Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (0 μέλη και 39 επισκέπτες)

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
Ισως τελικα ΕΓΩ πηδαω ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ και οι αλλοι ΜΟΥΝΑΡΕΣ σα τη ΜΟΝ...(και πληρωνουν 60 ευρω...2000 μπατ + 600 μπαρφαιν + 400 περιπου στο μπαρ τα ποτα = 3000 μπατ).

Νομίζω πως 60€ για καμιά 12 ώρες εξακολουθούν να είναι value for money.

Και το ζητούμενο -για μένα- δεν είναι να πείς κοίτα τι ωραίο μουνί γάμησα,
αλλά κοίτα τι ωραίο γαμήσι έκανα.  :birdman:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Βαστιεμαι...Βαστιεμαι...Να μη μιλησω με αυτα που βλεπω...
Αλλα απο την αλλη,γουστα του καθενος ειναι αυτα και πανω απο ολα ειναι ΣΕΒΑΣΤΑ...
Ισως τελικα ΕΓΩ πηδαω ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ και οι αλλοι ΜΟΥΝΑΡΕΣ σα τη ΜΟΝ...(και πληρωνουν 60 ευρω...2000 μπατ + 600 μπαρφαιν + 400 περιπου στο μπαρ τα ποτα = 3000 μπατ).
Τελικα ΕΓΩ ειμαι ΣΑΒΟΥΡΟΓΑΜΗΣ και δεν εχω καθολου γουστο στις γυναικες...

Ρε συ πιπινο τι να πεις δηλαδη για τις πατσαβουρες του Πουκετ που συναντησες
ή για τις σαουνες του Μακαο..

PS: Βιντεακι και photos δεν μας κερασες για να εχουμε ενα μετρο συγκρισης..
    Οποτε μην πεις τιποτα.. διοτι θα ειναι ουτοπικο... :uglystupid:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Νομίζω πως 60€ για καμιά 12 ώρες εξακολουθούν να είναι value for money.

Και το ζητούμενο -για μένα- δεν είναι να πείς κοίτα τι ωραίο μουνί γάμησα,
αλλά κοίτα τι ωραίο γαμήσι έκανα.  :birdman:
Αυτη δυστυχως ειναι η λογικη του "Ελληναρα γαμια"...
Αυτη μας εχει καταστρεψει ως λαο...
Γι αυτο και οι Ελλεηνιδες ολο και φαρδαινουν...
Αφου το μονο που νοιαζει τον "Ελληναρα γαμια",ειναι η "αποδοση" στο κρεββατι και οχι η εξωτερικη εμφανιση,γιατι να κανουν διαιτες και να προσεχουν τον εαυτο τους?
Μασαμπουκιαζουν τις πιτσες,τα σουβλακια και τις τουρτες,φτιαχνουν κωλους και πατσοκοιλα,σε πλακωνουν στις πιπες και τα αεροπλανικα γαμησια και εχουν το κεφαλι τους ησυχο και το μουνι τους χορτατο...
Γι αυτο και η χειροτερη πατσαβουρα Ελλεηνιδα,αγαμητη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ...
Μη παραπονιεστε λοιπον που οι Ελλεηνιδες ειναι φαρδοκωλες..
ΕΣΕΙΣ τις καταντησατε ετσι και τωρα πηγαινετε στην αλλη ακρη του κοσμου για να βρειτε γυναικες χωρις κωλους και κυτταριτιδες..

Με τις υγειες σας...

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
οι ελληνιδες ακολουθουν την καλυτερη διατροφη  του κοσμου, τη μεσογειακη διατροφη, ετσι διατηρουν τη χοντρη γραμμη τους.
το δυνατο τους σημειο ειναι η αυτοπεποιθηση που εχουν, δεν νιωθουν κομπλεξ με το βαρος τους , ξερετε γιατι?  γιατι παντα διπλα τους θα υπαρχει καποια πιο χοντρη απο αυτες, ετσι κυκλοφορουν παντα κεφατες.
και ναι ρε πιπι, οι ελληνες θα γαμανε χοντρες ελλεινιδες, δε γινεται να παρουν ολοι το διαβατηριο και να τρεχουν σε ολο τον πλανητη για να βρουν αδυνατες.
ετσι οι αγγλοι θα γαμανε αφυδατωμενες ξερακιανες αγγλιδες, οι γερμανοι τριχωτες αντρογυναικες οι σουηδοι μουναρες κτλ.
οτι του λαχει του καθενα.

manthos_kriti1

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
κι εγω φιλε lakisscorpio συμφωνω αυτη τη φορα με τον pipinomaniac....οτι η συγκεκριμενη κοπελα που πηρες εμφανισιακα δεν λεει και πολλα.......και αφου δεν ελεγε και στο κρεβατι εφαγες ταπα......φαινεται και αρκετα μεγαλη.......αν ψαξεις μπορεις με τα λεφτα που διεθεσες 2000+600(barfine)=2600 baht να βρεις πολυ πιο ομορφες κοπελες και πολυ πιο μικρες........πιστευω πχ σαν τη κοπελα που ειχε βαλει φωτο ο τζειμς 70, τη ντια, που και πιο ωραια ειναι και καλη και περιποιητικη κοπελα απο οτι ελεγε ο τζειμς.........παντως θελω να σου πω και ενα μπραβο για τις πολυ καλες περιγραφες σου και τα βιντεακια σου.....συνεχισε ετσι

STAR200

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
pipin ειμαι με το μαγειρα το στρατο διπλα μου και μου λεει οτι εισαι τρελα :fuck2:

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
το δυνατο τους σημειο ειναι η αυτοπεποιθηση που εχουν, δεν νιωθουν κομπλεξ με το βαρος τους , ξερετε γιατι?  γιατι παντα διπλα τους θα υπαρχει καποια πιο χοντρη απο αυτες, ετσι κυκλοφορουν παντα κεφατες.

λαθος κωστα.
εχουν αυτοπεποιθηση γιατι ξερουν οτι παντα θα εχουν διπλα τους τον ελληνα μαλακα προσκυνομουνη που θα τις κανει θεες, θα τους κανει ολα τα παρανοικα τους χατηρια κτλ κτλ. ουστ φωκιες.

skorpios4

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ενώ ο μέσος Έλληνας στιλάκι εεε;;; Πρώτα η κοιλιά στρίβει και μετά το σώμα...

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Αυτη δυστυχως ειναι η λογικη του "Ελληναρα γαμια"...
Αυτη μας εχει καταστρεψει ως λαο...
Γι αυτο και οι Ελλεηνιδες ολο και φαρδαινουν...
Αφου το μονο που νοιαζει τον "Ελληναρα γαμια",ειναι η "αποδοση" στο κρεββατι και οχι η εξωτερικη εμφανιση,γιατι να κανουν διαιτες και να προσεχουν τον εαυτο τους?
Μασαμπουκιαζουν τις πιτσες,τα σουβλακια και τις τουρτες,φτιαχνουν κωλους και πατσοκοιλα,σε πλακωνουν στις πιπες και τα αεροπλανικα γαμησια και εχουν το κεφαλι τους ησυχο και το μουνι τους χορτατο...
Γι αυτο και η χειροτερη πατσαβουρα Ελλεηνιδα,αγαμητη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ...
ΕΣΕΙΣ τις καταντησατε ετσι και τωρα πηγαινετε στην αλλη ακρη του κοσμου για να βρειτε γυναικες χωρις κωλους και κυτταριτιδες..

Με τις υγειες σας...
Σ αυτά όλα πάντως δεν έχεις άδικο! Το σωστό να λέγεται! Κι αν η κυτταρίτιδα και η φαρδοκωλοσύνη συνοδεύεται και με κακό σεξ.....τότε είμαστε για τ΄ανάθεμα!
respect pipino!

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
κι εγω φιλε lakisscorpio συμφωνω αυτη τη φορα με τον pipinomaniac....οτι η συγκεκριμενη κοπελα που πηρες εμφανισιακα δεν λεει και πολλα.......και αφου δεν ελεγε και στο κρεβατι εφαγες ταπα......φαινεται και αρκετα μεγαλη.......αν ψαξεις μπορεις με τα λεφτα που διεθεσες 2000+600(barfine)=2600 baht να βρεις πολυ πιο ομορφες κοπελες και πολυ πιο μικρες........πιστευω πχ σαν τη κοπελα που ειχε βαλει φωτο ο τζειμς 70, τη ντια, που και πιο ωραια ειναι και καλη και περιποιητικη κοπελα απο οτι ελεγε ο τζειμς.........παντως θελω να σου πω και ενα μπραβο για τις πολυ καλες περιγραφες σου και τα βιντεακια σου.....συνεχισε ετσι

Ανέβασα εγώ φωτογραφία της Ντίας? :think: Πότε?  :S :S

αφού δεν ξέρω να ανεβάζω...!!! :headbang:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Ρε παιδια ηρεμηστε αφησε υσηχο τον lakisscorpio μην αρχιζεται την εκ του ασφαλους κριτικη
διοτι δεν ειναι δεον...

Δεν ειμαστε ολοι SUPER γαμιαδες χωρις κανενα εμφανη ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ....

φαινεται παντως οτι οσοι ειναι δεν εδωσαν επαρκη στοιχεια.. για να μπορουμε να δουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ :uglystupid:

Η αληθεια ουτως ή αλλως ειναι ΓΥΜΝΗ.... :uglystupid:

Τωρα για το αν του πιασανε και λιγο τον κωλο δεν εχει και μεγαλη σημασια
αφου ειναι πρωτη φορα...... ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΠΑΘΑΝΕ πριν απο αυτον.

PS: Δεν εχω προθεση να Προσβαλω κανενα..

lakisscorpio ---> keep walking

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ρε παιδια ηρεμηστε αφησε υσηχο τον lakisscorpio μην αρχιζεται την εκ του ασφαλους κριτικη
διοτι δεν ειναι δεον...

Δεν ειμαστε ολοι SUPER γαμιαδες χωρις κανενα εμφανη ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ....

φαινεται παντως οτι οσοι ειναι δεν εδωσαν επαρκη στοιχεια.. για να μπορουμε να δουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ :uglystupid:

Η αληθεια ουτως ή αλλως ειναι ΓΥΜΝΗ.... :uglystupid:

Τωρα για το αν του πιασανε και λιγο τον κωλο δεν εχει και μεγαλη σημασια
αφου ειναι πρωτη φορα...... ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΠΑΘΑΝΕ πριν απο αυτον.

PS: Δεν εχω προθεση να Προσβαλω κανενα..

lakisscorpio ---> keep walking

βρε καλα κανει... ο καθενας εχει τα γουστα του στις γυναικες... και'γω εχω παει με "χοντρη" και με την "ρενα παγκρατη" (θυμαται ο φ16 και ο πιπινο), αλλα τις πληρωσα μονο 1000μπατ!  :2funny:
τα 2000μπατ που εδωσε ο λακης για μια μετρια κοπελα και 30αρα ειναι πολλα. κυκλοφορουν πιτσιρικες 18 - 22 πολυ καλυτερες...!  ;)

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Καλημερα,παιδια.........οπως ειπαν και αλλοι συναγωνιστες τα γουστα ειναι υποκειμενικα.....εκεινη την στιγμη μου εκανε το "κλικ" αυτη η γκομενα και την "εκλεισα"........σε μενα μ'αρεσε εμφανισιακα(τωρα για το πως θα ητνα στο κρεββατι αυτο δεν το ηξερα δυστυχως γιατι αν το ηξερα σιγα μην εδινα τοσα λεφτα!!!)

Τελος παντων.......ο καθενας ειναι ελευθερος να εκφραζει την γνωμη και δεν μπορουμε παντα να συμφωνουμε σ'ολα..

Τα λεμε

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καλημερα,παιδια.........οπως ειπαν και αλλοι συναγωνιστες τα γουστα ειναι υποκειμενικα.....εκεινη την στιγμη μου εκανε το "κλικ" αυτη η γκομενα και την "εκλεισα"........σε μενα μ'αρεσε εμφανισιακα(τωρα για το πως θα ητνα στο κρεββατι αυτο δεν το ηξερα δυστυχως γιατι αν το ηξερα σιγα μην εδινα τοσα λεφτα!!!)

Τελος παντων.......ο καθενας ειναι ελευθερος να εκφραζει την γνωμη και δεν μπορουμε παντα να συμφωνουμε σ'ολα..

Τα λεμε

λακη οταν παιρνεις μια κοπελα απο μπαρ καλο ειναι να την ρωτας ποσα θελει για short η για long...
σ'εμενα μου λεγανε μερικες απο gogo bar 1500μπατ για short, τους ελεγα 1000 και ολες συμφωνουσαν... μονο μια δεν ηθελε απο το gentlemens club.  :tickedoff:

ααα και μην ξεχασεις μια βολτα απο soi 6 μετα τις 3 το μεσημερι!!!  ;)

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
η ταυλανδεζα "ρενα παγκρατη" που μαμησα!!!  :2funny:

dsc00284e.jpg

:dancing: :dancing: :dancing:

Stories