ξεκινησε το trip report μου στο pattaya addicts!!!
μονο οσοι ειναι advance members μπορουν να το δουν.
μονο οσοι ειναι advance members μπορουν να το δουν.
Φιλε λογο του οτι η αποφαση του να πας εκει κατω θελει μεγαλα αρ...δια θα πρεπει να κρατας και χαρακτηρα.Μακρια απο τρελες καψουρες και τετοια γιατι σε βλεπω να στα τρωει καμια απο δαυτες και να πουλας γαριδες στην παραλιακι χωρις να εχεις φραγκα ουτε για το εισιτηριο της επιστροφης!!!Με το μισο milioni που διαθετεις θα εισαι βασιλιας.Αν δεν εχεις υποχρεωσεις εδω αλλου ειδους σκεψουτο πιο σοβαρα....τα πραγματα εδω θα δυσκολεψουν πολυ τα επομενα χρονια.Απλα αν κανεις το βημα ενημερωσε με πως τα πας μηπως κατεβω να σε βρω καμια μερακαλα τα σκεφτεστε φιλοι ΜΟΝΟΛΥΚΕ και kolares boy αλλα πολλοι ειναι οι πειρασμοι και τα ρημαδια ευκολα τρωγονται,γιαυτο και κοιταω παντα τα βασικα..τωρα ενταξη για να μην γινει παρεξηγηση δεν αναφερομαι σε καποιου τα ποστ ,οτι ενδιαφερει στον καθενα...ξεχνα το τουμπανο
να πω και εγω ενα με τον τοτο?Εδω θέλω να υπενθυμίσω ότι τα κορίτσια τον Gogos ελέγχονται από γιατρούς και κάνουν εξέταση αίματος,
αυτο ηταν αποκαλυφτηκες και εσυ σου αρεσουν οι κινεζοταυλανδες με ασπρο δερμα...ησουν ευκολη λεια εσυ δεν αργησες πολυκι άν τα κορίτσια της βόρειας Ταυλάνδης είναι έτσι (που είναι έτσι δηλαδη) η Πατάγια θα με ξαναδεί όταν θα πάρω σύνταξη.
πια καψουρα ρε φιλε...αυτα τα ξεπερασαμε χρονια τωρα..δεν ειμαι καινουργιος στο αθλημα,εχω παθει και εχω μαθεικαι το πετσι χοντρυνε..τωρα επειδι ειμαι υποψιασμενος για το μελλον της χωρας την ψαχνω και ρωταω αλλιως θα την ειχα κανει κιολλας..μηπως δεν ξερω οτι το πακετο φτανει και περρισευει αυτη τη στιγμη..αλλα..θελει αρχιδια και εδω να μεινεις..φαντομα καλο ε ενταξει ελπιζουμε σε καλυτερη τυχη,δεν διαβασα το αρθρο ακομα....δεν ειμαι και σαν και αυτουςΦιλε λογο του οτι η αποφαση του να πας εκει κατω θελει μεγαλα αρ...δια θα πρεπει να κρατας και χαρακτηρα.Μακρια απο τρελες καψουρες και τετοια γιατι σε βλεπω να στα τρωει καμια απο δαυτες και να πουλας γαριδες στην παραλιακι χωρις να εχεις φραγκα ουτε για το εισιτηριο της επιστροφης!!!Με το μισο milioni που διαθετεις θα εισαι βασιλιας.Αν δεν εχεις υποχρεωσεις εδω αλλου ειδους σκεψουτο πιο σοβαρα....τα πραγματα εδω θα δυσκολεψουν πολυ τα επομενα χρονια.Απλα αν κανεις το βημα ενημερωσε με πως τα πας μηπως κατεβω να σε βρω καμια μερα
φιλε και συναρειανε,με τοσα φραγκα τι τις θελεις τις μεγαλες επενδυσεις στην παταγια,μεγαλα καραβια μεγαλες φουρτουνες.Εξασφαλισε τα φραγκα σου σε καμμια ευρωπαικη τραπεζα πχ ελβετιας,παιρνε ενα επιτοκιο εστω και μικρο απο κει και κανε καμμια μικρη επενδυση στην παταγια (20.-30.000)ουτως ωστε και να αποτυχει να μη σε νοιαζει,ασε που ετσι θα εχεις και την ευελιξια να γινεις καπνος αν δεν γουσταρεις αλλο η αν εχεις κανα χοντρο προβλημα.Σπιτι νοικιαζεις στην αρχη και μετα απο κανα δυο χρονια αν αποφασισεις να μεινεις τελικα κανεις και αγορα,το σπιτι πουλιεται μετα αν θες να φυγεις.Και κοιτα να χεις και χρονο για τον εαυτο σου γιατι με μεγαλη επενδυση ισως να μην εχεις ;)πια καψουρα ρε φιλε...αυτα τα ξεπερασαμε χρονια τωρα..δεν ειμαι καινουργιος στο αθλημα,εχω παθει και εχω μαθεικαι το πετσι χοντρυνε..τωρα επειδι ειμαι υποψιασμενος για το μελλον της χωρας την ψαχνω και ρωταω αλλιως θα την ειχα κανει κιολλας..μηπως δεν ξερω οτι το πακετο φτανει και περρισευει αυτη τη στιγμη..αλλα..θελει αρχιδια και εδω να μεινεις..φαντομα καλο ε ενταξει ελπιζουμε σε καλυτερη τυχη,δεν διαβασα το αρθρο ακομα....δεν ειμαι και σαν και αυτους
να σου πω αυτο ακριβως ειχα στο μυαλο μουκαλύτερα 7/11 με 30.000 ευρώ (type B)
και από την πρώτη μέρα που θα ανοίξει, καθημερινό 24ωρο ταμείο.
λαθος παράθεση προηγουμένος
καλα τα λες τασο ,για κατι οχι φοβερο σκεφτομουν αν αποφασισω..και μαλον ενοικιο τελικα..σε περιπτωση που γινειφιλε και συναρειανε,με τοσα φραγκα τι τις θελεις τις μεγαλες επενδυσεις στην παταγια,μεγαλα καραβια μεγαλες φουρτουνες.Εξασφαλισε τα φραγκα σου σε καμμια ευρωπαικη τραπεζα πχ ελβετιας,παιρνε ενα επιτοκιο εστω και μικρο απο κει και κανε καμμια μικρη επενδυση στην παταγια (20.-30.000)ουτως ωστε και να αποτυχει να μη σε νοιαζει,ασε που ετσι θα εχεις και την ευελιξια να γινεις καπνος αν δεν γουσταρεις αλλο η αν εχεις κανα χοντρο προβλημα.Σπιτι νοικιαζεις στην αρχη και μετα απο κανα δυο χρονια αν αποφασισεις να μεινεις τελικα κανεις και αγορα,το σπιτι πουλιεται μετα αν θες να φυγεις.Και κοιτα να χεις και χρονο για τον εαυτο σου γιατι με μεγαλη επενδυση ισως να μην εχεις ;)
καλύτερα 7/11 με 30.000 ευρώ (type B)
και από την πρώτη μέρα που θα ανοίξει, καθημερινό 24ωρο ταμείο.
λαθος παράθεση προηγουμένος
ουφ ρε λορδε,Pagtao
Και αυτα στα λεει καποιος που γυρναει καθε χρονο την Ασια απο το 1985 και εχει παει 1 φορα μονο στη Πατταγια και δεν θελει να ξαναπαει ποτε του.