Τα 10μπατα που τα βρηκε?
του χαλουσε το happy agogo. εδινε αυτος εκατοσταρικα και πεντακοσαρικα και του δινανε 10 - 20. αρα το μαγαζι θα τα ειχε απο παλια.
Τα 10μπατα που τα βρηκε?
Έχει μείνει κανείς εδώ ;
του χαλουσε το happy agogo. εδινε αυτος εκατοσταρικα και πεντακοσαρικα και του δινανε 10 - 20. αρα το μαγαζι θα τα ειχε απο παλια.
βρε ενα agogo ναχει τετοια μεσα και θα πεταω κατοσταευρα!!!
sorry που γαμαω το thread αλλα μου χει στριψει!!!
Παιδια,η beach road exei ωραια "κομματια" αλλα επειδη καποιος συναγωνιστης εγραψε οτι οι πιο πολλες ειναι αρρωστες......... σε κλεβουν.....σε κανουν.....σε ρανουν.....δεν "φορτωσα"!!!Αν και ειχε 2-3 πολυ καλα!!!Τωρα βεβαια αρχιζω και το μετανοιωνω!!!Δεν ξερω....εχω λιγο μπερδευτει
Τελικα ξεκiναω για το "ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΕΡΟΣ" STHN Pattaya,tin Walking street!!!
΄
Το αγαπημένο μου gogo!
Κάθε μέρα θα παιρνούσα από κει να πω ένα γεια στα κορίτσια μου! Αν ξαναπάς δώσε φιλάκια στη Ντία μου (νο205), στην Έι (νο225), στην Μαμ (δε θυμάμαι νο). Αλλά στις hostess Da και Gay μη δώσεις ούτε φιλάκι και ούτε 1 μπατ μπουρμπούρι!
μου το έλεγαν και τα κορίτσια ότι το happy είναι το best of pattaya,αλλά άμα δεν παινέψεις το σπίτι σου!!
Α! Στα κορίτσια θα πεις απ τον Μάικ φρομ γκρις, φίλο του κόσα!
Φιλάκια άπαιχτε!
Καλησπερα,συναγωνιστες...........
θα σας πω για την 4η μερα μου στην Παταγια..Μαλλον νυχτα γιατι μερα δεν εχω πολλα να σας πω.Μαλλον δεν εχω τιποτα...Ο καιρος εδω ειναι περιεργος....το πρωι και μεσημερι ηλιοφανεια(με δοσεις συννεφιας) και το βραδυ.....καθε βραδυ.......βροχη(οχι εντονη)
κατα τις 9 μαζευομαστε με την παρεα για να παμε για φαι..ειχαμε σταμπαρει απο χτες ενα μαγαζι που ελεγε "Οτι μπορεις να φας,99 μπατ!!!"(Any you can eat,99 Baht)
Αυτο ειναι καινουργιο και βρισκεται στο soi Diana inn(Λιγο πριν την διασταυρωση με soi LK Metro,διπλα σ'ενα ξενοδοχειο....)
Τι παιζει εκει????Καθε μερα εχει και ενα διαφορετικο μενου...πχ. Δευτερα εχει pizza menu.....Τριτη εχει sea food menu....κοκ
Εμεις την συγκεκριμενη μερα που πηγαμε ειχε BBQ menu.....Καθεσαι στο τραπεζι και εχει καποια χαρτακια με τα φαγητα που εχει το μενου και διπλα απ'αυτα 1 κουτακι.....εκει στο κουτακι τσεκαρεις τι θελεις να φας και στο φερνουν.....Υπ'οψιν,ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΙς ΟΛΑ,Αν θελεις!!!εγω τα τσεκαρα ολα!!!Δηξλ. για τη ακριβια,ειχε.......Κοτοπουλο BBQ,ΧΟιρινο BBQ,Σαλατα,sea food BBQ και σκορδοψωμο!!!εγω τα τσεκαρα ολα!!!
Υπωχρεωτικα πρεπει να παρεις και ενα "υγρο"(νερο,κοκα-κολα η οτιδηποτε αλλο αναψυκτικο).....Αφου τρως το 1ο γυρω,φωναζεις την σερβιτορα....ξανα συμπληρωνεις τα χαρτακια και σε ξαναφερνει!!!!Αυτο μπορεις να το κανεις συνεχεια!!!!και οσες φορες Θελεις!!!!
Ποια ομως η παγιδα??Πρωτα απ'ολα οι μεριδες ειναι μικρες και 2ον δεν ειναι 99 Μπατ ειναι το λιγοτερο 130 μπατ...γιατι???Γιατι το ποτο που λεει οτι πρεπει να παρεις ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ(ειπαμε θελει 1 "υγρο" υποχρεωτικα.....ας πουμε το πιο φτηνο(το μπουκαλακι το νερο που κανει 30 μπατ)ΕΙΝΑΙ ΕΞΤΡΑ!!!!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 99 ΜΠΑΤ!!!!Αρα,αυτοματως 99+30=130 μπατ!!!!βεβαια αν παρεις και 2ο "υγρο" το ποσο αυξανεται!!!!!Εγω πληρωσα (με 2 γυρους φαι και 2 νερα)160 μπατ...
Μετα απο το φαι παμε σ'ενα κοντινο bar beer(κλειστο)ονοματι Papagayo....Ωραιο μεσα......με αιρ-κοντισιον......και με μωρα αρκετα καλα.....
Και ξαφνικα την βλεπω!!!!Mon....Πολυ Μοναρα η Mon.............Βασικως ηταν "εκφυλο".....ειναι απο αυτες τις γκομενες που λες να την εχεις σ'ενα δωματιο και να την ανελεητα!!!!Μονο λιγο νερακι να της εχεις μην παθει αφυδατωση!!!!
Θα παραθεσω βιντεακι με την Μον για να δειτε και εσεις...
Μον....30 χρ.......με παιδι(κοριτσι)απο αγγλο.....κοπηκε το επιδομα απο εναν γερο οολλανδο που ειχε φιλο(οπως μου ειπε,χρυση την εκανε!!!!της αγορασε αμαξι και σπιτι στην Jomtien!!!)και ξαναβγηκε στο κουρμπετι…..
Μην σας τα πολυλογω…την κερναω 2 ποτακια και την φορτωνω…..2000 για ΛΤ και 600 το Barfine….Παμε στο χοτελ…..Μετρια πραγματα…δεν ενθουσιαστηκα και ιδιατερα….Λεω δεν πειραζει……παμε καπου να πιουμε κανα ποτακι μπας και φταιχτει και αυτή και βλεπουμε……….και παμε Insomnia…..Τι γινοταν παλι εκει!!!!Καθε μερα και ποιο ωραια μωρα μεσα!!!!Κατσε καλα!!!αφου ειπα μια να την διαολοστειλω την Μον και να κανω παιχνιδι με τα μωρα εκει(τα οποια παιζανε ανηλεως!!!!!)….Τελος παντων….λεω δεν γα…ται και αυριο νυχτα είναι
ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ
Εχω νεα για Insomnia……..ξερετε γιατι εκλεινε ολο αυτό τον καρο ακριβως 4 το πρωι???Δεν πληρωνε τους Μπατσους ο ιδιοκτητης της Insomnias και γι’αυτό γινοταν ολο αυτό το νταβατουρι…..Απο χτες ξανα στο γνωστο ωραριο(μεχρι τις 8 το πρωι!!!!)και αυτά που λεγαν για εντολη από ανωθεν και από Bangkok ηταν Μαλακιες!!!!H πληροφορια είναι εγκυρη από πηγη μεσα απ’το insomnia…Από εχτες κανενα προβλημα!!!
Μετα αφου φυγαμε από Insomnia κατευθυνση για χοτελ για 2ο γυρω Συνομιλιων!!!!Παλι τα ιδια!!!χλιαρα πραγματα!!!Τελος παντων,επειδη είναι καλο παιδι την κρατησα μεχρι το πρωι και μετα της ειπα να θελει να φυγει αλλα αυτή ηθελε να μεινει να κοιμηθει……..και ετσι εγινε…
Γεια σας συναγωνιστες και τα λεμε για την 5η μερα λειαν συντομως!!!!
Ετοιμαζω τα πρωινα βιντεακια(ελπιζω να σας αρεσουν)
ανθιζει το φορουμ, ευγε.
Φαντομα καλ μας το εδωσες αλλα δεν ειναι στα αγγλικα η σελιδα.Ας αφησουμε τη μπιτς ροουντ με τα φρικια της και ας δουμε τι υπαρχει διαθεσιμο στις Ταυλανδικες γειτονιες.
еνα μινι οδοιπορικο στο soi 13(στο οποιο δεν υπαρχει τιοποτα απο μπαρακια) και λιγο beach road...