Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)

george777

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
του χαλουσε το happy agogo. εδινε αυτος εκατοσταρικα και πεντακοσαρικα και του δινανε 10 - 20. αρα το μαγαζι θα τα ειχε απο παλια.

βρε ενα agogo ναχει τετοια μεσα και θα πεταω κατοσταευρα!!!
sorry που γαμαω το thread αλλα μου χει στριψει!!!

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16

βρε ενα agogo ναχει τετοια μεσα και θα πεταω κατοσταευρα!!!
sorry που γαμαω το thread αλλα μου χει στριψει!!!

ρε συ τι με νοιαζει εμενα που τα βρηκανε... εγω απλα σας λεω τι ειδα ενα βραδυ!

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
еνα μινι οδοιπορικο στο soi 13(στο οποιο δεν υπαρχει τιοποτα απο μπαρακια) και λιγο beach road...

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Παιδια,η beach road exei ωραια "κομματια" αλλα επειδη καποιος συναγωνιστης εγραψε οτι οι πιο πολλες ειναι αρρωστες......... σε κλεβουν.....σε κανουν.....σε ρανουν.....δεν "φορτωσα"!!!Αν και ειχε 2-3 πολυ καλα!!!Τωρα βεβαια αρχιζω και το μετανοιωνω!!!Δεν ξερω....εχω λιγο μπερδευτει

Τελικα ξεκiναω για το "ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΕΡΟΣ" STHN Pattaya,tin  Walking street!!!

Τα ιδια τεμαχια που κανουν πιατσα στην beach road την ημερα, πανε το βραδυ να ψωνιστουνε στην Walking street. Δηλαδη στο ινσομνια, στο λουσιφερ, στην μαριν ντισκο η επι τοπου στον δρομο που περνας. Εκει (στην Walking street) ζητανε και περισσοτερα. Επειδη εκει δεν εχει πει ακομη κανενας οτι ειναι αρρωστες ψωνιζεις αφοβα. Σκεψου το αλλοιως. Που θα παει να ψωνιστει μια ελευθερας βοσκης νταλα μεσημερι? Η Walking street ειναι γεματη αυτοκινητα, και κλεινει το βραδυ για να ερθουν οι πεζοι. Η καλυτερη επιλογη ειναι η Beach Road, μεχρι να ερθει η ωρα να την κανει για Walking street. Σημερα πηγα στην ινσομνια (ειχα 2 μερες να βγω γιατι με καθηλωσε μια ψιλοδηλητηριαση). Παραηταν πηχτρα. Εφυγα αμεσως. Στην μαριν ντισκο δεν ειχε τον πολυ κοσμο της ινσομνια. Τα μουνακια μου την πεφτανε αβερτα, αλλα εγω καθοτι ακομη αδυναμος το επαιξα σκληρος. Ηπια μια μπυρα και εφυγα. Φτανοντας στην αρχη της Walking street εκει που ειναι το μαγαζι με το κρεμασμενο αυτοκινητο, μολις ειχαν κλεισει. Ειχε παει τρισιμισυ η ωρα. Παμε για υπνο για συσωρευση δυναμεων. Απο αυριο ομως, πιστευω οτι θα ειμαι παλι ψωλοδημιουργικος.

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
βρε παιδια ενα πραγμα δεν μπορω να καταλαβω.εκατσα ολο το Μαϊο στη Παταγια οπου εβρισκα καποια καλή φορτωνα.τη σημασια εχει αν την βρεις σε μπαρ ή στη παραλιακη ή οπου ειναι.καλο ειναι να προσεχεις μην ανεβασεις καμια στο ξενοδοχειο χωρις ταυτοτητα μην κρατας πολλα χρηματα απανω σου και παντα προφυλακτικο.καλο παλι νομιζω οτι ειναι να μην ξενυχτας παρα πολυ και αν δεις καμια παραξενη κινηση απο τη γκομενα πληρωσε την διωξε την και βρες γρηγορα αλλη.εχει και πολυ καλα τεμαχια για λογκ ταϊμ με χιλια μπατ.τωρα αυτα που λενε ορισμενοι οτι στη παραλληακη δεν ειναι καθαρες δεν ειναι σωστο γιατι αν εγω εχω παρει 2 ας πουμε απο γκο γκο μπαρ και 5 απο το δρομο και εχω κολησει κατι δεν θα το μεταφερω και στις επομενες.
παρα ολα αυτα αφου εχουν περασει 3 μηνες και ειχα και αστοχια υλικου απο προφυλακτικο ταϊλανδεζικο και αλλα πολλα,χθες εκανα εξετασεις αιματος και δοξα τω Θεο ηταν καλες.αμα ειναι να τη φας μπορει να τη φας οπου και να ειναι,ακομα και απο τη γυναικας που μπορει να τη ξερεις 15 χρονια.........................

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
επισης θελω να προσθεσω οτι μην κυνηγατε μονο και μονο τη τελειωτητα Μονικα Μπελουτσι δεν θα βρειτε εκει περα.

αλλο ειναι πια μου αρεσει και αλλο ειναι με ποια περναω καλα μαζι της.

εξαλου πρεπει να σε γουσταρει και λιγο η γκομενα.δεν συμπερηφερονται σε ολους το ιδιο.

οι περισοτερες ειναι καλητερες απο τις δικες μας, αλλα εχει και εκει μ@λακισμενα κοριτσακια, μην νομιζετε οτι δεν υπαρχουν.

για αυτο το λογο παρτε οσες πιο πολλες μπορειτε, και οποια ειναι καλη κρατησε την μεγαλητερο διαστημα.....................

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
΄
Το αγαπημένο μου gogo!
Κάθε μέρα θα παιρνούσα από κει να πω ένα γεια στα κορίτσια μου! Αν ξαναπάς δώσε φιλάκια στη Ντία μου (νο205), στην Έι (νο225), στην Μαμ (δε θυμάμαι νο). Αλλά στις hostess Da και Gay μη δώσεις ούτε φιλάκι και ούτε 1 μπατ μπουρμπούρι!

μου το έλεγαν και τα κορίτσια ότι το happy είναι το best of pattaya,αλλά άμα δεν παινέψεις το σπίτι σου!!

Α! Στα κορίτσια θα πεις απ τον Μάικ φρομ γκρις, φίλο του κόσα!

Φιλάκια άπαιχτε! 

lakisscorpio  οταν ξαναπας δωσε χαιρετισμους και απο εμενα  στην νογκ  ρωτα ποια ειναι γιατι δεν θυμαμαι νουμερο αλλωστε ειναι ενα απο τα αστερια στο  χαππι η πας νωρισ η κατσε σπιτι πες οτι εισαι φιλος δικοσ μου κια ριξε μια ματια  στην    ΤΣΑ ειναι χοστλεσ αυτην ρωτα και για την νονγ περιμενω νεα σου

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
για τα κοριτσια της beach road εχουν ακουστει πολλες ιστοριες, οποτε καλο ειναι να της αποφευγουμε. καποιος λογος θα υπαρχει για να καθοντε ολο το βραδυ εκει. επισης και τις 2 φορες που πηγα και εκανα βολτες στην beach road ποτε δεν ειδα μια πολυ ωραια. στα clubs πηγαινουν αυτες που εχουν και κανα φραγκο να πιουνε τα ποτα τους και αυτες που σχολανε απο τα beer kai gogo bars. παντως καλο ειναι να προσεχετε με τις freelancers και να δινει την ταυτοτητα της στη ρεσεψιον.

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
Λοιπον απο οτι εχω μαθει - καταλαβει τα πιο πολλα κοριτσια που ειναι στην Beach road - bangla - και λοιπους γνωστους δρομους ειναι εκει γιατι :
1. Δεν τις δεχονται να δουλεψουν σε ΚΑΝΕΝΑ μαγαζι.
2. Δεν τους επιτρεπουν να "ψωνιζουν" απο τος disco - clubs .
Ειδικα αυτες που ειναι εκει τις βραδυνες ωρες
Και αυτο λογω οτι εχουν προηγουμενο ( κλεψιες - αρρωστιες - κακια συμπεριφορα κλπ )
Επισης πολλες "δουλευουν" με  συνεργους (thai-men) με σκοπο να σας κλεψουν.
Καλη δοκιμη ειναι οταν την παρεις να πατε μαζι να πιειτε ενα ποτακι σε ενα καλο μαγαζι πχ lucifer και να δειτε εαν θελει να μπει και πως την κοιτουν οι αλλοι εκει ( thai) .
Θελει προσοχη μεγαλη παντως .
Και αυτο που λετε για τις  ταυτοτητες  ειναι μουφα ....
Ολες μοιαζουν και καλιστα μπορει να εχει μια κλεμμενη πανω της .... μα ζι με τη δικια της

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255

Καλησπερα,συναγωνιστες...........

θα σας πω για την 4η μερα μου στην Παταγια..Μαλλον νυχτα γιατι μερα δεν εχω πολλα να σας πω.Μαλλον δεν εχω τιποτα...Ο καιρος εδω ειναι περιεργος....το πρωι και μεσημερι ηλιοφανεια(με δοσεις συννεφιας) και το βραδυ.....καθε βραδυ.......βροχη(οχι εντονη)

κατα τις 9 μαζευομαστε με την παρεα για να παμε για φαι..ειχαμε σταμπαρει απο χτες ενα μαγαζι που ελεγε "Οτι μπορεις να φας,99 μπατ!!!"(Any you can eat,99 Baht)

Αυτο ειναι καινουργιο και βρισκεται στο soi Diana inn(Λιγο πριν την διασταυρωση με soi LK Metro,διπλα σ'ενα ξενοδοχειο....)

Τι παιζει εκει????Καθε μερα εχει και ενα διαφορετικο μενου...πχ. Δευτερα εχει pizza menu.....Τριτη εχει sea food menu....κοκ

Εμεις την συγκεκριμενη μερα που πηγαμε ειχε BBQ menu.....Καθεσαι στο τραπεζι και εχει καποια χαρτακια με τα φαγητα που εχει το μενου και διπλα απ'αυτα 1 κουτακι.....εκει στο κουτακι τσεκαρεις τι θελεις να φας και στο φερνουν.....Υπ'οψιν,ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΙς ΟΛΑ,Αν θελεις!!!εγω τα τσεκαρα ολα!!!Δηξλ. για τη ακριβια,ειχε.......Κοτοπουλο BBQ,ΧΟιρινο BBQ,Σαλατα,sea food BBQ και σκορδοψωμο!!!εγω τα τσεκαρα ολα!!!

Υπωχρεωτικα πρεπει να παρεις και ενα "υγρο"(νερο,κοκα-κολα η οτιδηποτε αλλο αναψυκτικο).....Αφου τρως το 1ο γυρω,φωναζεις την σερβιτορα....ξανα συμπληρωνεις τα χαρτακια και σε ξαναφερνει!!!!Αυτο μπορεις να το κανεις συνεχεια!!!!και οσες φορες Θελεις!!!!
Ποια ομως η παγιδα??Πρωτα απ'ολα οι μεριδες ειναι μικρες και 2ον δεν ειναι 99 Μπατ ειναι το λιγοτερο 130 μπατ...γιατι???Γιατι το ποτο που λεει οτι πρεπει να παρεις ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ(ειπαμε θελει 1 "υγρο" υποχρεωτικα.....ας πουμε το πιο φτηνο(το μπουκαλακι το νερο που κανει 30 μπατ)ΕΙΝΑΙ ΕΞΤΡΑ!!!!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 99 ΜΠΑΤ!!!!Αρα,αυτοματως 99+30=130 μπατ!!!!βεβαια αν παρεις και 2ο "υγρο" το ποσο αυξανεται!!!!!Εγω πληρωσα (με 2 γυρους φαι και 2 νερα)160 μπατ...

Μετα απο το φαι παμε σ'ενα κοντινο bar beer(κλειστο)ονοματι Papagayo....Ωραιο μεσα......με αιρ-κοντισιον......και με μωρα αρκετα καλα.....

Και ξαφνικα την βλεπω!!!!Mon....Πολυ Μοναρα η Mon.............Βασικως ηταν "εκφυλο".....ειναι απο αυτες τις γκομενες που λες να την εχεις σ'ενα δωματιο και να την  :knockinb: ανελεητα!!!!Μονο λιγο νερακι να της εχεις μην παθει αφυδατωση!!!!

Θα παραθεσω βιντεακι με την Μον για να δειτε και εσεις...

Μον....30 χρ.......με παιδι(κοριτσι)απο αγγλο.....κοπηκε το επιδομα απο εναν γερο οολλανδο που ειχε φιλο(οπως μου ειπε,χρυση την εκανε!!!!της αγορασε αμαξι και σπιτι στην Jomtien!!!)και ξαναβγηκε στο κουρμπετι…..

Μην σας τα πολυλογω…την κερναω 2 ποτακια και την φορτωνω…..2000 για ΛΤ και 600 το Barfine….Παμε στο χοτελ…..Μετρια πραγματα…δεν ενθουσιαστηκα και ιδιατερα….Λεω δεν πειραζει……παμε καπου να πιουμε κανα ποτακι μπας και φταιχτει και αυτή και βλεπουμε……….και  παμε Insomnia…..Τι γινοταν παλι εκει!!!!Καθε μερα και ποιο ωραια μωρα μεσα!!!!Κατσε καλα!!!αφου ειπα μια να την διαολοστειλω την Μον και να κανω παιχνιδι με τα μωρα εκει(τα οποια παιζανε ανηλεως!!!!!)….Τελος παντων….λεω δεν γα…ται και αυριο νυχτα είναι

ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ
Εχω νεα για Insomnia……..ξερετε γιατι εκλεινε ολο αυτό τον καρο ακριβως 4 το πρωι???Δεν πληρωνε τους Μπατσους ο ιδιοκτητης της Insomnias και γι’αυτό γινοταν ολο αυτό το νταβατουρι…..Απο χτες ξανα στο γνωστο ωραριο(μεχρι τις 8 το πρωι!!!!)και αυτά που λεγαν για εντολη από ανωθεν και από Bangkok ηταν Μαλακιες!!!!H πληροφορια είναι εγκυρη από πηγη μεσα απ’το insomnia…Από εχτες κανενα προβλημα!!!

Μετα αφου φυγαμε από Insomnia κατευθυνση για χοτελ για 2ο γυρω Συνομιλιων!!!!Παλι τα ιδια!!!χλιαρα πραγματα!!!Τελος παντων,επειδη είναι καλο παιδι την κρατησα μεχρι το πρωι και μετα της ειπα να θελει να φυγει αλλα αυτή ηθελε να μεινει να κοιμηθει……..και ετσι εγινε…

Γεια σας συναγωνιστες και τα λεμε για την 5η μερα λειαν συντομως!!!!

Ετοιμαζω τα πρωινα βιντεακια(ελπιζω να σας αρεσουν)

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ανθιζει το φορουμ, ευγε.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπερα,συναγωνιστες...........

θα σας πω για την 4η μερα μου στην Παταγια..Μαλλον νυχτα γιατι μερα δεν εχω πολλα να σας πω.Μαλλον δεν εχω τιποτα...Ο καιρος εδω ειναι περιεργος....το πρωι και μεσημερι ηλιοφανεια(με δοσεις συννεφιας) και το βραδυ.....καθε βραδυ.......βροχη(οχι εντονη)

κατα τις 9 μαζευομαστε με την παρεα για να παμε για φαι..ειχαμε σταμπαρει απο χτες ενα μαγαζι που ελεγε "Οτι μπορεις να φας,99 μπατ!!!"(Any you can eat,99 Baht)

Αυτο ειναι καινουργιο και βρισκεται στο soi Diana inn(Λιγο πριν την διασταυρωση με soi LK Metro,διπλα σ'ενα ξενοδοχειο....)

Τι παιζει εκει????Καθε μερα εχει και ενα διαφορετικο μενου...πχ. Δευτερα εχει pizza menu.....Τριτη εχει sea food menu....κοκ

Εμεις την συγκεκριμενη μερα που πηγαμε ειχε BBQ menu.....Καθεσαι στο τραπεζι και εχει καποια χαρτακια με τα φαγητα που εχει το μενου και διπλα απ'αυτα 1 κουτακι.....εκει στο κουτακι τσεκαρεις τι θελεις να φας και στο φερνουν.....Υπ'οψιν,ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΙς ΟΛΑ,Αν θελεις!!!εγω τα τσεκαρα ολα!!!Δηξλ. για τη ακριβια,ειχε.......Κοτοπουλο BBQ,ΧΟιρινο BBQ,Σαλατα,sea food BBQ και σκορδοψωμο!!!εγω τα τσεκαρα ολα!!!

Υπωχρεωτικα πρεπει να παρεις και ενα "υγρο"(νερο,κοκα-κολα η οτιδηποτε αλλο αναψυκτικο).....Αφου τρως το 1ο γυρω,φωναζεις την σερβιτορα....ξανα συμπληρωνεις τα χαρτακια και σε ξαναφερνει!!!!Αυτο μπορεις να το κανεις συνεχεια!!!!και οσες φορες Θελεις!!!!
Ποια ομως η παγιδα??Πρωτα απ'ολα οι μεριδες ειναι μικρες και 2ον δεν ειναι 99 Μπατ ειναι το λιγοτερο 130 μπατ...γιατι???Γιατι το ποτο που λεει οτι πρεπει να παρεις ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ(ειπαμε θελει 1 "υγρο" υποχρεωτικα.....ας πουμε το πιο φτηνο(το μπουκαλακι το νερο που κανει 30 μπατ)ΕΙΝΑΙ ΕΞΤΡΑ!!!!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 99 ΜΠΑΤ!!!!Αρα,αυτοματως 99+30=130 μπατ!!!!βεβαια αν παρεις και 2ο "υγρο" το ποσο αυξανεται!!!!!Εγω πληρωσα (με 2 γυρους φαι και 2 νερα)160 μπατ...

Μετα απο το φαι παμε σ'ενα κοντινο bar beer(κλειστο)ονοματι Papagayo....Ωραιο μεσα......με αιρ-κοντισιον......και με μωρα αρκετα καλα.....

Και ξαφνικα την βλεπω!!!!Mon....Πολυ Μοναρα η Mon.............Βασικως ηταν "εκφυλο".....ειναι απο αυτες τις γκομενες που λες να την εχεις σ'ενα δωματιο και να την  :knockinb: ανελεητα!!!!Μονο λιγο νερακι να της εχεις μην παθει αφυδατωση!!!!

Θα παραθεσω βιντεακι με την Μον για να δειτε και εσεις...

Μον....30 χρ.......με παιδι(κοριτσι)απο αγγλο.....κοπηκε το επιδομα απο εναν γερο οολλανδο που ειχε φιλο(οπως μου ειπε,χρυση την εκανε!!!!της αγορασε αμαξι και σπιτι στην Jomtien!!!)και ξαναβγηκε στο κουρμπετι…..

Μην σας τα πολυλογω…την κερναω 2 ποτακια και την φορτωνω…..2000 για ΛΤ και 600 το Barfine….Παμε στο χοτελ…..Μετρια πραγματα…δεν ενθουσιαστηκα και ιδιατερα….Λεω δεν πειραζει……παμε καπου να πιουμε κανα ποτακι μπας και φταιχτει και αυτή και βλεπουμε……….και  παμε Insomnia…..Τι γινοταν παλι εκει!!!!Καθε μερα και ποιο ωραια μωρα μεσα!!!!Κατσε καλα!!!αφου ειπα μια να την διαολοστειλω την Μον και να κανω παιχνιδι με τα μωρα εκει(τα οποια παιζανε ανηλεως!!!!!)….Τελος παντων….λεω δεν γα…ται και αυριο νυχτα είναι

ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ
Εχω νεα για Insomnia……..ξερετε γιατι εκλεινε ολο αυτό τον καρο ακριβως 4 το πρωι???Δεν πληρωνε τους Μπατσους ο ιδιοκτητης της Insomnias και γι’αυτό γινοταν ολο αυτό το νταβατουρι…..Απο χτες ξανα στο γνωστο ωραριο(μεχρι τις 8 το πρωι!!!!)και αυτά που λεγαν για εντολη από ανωθεν και από Bangkok ηταν Μαλακιες!!!!H πληροφορια είναι εγκυρη από πηγη μεσα απ’το insomnia…Από εχτες κανενα προβλημα!!!

Μετα αφου φυγαμε από Insomnia κατευθυνση για χοτελ για 2ο γυρω Συνομιλιων!!!!Παλι τα ιδια!!!χλιαρα πραγματα!!!Τελος παντων,επειδη είναι καλο παιδι την κρατησα μεχρι το πρωι και μετα της ειπα να θελει να φυγει αλλα αυτή ηθελε να μεινει να κοιμηθει……..και ετσι εγινε…

Γεια σας συναγωνιστες και τα λεμε για την 5η μερα λειαν συντομως!!!!

Ετοιμαζω τα πρωινα βιντεακια(ελπιζω να σας αρεσουν)

μηπως αυτη η μον εχει τατουαζ στο μπρατσο της??? σαν κλαδι με αγκαθια η κατι σαν φυτο??? κοντουλα με σαρκωδη χειλη???
μονο αυτη αξιζε οταν ειχα παει ενα βραδυ!

για το insomnia καλα τα ελεγα τελικα οτι δεν πληρωνανε τους μπατσους. ετσι λειτουργουν ολα τα μαγαζια στη πατταγια. πληρωνεις τους μπατσους και δεν σ'ενοχλουν!

roulis81

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ας αφησουμε τη μπιτς ροουντ με τα φρικια της και ας δουμε τι υπαρχει διαθεσιμο στις Ταυλανδικες γειτονιες.
Φαντομα καλ μας το εδωσες αλλα δεν ειναι στα αγγλικα η σελιδα.
Κανε ενα κοπο να μας εξηγεισεις τουλαχιστον την price list.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
еνα μινι οδοιπορικο στο soi 13(στο οποιο δεν υπαρχει τιοποτα απο μπαρακια) και λιγο beach road...

λακη λακη Καλά να περνάς βλέπω να εξελισεσαι σε επαγγελματία ΠΟΡΝΟΡΕΠΟΡΤΕΡ άντε και σε ανώτερα.
Ασε την κάμερα και βουρ στο :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom