ωραιο προσωπο εχει
ωραιος
μη λες τετοια... θ'αρχισουν οι φ16 και πιπινομανια τα δικα τους!!!
ωραιο προσωπο εχει
ωραιος
δεν το χω κοιταξει καθολου το θεμα θα σε γελασωμη λες τετοια... θ'αρχισουν οι φ16 και πιπινομανια τα δικα τους!!!
xaxaaxaxaxaτι να τα κανεις τα δικα μου τα ποστ?
εδω ο λακης κοντευει να παρει πουλι-τζερ.
Η price list Το προμοσιον. Αν μπορεις να μας πεις τι κολπα περιλαμβανει το καθενα θα ειμαστε ευγνωμονες.Αmazing Thailand
Οι μοναχοι να ευλογουνε για τα εγκαινια του μαγαζιου υποθετω το μασσαζαδικο-μπουρδελο(?)
Και τα πιπινια κανουν δεηση για να πανε καλα οι δουλειες
Παντως απεξω it looks promising
ψαχνω ψαχνω και τιμες δε βλεπω
Γιατί η πίπα που μου πήρε αυτό το γλυκό στοματάκι και το γλείψιμο που μου έκαναν η επιδέξια γλώσσα της και τα απαλά τσιμπουκόχειλά της απ’ άκρη σ’ άκρη του σώματος ήταν για σεμινάριο.O Θεός με φώτισε.
Tης οκάς μου φαίνονται τα πιπίνια.Και τα πιπινια κανουν δεηση για να πανε καλα οι δουλειες
O Θεός με φώτισε.
Στο τέλος ντράπηκα και έδωσα 1000Β.με λιγα λογια εδωσες 13ευρω για ενα τσιμπουκι!
Στο τέλος ντράπηκα και έδωσα 1000Β.
Αυτη δυστυχως ειναι η λογικη του "Ελληναρα γαμια"...
Αυτη μας εχει καταστρεψει ως λαο...
Γι αυτο και οι Ελλεηνιδες ολο και φαρδαινουν...
Αφου το μονο που νοιαζει τον "Ελληναρα γαμια",ειναι η "αποδοση" στο κρεββατι και οχι η εξωτερικη εμφανιση,γιατι να κανουν διαιτες και να προσεχουν τον εαυτο τους?
Μασαμπουκιαζουν τις πιτσες,τα σουβλακια και τις τουρτες,φτιαχνουν κωλους και πατσοκοιλα,σε πλακωνουν στις πιπες και τα αεροπλανικα γαμησια και εχουν το κεφαλι τους ησυχο και το μουνι τους χορτατο...
Γι αυτο και η χειροτερη πατσαβουρα Ελλεηνιδα,αγαμητη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ...
Μη παραπονιεστε λοιπον που οι Ελλεηνιδες ειναι φαρδοκωλες..
ΕΣΕΙΣ τις καταντησατε ετσι και τωρα πηγαινετε στην αλλη ακρη του κοσμου για να βρειτε γυναικες χωρις κωλους και κυτταριτιδες..
Μου ετυχε και εμενα να μην εχει η γκομενα ταυτοτητα και στην ρεσεψιον του Pattaya bay resort μου εδωσαν ενα χαρτι να υπογραψω.Ταυτότητα δεν είχε, η ρεσεψιονίστ στραβομουτσούνιασε μαζί της αλλά τελικά κανένα πρόβλημα.
Πριν προλάβω καλά καλά να κλειδώσω την πόρτα τα είχε πετάξει.
Τόσο γρήγορη!, αναρωτήθηκα ελαφρώς απογοητευμένος.
Το ρούχο που φορούσε, ένα ενιαίο σορτσάκι-μπλουζάκι, μπορούσε να αφαιρεθεί με μια κίνηση.
Πολύ αδύνατη για τα γούστα μου, αλλά αεικίνητη και σε κατάσταση υπομανίας.
Λες και είχε κερδίζει το jocker.
Αρχίζει η διαδικασία του shower, δεύτερος στη σειρά εγώ και τι να δω: σταγόνες αίματος στη λεκάνη.
Της το λέω με ήρεμο τρόπο αλλά με ύφος που ζητούσε εξηγήσεις. Βάλθηκε να με καθησυχάσει πως η έμμηνη ρύση είχε παρέλθει ενώ σαν σίφουνας όρμησε στο μπάνιο για να το καθαρίσει.
Συν τοις άλλοις το κωλαράκι της δεν μου άρεσε και σαν συνεπής φετιχιστής σκέφτηκα να την ξαποστείλω. Εξέπεμπε όμως έντονη θετική ενέργεια, η ζημιά θα ήταν αμελητέα (13€), οπότε λέω ας την κρατήσω μόνο για lip massage.
O Θεός με φώτισε.
Αυτη δυστυχως ειναι η λογικη του "Ελληναρα γαμια"...
Αυτη μας εχει καταστρεψει ως λαο...
Γι αυτο και οι Ελλεηνιδες ολο και φαρδαινουν...
Αφου το μονο που νοιαζει τον "Ελληναρα γαμια",ειναι η "αποδοση" στο κρεββατι και οχι η εξωτερικη εμφανιση,γιατι να κανουν διαιτες και να προσεχουν τον εαυτο τους?
Μασαμπουκιαζουν τις πιτσες,τα σουβλακια και τις τουρτες,φτιαχνουν κωλους και πατσοκοιλα,σε πλακωνουν στις πιπες και τα αεροπλανικα γαμησια και εχουν το κεφαλι τους ησυχο και το μουνι τους χορτατο...
Γι αυτο και η χειροτερη πατσαβουρα Ελλεηνιδα,αγαμητη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ...
Μη παραπονιεστε λοιπον που οι Ελλεηνιδες ειναι φαρδοκωλες..
ΕΣΕΙΣ τις καταντησατε ετσι και τωρα πηγαινετε στην αλλη ακρη του κοσμου για να βρειτε γυναικες χωρις κωλους και κυτταριτιδες..
Με τις υγειες σας...
Μου ετυχε και εμενα να μην εχει η γκομενα ταυτοτητα και στην ρεσεψιον του Pattaya bay resort μου εδωσαν ενα χαρτι να υπογραψω.
Μεταξυ αλλων ελεγε οτι αν το υπογραψω αποδεχομε οτι μπορει να ειναι εγληματιας,να κατεχει ναρκωτικα,και αλλα τετοια.
Ενοειται οτι δεν το υπεγραψα.Την εστειλα σπιτι της να παρει την ταυτοτητα.
Καλο ειναι να εισαι ανεμελος σε αυτο το μερος αλλα να εχουμε και λιγο τον νου μας
Με το χιλιάρικο θα μπορούσα να ζητήσω σερί δεύτερο γύρο αλλά το κορμί δεν ήταν του γούστου μου.ακομα χειροτερα...
# นวด แผนไทย = 400 Bath απλο μασσαζ
αλλωστε σκεφτείτε και το γεγονος οτι ειναι πολυ πιο σπανιο μια γυναικα να φαει πορτα σε club ενω ενας αντρας ιδιως αν μιλαμε για αντροπαρεα με την μια εχει φαει πορτα
Χαχαχαχα! Κι αυτό μόνο Ταϊλάνδη γίνεται!!!!!Μια γυναικα οσο πατσαβουρα και να ειναι δεν υπαρχει περιπτωση να μην φυγει με εναν αντρα απο εκει μεσα εαν το θελει ενω για τον αντρα δεν ισχυει απαραιτητα αυτο.
καποιος αλλος ανεβασε φωτογραφια της με μαυρο στα ματια και μ'ενα καλαμακι. δεν θυμαμαι ποιος.