Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (2 μέλη και 27 επισκέπτες)

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16

Συνημμένα

• pic2121.jpg
    pic2121.jpg
    134,7 KB · Εμφανίσεις: 48
  • 266.jpg
    266.jpg
    102,4 KB · Εμφανίσεις: 22
  • 177.jpg
    177.jpg
    30,7 KB · Εμφανίσεις: 24

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Eχω σαλέψει με τα κορίτσια του Diamond.Η Μπομ από τη Chang Mai είναι παιδί δυναμίτης. Οι πελάτες περιμένουν ουρά για να την πλησιάσουν. Ενας από αυτούς ήμουν και εγώ,περίμενα να τελειώσει το κερασμένο της ποτό από έναν Σαντάμ.Αφού έφυγε ο Χασάνης με χαρά ήρθε και κάθησε δίπλα μου.Από κοντά είναι ακόμα πιο όμορφη.Τέλεια χαρακτηριστικά προσώπου,σώμα αφροδίτης και μγιέλ (τιτς) χάρισμα της μητέρας φύσης.Ημουν έτοιμος για τη μεγάλη κατάθεση αλλά ευτυχως η δουλειά σκάλωσε σε πρακτικά γυναικολογικά προβλήματα. Εδω θέλω να υπενθυμίσω ότι τα κορίτσια τον Gogos ελέγχονται από γιατρούς  και κάνουν εξέταση αίματος,η μαμασάν δεν τις αφήνει να πάνε με πελάτη εκείνες τις μέρες (τις μηνιαίες). Αντιθέτως τα υπόλοιπα κορίτσια των δρόμων γεμίζουν τα σεντόνια μας με κόκκινες σφραγίδες στο βωμό του γρήγορου χρήματος.Κι αν τις μαλώσεις σολυ σου λένε και η αμοιβή αμοιβή!
Οποιος πάντως δε ντρέπεται καλό είναι να τις ρωτάει.Η Μπομ από το βορρά με έχει τρελάνει κι άν τα κορίτσια της βόρειας Ταυλάνδης είναι έτσι (που είναι έτσι δηλαδη) η Πατάγια θα με ξαναδεί όταν θα πάρω σύνταξη.Εφυγα από εκεί και αφού της υποσχέθηκα ότι θα τη ξαναδώ προχώρησα για άλλα Gogos.
Κατέληξα στο Μπάκκαρα. Απόψε όμως δεν έπαιζε και πολύ τα μικρά την κάνανε για το Πανηγύρι.Κάθησα με τις φίλες χόστες τις κέρασα  ποτάκι και μου προτείνανε κορίτσια. Μια από τα ίδια όμως. Μέτρια φατσάκια και σωματάκια κάπως καλά.Οι show girls ένα σκαλί πιο καλές.Η Κουνκ μου λέει να προσέξω το 12 τη κοιτάω από μακρυά καλή τη φωνάζω από κοντά κάπως καλή,τη κερνάω ποτό και περνάει στις χειρολαβές.Η Πον με ρωτάει με τα μάτια αλλά της απαντάω αρνητικά. Πάντα μου λέει να έρχομαι στις εννιά με δέκα τότε είναι όλες εδώ.Εμεις όμως τριγυρνάμε αλλού.Το δωδεκάρι κωλοτρίβεται άσχημα αλλά δε παίρνει πόντους.
Σε λιγο περνάει μιά show lady πιάνει κουβέντα με τις δικές μου και μετά από λιγάκι μου πετάει το Ελληνικό "ti kaneis?" Καλά της λέω μιλας ελληνικά "Nit noi" (Λιγο) λέει εκείνη.Τα έμαθα από έλληνες πελάτες λέει.Οι δικές μου της σφυρίξανε ότι είμαι Έλληνας.Πετάω στο πάγκο το δωδεκάρι και παιζω με το νέο φρούτο. Πιο τσαχπίνα πιο ντελικάτη και κινητική αγγλικά σούπερ και ελληνικα μέτρια. Πλάκα έχει να μιλάει ελληνικά Ταυλανδέζα.Τελικά τα είχε με έλληνα της Αυστραλίας ο οποίος μάλιστα τη φώρτωσε για Μελβούρνη. Εκεί κάθησε έξι μήνες μέχρι που τη βαρέθηκε και την ξαπόστειλε.Το κέρδος της ήταν πάντως τα πολύ καλά αγγλικά και τα λίγα ελληνικά.Δυστυχως της έμαθε και να καπνίζει τσιγαράκι πράγμα το οποίο και συνέχισε εδώ.Με κέρδισε γιατί είχε το κάτι παραπάνω από τα άλλα απλά κρίτσια της νύχτας.Την ήθελα αποσδώποτε. Ετών εικοσιπέντε νόστιμη και τίποτα παραπάνω είχε όμως τσαγανό και πολύ πλάκα. Στο δρόμο κάποια στιγμή που περνούσαμε από τους υπονόμους έλεγα τι σκατά βρωμάει γαμώτο..."να τα φας μου λέει αυτή" Παρακάτω της λέω να την κεράσω ακρίδες. "μαλακίες φας εσύ" μου λέει καλά θα σε τακτοποιήσω στο δωμάτιο δε κατάλαβε αλλά κάτι έπιασε από τα μάτια μου χε χε.Πάμε στη Μαριν ντίσκο για ένα ποτάκι. Η ώρα ήταν αργάμισι έ και τί έγινε δουλεύω αύριο;Στη ντίσκο μου έδειξε τι θα ακολουθούσε.Σιγά σιγά θυμόταν και τα Ελληνικά της.Τραβάω μονορούφι το υπόλοιπο ποτό και την οδηγάω προς τις σκάλες.
Το μπατμπας μας πήγε στο ξενοδοχείο σβέλτα.Προτού δεί καλά το δωμάτιο την αρπάζω και τη πετάω στο κρεβάτι. "Σιγά ρε" μου λέει μωρό μου της λέω "μπανιο μουνι" μου λέει σωστή της απαντάω γρήγορα μέσα. Η ρουφιάνα τρέχει πρώτη και κλείνει την πόρτα, καλά οι πιο πολλές έτσι κάνουνε.Τελειώνει και έρχεται σα μυρωδάτος βασιλικός. Τρέχω μεσα και όταν επιστρέφω εχει εξαφανιστεί.Ρε μπας και σαλτάρησε είμαι και στο δέκατο όροφο...μπα για τσιγάρο βγήκε η τουρκάλα. Από το άλλο τσιγάρο κάνεις τη ρωτάω, "Alai ne" και να μη κάνεις θα μάθεις απαντώ μόνος μου.Της λέω "leo leo" μωρή το κατάλαβε και μου πιάνει τον "εργάτη"."kimate" λέει "και σε λίγο θα κοιμηθώ και εγώ και "no honey-no money" κατάλαβε και πετάει το τσιγάρο από το μπαλκόνι σαν ελληνίδα. Ξαπλώνω στο κρεβάτι και σε λίγο έρχεται και η λεγάμενη με τη πετσέτα γαμώ τις συνήθειες τους γαμώ. Δε πρόλαβα να της πάρω και κόκκινα εσώρουχα θα της πηγαίνανε τρέλα. Βγάζει τη πετσέτα και ξαπλώνει από πάνω μου. Το βυζί της μεγάλο αλλά λίγο μαλακό όμως οι ρώγες σταφύλια μαύρα καυλωμένα. Αρχισε τα φιλιά στο στόμα και στο λαιμό μου. Μια χαρά της λέω τρελαίνομαι. Σε λίγα λεπτά με έχει ανεβάσει.Το πράμα της τρίβεται πάνω μου αλλά αποφεύγω τα πολλά, σκύβει να δοκιμάσει όπα λέω προφυλαχτικό. Της δίνω φράουλα και μου το βάζει η ίδια με το στόμα της. Κατεβάζει ολο τον εργάτη μέσα της με ευκολία. Α λέω σε έχει εκπαιδεύσει καλά ο προηγούμενος πατριώτης. Για να δούμε και κάτω τι κάνεις. Πόσο άνετη είσαι. Τον βάζει μέσα της η ίδια σιγά να μη μπεί, μωρή κώλο σημαδεύεις, ναι θα ήθελα. Στενή ευτυχώς η συμπεθέρα. Αργά αργά έγινε η δουλειά και σε λίγο είχα ήδη μπει όλος μέσα της.Το κορίτσι άξιζε τα λεφτά του και πάλι ήμουν τυχερός. Με το σεξ που έκανε μάλλον θα της θύμιζα τον δικό της η καψούρα. Μωρό μου της έλεγα αγάπη μου της έλεγα.. "skase" μου έλεγε και με έσφυγγε και με ρουφούσε περισότερο.Τη γυρίζω από πισω, τέλεια τρελένεται σε αυτή τη στάση και τελειώνει σίγουρα. Τη βάζω στο πλάγιο που είναι και ξεκουραστο για μένα και περναω στη επίθεση.Για πολά λεπτά είμαι στο παραλλήρημα και η κοπέλα έχει απογειωθεί και ελευθερωθεί. Αυτό αποκλείεται να είναι πληρωμένος έρωτας. τέτοιος ερωτισμός και τέτοια αγάπη...από που βγήκε σαρακοστιάτικα.. ήμαρτον.Τελειώνουμε σα να είμαι ο δικός της, μαζί και κρατάει και παραπάνω,τη βαράω στο πισινό να σταματήσει πια γιατί με πονούσε η λυσσάρα. Από το πάθος και τις κραυγές περνάμε στο γέλιο και τις αγγαλιές. Η καρδιά μου πάει να σπάσει από τους χτύπους και βάλε ευτυχώς προχτές έκανα γενικές εξετάσεις στο BKK Hospital όλα μιά χαρά καρδιά ταυρου.Μπουμπουμ όμως τέλος για απόψε.Κατα τη διάρκεια του σεξ μου πετουσε και ελληνικές ατάκες, στυλ μεγάλε, έλα μέσα,ετσι, ναι, ναι.Κοιμήθηκε μαζι μου, που να το στειλω το κορίτσι μετά τέτοιο σέρβις. Νάναι καλά όλες τους.
Κατά το μεσημεράκι και αφού ήπιαμε καφέ μαζί, έκαψε και το τσιγαράκι της ,πήγε στο καλό και πέρασε και αυτή στην ιστορία των επι Πατάγια ιεροδούλων μου.

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εντάξει Στεφαν προχώρα και εμείς θα σε στηρίξουμε,
Lordjim thanks for answer χέστα με πιάνει λυρισμός εδώ με τα κορίτσια
Dimitlaki περιμένουμε νέα σου δηλαδή αν επιστρεψει ο Ταξιμ δε παντρεύεσαι?
Djzan μου βάζεις δύσκολα, στείλε το dvd αμέσως
fantoma οι ατάκες σου είναι τρέλα, αυτός με το κίτρινο μπλουζάκι σαν έλληνας σεφ μοιάζει
Κατά τα άλλα η ομάδα χτες είχε διασπαστεί σε υποομάδες. Εγώ την έβγαλα στο Πανάρι της Πατάγιας με το μικρό κουνιαδάκι.
Καθήσαμε στη παραλία και παραγγείλαμε ποτά και μεζεδάκια.Η μπάντα έπαιζε ταυλαδικό σκα και οι πιτσιρικαρία τρελάθηκε στο χορό.
Καλό ταξίδι σε όσους πετάνε απόψε και με το καλό να ξαναβρεθούμε μάγκες.

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
καλα τα σκεφτεστε φιλοι ΜΟΝΟΛΥΚΕ και kolares boy αλλα πολλοι ειναι οι πειρασμοι και τα ρημαδια ευκολα τρωγονται,γιαυτο και κοιταω παντα τα βασικα..τωρα ενταξη για να μην γινει παρεξηγηση δεν αναφερομαι σε καποιου τα ποστ ,οτι ενδιαφερει στον καθενα...ξεχνα το τουμπανο
Φιλε λογο του οτι η αποφαση του να πας εκει κατω θελει μεγαλα αρ...δια θα πρεπει να κρατας και χαρακτηρα.Μακρια απο τρελες καψουρες και τετοια γιατι σε βλεπω να στα τρωει καμια απο δαυτες και να πουλας γαριδες στην παραλιακι χωρις να εχεις φραγκα ουτε για το εισιτηριο της επιστροφης!!!Με το μισο milioni που διαθετεις θα εισαι βασιλιας.Αν δεν εχεις υποχρεωσεις εδω αλλου ειδους σκεψουτο πιο σοβαρα....τα πραγματα εδω θα δυσκολεψουν πολυ τα επομενα χρονια.Απλα αν κανεις το βημα ενημερωσε με πως τα πας μηπως κατεβω να σε βρω καμια μερα :dancing:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
οσοι ειναι advance member στο pattaya addicts περιμενω σχολια για τις φωτογραφιες που ποσταρω.

voltaire σε ειδα να διαβαζεις το trip report μου αλλα δεν εκανες κανα σχολιο.  :'(

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Εδω θέλω να υπενθυμίσω ότι τα κορίτσια τον Gogos ελέγχονται από γιατρούς  και κάνουν εξέταση αίματος,
να πω και εγω ενα με τον τοτο?
μου χει τυχει να παω σε κλινικη για πιστοποιητικο υγειας και η εξεταση ηταν "συνεντευξη" 2 λεπτων
150Β και πιστοποιητικο στο χερι

κι άν τα κορίτσια της βόρειας Ταυλάνδης είναι έτσι (που είναι έτσι δηλαδη) η Πατάγια θα με ξαναδεί όταν θα πάρω σύνταξη.
αυτο ηταν αποκαλυφτηκες και εσυ σου αρεσουν οι κινεζοταυλανδες με ασπρο δερμα...ησουν ευκολη λεια εσυ δεν αργησες πολυ  :2funny:
μα το Βουδα θα πηγαινα συχνα Παταγια αν ειχε περισσοτερες ασπρουδερες απο βορεια Ταυλανδη αλλα αυτο εκει ειναι ειδος υπο εξαφανιση
το πολυ μαυρο και το πολυ τατουαζ της Παταγιας μου καθεται καπως ασχημα
τα καλα νεα για σενα ειναι οτι δε χρειαζεται να τρεχεις μεχρι το βορρα
ολα τα μασαζαδικα και καραοκε της ΒΚΚ για Ταυλανδους ειναι γεματα με μπουμπουκια απο το βορρα
οχι βεβαια πως δεν αξιζει να πας ενα ταξιδακι προς τα πανω

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Φιλε λογο του οτι η αποφαση του να πας εκει κατω θελει μεγαλα αρ...δια θα πρεπει να κρατας και χαρακτηρα.Μακρια απο τρελες καψουρες και τετοια γιατι σε βλεπω να στα τρωει καμια απο δαυτες και να πουλας γαριδες στην παραλιακι χωρις να εχεις φραγκα ουτε για το εισιτηριο της επιστροφης!!!Με το μισο milioni που διαθετεις θα εισαι βασιλιας.Αν δεν εχεις υποχρεωσεις εδω αλλου ειδους σκεψουτο πιο σοβαρα....τα πραγματα εδω θα δυσκολεψουν πολυ τα επομενα χρονια.Απλα αν κανεις το βημα ενημερωσε με πως τα πας μηπως κατεβω να σε βρω καμια μερα :dancing:
πια καψουρα ρε φιλε...αυτα τα ξεπερασαμε χρονια τωρα..δεν ειμαι καινουργιος στο αθλημα,εχω παθει και εχω μαθεικαι το πετσι χοντρυνε..τωρα επειδι ειμαι υποψιασμενος για το μελλον της χωρας την ψαχνω και ρωταω αλλιως θα την ειχα κανει κιολλας..μηπως δεν ξερω οτι το πακετο φτανει και περρισευει αυτη τη στιγμη..αλλα..θελει αρχιδια και εδω να μεινεις..φαντομα καλο :2funny: :2funny:  ε ενταξει ελπιζουμε σε καλυτερη τυχη,δεν διαβασα το αρθρο ακομα....δεν ειμαι και σαν και αυτους

th69

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
φαντομα τα φώτα σου σε παρακαλώ.
Μάλλον θα ειμαι πάσχα ΒΚΚ.
Που θα μπορούσα να κάνω ανάσταση???

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
πια καψουρα ρε φιλε...αυτα τα ξεπερασαμε χρονια τωρα..δεν ειμαι καινουργιος στο αθλημα,εχω παθει και εχω μαθεικαι το πετσι χοντρυνε..τωρα επειδι ειμαι υποψιασμενος για το μελλον της χωρας την ψαχνω και ρωταω αλλιως θα την ειχα κανει κιολλας..μηπως δεν ξερω οτι το πακετο φτανει και περρισευει αυτη τη στιγμη..αλλα..θελει αρχιδια και εδω να μεινεις..φαντομα καλο :2funny: :2funny:  ε ενταξει ελπιζουμε σε καλυτερη τυχη,δεν διαβασα το αρθρο ακομα....δεν ειμαι και σαν και αυτους
φιλε και συναρειανε,με τοσα φραγκα τι τις  θελεις τις μεγαλες επενδυσεις στην παταγια,μεγαλα καραβια μεγαλες φουρτουνες.Εξασφαλισε τα φραγκα σου σε καμμια ευρωπαικη τραπεζα πχ ελβετιας,παιρνε ενα επιτοκιο εστω και μικρο απο κει και κανε καμμια μικρη επενδυση στην παταγια (20.-30.000)ουτως ωστε και να αποτυχει να μη σε νοιαζει,ασε που ετσι θα εχεις και την ευελιξια να γινεις καπνος αν δεν γουσταρεις αλλο η αν εχεις κανα χοντρο προβλημα.Σπιτι νοικιαζεις στην αρχη και μετα απο κανα δυο χρονια αν αποφασισεις να μεινεις τελικα  κανεις και αγορα,το σπιτι πουλιεται μετα αν θες να φυγεις.Και κοιτα να χεις και χρονο για τον εαυτο σου γιατι με μεγαλη επενδυση ισως να μην εχεις ;)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
φιλε και συναρειανε,με τοσα φραγκα τι τις  θελεις τις μεγαλες επενδυσεις στην παταγια,μεγαλα καραβια μεγαλες φουρτουνες.Εξασφαλισε τα φραγκα σου σε καμμια ευρωπαικη τραπεζα πχ ελβετιας,παιρνε ενα επιτοκιο εστω και μικρο απο κει και κανε καμμια μικρη επενδυση στην παταγια (20.-30.000)ουτως ωστε και να αποτυχει να μη σε νοιαζει,ασε που ετσι θα εχεις και την ευελιξια να γινεις καπνος αν δεν γουσταρεις αλλο η αν εχεις κανα χοντρο προβλημα.Σπιτι νοικιαζεις στην αρχη και μετα απο κανα δυο χρονια αν αποφασισεις να μεινεις τελικα  κανεις και αγορα,το σπιτι πουλιεται μετα αν θες να φυγεις.Και κοιτα να χεις και χρονο για τον εαυτο σου γιατι με μεγαλη επενδυση ισως να μην εχεις ;)
καλα τα λες τασο ,για κατι οχι φοβερο σκεφτομουν αν αποφασισω..και μαλον ενοικιο τελικα..σε περιπτωση που γινει
εχω δυο ηλικιωμενους γονεις που σκεφτομαι πως να τους εξασφαλισω πρωτα..ειναι το μονο ας πουμε προβλημα
δεν κανω τιποτα αν δεν ειναι σιγουρα ενταξει

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
καλύτερα 7/11 με 30.000 ευρώ (type B)
και από την πρώτη μέρα που θα ανοίξει, καθημερινό 24ωρο ταμείο.

λαθος παράθεση προηγουμένος :)

διαβαζω ενα βιβλιο τις τελευταιες μερες το οποιο το εχει γραψει ενας τυπος που αποφασισε να ζησει στις φιλιππινες.
τωρα ειναι αρκετα χρονια εκει και εχει καθιερωθει, αλλα εφαγε αρκετες φορες τα μουτρα του εκει κατω απο τους αρχικομπιναδορους φιλιππινεζους. στην πρωτη του επενδυση πχ τον βαλανε μεσα κατι λαμογια λογιστες, σε καποια αλλη τον φαγανε στεγνα οι κιν3εζοι που μαζι με τους κορεατες λυνουν κ δενουν εκει κατω.
ενα αλλο σημαντικο που γραφει ειναι πως δεν μπορεις να εχεις 100% κυριοτητα σε παρα πολλες επενδυσεις εκει. ποιον να εμπιστευτεις να δωσεις το 60% της επενδυσης σου εκει κατω? δυσκολα πραγματα.

μολις τελειωσω το διαβασμα θα μπορω να γραψω με λεπτομερειες πολλα πραγματα τα οποια ισχυουν στις φιλιππινες αλλα νομιζω πως οι διαφορες με την ταιλανδη ειναι ελαχιστες και οχι ουσιαστικες.

οσο για τα 7/11, νομιζω πως ειναι παρα πολυ ευκολο για καποιον που εχει παει εστω και 1 φορα ασια να καταλαβει πως ειναι πολυ γερο brand name εκει και να δωσει 30 χιλιαρικα να ανοιξει 1. αλλα πολλοι δεν το κανουν. γιατι μερη στις φιλιππινες σουπερ τουριστικα οπως το boracay, το bohol κτλ δεν εχουν 7/11 ενω στη μανιλα υπαρχουν εκατονταδες?

th69

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Κώστα μια και είσαι online, μήπως ξέρεις εσύ κάποια εκκλησία για να κάνω Ανάσταση στην ΒΚΚ???

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
σιγα μη ψαχνεις και για μαγειριτσα..