Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (2 μέλη και 27 επισκέπτες)

lickheel

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
χαιρετω ολους,
θελω να παω Ταιλανδη και συγκεκριμενα στο Πουκετ.Ψαχνω να βρω εισιτηρια και τα πιο φθηνα ειναι στα 770 ευρω απο Θεσσαλονικη για Πουκετ.Η ημερομηνια που θελω να παω ειναι 22 μαρτιου με 10 απριλιου(+ ή - 3 μερες).Σας παρακαλω αν υπαρχει καποιος που μπορει να βοηθησει ή να ξερει κατι περισσοτερο για το πως θα βρω πιο φθηνα εισιτηρια ας επικοινωνησει μαζι μου.
Επισης εκει στο Πουκετ εχει ξενοδοχειο ενας ελληνας με τον ονομα Μπαμπης.Αν ξερει κανεις κατι επισης θα ηθελα να με πληροφορησει.
ευχαριστω εκ των προτερων

spyros1980

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
χαιρετω ολους,
θελω να παω Ταιλανδη και συγκεκριμενα στο Πουκετ.Ψαχνω να βρω εισιτηρια και τα πιο φθηνα ειναι στα 770 ευρω απο Θεσσαλονικη για Πουκετ.Η ημερομηνια που θελω να παω ειναι 22 μαρτιου με 10 απριλιου(+ ή - 3 μερες).Σας παρακαλω αν υπαρχει καποιος που μπορει να βοηθησει ή να ξερει κατι περισσοτερο για το πως θα βρω πιο φθηνα εισιτηρια ας επικοινωνησει μαζι μου.
Επισης εκει στο Πουκετ εχει ξενοδοχειο ενας ελληνας με τον ονομα Μπαμπης.Αν ξερει κανεις κατι επισης θα ηθελα να με πληροφορησει.
ευχαριστω εκ των προτερων
το καλυτερο που σου βρικα ειναι απο αθηνα για βκκ με 529 αλλα γυρνας στις 13 ...με καταρ . 1 σταση και χωρις να περιμενεις πολλες ωρες .ολα τα λεφτα αν δεν σε χαλαει το 13... και μετα δινεις αλλα 86 ευρω για θεσσ - αθηνα =615 συνολο...κατι καλυτερο δεν βρηακα

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Ρε φιλε
Χαλαρωσε, εισαι και ευαισθητουλης, οπως δεν σου αρνηθηκε κανενας το δικαιωμα να γραψεις οτι θελεις εδω μεσα ετσι και ολοι μας εχουμε το δικαιωμα να γραφουμε οτι θελουμε αφου δεν προσβαλουμε κανενα.
Θες να βγαλεις τα εσωψυχα σου; Θες να γραψεις την ιστορια της ζωης σου; Θες να μας γεμισεις μελια και λουκουμαδες; ΚΑΝΤΟ.
Αλλα να ξερεις αφου γραφεις δημοσια θα υποστεις και κριτικη δημοσια.
Και οσο για την επιβολη της γνωμης μας και εμενα προσωπικα ΧΕΣΤΗΚΑ αφου ουτε σε ξερω ουτε θα σε μαθω ποιος εισαι.
ΑΑΑ και οσο για το ανωνυμο και εσυ νομιζω ανωνυμα γραφεις, εκτος εαν η ταυτοτητα σου στο επιθετο γραφει pagtao.
Χαλαρωσε και φχαριστησου το, δεν σε εβαλε κανενας με το ζορι ουτε στο site ουτε να γραψεις. :-*
πες τα

lickheel

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια.νομιζω την παλευω να μεινω μεχρι 13.το Μπαγκονγκ ομως Πουκετ ποσο παει?γιατι σε αναζητηση μου εβγαλε 160 ευρω,οποτε ερχομαστε στα ιδια
το καλυτερο που σου βρικα ειναι απο αθηνα για βκκ με 529 αλλα γυρνας στις 13 ...με καταρ . 1 σταση και χωρις να περιμενεις πολλες ωρες .ολα τα λεφτα αν δεν σε χαλαει το 13... και μετα δινεις αλλα 86 ευρω για θεσσ - αθηνα =615 συνολο...κατι καλυτερο δεν βρηακα

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Λυπάμαι που θα είμαι εγώ αυτός που θα πω μια τέτοια ιστορία , αλλά μαζί με τα πολύ καλά καλό είναι να λέγονται και τα πολύ άσχημα για να υπάρχει μια σχετική αντικειμενικότητα. Είχα υποσχεθεί να μην κάνω μεγάλα posts αλλά δεν ποστάρω συχνά , οπότε πιστεύω θα με συγχωρέσετε.
Όλα ξεκίνησαν τέλος Σεπτέμβρη. Είχα γυρίσει από κάτω. Ήμουν σε μια κατάσταση πολύ γλυκών αναμνήσιων αλλά και πίκρας λόγω της επιστροφής (τα κεφάλια μέσα). Είχα πάει για τρέξιμο. Πριν κάνω ένα γύρω νοιώθω μια αδυναμία. Παραλίγο να πέσω κάτω. Καλά τόση κούραση; Εντάξει , το είχα παρακάνει πάλι στο μπουμ-μπουμ αλλά αυτό δεν ήταν φυσιολογικό. Γρήγορα πίσω στο σπίτι. Με πιάνει συχνουρία ( η οποία κράτησε και τις επόμενες ημέρες ). Επίσης πρόσεξα ότι η άκρη της ουρήθρας ήταν μωβ υπέρ του δέοντως. Ωχ , μπλέξαμε. Το άλλο πρωί πήγα κατ’ ευθείαν στον ουρολόγο , δεν είναι να παίζει κανείς με αυτά. Όταν του είπα που ήμουν και ότι δε χρησιμοποίησα προφυλακτικό «μερικές φορές» μου απάντησε «Στην Ταϋλάνδη»; Μου έγραψε γενική ούρων , καλλιέργεια και επίχρισμα χωρίς άλλη κουβέντα. Μπορεί να έχεις και AIDS» μου είπε για να μου δώσει να καταλάβω τι βλακεία έκανα. Το είχα συνηδειτοποιήσει ήδη βέβαια , αλλά τώρα πλέον ήταν αργά. Είχα πάει με καμιά δεκαριά και με τρεις δεν είχα βάλει. Βέβαια η πιθανότητα ήταν πολύ μικρή.
Τις επόμενες μέρες άρχισαν κι άλλα συμπτώματα : αδιαθεσία ,πόνος στο στομάχι , δέκατα , στεγνός λαιμός , περίεργα ανεβοκατεβάσματα θερμοκρασίας... Έπαψε να με απασχολεί το τι ακριβώς είχα. Μόνο να μην είχα αυτό... Συνηδειτοποίησα ότι μπορεί να είχα πετάξει τη ζωή μου στα σκουπίδια. Η πρώτη κοπέλα είχε περίοδο. Θυμήθηκα ότι το ποσοστό στην Πατάγια δεν είναι 1,5% (επίσημο ποσοστό Ταϋλάνδης) αλλά πολύ μεγαλύτερο γι’ αυτές τις κοπέλες σε εκείνο το μέρος. Πατάγια-bargirls-ακάποτο-συμπτώματα. Ίσως ο μόνος τρόπος να κολλήσεις αν είσαι ετερόφιλος. Και πάλι βέβαια οι πιθανότητες ήταν με το μέρος μου.
Η ψυχολογία μου ήταν πολύ άσχημη εκείνες τις πρώτες μέρες. Λίγος ύπνος και εφιάλτες. Μετά από 2-3 μέρες βγαίνει ένα εξάνθημα. Εξάνθημα; Τώρα λείεπει μόνο ο υψηλός πυρετός και η φαρυγγίτιδα. Άρχισα να σκέφτομαι ότι ήρθε το τέλος. Και καλά εγώ , η οικογένειά μου τι φταίει; Δε θα μπορούσα βέβαια να τους το πω. Θα το έκρυβα όσο γινόταν. Τέτοιες σκέψεις έκανα.
Τελικά ήταν κάποιο άλλο αφροδίσιο. Ευτυχώς , ανακούφιση μεγάλη. Όμως αργότερα κατάλαβα ότι τα πράγματα δεν ήταν και τόσο ρόδινα. Αυτό που κόλλησα δεν ήταν από τον αέρα , κάποια μου το κόλλησε. Και αν είχε ένα αφροδίσιο , πιθανόν να είχε και άλλα. Μπορεί να τρυπιόταν κλπ. Άλλωστε αυτό δεν εμπόδιζε το γεγονός να είχα κολλήσει τον τρομερό ιό από την πρώτη που είχε περίοδο. Και στους περισσότερους πάει ασυμπτωματικά. Αν σου μπει μια τέτοια ιδέα στο μυαλό δε βγαίνει με τίποτα. Μύλος οι σκέψεις μου.
Οι ουρολογικές (επίχρισμα μόνο δε μου πήρανε) τελικά δε μου έκαναν τη χάρη: όλα καθαρά. Άρχισαν να βγαίνουν και άλλα συμπτώματα: πόνοι στο στομάχι , στη σπλίνα , λίγο στο σηκώτι , «τραβήγματα» στο δέρμα τα οποία εξαφανίζονταν και επανεμφανίζονταν , ενοχλήσεις στους όρχεις , πόνος στους προσαγωγούς , μη σταθερή θερμοκρασία σώματος , ταχυπαλμίες όταν ξάπλωνα και άλλα πολλά και διάφορα. Καταλάβαινα ότι κάποια πρέπει να ήταν από το άγχος. Αλλά όλα δύσκολα... Άρχισα να μετράω ανάποδα της μέρες , οι οποίες περνούσαν αργά και βασανιστικά. Είχα διαβάσει ότι τα σημάδια πρωτολοίμωξης εμφανίζονται σε 2-6 εβδομάδες. Περίμενα να με χτυπήσει υψηλός πυρετός που θα με τάβλωνε και φαρυγγίτιδα. Τίποτα όμως. Είχα βέβαια δέκατα για καιρό. Άρχισα να φοβάμαι και για ηπατίτιδα διότι και αυτή μπορεί να αποβεί μοιραία.
Ο καιρός κύλησε πάρα μα πάρα πολύ αργά. Επειδή ένοιωθα ότι στο τέλος θα τρελαθώ αποφάσισα να κάνω το τεστ νωρίτερα από ότι ενδείκνυται. Σκεφτόμουν να το κάνω αφού περάσουν δύο μήνες από την τελευταία μου επικίνδυνη επαφή και να το επαναλάβω στους τρεις και έξη. Τελικά αφού πέρασε ενάμισι μήνας ( και δύο ακριβώς από την πρώτη που είχε περίοδο και τη θεωρούσα πολύ επικίνδυνη) πήγα στο Συγγρό. Τους είπα το ιστορικό και άρχισα να τους λέω για τα συμπτώματα. «Στοπ!» , μου λένε. «Από τα συμπτώματα δεν μπορείς να καταλάβεις». Το ήξερα ότι έχουν δίκιο. Μου γράφουν εξετάσεις για hiv και σύφιλη. Είναι δωρεάν , μου λένε. Η γιατρός μου προτείνει να κάνω και για ηπατίτιδες αλλά μου λέει ότι έχει κάποια χρέωση. Γνέφω «ναι». Ταμείο , αιμοληψία και τέλος. Τους ρωτάω πότε θα είναι έτοιμα τα αποτελέσματα. Μου δίνουν ημερομηνία σε έντεκα μέρες. Έντεκα; Ψυχρολουσία. Η ELISA θέλει δυο μέρες απ’ ότι ξέρω. Αλλά αυτοί δεν τα βάζουν κάθε μέρα για λόγους οικονομίας. Έτσι είναι τα δημόσια νοσοκομεία , τι να κάνουμε. Η μία γιατρός καταλαβαίνει την κατάστασή μου. Μου λέει ότι ανεπίσημα μπορεί να μου το πει τρεις μέρες νωρίτερα αν θέλω , αλλά πρέπει να πάρω τηλέφωνο πρώτα και μετά να πάω από εκεί ο ίδιος. Την ευχαριστώ και φεύγω.
Οχτώ μέρες λοιπόν. Η αναμονή είναι χειρότερη από το αποτέλεσμα. Ο πόνος στο στομάχι συνεχίζεται. Προσπαθώ να ξεχαστώ αλλά μάταιος κόπος. Όσο πλησιάζουν οι μέρες γίνεται χειρότερο. Τις δύο τελευταίες μέρες κοιμήθηκα πολύ λίγο. Τελικά φτάνει η μεγάλη μέρα. Παίρνω τηλέφωνο. Είναι έτοιμα. Από τον τόνο της φωνής στο τηλέφωνο προσπαθώ να καταλάβω αλλά η φωνή είναι πολύ επαγγελματική και ουδέτερη. Ξέρω ότι δε θα μπορέσω να το αντιμετωπίσω μόνος. Πρώτη φορά είχα στη ζωή μου τέτοιο άγχος. Εγώ , που ποτέ μου δεν είχα άγχος , ούτε καν στις πανελλήνιες. Ένας φίλος  προσφέρθηκε να έρθει μαζί μου. Ευτυχώς. Ξεκινάμε. Κάθε καθυστέρηση σε φανάρι είναι βασανιστική. Ας το μάθω και ας είναι οτιδήποτε , φτάνει να τελειώσει το μαρτύριο της αναμονής. Ο φίλος μου προσπαθεί να με καθησυχάσει , βλέπει ότι δεν μπορεί και γυρνάει την κουβέντα σε άσχετα πράγματα , κάνει χιούμορ. Γι’ αυτό είναι οι φίλοι. Μου έδωσε και ένα ηρεμιστικό. Τελικά δεν το πήρα (μια μικρή ψυχολογική νίκη σε αυτή τη μεγάλη ήττα). Φτάνουμε , παρκάρουμε λίγο μακρυά και ξεκινάμε με τα πόδια. Τι διαδρομή ήταν αυτή , κάθε βήμα και χιλιόμετρο! Εγώ ούτε προσέχω τι γίνεται γύρω μου. Εδώ και καιρό όλα τα βλέπω ασπρόμαυρα , το χαμόγελο έχει βέβαια χαθεί , δεν προσέχω γυναίκες που περνάνε από δίπλα μου. Είτε περνάω έξω από αρωματοπωλείο είτε από βόθρο , ένα και το αυτό. Αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να συμβαίνουν σε κανέναν. Ακόμα και τίποτα να μην έχω , το ότι δεν έβαλα πλαστικό μου έβγαλε από τη μύτη το τελευταίο ταξίδι , σκέφτηκα.
Επιτέλους , φτάνουμε στο Συγγρό. Ανοίγω το βήμα μου , αν και τελείως μουδιασμένος , για να τελείσω το μαρτύριο μια ώρα αρχύτερα. Ευθεία , στρίβω επάνω και πάω για να μάθω το αποτέλεσμα.
- Συνεχίζεται -

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Λοιπον επειδη η κατασταση παει κατα διαολου στην Ελλαδα ακουστε οι λιγοι τολμηροι τι μπορειτε να στησετε με 2-3 χιλιαδες ευρω η και λιγοτερα.
Το Τornado potato κανει θραυση στην Ταυλανδη. Μοδα απο την Κορεα ακουγεται οτι ειναι και τελευταια οι Ταυλανδοι εχουν ψυχωση με οτιδηποτε Κορεατικο κυκλοφορει. Δεν ξερω απο που ξεκινησε αλλα ειναι νεοφερτο, πουλαει καλα, στηνεται παντου και ειναι φτηνη επενδυση (ενα απλο καριτσακι ειναι οπως αυτα που εχουν οι πλανοδιοι). Το καλο ειναι οτι ακομα δεν εχει εξαπλωθει αλλα οπου ανοιγει δουλευει. Υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να ειναι φουσκα και να σκασει οπως εχει συμβει με αλλες μοδες στο παρελθον αλλα ακομη και αν γινει αυτο μεχρι τοτε θα εχει βγαλλει τα λεφτα του και με το παραπανω. Ειναι αλυσιδα...μπορει να το αγορασει κανεις με περιπου ενα χιλιαρικο ευρω και σου δινουν τα παντα (καροτσακια, εξαρτηματα κτλ). Αλλα νομιζω δε χρειαζεται καν να αγορασεις το φραντσαιζ, ειναι ευκολο με λιγη δημιουργηκοτητα το στηνεις μονος σου. Με 2-3 χιλιαρικα εχεις στησει 2-3 τετοια βαζεις και 2-3 εμπιστους υπαλληλους (το τιλακ πχ) να τα δουλευουν και τελειωσε η ιστορια   :rockon:

ειπαμε να φυγουμε καποια στιγμη απο το μπουρδελο την ελλαδα ρε συ φαντομα αλλα οχι να παμε στην αλλη ακρη του κοσμου και να παρουμε franchise ενα καροτσακι με πατατες.

καμμια καλυτερη ιδεα εχεις?

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
@ Akis30
Να σε συμπονούσα, αλλά μιας και θέλεις να το κάνεις φωσκολειάδα, η στυγνή απάντηση είναι, ας πρόσεχες.

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Φίλε Akis30 καταλαβαίνω περίπου τη κατάσταση γιατί και εγώ τον ίδιο καιρό επέστρεψα από BKK και εγώ είχα κάνει το ίδιο λάθος και είχα πάει με μία βέβαια μόνο χωρίς σκουφάκι και μετά όχι ότι είχα ιδιέτερη αγωνία για την υγεία μου όσο για τους δικούς μου, έπρεπε να τρέχω για εξετάσεις
Εγώ βέβαια δεν είχα κανένα σύμπτωμα, ούτε πόνους, αδιαθεσίες κτλ αλλά ποτέ δεν ξέρεις αν έχεις κολλήσει κάτι και πότε θα σου βγει, ευτυχώς μετά από εξετάσεις που έκανα πρόσφατα κιόλας την έβγαλα καθαρός και δεν το λέω αυτό για να δικαιολογήσω το ακάποτο, το λάθος είναι λάθος και μεγάλα παιδιά είμαστε όπως σωστά εννοεί και ο φίλος suadam και παίρνουμε τις ευθύνες των πραξεών μας
Εσύ καλά κάνεις και το αναφαίρεις έτσι όπως το αναφαίρεις ειδικά με τις περιγραφές σου για τα συμπτώματα μήπως και τρομάξεις μερικούς από εμάς τους ριψοκίνδινους παίκτες και το σκεφτούμε καλύτερα πριν ξανακάνουμε τη λαλακία
Δεν ξέρω πως τελειώνει η περιπετεία σου αλλά σου εύχομαι να την έχεις βγάλει και εσύ καθαρή από τα βαριά (aids, υπατήτιδα)
για τις άλλες αρρώστειες μπορεί να υποφέρεις να ταλαιπωρηθείς για κάποιο καιρό αλλά δύσκολα θα σε στείλουν

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ειπαμε να φυγουμε καποια στιγμη απο το μπουρδελο την ελλαδα ρε συ φαντομα αλλα οχι να παμε στην αλλη ακρη του κοσμου και να παρουμε franchise ενα καροτσακι με πατατες.

καμμια καλυτερη ιδεα εχεις?
να φυγω απο το μπουρδελο και ας πουλαω και σπορια (καποτες?? ιδεα!)

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
ο Akis30,για να μας τα περιγράφει έτσι,τόσο παραστατικά και επεισοδιακά,μάλλον θα τη γλύτωσε και μακάρι δλδ.Γιατί αν ήταν διαφορετικά δεν νομίζω να είχε όρεξη για περιγραφές κλπ,κλπ. :grin:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
εγω παλι εκτος απο συναχια απο τα γαμιμενα απαραιτητα air contition αλλο τιποτα ..εκανα και μερικες μαλακιες (ακαποτο τσιμπουκι,γλυψιμο και ακοποτο τριψιμο ξερετε αυτο που βαζουν τα μουνοχειλα στο πουτσο και στον κανουν μουσκεμα και τουρμπο) αλλα ολα οκ

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Akis30...συνέχισε την ιστορία σου φίλε μου!

Πάνω στο καλύτερο μας έκοψες!

Η περιγραφή σου είναι πολύ καλή...

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Κατά τα άλλα όπως άκουγα είναι εξερετικά σπάνιο να κάτσει κάποια να το φάει ακάποτα και δεν δέχονται με τίποτα, νόμιζα ότι ήμουν από τις ελαχιστότατες εξαιρέσεις που μου έκατσε τέτοια φάση και ότι με εμπιστέφτηκε γκόμενα και το έκανε χωρίς σκουφάκι
Από ότι καταλαβαίνω κάμποσοι έχουμε κάνει επικίνδυνα πράγματα γλυφομούνια, πίπες ακάποτες, γαμήσια ακάποτα άλλος λιγότερο άλλος περισότερο

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ΣΑΜΟΥΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ: Σήμερα κάναμε το γύρο του νησιού  με καραβάκι, πολύ ωραία  εκδρομή όποιος βρεθεί στη Σαμούη είναι must.  Αναχωρήσαμε το πρωί κατά τις οκτώ και μισή με μίνι βάν που μας πήγε στη προβλήτα που είναι στα βόρεια του νησιού. Αφού μαζευτήκαμε ταξιδιώτες  από διάφορες εθνικότητες το καραβάκι σήκωσε άγκυρα. Η διαδρομή πολύ καλή γιατί έχεις την ευκαιρία να δεις  όλο το νησί και τις όμορφες παραλίες του , ο καιρός άριστος. Αξίζει να χαλαρώσεις πάνω στο κατάστρωμα και να αφήσεις το θαλασινό αεράκι να παρασύρει και να σβήσει άγχος σκέψεις και σκοτούρες από το κουρασμένο σου μυαλό. Μας κεράσανε καφέδες αναψυκτικά και νερό,στα νότια του νησιού η πρώτη στάση για βουτιά με μάσκα. Η θάλασσα ανακατεμένης και θολή, δεν είδαμε και πολλά (αχ Πι πι Ντον…) Αποζημιωθήκαμε όμως στη δεύτερη στάση. Ηταν σε ένα νησάκι το Kho Katen σχεδόν παρθένο και μείναμε για δύο ώρες.Στο εισιτήριο ήταν και το φαγητό που μας σέρβιραν στο νησάκι αυτό. Εν τω μεταξύ ο ουρανός γέμισε σύννεφα σιγά-σιγά πράγμα που στεναχώρησε  τους λάτρεις της ηλιοθεραπείας, εγώ τι κάνω….βάζω  Τσιτσάνη και συννεφιασμένη Κυριακή στο κινητό μου…τσιμπάνε Γάλλοι φιλέλληνες και ρίχνουν και τα ΄΄όπα’’ τους. Απέναντι μας κάθονται δύο κυρίες Ταυλανδές από τη Μπανγκόκ που συμμετέχουν στο γκρουπ, τις χαιρέτισα και πιάσαμε κουβέντα, ευγενέστατες και με χαμόγελο μας σερβίριζαν σαν και ήμασταν αντράδες τους…Η επόμενη ώρα πέρασε με ρηλάξ και φωτογραφίσεις του νησιού. Η επιστροφή ακόμα πιο μαγευτική με τον ήλιο να κατεβαίνει από το βασίλειό του και τη νύχτα ανυπόμονη να ξετιλύξει τις κολασμένες της πτυχές.
Το βράδυ πήγαμε στην άλλη παραλία  τη  Λαμάη η οποία είναι  πιο ήσυχη από την εδώ γνωστή Chaweng, αλλά και σαν πόλη μου άρεσε πιο πολύ, πήγαμε και για περιπολία-αναγνώριση χύχτας αλλά ηττηθήκαμε , εγώ έφαγα τρία γκολ με ένα αυτογκόλ, να δηλαδή να τι έγινε. Τώρα τελευταία μόνο ωραία μουτράκια μου αρέσουνε, τι να κάνω κι εγώ χτύπησα ένα τέτοιο διαβολάκι σε μπαρ αλλά ήθελε πολύ παρά, λίγο νωρίς για τόσα ομως, ένα άλλο ήθελε μόνο ξεπέτα μέσα στο μασατζίδικο, και το τρίτο ήθελε πολύ να έρθει μαζί μου αλλά εγώ το έπαιξα Τσαρλς Μπρόνσον (το αυτογκόλ πού έλεγα) πλην όμως ωραία πόλη μικρή και με λίγο κόσμο. Υπάρχει και μία καλή ντίσκο αλλά γεμίζει μόνο μετά τις δύο το πρωί. Τελικά βαρεθήκαμε και την κάνουμε με ταξί πίσω στη Chaweng, κάπου σε ένα μπαράκι ένα τρελό μωρό με καπελάκι μου κεντρίζει το ενδιαφέρον , του προτείνω να πάμε ντίσκο αλλά μου λέει ότι θα έρθει σε μισή ώρα (ψέμααα…!), οκ του λέω και συνεχίζουμε  με τον φίλο, στο δρόμο ξαφνικά το χέρι μου πιάνεται με ένα χεράκι και το χεράκι ανήκε σε ένα μουτράκι με σέξι φορεματάκι και φοβερό ποδάκι, μπαίνουμε μαζί στη ντίσκο και ορμάνε και οι άλλες δύο φίλες της, ο συναγωνιστής λίγο πιο ψύχραιμος, εγώ ήμουνα αρκετά ανεβασμένος, στη νεαρή όμως κάτι δε μου άρεσε, ήταν φτιαγμένη πολύ και σκέφτηκα να μη συνεχίσω, είχε φοβερό κορμί όμως και μεγάλα μπούμπς, ήμουν σε δίλλημα για 10 λεπτά, τελικά την αφήνω  και τρέχω να προλάβω το κουκλί με το καπέλο και το όνομα Jen, το βρήκα να χτυπιέται μόνο του ευτυχώς, είχε και 5-6 άλλα κοριτσάκια, ψόφια για περιπετειούλες.Αγγλικά μιλούσε πάρα πολύ καλά για την ηλικία της, κανονίζω bar fine και δρόμο για Disco Mango...αμ δε... σιγά μη βάζουνε μέσα μωρό δεκαοχτώμισυ Μαίων, πόρτα και εδώ, στέλλω SMS στον κατάσκοπο που άφησα μέσα ότι κωλύομαι, και την κάνω σε ένα άλλο ορθάδικο που εκεί την άφησαν να μπει, το μικρό κουνιότανε στους ρυθμούς της μουσικής και με έστειλε στο εξωδιάστημα, κατά τις δύο την κάνουμε για ξενοδοχείο.Το νέο μωράκι ήταν καταπληκτικό, μουτράκι κουκλίστικο και πονηρό,σκέτο αγγελοδιαβολάκι, σωματάκι απίθανο, αγκαλίτσες τρελλές. Η νύχτα έπρεπε να ήταν πιο μεγάλη, πως να χορτάσεις τέτοια λιχουδιά, τέτοιο πειρασμό. Να δηλώσω ότι η Jen ανέβηκε στο top hit στη πρώτη θέση ...ας το αφήσω τελικά, όλα τα κορίτσια ήταν απίθανα και κάθε μιά έχει το δικό της ξεχωριστό τρόπο να σε στείλει εκεί που όλοι μας ψάχνουμε να πάμε έστω και για λίγο...

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Καλομάθαμε με τα 50άρι στο ευρώ. Παλιότερα το βρίσκαμε 38 και κάναμε πάρτυ.

Αφού λοιπόν το ευρώ προβλέπεται να πάρει την κάτω βόλτα ας ποντάρουμε στην υπάρχουσα ισοτιμία.
Είμαι στην Μπανγκόκ και το βρίσκω το ευρώ αυτή τη στιγμή στα 45,05 baht.
Τον Μάρτη ξαναεπιστρέφω, οπότε γιατί να μην κάνω από τώρα το συνάλλαγμα του επόμενου ταξιδιού; :grin:

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Είχα υποσχεθεί να μην κάνω μεγάλα posts αλλά δεν ποστάρω συχνά , οπότε πιστεύω θα με συγχωρέσετε.
Φίλε μου κάνε streaming ελεύθερα, προσωπικά απολαμβάνω τα πάντα. Ακόμα κι απ' τους σκυλοκαβγάδες αποκομίζω κάτι.
Αρκεί να μην μιμείσαι τα κανάλια που το κόβουν στο καλύτερο και τα διαλείμματα κρατάνε κάτι αιώνες.

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
Αφού λοιπόν το ευρώ προβλέπεται να πάρει την κάτω βόλτα ας ποντάρουμε στην υπάρχουσα ισοτιμία.
Τον Μάρτη ξαναεπιστρέφω, οπότε γιατί να μην κάνω από τώρα το συνάλλαγμα του επόμενου ταξιδιού; :grin:
που τα βρισκετε τα φραγκα ρε παιδια γαμω την τρελα μου.Εγω δεν εχω μια ουτε για το εισητηριο κι εσυ σκεφτεσαι να κανεις απο τωρα το συναλαγμα για το αλλο ταξιδι σου....μπραβο....
λαθος δουλεια κανω μου φαινεται....

fisarmonikas

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Ανοίξτε λογαριασμό στην Kasikornbank για νε έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom