Καλησπερα,παιδες....
δεν εχω να σας πω για την νυχτα........γιατι βρηκα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ TO Tilac μου.....στην Ινσομνια.........και το ονομα αυτης .......Γουι.........Βεβαια δεν ειναι το μοντελο αλλα κανει κατι
και κατι
ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ!!!!
Γνωριστηκαμε στο ινσομνια.....απο αλλη φορα(ηταν αυτη που ηρθε και χτυπουσε την πορτα ενω ημουν μεσα με αλλη αλλα ευτυχως εφυγε χωρις αλλη φασαρια)........και επισης με ειδε προχτες με την Μον(παλι στο ινσομνια) αλλα δεν μου μιλησε!!!!Γιατι λεει συνοδευομουνα!!!!και δεν ηθελα να δημιουργησει προβλημα....Να πω την αληθεια,αυτο το εκτιμησα....αλλα ειναι και καλη κοπελλα(σχετικο ειναι αυτο....οσο της πληρωνω τα ποτα και το φαγητο αντε και της παιρνω και κανα δωρακι).Τελος παντων!!!
Παντως παιδια της ξηγηθηκα απ'την αρχη.......της ειπα οτι μ'αρεσει παρα πολυ αλλα θελω κιολας να βγαινω μονος μου χωρις να μου δημιουργει προβλημα......αυτη ας πουμε οτι θα ειναι η επισημη αγαπημενη.........και οντως ετσι ειναι.δεν τις ειπα μαλακιες......Μ'αρεσει τρομερα....εχουμε καλο συγχρονισμο στο σεξ(ως τωρα με διαφορα η καλυτερη απ'τις αλλες!!!).επισης γελαμε πολυ μαζι και μιλαμε....
αλλα πως να το κανουμε.....1η φορα θελω να κανω κι αλλες "τρελλες" και οχι να "κολλησω" με 1 γκομενα(οσο και να την γουσταρω).....αυτη μου ειπε οτι το καταλαβαινει και οτι δεν εχει προβλημα μ'αυτο!!!Να πω την αληθεια δεν το περιμενα!!!εκει ανεβηκε πιο πολυ στην εκτιμηση μου.....μη σας πω οτι δεν προκειται να παρω αλλη....ετσι το κοβω.......ομως επειδη με ξερω μπορει να αλλξει αυτο!!!
οπως καταλαβτε χτες το βραδυ παλι ινσομνια........Χαμος οπως παντα......ειπαμε και το ωραριο ηρθε στα κανονικα του μετα απο την πληρωμη....
Αρχισαμεν αν χορευουμε με την Γουι.....χορευε τοσο γκαβλιαρικα και κολλημενη πανω ωστε σε μερικα λεπτα ο
ειχε γινει καγκελο!!!!Δεν κατσαμε πολυ!!!βουρ για χοτελ και μια νυχτα αχαλινωτου με gfe σεξ......
την αλλη μερα το πρωι,ξυπνησαμε και ειπα να παω να δω κανα αξιοθεατο στην Παταγια....ειπα να πω για το Koh-Lan(το νησακι απεναντι απο παταγια) αλλα οκαιρος μας τας χαλασε...σημερα ειχε συννεφια...και ετσι πηγαμε στο Buhdda Hill και σ'ενα αγαλμα εκει του ΒΑΣΙΛΙΑ τους.........Πολυ ωραια.οι Ταυλανδοι ειναι πολυ θρησκοι!!!!Η πουτανια,πουτανια(με την καλη εννοια)αλλα η θρησκεια,θρησκεια!!!
οπως ειναι παταγια του προτεινω να παει..........εχουν μια ολοκληρη διαδικασια πως προσευχονται........
Πηρα και το κομποσκοινι μου απ'τον Βουδα(ειναι κατι σαν τα δικα μας κομποσχοινια)για προστασια απ'τον Βουδα....μετα πισω χοτελ για ξεκουραση και boom-boom
τωρα ετοιμαζομαστε να παμε για φαι και μετα μαλλον ινσομνια..
τα λεμε,παιδες
Γεια σας