Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (3 μέλη και 9 επισκέπτες)

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
http://[URL unfurl="true"]www.amuzingthaicartoons.com/143%20atm%20darling%20700.jpg[/img[/URL]]

Που εισαι λακη νυχτωσε και σε ψαχνουν

[img]http://[URL unfurl="true"]www.mynetbizz.com/pages/bangkok-pattaya/pattaya-ladies.jpg[/img[/URL]]

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
http://[URL unfurl="true"]www.amuzingthaicartoons.com/143%20atm%20darling%20700.jpg[/img[/URL]]

Που εισαι λακη νυχτωσε και σε ψαχνουν

[img]http://[URL unfurl="true"]www.mynetbizz.com/pages/bangkok-pattaya/pattaya-ladies.jpg[/img[/URL]]

[/quote]

εκεινο το ξανθο που ειναι ορθιο το εβλεπα καθε βραδυ στη walking street... ποσο ηθελα να το παρω!!!  :fuck2:
μαλακια μου.  :jerking:

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765

STAR200

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μη μας τρελαινεις ρε laki ακομα δεν ηρθαμε και σκεφτομαι το επομενο ταξιδι.
στο koh larn να πας οποσδηποτε !!!!!!

Exandas

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
[size=15pt]ฉันต้องการร้องไห้[/size]
m37179.gif

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
για 10 μέρες μιλάμε  :2funny: :2funny: :2funny:
πέσμου και ποτε πρωτοπήγες  :2funny:  :think:

2βδομαδουλες μου φτανουν!!! για να ξεφευγεις! παραπανω κατανταει κουραστικο!
1η φορα τον φεβρουαριο 2009!!! εχουμε και δουλειες εδω στην ελλαδα, αλλα με τα λεφτα που βγαζω μπορω να την κανω καθε 3-4 μηνες! οποτε αστοχο αυτο που λες!  :2funny:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
μάλλον ήμουν υπερβολικός , είσαι έμπειρος  :rockon:  :2funny:

εγω ποτε δεν ειπα οτι ειμαι εμπειρος... αλλοι μας το παιζουν ειδικοι.
πολλα κινουμενα σχεδια βλεπεις...  :2funny:
δεν θ'ασχοληθω αλλο μαζι σου, για να μου στελνεις πμ και να λες οτι κανεις χαβαλε.
καλα να περνας οπου και να'σαι! dont worry, καλοπερναω και'γω στην ελλαδα!!!  :dancing:

gianniskr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδια
μιας κ το Pattaya bay resort ειναι overbooked για τον νοεμβ-δεκ (monthly rates) σκεφτομαι για κανα condos λετε να παιξει κανενα προβλημα? χωρις reception χωρις ταυτοτητες κτλ
εχει μεινει κανενας?
thanks

Olatal7

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδια
το 1 μ μυνημα σημερα αν και διαβαζω ακαταπαυστα 4 και μερες τωρα.
Σκεφτομαι να παω μονος tayland γιαυτο οπια πληροφορια μου δωσεται για το μερος που ψαχνω να βρω θα ημουν ευγνωμων
Δεν θελω να μηνω στην πρωτευουσα, 1βραδυ το πολλυ αλλα μετα θελω να παω σε μερος(μαλλον kosamui??? απο περιγραφες)
Εποχη που θελω να παω, πριν τα χριστουγεννα για 15 μερες maximum με 2000 στην τσεπη.
Αυτο που ψαχνω να βρω ειναι:
1)κοριτσακια πολλα για αποδρασεις
2)ωραιες παραλιες
3)σπιτακι διπλα στην θαλασσα
4)να μπορω να εχω την ηρεμια μου αλλα να υπαρχουν μαγαζακια κοντα για να πινω τα ποτα μου
5)να υπαρχουν εναλλακτηκες κοντα μου 10-15χμ(τζερτζελεδες και μπαρ)
  και αυτες τις 15μερες να μπορω ναφευγω σε κοντινα νησακια να μην ειμαι συνεχως σε 1  μερος.
  Δεν θελω να παω παταγια αν και απο οσα διαβασα μπορει να περασω για κανα 2ημερο.
  Αν μπορει καποιος φιλος να με βοηθησει για το μερος που να εχει τα πιο πανω θα ημουν ευγνωμων.π

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Λακη κοιτα να περνας καλα και μην ακους τιποτα...οσες πληροφοριες και να παρεις, η πρωτη φορα εκει, σου κοστιζει παντα κατι παραπανω...την δευτερη και την τριτη φορα θα ειναι καλυτερα... ;)
Οταν πηγα το 2005 για πρωτη φορα,με ελαχιστες πληροφοριες (5 βραδια-μπανγκοκ,5-βραδια παταγια),και μου εφυγαν αρκετα φραγκα και δεν γαμησα και τα καλυτερα μωρα..... :tickedoff:
ΑΑΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ SOI 6....ΑΡΑΞΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΑΡ,ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΜΠΥΡΑ ΚΑΙ ΚΟΨΕ ΚΙΝΗΣΗ...ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ...

skorpios4

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Έστω και λίγο καθυστερημένα το τρίτο και τελευταίο μέρος ελπίζω να μην έγινα κουραστικός...

3o ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΕΡΟΣ...

ΠΑΤΑΓΙΑ

Μετά το πουκετ λοιπόν πήγα για χαλάρωση μιας και είχα τεντωθεί με τα τουρ και τα ξενύχτια
της Μπανγκοκ και του πουκέτ στην παταγια για ένα εξαήμερο.

ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ : Επέλεξα το Sabai Resort. Το ξενοδοχείο βρίσκεται δίπλα στο Big C. Το είχα
σταμπάρει από το ίντερνετ αλλά έκλεισα όταν έφτασα εκεί και όχι από το ίντερνετ. Είναι
3άστερο με καλή πισίνα όπου και άραζα όλη μέρα εκεί για χαλάρωμα που το χρειαζόμουνα.
Επέλεξα δωμάτιο deluxe b με 1350 μπατ την ημέρα μιας και λόγω της Low season είχε ειδική
προσφορά. ΤΟ δωμάτιο πολύ καλό ευρύχωρο με μεγάλο διπλό κρεβάτι. Είχε και safebox μέσα στο
δωμάτιο. Το κυριότερο δεν πλήρωνες τίποτα για την κοπέλα αν και είχαν ένα πρόβλημα με την
ασφάλεια γιατί κοπέλες πηγαινοέρχονταν στο δωμάτιο μου και μια φορά δεν μου έκαναν ένα
τηλέφωνο στο δωμάτιο αν όλα είναι καλά. Το θετικό είναι ότι βρίσκεται δίπλα στο big c και
στα μασατζίδικα sabailand, sabaidee και sabairoom. To αρνητικό ότι είναι μακριά από walking
street αν και με 10 μπατ και σε 10 λεπτά με ένα ταξί ημιφορτηγό που κάνουν συχνά δρομολόγια
είσαι στην walking street και αντιστοιχα στο ξενοδοχείο πάλι πίσω.

Devils Den :  Ιδιο ακριβώς σε υπηρεσίες τιμή με το Eden club της Μπανγκοκ. Απότι μου είπε ο
τυπάς που το έχει (Jack o ίδιος που είχε και το Hell) είναι σύνολο 30 κοπέλες εκει. εγώ πέτυχα
καμια 20αριά λίγες μου άρεσαν στις φωτό του σαίτ μου φαίνονταν πιο εμφανήσιμες. Επέλεξα μια
που απλώς μου άρεσε πιο πολύ από τις άλλες και δεν το μετάνιωσα. Να μην τα πολυλογώ είναι μια
εμπειρία που αξίζει να δοκιμάσεις οι κοπέλες τα δίνουν όλα και σίγουρα δεν κάνουν αγγαρεία.
Το θέμα είναι πως σαφώς δεν είναι και πολύ εμφανήσιμες αλλά από μια πολύ ωραία και
ξενέρωτη προτιμώ αυτά τα μηχανάκια του σεξ... Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι την πρώτη
φορά που πήγα στο συγκεκριμένο ίδρυμα έφαγα πόρτα γιατί 3 τρελοί Ιάπωνες είχαν κάνει rezerve για πάρτι τους όλες τις κοπέλες... την ημέρα εκείνη!!!

Sabaidee και sabailand : Από μασατζίδικα δοκίμασα αυτά τα 2. Το πρώτο περισσότερες επιλογές
καμιά 50-60 κοπέλες και καλύτερα δωμάτια αλλά τιμή κοντα στα 2000 μπατ. Το δεύτερο λιγότερες
επιλογές 20-30 κοπέλες αλλά 1600 μπατ. Γενικά και στα 2 λίγες κοπέλες μου έκαναν εντύπωση.
Αυτή που μου έκανε εντύπωση ήταν μια κοπέλα στο sabailand νούμερο 119 αν θυμάμαι καλά. Πολύ
όμορφη ασίατισα ψιλή 1.70 μακριά μαλλιά όμορφο πρόσωπο λευκή επιδερμίδα. Συνέχεια με το
χαμόγελο , μου ψέλιζε κάτι στα ταιλενδέζικα και δεν την καταλάβαινα της χαμογελούσα
και εγώ. Ντρεπόταν και έκριβε τα βυζάκια της στην αρχή όταν έμεινε γυμνή. Με τα πολλά έρχεται
το πρώτο σοκ μου λέει ότι ήταν 31 (ούτε που της φαινόταν), έρχεται και το δεύτερο σοκ έχω
και παιδί λέει 14 χρονών.... εκεί που ήρθε το οριστικό σοκ ήταν που όταν ρώτησα και ο πατέρας
του παιδιού? πέθανε μου λέει και δουλεύω εδώ για να το ζήσω! Δεν ξέρω αν ήταν αλήθεια πάντως με έκανε
να νιώσω ένα με το πάτωμα τις έδωσα 1000 μπατ τιπ και πέταξε απο την χαρά της. Στο τέλος με πήγε  
μέχρι την έξοδο και με αποχαιρέτησε εκεί.

skorpios4

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Agogo : Happy το agogo με τις περισσότερες και αρκετές εμφανήσιμες κοπέλες. Angelwich το καλύτερο agogo με αισθησιακά show τα στριπτιτζάδικα της Ελλάδας δεν πιάνουν μία μπροστά του ,αξίζει να πάτε ακόμα και με το μωρό που έχεται φορτώσει έχει πολύ καλό show. Απο κοπέλες αυτές που παίρνεις ανα πάσα ώρα 2-3 είναι πάνω του μετρίου Αυτές που είναι όλα τα λεφτά είναι οι κοπέλες που κανουν τα show. Τις πέρνεις απόσο  ξέρω κατα της 1 που τελείωνουν με πολλά λεφτά. όταν ρώτησα την μαμασάν για να τις
πάρω μου έλεγε πως όχι αυτές είναι χορευτριες δεν πάνε και έμεινα με το .... στο χέρι Είναι τρελά μωρά δεν ξέρω αν τις έχει φορτώσει κανένας συναγωνηστείς και με πόσα μπατ πάντως εγώ θα τα έσκαγα χοντρά για αυτές
Dollhouse τίποτα ιδιαίτερο πήγα 2 φορές και μόνο 2 κοπέλες μου εκαναν εντύπωση μία  πολύ σκουρόχρωμη με tribal tatoo στη μέση που είχε τελειο σωματάκι και κωλαράκι αλλά πρόσωπο μέτριο και η άλλη που πήρα κιολας μια με πολλά tatoo 6-7 σε όλο το σώμα και κανά 2-3 piercing και γαμώ τα άτομα η μοναδική που με ξύπνησε μες στο βράδυ για να ξανακάνουμε σεξ!!! Lining Dolls 1 έχει αρκετές κοπέλες και κάποιες πάνω του μετρίου πήρα μία που είχα  δοκιμάσει και πέρσι για να θυμηθούμε τα παλιά... αν και με του που την επιλέγω σκάει μύτη δίπλα μου η φίλη της τρελό αστεράκι και μένω μαλάκας που βιαστηκα να φορτώσω...
Living Doll η απογοήτευση το περσινό μου στέκι ήταν απτα χειρότερα φετεινά agogo
Boesche Αυτές που αξίζουν είναι 3-4 κοπέλες που βγαίνουν και χορέυουν με αισθησιακά εσώρουχα όταν τελείωσαν το show τους ήταν ήδη καβατζομένες και δεν μπήκα στη διαδικασία να μάθω πως και πόσο αλλά λέγανε τρελά ειδίκα 2 απο αυτές...

Από discos είναι χιλιοειπωμένα εδώ Η lucifer είναι εγγύηση και πάντα γεμάτη και στην πέφτουν αβέρτα ταιλάνδές και η insomnia
είναι πιο after γεμίζει αργά αλλά μαζεύει πιο εμφανήσιμες ταιλανδες. Ημουν στην περίοδο που έγινε το θέμα με το ωράριο στην Παττάγια
και γενικά ήταν πολύ ξενέρα να κατεβάζει τους διακόπτες η walking street κατά τις 3.30

Ladyboys : Δεν ξέρω αλλά πολλά από αυτά (γούστα είναι προσωπικά) τα έβρισκα πιο καβλα απο οποιαδήποτε ταιλανδή που είδα 2 εβδομάδες εκεί.
Αν τα κοιτάξεις πάνω από 3 δευτερόλεπτα σε έχουν πάρει από πίσω και προσπαθούν να σε ψήσουν!!! Επιθετικά στο full!!! Είχα βάλει στο μάτι
κανά 2 και τα κοιτούσα επίμονα αλλά στο παρασύνθημα πάντα την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια. Ηταν γραφτώ όμως να δοκιμάσω την τελευταία
μέρα τις τελευταίες ώρες. Πήγα στο Alcazar  show και είπα να βγω φωτογραφίες με τις καλλιτέχνιδες είχα σταμπάρει μία από τη σκηνή πολύ
εντυπωσιακή και πήγα δίπλα της να φωτογραφηθώ με το κινητό μου... βγαίνουμε και εκεί που της δίνω το τιπ και πάω να την κάνω μου λεέι
θές να σου δώσω το κινήτο μου??? Α λέω πλάκα μου κάνει , τις δίνω το δικό μου για να το γράψει αλλά μπερδεύεται και μου λέει σχολάω 11
έλα να με βρεις εδω. Ετσι και έγινε ξαναπήγα μιας και έμενα δίπλα έβγαζε τις τελευταίες φωτό με κάτι τουρίστες και ήρθε και μου μίλησε
απο πίσω μια άλλη μου έκανε νοήμα άμα ήθελα και δεύτερη πραγματικά δεν ήξερα ότι και αυτές ψωνίζονται τελικά κανόνισα να έρθει κατευθείαν
στο δωμάτιο μου κατά της 1. Και ενώ περίμενα ότι θα γίνει άγρια φάση ήταν πολύ μα πολύ ντροπαλή περισσότερο και από κοπέλες που είχα
πάρει. Ο κόλπος της (ήταν εγχειριμένη ) ήταν πολύ στενός και πονούσε γενικά δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα με την εμπειρία. Πάντως παρόλο
που φαινόταν οικονομημένη μιας και μου έλεγε πως έχει δικό της σπίτι στη πατάγια δούλευε και αυτή μετά το alcazar σε ένα μπαράκι προφανώς
με Ladyboy και ψωνιζόταν κανονικότητα όπως και τα υπόλοιπα κοινά θνητά ladyboy της πατάγια.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
φαντομα, πολλοι εθισμενοι στο φορουμ, παλια εκανες το δραγουμανο,
τωρα τι λες.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
sorry ποιος ειναι ο κυριος? εχω μεινει λιγο πισω στο ελληνικο λεξιλογιο...
τωρα για το αλλο δε με πειραζει γιατι το 99% πανε σε ενα μερος...στα δικα μου στεκια δεν εχω δει ποτε ουτε εναν Ελληνα...εσυ θα τρως στη μαπα την τσιγαριλα οταν και αν επιστρεψεις στα "πατρια" εδαφη!
πολλοι εθισμενοι οπως λες αλλα εδω και 2 χρονια δεν εχει βρεθει ουτε ενας απο το φορουμ να μετακομισει ΒΚΚ η εστω αλλου...αυτο μπορεις να μου το εξηγησεις? και οταν λεω μετακομισει δεν εννοω ταξιδακια καθε 2-3 μηνες...παντως το βλεπω και θετικα καλο ειναι να μετακομισουν μερικοι να τρωμε και τιποτα ελληνικο, να βρουμε και καμια φετα Δωδωνη  :2funny: ...βρισκεις και τωρα ελληνικα προιοντα αλλα αν δεν ειναι μερικοι ελληνες να τα αγοραζουν τα κοβουν  :headbang:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
εεεεεε οχι και στο ποδι σου??? πηγαμε  φαγαμε αλλα δεν ημουν  μονοσ συνοδευομουν απο αιθερια υπαρξη    δεν στο  λαβωσα το κοριτσι το αφησα να ζει με την αναμνηση σου
Έλα ρε Κωστάκη! σιγά μην κόβει και φλέβες για πάρτη μου!!! :2funny: :2funny:

Δεν έφυγες ακόμα βρε?

Άντε να ... λαβώσεις καμία! :2funny:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
sorry ποιος ειναι ο κυριος? εχω μεινει λιγο πισω στο ελληνικο λεξιλογιο...
τωρα για το αλλο δε με πειραζει γιατι το 99% πανε σε ενα μερος...στα δικα μου στεκια δεν εχω δει ποτε ουτε εναν Ελληνα...εσυ θα τρως στη μαπα την τσιγαριλα οταν και αν επιστρεψεις στα "πατρια" εδαφη!
πολλοι εθισμενοι οπως λες αλλα εδω και 2 χρονια δεν εχει βρεθει ουτε ενας απο το φορουμ να μετακομισει ΒΚΚ η εστω αλλου...αυτο μπορεις να μου το εξηγησεις? και οταν λεω μετακομισει δεν εννοω ταξιδακια καθε 2-3 μηνες...παντως το βλεπω και θετικα καλο ειναι να μετακομισουν μερικοι να τρωμε και τιποτα ελληνικο, να βρουμε και καμια φετα Δωδωνη   :2funny: ...βρισκεις και τωρα ελληνικα προιοντα αλλα αν δεν ειναι μερικοι ελληνες να τα αγοραζουν τα κοβουν   :headbang:
Καλά εγώ όλο το καλοκαίρι έλεγα να μετακομήσω και με κράζατε όλοι! Μόνο περίπτερο λέγατε όλοι και ξενέρωσα! (φέτα δωδώνη δε μ΄αρέσει όμως!)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom