Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
ΤΑΙΛΑΝΔΗ!!!!!!!Η εκδίκιση του άνδρα!!! Σε όλα τα επίπεδα!!!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :rockon: :rockon: :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny:
ε ναι αλλα μην ξεχνας οτι εκει ειναι μερος του ολου σκηνικου του σεξοτουρισμου που υπαρχει.
εγω μιλουσα για μερη οπως η ελλαδα οπου κατι τετοιο δεν υπαρχει..
αλλα και παλι με εκανες και γελασα. μηπως να μετακομισουμε τοτε? :grin:
ποσο παει ενα σπιτακι εκει κατω ρε παιδια?

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny:
ε ναι αλλα μην ξεχνας οτι εκει ειναι μερος του ολου σκηνικου του σεξοτουρισμου που υπαρχει.
σου απάντησα ήδη! Το Άμστερνταμ για την Ευρώπη είναι ότι η Πατάγια για την Ασία....

Exandas

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
:s&m_1:

Συνημμένα

• bscap0004.jpg
    bscap0004.jpg
    30 KB · Εμφανίσεις: 17

Exandas

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
:pipa2:

Συνημμένα

• bscap0009.jpg
    bscap0009.jpg
    26,1 KB · Εμφανίσεις: 17

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Είπα και γω!!! :o :o κι άρχισα να ανησυχώ! :idiot: τόσο κρίσιμη η κατάστασή μου? :2funny: :2funny:

Ο Κόσα,πόσταρε τη Ντία! τον άφησα στο πόδι μου φεύγοντας....  ;) :cheesy: :cheesy: :cheesy:

εεεεεε οχι και στο ποδι σου??? πηγαμε  φαγαμε αλλα δεν ημουν  μονοσ συνοδευομουν απο αιθερια υπαρξη    δεν στο  λαβωσα το κοριτσι το αφησα να ζει με την αναμνηση σου

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
ναταν ο μονος που  γραφει  χωρις να εχει παει εδω γινονται ειδημονεσ   οσοι προσγειωνονται τρανσιτ στην μπανγκογκ

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
μήπως μένεις ελλάδα και είσαι απελπισμένος  :2funny: :2funny: :2funny:
โง่

να εισαι σιγουρος οτι απελπισμενος δεν ειμαι!!!
την βρισκω και με τις ελλεεινιδες!!!  :2funny:
αλλοι δεν αντεχουν την χωρα μας και την κανουν, αν οντως μενεις εκει... που δεν νομιζω!

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
ναταν ο μονος που  γραφει  χωρις να εχει παει εδω γινονται ειδημονεσ   οσοι προσγειωνονται τρανσιτ στην μπανγκογκ

γινανε ολοι ειδικοι και μας πλασαρουν τσοντοφωτογραφιες για δικες τους...
και παινευετε κιολας οτι εχει ψωλη αλφαδι... κανας μικροτσουτσουνος θα'ναι!  :2funny: :2funny: :2funny:

roulis81

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
# นวด แผนไทย    =  400   Bath         απλο μασσαζ
# นวดน้ำมัน         =  700   Bath       μασσαζ με λαδι
# SL                  = 1600  Bath    δε λεει λεπτομερειες αλλα απο την τιμη φαινεται οτι ειναι "full" service (SL δεν ειμαι σιγουρος τι ειναι αλλα υποθετω σημαινει sideline)
# M                   = 1900   Bath   ιδιο με το προηγουμενο αλλα υποθετω το Μ σημαινει model εξου και η υψηλοτερη τιμη
Εισαι ωραιος.

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Καλησπερα,παιδες....

δεν εχω να σας πω για την νυχτα........γιατι βρηκα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ TO Tilac μου.....στην Ινσομνια.........και το ονομα αυτης .......Γουι.........Βεβαια δεν ειναι το μοντελο αλλα κανει κατι  :knockinb: και κατι  :pipa2: ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ!!!!

Γνωριστηκαμε στο ινσομνια.....απο αλλη φορα(ηταν αυτη που ηρθε και χτυπουσε την πορτα ενω ημουν μεσα με αλλη αλλα ευτυχως εφυγε χωρις αλλη φασαρια)........και επισης με ειδε προχτες με την Μον(παλι στο ινσομνια) αλλα δεν μου μιλησε!!!!Γιατι λεει συνοδευομουνα!!!!και δεν ηθελα να δημιουργησει προβλημα....Να πω την αληθεια,αυτο το εκτιμησα....αλλα ειναι και καλη κοπελλα(σχετικο ειναι αυτο....οσο της πληρωνω τα ποτα και το φαγητο αντε και της παιρνω και κανα δωρακι).Τελος παντων!!!

Παντως παιδια της ξηγηθηκα απ'την αρχη.......της ειπα οτι μ'αρεσει παρα πολυ αλλα θελω κιολας να βγαινω μονος μου χωρις να μου δημιουργει προβλημα......αυτη ας πουμε οτι θα ειναι η επισημη αγαπημενη.........και οντως ετσι ειναι.δεν τις ειπα μαλακιες......Μ'αρεσει τρομερα....εχουμε καλο συγχρονισμο στο σεξ(ως τωρα με διαφορα η καλυτερη απ'τις αλλες!!!).επισης γελαμε πολυ μαζι και μιλαμε....
αλλα πως να το κανουμε.....1η φορα θελω να κανω κι αλλες "τρελλες" και οχι να "κολλησω" με 1 γκομενα(οσο και να την γουσταρω).....αυτη μου ειπε οτι το καταλαβαινει και οτι δεν εχει προβλημα μ'αυτο!!!Να πω την αληθεια δεν το περιμενα!!!εκει ανεβηκε πιο πολυ στην εκτιμηση μου.....μη σας πω οτι δεν προκειται να παρω αλλη....ετσι το κοβω.......ομως επειδη με ξερω μπορει να αλλξει αυτο!!!

οπως καταλαβτε χτες το βραδυ παλι ινσομνια........Χαμος οπως παντα......ειπαμε και το ωραριο ηρθε στα κανονικα του μετα απο την πληρωμη....

Αρχισαμεν αν χορευουμε με την Γουι.....χορευε τοσο γκαβλιαρικα και κολλημενη πανω ωστε σε μερικα λεπτα ο  :bigdick: ειχε γινει καγκελο!!!!Δεν κατσαμε πολυ!!!βουρ για χοτελ και μια νυχτα αχαλινωτου με gfe σεξ......

την αλλη μερα το πρωι,ξυπνησαμε και ειπα να παω να δω κανα αξιοθεατο στην Παταγια....ειπα να πω για το Koh-Lan(το νησακι απεναντι απο παταγια) αλλα οκαιρος μας τας χαλασε...σημερα ειχε συννεφια...και ετσι πηγαμε στο Buhdda Hill και σ'ενα αγαλμα εκει του ΒΑΣΙΛΙΑ τους.........Πολυ ωραια.οι Ταυλανδοι ειναι πολυ θρησκοι!!!!Η πουτανια,πουτανια(με την καλη εννοια)αλλα η θρησκεια,θρησκεια!!!

οπως ειναι παταγια του προτεινω να παει..........εχουν μια ολοκληρη διαδικασια πως προσευχονται........

Πηρα και το κομποσκοινι μου απ'τον Βουδα(ειναι κατι σαν τα δικα μας κομποσχοινια)για προστασια απ'τον Βουδα....μετα πισω χοτελ για ξεκουραση και boom-boom

τωρα ετοιμαζομαστε να παμε για φαι και μετα μαλλον ινσομνια..

τα λεμε,παιδες

Γεια σας

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
Λακη γερα με τσαμπουκα .....

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Καλησπερα,παιδες....
....
τωρα ετοιμαζομαστε να παμε για φαι και μετα μαλλον ινσομνια..

τα λεμε,παιδες

Γεια σας

lakisscorpio οταν πας στο Insomnia μαζι με το ποτο παρε και ενα μπλουζακι (Insomnia)
Ειχαν κατι πολυ ωραια...

Ελπιζω να πετυχεις κανενα...

Ρωτα ενα απο τα παιδια που δινουν τα ποτα.. το πληρωνεις λιγο αλλα...

Αυτα θα σου μεινουν οταν γυρισεις.....και οι αναμνησεις σου  :headbang:

Καθως και μια πελωρια λαχταρα να επιστρεψεις....  :headbang:

καλα να περνας..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom