλα λεφτά. ;)
Κάνεις εκδρομούλες τριγύρω και πίνεις μια μπυρίτσα το βράδι.
Προσέχεις τα κεράσματα στα κοριτσάκια το βράδι στα μπαράκια (όπου σου φεύγουν και τα περισσότερα λεφτά) και κάνεις εβδομαδιαίο τσεκ απ στο υπόλοιπο των χρημάτων που σου έμεινε. :headbang:

Ομως καλού κακού.....πήγαινε σε καμιά τράπεζα το Μάϊο και πάρε κάνα δανειάκι (αν έχεις τη δυνατότητα) 5-6 χιλιαρικάκια και....αχρείαστο να είναι.Αν και νομίζω οτι θα σου χρειαστεί πριν τον Αύγουστο! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αλλά θα ειναι για ιατρικούς λόγους οποτε μην αισθάνεσαι τύψεις!

ελπίζω να βοήθησα! :P

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Τα φραγκα κινουν τον κοσμο....οποτε φορτωσε απο εδω βενζινη για να μπορεις να κινησε εκει!! :2funny:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
35 κιλα ειναι! σταματησε να δουλευει στο devils den και ξερω τον λογο αλλα δεν θα το γραψω.
μονο θα πω οτι η γκομενα ειναι superrrrrrrr και ειχα ενα απο τα καλυτερα μαμησια!
Από ότι κατάλαβα και εγώ οι περισσότερες αν όχι όλες όσες δουλεύουνε ή δουλεύανε στο devils και σε άλλα τέτοια ιδρύματα ξέρουν να πηδιούνται με διαφορά ίσως από τις υπόλοιπες όχι ότι αποκλείεται να πετύχεις κανά κελεπούρι σε μπαράκι ή κλαμπάκι ή χύμα στο δρόμο αλλά η αλήθεια είναι οι περισσότερες που ψώνισα εγώ freelancer καλά καλά ούτε πίπα δεν κάνανε και εγώ δεν είμαι τύπος που θα το επιβάλω ή θα το ζητήσω επίμονα, άλλες ήταν ντροπαλές αλλά πέτυχα και μία από insomnia που είχα φορτώσει στην τελευταία επίσκεψη και τα έκανε (σχεδόν) όλα, αστέρι στο μαμήσι

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ταυλανδεζα ψηλη??!! :idiot:
Ταυλανδεζα με μεγαλα βυζια??!! :uglystupid:
:s&m_2:..ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ.. :s&m_2:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
θεωρουσα πως 1700 ευρω το μηνα ειναι πολλα για ταυλανδη.αλλωστε παω για 3 μηνες..δε νομιζω πως καποιος που παει για τοσο καιρο συμπεριφερεται ιδια με καποιον που παει για 20 αντε 30 μερες.
Σύντροφε καλησπέρα.
Μπήκα στον κόπο να σου απαντήσω
γιατί νομίζω ότι έχουμε αρκετά κοινά σημεία.
Λοιπόν μην ανησυχείς για τα γράγκα. Είναι αρκετά . Ξέρω ανθρώπους που με αυτά τα λεφτα μπορούν να περάσουν και 2-3 μήνες στην χώρα , αλλά και εγώ δεν χαλάω περισσότερα στα ταξίδια μου (μένω τουλάχιστον μήνα).
Κατ΄αρχάς θα σου συνιστούσα να μένεις σε ένα απλό ξενοδοχείο (χωρίς πισίνες, τζακούζια κλπ) .Με 500
μπατ άνετα θα βρείς κάποιο να καλύψει τις ανάγκες σου (προσωπικά μένω σε γκεσταχαούζ στην Κάοσαν με 90-150 μπατ/μέρα, αλλά δεν τα συνιστώ σε αμύητους). Μεγάλη οικονομία μπορείς να κάνεις και στο φαί. Απλά τρώγε σε στέκια που έχει μόνο Ταϋλανδούς. Τα μπασταρδοτουριστικά εστιατόρια ξεχωρίζουν εύκολα. Γεμάτα φαρανγκς και σερβίρουν εθρωπαϊκά πίατα (κακομαγειρευμένα). Απέφευγέ τα . Η Ταϋλανδέζικη κουζίνα είναι υπέροχη και δεν χρειάζεται να μεταφ΄'ερεις τις ελληνικές συνήθειες εκεί. Μπορείς λοιπόν όσο αγορά το φαι να την βγάλεις με 400-500 μπατ τη μέρα και να περιδρομιάζεις (εγώ να καταλάβεις , είμαι και 110 κιλά και τη βγάζω με 200-300 μπατ τη μέρα για φαι -καφέδες).
Μεταφορικά πάμφτηνα δεν το συζητώ. Απλά απέφευγε τα τουριστικά τουκ-τουκ και τα ταξί χωρίς ταξίμετρο. Μετά από μερικές μέρες παραμονής μπορείς να χρησιμοποιείς τα ΜΜΜ οπότε τα κόστη είναι αστεία .
Όσο αφορά τη σεξ σκηνή.
Όπως κατάλαβες οι περισσότεροι που γράφουν εδω πέρα είναι τρελλαμένοι με τη Πατάγια και όχι με την υπόλοιπη χώρα. Επόμενο λοιπόν είναι άμα πέρνεις 3-5 γυναίκες την ημέρα , όσα παζάρια και αν κάνεις (που το θεωρώ μέγάλη γυφτιά, απλά ρωτάς και αν δεν σου αρέσει η τιμή πας στην επόμενη...έχει τόσες πολλές) ο προϋπολογισμός τι
νάζεται στα ύψη. Πολλοί προτιμούν την εύκολη λύση να πάρουν μία κοπέλλα για οικονομία , αλλά αυτό έχει το μειονέκτημα ότι δένεσαι μαζί της και δεν είναι εύκολο να την ξεχάσεις (θα το δείς και θα με θυμηθείς ότα έρθεις Ελλάδα). Ενα ή δύο σόρτ τιμα όμως τη μέρα ή αντίστοιχες επισκέψεις σε διάφορα ευαγή ιδρύματα νομίζω ότι είναι αρκετές για την ηλικία μας (είμαι 50 και πάω από το 1979 στη χώρα).
Φιλική συμβουλή. ΜΗΝ κολήσεις με την Πατάγια. Η Ταϋλάνδη είναι μια υπέροχη χώρα δεν χρειάζεται να σπαταλήσεις τις μέρες σου στο βούρκο. Δεν λέω να μην πας, πήγαινε για την εμπειρία αλλά μέχρι εκεί. 2-3 μέρες είναι αρκετες.
Ανέβα στο Βρρά (τσιανγκ Μάι και πάνω ) η κατέβα στο νοτο να επισκεφτείς τα νησάκια και θα περάσεις υπέρχα.
Οτιδήποτε θελήσεις στείλε πμ.
Στο φόρουμ σπαωίως γράφω πια.
Μάκης

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
O VONMAKOULIS εν μερη εχει καποια δικαια,και εγω οταν πηγα δεν ξοδευα ασηστολα φραγκα....ενα short time και ενα long time την μερα εκανα,φαγητο οπου εβρησκα και απο ποτο δεν σκιζομουνα κιολας γιατι δεν το γουσταρω κιολας!!
Οι freelancers  απο Insomnia και Lusifer με καλυπταν αλλες λιγοτερο και αλλες περισσοτερο απλα το θεμα δεν ειναι εκει....
Προσωπικα εχω γυρισει πολα μερη ανα τον κοσμο,ο λογος ομως που πηγα εκει (Πατταγια- Μπαγκονκ) ηταν εν μερη να γνωρισω τα μερη αυτα (γι'αυτο το λογο και οι ξεναγησεις που κανονισα εκει) αλλα ο κυριοτερος για τον σεξοτουρισμο της Πατταγιας :dancing:Το ακουγα χρονια ,και με το που βρηκα φιλαρακια να με ακολουθησουν (υ.γ τωρα παω και μονος μου)κατεβηκα με σκοπω ΟΧΙ ΝΑ  :knockinb: ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ αλλα να περασω εγω καλα,να κανω τα σαπουνομασαζ μου, να κανω τα σορτ :pipa2: και τα λονγκ ταιμ :pipa2:,να φαω τους αστακους μου ,και να μεινω σε ενα αξιοπρεπες ξενοδοχειο.
Το να εμενα σε μια τρυπα ,να ετρωγα απο καροτσια και να σκεφτομουνα αν και ποσο να  :knockinb: καθε μερα θα κατεστρεφε κατα πολυ και τις διακοπες μου,γιατι για μενα διακοπες ηταν, αλλα και το ονειρο μου. :think:
Για καποιους το ταξιδι αυτο θα γινει μια φορα,οποτε δικαιολογημενα θα ξοδεψουν κατι παραπανω  :cum:
Μακαρι να μπορεσουμε να ξαναπαμε (για κανενα τριμηνο αυτη την φορα) ετσι ωστε να ψαξουμε ολες τις χαρες αυτης της ομορφης χωρας :rockon:

tyler

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
φιλοι..να γραψω και γω 2-3 πραγματακια για τα μερη απο τα οποια περασα,εζησα και ειδα..με βαση τα δικα μου ματια και τα δικα μου γουστα..(ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ οτι χρησιμοποιουσα κατα την παραμονη μου δικο μου νοικιασμενο αυτοκινητο οποτε ειχα ολη την ανεση να γυρισω τα παντα και παντου οποτε ηθελα..να ψαχτω λιγο παραπανω,να μπω στην πραγματικη ψυχολογια της πολης)

1)πουκετ..πατονγκ..: για μενα το πουκετ ειναι ενα φτωχο ησυχο νησακι που συνδιαζει τρια πραγματα..θαλασσα,νυχτερινη ζωη και μωρακια..το τριπτυχο της επιτυχιας δλδη..γυρισα οσες παραλιες μπορεσα..karon,kata,patong ,και κατι αλλες που ηταν κρυμμενες μεσα στη ζουγκλα..χαχαχα..με πηγαν τα μωρα..απο νυχτερινη ζωη μην περιμενετε την μπανγκλα ροουντ και τπτα το ιδιαιτερο..ενας μικρος πεζοδρομος με beer bars, go-gos και τις discos..hollywood,tiger και μια ακομα που πηγα τελευταιο βραδυ αλλα δεν ελεγε sensation η seduction αν θυμαμαι καλα..το επιπεδο των γυναικων αρκετα καλο..μπορεις να ψαρεψεις ανετα freelancers αλλα εχει και κατι δυνατα μωρακια σε beer bars και go-go που αξιζουν φορτωμα..οι τιμες σε ορισμενα "σκηνικα" λιγο τσιμπιμενες αλλα λογω τουριστικου μερους..παρολα αυτα νιωθεις πραγματικα διακοπες καθως προσφερει ολο το πακετο..ξεκουραση,χαλαρωση και το βραδυ  :fuck2: :fuck2:
το κακο ειναι οτι αν μεινεις αρκετες μερες θα σε εχουν μαθει μεχρι και οι πετρες..θα περνας απο την μπανγκλα και θα σε γνωριζει και η καθε μαμασαν..χαχαχαχα

2)πατταγια: κατα την προσωπικη μου αποψη η πατταγια ειναι για 2-3 μερες το πολυ!!οχι παραπανω..εκτος απο την walking street που οντως ειναι αρκετα μεγαλη σε σχεση με bangla..και εχει σκηνικα "για ολα τα γουστα" νομιζω οτι ειναι εκνευριστικη πολη..και δεν ειμαι μεγαλης ηλικιας για να πω οτι με κουραζουν αυτα τα σκηνικα..δεν μου αρεσε καθολου ο κοσμος μαγκες..πολλοι μαυροι,πολλοι πακιστανοι,πολλοι ρωσσοι, και το πιο εκνευριστικο πολλες ρωσιδες που την εχουνε δει γκομενες..χαχαχα..οι τελειωμενες που βρηκαν να πανε για να λανσαριστουν...απο μωρα ταυλανδεζακια..θα συμφωνησω με αυτο που ειχε πει ο pipinomaniac..πολυυυ πεσμενο το επιπεδο..ολες οι μαυρες που μαζευαν μπανανες και ρυζια στο ισααν και στα συνορα κατεβηκαν να λανσαριστουν...λιγα αξιολογα μωρα μονο..αλλα σε beer bars και αλλα σε gogo αν και εγω ασχολουμε περισοτερο με freelance..επισης για μενα ο κοσμος που ειδα πατταγια ηταν ο τελευταιος..συγγνωμη αν προσβαλω καποιους αλλα ετσι το ειδα εγω..ειχε και καλα αξιολογα παλικαρια..ελληνες και μη..αλλα ειμαστε λιγοι..χαχαχα..αα..ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΟΛΥ LADYBOYS ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ..ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ??ΧΑΧΑΧΑ..ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΣΤΡΑΤΟς ΑΠΟ ΔΑΥΤΑ..
επισης ρε παιδια αυτη τη μποχα πως την αντεχετε..με τη ζεστη μαζι ειναι αχτυπητο διδυμο καταστροφης..μια πολη που μυριζει σκατα..ε τι περιμενεις να ειναι???..χαχαχα για να μην μιλησω για παραλιες-βουρκο..και πιο κατω τερμα jomtien που πηγα παλι τα ιδια πανω-κατω..
απο μαγαζια τα κλασσικα lucifer,marine,insomnia(για αφτερ ομως,νωρις δεν ειχε τπτα) και mixx το οποιο ηταν γεματο καθε μερα τωρα που κατεβηκα εγω..
περασα γαματα..απλα και μονο γιατι ηθελα να γουσταρω..αλλα σαν πολη δεν λεει μια(προσωπικα παντα)

και ερχομαστε στην πολυποθητη μπανγκοκ : οποιος δεν εχει επισκευτει μπανγκοκ δεν εχει δει τπτα μαγκες..εμεινα 5 μερες και δεν μου εφτασαν..η πολη κουραστικη..οι ρυθμοι και τα αρωματα διαφορετικα,οπως και η συμπεριφορα των γυναικων(πρωτευουσα βλεπεις)..για μενα το nana plaza ηταν μουφα..πολυ νεκρα οταν ημουνα εγω..η soi cowboy καλη αλλα βαρετη..πετυχαινεις ομως μπιμπελο μωρακια αν ψαξεις..οπως και silom patpong οχι και τπτα το ιδιαιτερο..εγω λανσαριζομουνα κυριως βραδυ και χτυπουσα..να αναφερω μαγαζια λοιπον:

για φρεελανσερς μετα τις 2 ειναι τα bossy και climax(πρωην spicy) αλλαξε ονομα..
για (ακριβες)φρεελανσερς αλλα και κανονικες γκομενες που και που..bed supperclub,q bar και nest διπλα απο qbar..οπως και narz που πηγα μια βραδια επαιζε πολυ free..
για περισσοτερα απλα μωρακια αλλα και freelancers που χανονται στο πληθος πηγαινεται RCA ενα συμπλεγμα με πολλα μαγαζακια..εγω πηγα στο route66 και στο slim/fix..ειδικα παρασκευη πανικος..επισης scratch dog για after παει ολος ο κοσμος μετα απο εκει...
επισης για κυριλε καταστασεις ψαχτειτε λιγο στα στενα ekkamai και thonglor αν ειστε κυριοι και εμφανισιμοι..αν θυμαμαι καλα τα ονοματα πηγα σε ενα the funky bar και ενα ακομα που δεν θυμαμαι..
επισης εψαξα και την περιοχη khao san με πολυ καλα μπαρακια οπως democ και ενα κλαμπακι το the club στο οποιο ομως δεν πηγα γιατι ειχα ηδη φορτωσει..
πολυ καλα μωρα γενικα αλλα πιο επαγγελματιες..προσοχη αφου ειναι να δωσετε τα 2000bht επιλεγετε τουλαχιστον τα καλα "κομματια"
...
ακουσα βεβαια και κατι τρελα 4000bht αλλα γελουσα...χαχαχα..

αυτα για την ωρα ειμαι και κουρασμενος..αν θυμηθω κατι αλλο θα γραψω..

tyler

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
να παραθεσω και γω καποιες φωτο..
1)μωρακια απο το route66 ..το μεσαιο φορτωθηκε..
2)τρελο μωρο απο bangkok,τρελα γαμησια..απιστευτος κωλος.
3)επισης ωραιο μωρο..τελευταια μερα 2 πριν πεταξω το χτυπησα..

Συνημμένα

• DSC04133.jpg
    DSC04133.jpg
    81,6 KB · Εμφανίσεις: 43
  • DSC04141.jpg
    DSC04141.jpg
    113,8 KB · Εμφανίσεις: 30
  • DSC04136.jpg
    DSC04136.jpg
    70,2 KB · Εμφανίσεις: 30

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
φιλοι..να γραψω και γω 2-3 πραγματακια για τα μερη απο τα οποια περασα,εζησα και ειδα..με βαση τα δικα μου ματια και τα δικα μου γουστα..(ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ οτι χρησιμοποιουσα κατα την παραμονη μου δικο μου νοικιασμενο αυτοκινητο οποτε ειχα ολη την ανεση να γυρισω τα παντα και παντου οποτε ηθελα..να ψαχτω λιγο παραπανω,να μπω στην πραγματικη ψυχολογια της πολης)

1)πουκετ..πατονγκ..: για μενα το πουκετ ειναι ενα φτωχο ησυχο νησακι που συνδιαζει τρια πραγματα..θαλασσα,νυχτερινη ζωη και μωρακια..το τριπτυχο της επιτυχιας δλδη..γυρισα οσες παραλιες μπορεσα..karon,kata,patong ,και κατι αλλες που ηταν κρυμμενες μεσα στη ζουγκλα..χαχαχα..με πηγαν τα μωρα..απο νυχτερινη ζωη μην περιμενετε την μπανγκλα ροουντ και τπτα το ιδιαιτερο..ενας μικρος πεζοδρομος με beer bars, go-gos και τις discos..hollywood,tiger και μια ακομα που πηγα τελευταιο βραδυ αλλα δεν ελεγε sensation η seduction αν θυμαμαι καλα..το επιπεδο των γυναικων αρκετα καλο..μπορεις να ψαρεψεις ανετα freelancers αλλα εχει και κατι δυνατα μωρακια σε beer bars και go-go που αξιζουν φορτωμα..οι τιμες σε ορισμενα "σκηνικα" λιγο τσιμπιμενες αλλα λογω τουριστικου μερους..παρολα αυτα νιωθεις πραγματικα διακοπες καθως προσφερει ολο το πακετο..ξεκουραση,χαλαρωση και το βραδυ  :fuck2: :fuck2:
το κακο ειναι οτι αν μεινεις αρκετες μερες θα σε εχουν μαθει μεχρι και οι πετρες..θα περνας απο την μπανγκλα και θα σε γνωριζει και η καθε μαμασαν..χαχαχαχα

2)πατταγια: κατα την προσωπικη μου αποψη η πατταγια ειναι για 2-3 μερες το πολυ!!οχι παραπανω..εκτος απο την walking street που οντως ειναι αρκετα μεγαλη σε σχεση με bangla..και εχει σκηνικα "για ολα τα γουστα" νομιζω οτι ειναι εκνευριστικη πολη..και δεν ειμαι μεγαλης ηλικιας για να πω οτι με κουραζουν αυτα τα σκηνικα..δεν μου αρεσε καθολου ο κοσμος μαγκες..πολλοι μαυροι,πολλοι πακιστανοι,πολλοι ρωσσοι, και το πιο εκνευριστικο πολλες ρωσιδες που την εχουνε δει γκομενες..χαχαχα..οι τελειωμενες που βρηκαν να πανε για να λανσαριστουν...απο μωρα ταυλανδεζακια..θα συμφωνησω με αυτο που ειχε πει ο pipinomaniac..πολυυυ πεσμενο το επιπεδο..ολες οι μαυρες που μαζευαν μπανανες και ρυζια στο ισααν και στα συνορα κατεβηκαν να λανσαριστουν...λιγα αξιολογα μωρα μονο..αλλα σε beer bars και αλλα σε gogo αν και εγω ασχολουμε περισοτερο με freelance..επισης για μενα ο κοσμος που ειδα πατταγια ηταν ο τελευταιος..συγγνωμη αν προσβαλω καποιους αλλα ετσι το ειδα εγω..ειχε και καλα αξιολογα παλικαρια..ελληνες και μη..αλλα ειμαστε λιγοι..χαχαχα..αα..ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΟΛΥ LADYBOYS ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ..ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ??ΧΑΧΑΧΑ..ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΣΤΡΑΤΟς ΑΠΟ ΔΑΥΤΑ..
επισης ρε παιδια αυτη τη μποχα πως την αντεχετε..με τη ζεστη μαζι ειναι αχτυπητο διδυμο καταστροφης..μια πολη που μυριζει σκατα..ε τι περιμενεις να ειναι???..χαχαχα για να μην μιλησω για παραλιες-βουρκο..και πιο κατω τερμα jomtien που πηγα παλι τα ιδια πανω-κατω..
απο μαγαζια τα κλασσικα lucifer,marine,insomnia(για αφτερ ομως,νωρις δεν ειχε τπτα) και mixx το οποιο ηταν γεματο καθε μερα τωρα που κατεβηκα εγω..
περασα γαματα..απλα και μονο γιατι ηθελα να γουσταρω..αλλα σαν πολη δεν λεει μια(προσωπικα παντα)

και ερχομαστε στην πολυποθητη μπανγκοκ : οποιος δεν εχει επισκευτει μπανγκοκ δεν εχει δει τπτα μαγκες..εμεινα 5 μερες και δεν μου εφτασαν..η πολη κουραστικη..οι ρυθμοι και τα αρωματα διαφορετικα,οπως και η συμπεριφορα των γυναικων(πρωτευουσα βλεπεις)..για μενα το nana plaza ηταν μουφα..πολυ νεκρα οταν ημουνα εγω..η soi cowboy καλη αλλα βαρετη..πετυχαινεις ομως μπιμπελο μωρακια αν ψαξεις..οπως και silom patpong οχι και τπτα το ιδιαιτερο..εγω λανσαριζομουνα κυριως βραδυ και χτυπουσα..να αναφερω μαγαζια λοιπον:

για φρεελανσερς μετα τις 2 ειναι τα bossy και climax(πρωην spicy) αλλαξε ονομα..
για (ακριβες)φρεελανσερς αλλα και κανονικες γκομενες που και που..bed supperclub,q bar και nest διπλα απο qbar..οπως και narz που πηγα μια βραδια επαιζε πολυ free..
για περισσοτερα απλα μωρακια αλλα και freelancers που χανονται στο πληθος πηγαινεται RCA ενα συμπλεγμα με πολλα μαγαζακια..εγω πηγα στο route66 και στο slim/fix..ειδικα παρασκευη πανικος..επισης scratch dog για after παει ολος ο κοσμος μετα απο εκει...
επισης για κυριλε καταστασεις ψαχτειτε λιγο στα στενα ekkamai και thonglor αν ειστε κυριοι και εμφανισιμοι..αν θυμαμαι καλα τα ονοματα πηγα σε ενα the funky bar και ενα ακομα που δεν θυμαμαι..
επισης εψαξα και την περιοχη khao san με πολυ καλα μπαρακια οπως democ και ενα κλαμπακι το the club στο οποιο ομως δεν πηγα γιατι ειχα ηδη φορτωσει..
πολυ καλα μωρα γενικα αλλα πιο επαγγελματιες..προσοχη αφου ειναι να δωσετε τα 2000bht επιλεγετε τουλαχιστον τα καλα "κομματια"
...
ακουσα βεβαια και κατι τρελα 4000bht αλλα γελουσα...χαχαχα..

αυτα για την ωρα ειμαι και κουρασμενος..αν θυμηθω κατι αλλο θα γραψω..
4000 ήταν το στάνταρ άντε να το κατέβαζες με παζάρι στα 3000 (για long time μιλάμε πάντα), εδώ στο climax η freelancer μου ζήταγε 3000 και το έκανα 2000 νόμιζα για long αλλα όταν την είδα να ντύνεται μετά την ξεπέτα τρελάθηκα(α ρε insomnia) , ξαναντύθηκα και παρόλο που το climax ήταν στα κλεισίματα ξαναφόρτωσα sort με χιλιάρικο γιατί είχε ξεμείνει, ίσως ήταν και η τελευταία που δεν είχε φορτωθεί στο μαγαζί, από το να πάει στο σπίτι μόνη της δέχτηκε το χιλιάρικο που εντέλει με το tip έγινε 1500 και μιλάμε και οι δύο οπου είχα φορτώσει δεν ήταν τίποτα ιδιαίτερο από θέμα ομορφιάς, ποστάρω και τη δεύτερη, χώρια που την πάτησα πάλι όπως την προηγούμενη φορά στην patpong με τσίμπισε ένας στο δρόμο με πήγε σε ένα κολόμπαρο που παίρνει τη μίζα του, βγήκαν 10 κορίτσια, διάλεξα μία συμφώνησα στα 3000 για long + tip + ψώνια από 7/11 μου πήγε 3500 και στο τέλος μου σκάει το παραμύθι η γκόμενα ότι δεν θα κάτσει για long και ότι εκείνη τη στιγμή το αφεντικό της για να πάρει το 3χίλιαρο μου έλεγε ότι ήθελα να ακούσω, αυτός μου έλεγε ότι μπορώ να την κρατήσω όσο θέλω 1 ώρα, 3, μέχρι το πρωί ακόμα και την επόμενη μέρα να πάμε για ψώνια μαζί, ξενάγηση κτλ μούφα βέβαια, ,μετά που το συζητούσαμε βέβαια μου είπε ότι από το 3χίλιαρο τα 1500 τα παίρνει το μούτρο που με πήγε στο bar τα 500 τα παίρνει το αφεντικό της (για αυτό είχε φαγωθεί να πιώ ποτό και να κεράσω την άλλη) και το χιλιάρικο αυτή και να φανταστείτε ότι είναι οι δεύτερη φορά που την πατάω έτσι για αυτό προσοχή ποτέ όλα τα λεφτά μπροστά και προσοχή σε αυτούς που σας τσιμπάνε στο δρόμο για μασάζ κτλ

Συνημμένα

• DSC00205.JPG
    DSC00205.JPG
    113,9 KB · Εμφανίσεις: 15

tyler

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
φιλε αρχιμακακας η καθε φρεελανσερ ζηταει οτι θελει αναλογα με το πως σε "κοβει"...(οχι εσενα προσωπικα..γενικα μιλαω)
παιζουν πολλα..αν σε γουσταρει λιγακι,...αν εχει να φορτωθει καιρο,....αν το παιζει ιστορια...,αν..αν...δεν ξερεις που θα πεσεις..γιαυτο ειναι και freelancers..εγω εχω δωσει και 2000 για long και 2000 για κατι παραπανω απο short ειναι πως θα το παιξεις το σκηνικο..εκτος απο μια τριανταρα που μου ζητησε 4000 και της λεω εισαι πολυ γρια για να ζητας τοσα..δεν με πληρωνεις εσυ κανενα μπατ που θα πηδηχτεις με νεο παλικαρι...χαχααχα :2funny: :2funny:

τωρα για τα σκηνικα που λες πατπονγκ εγω αποφευγω παντα τα λαμογια του δρομου οπως ο διαολος το λιβανι..οτι κανω θελω να το κανω αμεσα χωρις μεσαζοντες..εγω και το μωρο.. ;)

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
ολες οι μαυρες που μαζευαν μπανανες και ρυζια στο ισααν και στα συνορα κατεβηκαν να λανσαριστουν...λιγα αξιολογα μωρα μονο..

δηλαδη αυτες που φορτωσες εσυ στις φωτογραφιες ειναι πιο ασπρες εεε???  :2funny: :2funny: :2funny:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
φιλε αρχιμακακας η καθε φρεελανσερ ζηταει οτι θελει αναλογα με το πως σε "κοβει"...(οχι εσενα προσωπικα..γενικα μιλαω)
παιζουν πολλα..αν σε γουσταρει λιγακι,...αν εχει να φορτωθει καιρο,....αν το παιζει ιστορια...,αν..αν...δεν ξερεις που θα πεσεις..γιαυτο ειναι και freelancers..εγω εχω δωσει και 2000 για long και 2000 για κατι παραπανω απο short ειναι πως θα το παιξεις το σκηνικο..εκτος απο μια τριανταρα που μου ζητησε 4000 και της λεω εισαι πολυ γρια για να ζητας τοσα..δεν με πληρωνεις εσυ κανενα μπατ που θα πηδηχτεις με νεο παλικαρι...χαχααχα :2funny: :2funny:

τωρα για τα σκηνικα που λες πατπονγκ εγω αποφευγω παντα τα λαμογια του δρομου οπως ο διαολος το λιβανι..οτι κανω θελω να το κανω αμεσα χωρις μεσαζοντες..εγω και το μωρο.. ;)
Σαφέστατα και ισχύει αυτό αναλόγως την περίπτωση που θα κάτσει και εγώ νέος είμαι (αν και έχω καταλάβει ότι το ποιο σημαντικό που παίζει ρόλο στην Ταιλάνδη κατα 99% είναι το χρώμα του baht) και μετά όλα τα άλλα, αν το φυσάς το παρά δεν πα να είσαι όπως είσαι
και μένα μου έχει κάτσει φάση με μωρό που δεν πλήρωσα τίποτα σε λεφτά μπροστά, απλά την έβγαζα έξω βόλτες, σινεμά και τα ρέστα σαν δεσμό, αλλά αυτά είναι οι εξερέσεις του κανόνα η συγκεκριμένη που ποστάρω είναι ο δεσμός που έλεγα, απλά μου έκανε εντύπωση ότι η ταρίφα πχ από climax ήταν συγκεκριμένη από όποια και να φόρτωσα

Συνημμένα

• P5120134.JPG
    P5120134.JPG
    177,2 KB · Εμφανίσεις: 16

tyler

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
δηλαδη αυτες που φορτωσες εσυ στις φωτογραφιες ειναι πιο ασπρες εεε???  :2funny: :2funny: :2funny:

δεν μιλαω για λευκο δερμα..αλλα για σαβουριά και σε σωμα και σε φατσα..καλο παντως το σχολιο.. :grin: :cheesy:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
(προσωπικά μένω  στην Κάοσαν
την πατησα εγω φον και πηγα, μην την πατησει και αλλος,

σολφεζ, που πηγαν οι hard core καταστασεις του παρελθοντος? μαλλον κολυμπας στο σιροπι νομιζω..

πιπι ειναι πολυ κοντες οι ταιλανδεζες, ειναι το καταλληλο μερος για κοντολαγνους σαν εμας

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
δεν μιλαω για λευκο δερμα..αλλα για σαβουριά και σε σωμα και σε φατσα..καλο παντως το σχολιο.. :grin: :cheesy:
Χωρις να θελω να κανω τον ειδικο,δεν μπορω να καταλαβω το αγχος ορισμενων συναγωνιστων οτι ντε και καλα πρεπει να φορτωνουμε καθε μερα 1-2 η και 3 μωρα.Βεβαια αυτο το λεω εγω που ειμαι μιας καποιας ηλικιας και παντρεμενος.Καταλαβαινω οτι πηγαινοντας σε ενα τετοιο μερος οπως ειναι η Ταυλανδη να εισαι συνεχεια "φτιαγμενος" ειδικα τις πρωτες μερες και ειδικα οταν πηγαινεις για πρωτη φορα, αλλα οσο αφορα τον φιλο Αντωνη που θα κατσει 3 μηνες εκει ολο το οικονομικο του "ρεγουλαρισμα" πρεπει να το κανει τις πρωτες 1-2 βδομαδες. Μετα θα βρει τον τροπο να κουμανταρει τα οικονομικα του και πιστευω,συμφωνοντας με τον Φον, που πρεπει να ξερει καλα τα πραγματα,οτι 1700 ευρω το μηνα ειναι αρκετα για να περναει καλα. Απλως καλο ειναι να εχει και μια πιστωτικη καρτα για καβατζα μαζι του μηπως του τυχει κατι εκτακτο.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16

Συνημμένα

• DSC_0374 (531 x 800).jpg
    DSC_0374 (531 x 800).jpg
    93,1 KB · Εμφανίσεις: 27