Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
για ποιες συνηθειες μιλας???
αν εννοεις για το σουβλακι που εγραψα, το εγραψα για πλακα και απλα ειπα να στηριξουμε εναν ελληνα που εχει μια επιχειρηση στη πατταγια. θα σε βλαψει αν τον στηριξεις???
Δεν μίλησα για τον άνθρωπο και μακάρι να πάει καλά... Anyway όποιος κατάλαβε κατάλαβε πάμε να διασκεδάσουμε κάτω οπότε όποιος θέλει να συναντά άλλους Έλληνες και να πίνει φραπέ είναι ελεύθερος να το κάνει. Όποιος θέλει να το ψάξει περισσότερο μπορεί να το κάνει. Άποψή μου είναι πωες δε θα χάσει... It's up to you! :)

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δεν μίλησα για τον άνθρωπο και μακάρι να πάει καλά... Anyway όποιος κατάλαβε κατάλαβε πάμε να διασκεδάσουμε κάτω οπότε όποιος θέλει να συναντά άλλους Έλληνες και να πίνει φραπέ είναι ελεύθερος να το κάνει. Όποιος θέλει να το ψάξει περισσότερο μπορεί να το κάνει. Άποψή μου είναι πωες δε θα χάσει... It's up to you! :)

κοιτα το να πας σ'ενα μαγαζι που μαζευοντε ελληνες να πεις ενα γεια δεν ειναι κακο. ισα ισα που αν εισαι νεος και συναντησεις παλιους να σου δωσουν και καποιες πληροφοριες παραπανω, οπως εχει τυχει και σε μενα.
στο ξενοδοχειο που εμενα καθε μερα επινα γαλλικο καφε, δεν με χαλαει αλλα δεν θ'αλεγα και οχι σ'ενα παγωμενο φραπε στην ζεστη που εχει η πατταγια, οποτε και αυτο δεν το θεωρω κακο.
το θεμα ειναι να μην εχεις την νοοτροπια του βλαχου ελληνα και να εισαι αγενης με ολους. ο φραπες δεν ειναι το προβλημα.

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Οκ ο καθένας όπως νομίζει καλύτερα!! Σε άλλον αρέσει η Pattaya σε άλλον η Bangkok. Σε άλλον να κάνει παρέα με Έλληνες άλλος στρίβει στενό όταν τους ακούει. Επαναλαμβάνω ο καθένας όπως την βρίσκει.

STAR200

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
επιστροφη στην πραγματικοτητα μετα απο το δευτερο ταξιδι στη κολαση της pattaya. >:cheesy:
συνταξιδιωτης ο diavolidis(sex machine)με qatar (αψογη).
επτα ημερες ηταν το ταξιδι ολες pattaya. εζησα ολες τισ καταστασεις masaz, st ,lt και αμορε. γνωρισα τους ελληνες του avennue και τους ελληνες στην beach road&soi8 , πηγα beer bar, club , gogo . πηγα στο koh larn (το νησακι ειναι σουπερ και μονο 1/2 ωρα ).

Γενικες πλροφοριες¨ insomia τα καλυτερα μωρα με διαφορα ,και lucifer καλα
                   hotel areca lodge soi dianna 1400 deluxe με πρωινο 2 πισινες αριστο
                   φαγητο apex hotel 2road διπλα στη σοι dianna μεγαλο μπουφε με 180bht
koh larn .παιρνεις το καραβακι απο bali hai pier τερμα ws και σε 1/2 ωρα εισαι σε ενα μικρο νησακι με πεντακαθαρη παραλια λευκη αμμο και θαλασσια σπορ super!!!!!!!!!!!!!!

αυτο ηταν και το τελευταιο μου ταξιδι pattaya , με κουρασε  . τοσες πολλες γυναικες να σε τραβανε απο παντου  μια πολη με τρελους ρυθμους   που δεν σε αφηνει να ηρεμησεις ουτε για λιγο ,γυναικες γυναικες γυναικες  καπου χανεται και η ουσια , εγω κουραστηκα ειμαι και 38χρ. και αποφασισα το επομενο ταξιδι pouket (πιπιν θα σε επισκευτω για πληροφοριες).

thai for ever

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Οκ ο καθένας όπως νομίζει καλύτερα!! Σε άλλον αρέσει η Pattaya σε άλλον η Bangkok. Σε άλλον να κάνει παρέα με Έλληνες άλλος στρίβει στενό όταν τους ακούει. Επαναλαμβάνω ο καθένας όπως την βρίσκει.

και'μενα δεν μ'αρεσει να κανω παρεα με ατομα που δεν γνωριζω καθολου και δεν λεω μονο για ταυλανδη αλλα γενικα. προτιμω να κυκλοφορω μονος και να πηγαινω οπου γουσταρω χωρις να μου λεει ο αλλος να παμε αλλου.
γνωρισα αρκετα ατομα απο αλλες χωρες (αγγλια, αμερικη, ιταλια) που και αυτοι ηταν μονοι αλλα ποτε δεν ειπα σε καποιον να παμε καπου μαζι. εξαλλου στη πατταγια δεν παω να κανω παρεα με αντρες αλλα με τα μωρα!  :grin:
οπως ειπα ομως και πριν το να συναντησεις εναν ελληνα δεν ειναι κακο να πεις ενα γεια! οπου και να εισαι!

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
επιστροφη στην πραγματικοτητα μετα απο το δευτερο ταξιδι στη κολαση της pattaya. >:cheesy:
επτα ημερες ηταν το ταξιδι ολες pattaya. εζησα ολες τισ καταστασεις masaz, st ,lt και αμορε. γνωρισα τους ελληνες του avennue και τους ελληνες στην beach road&soi8 , πηγα beer bar, club , gogo . πηγα στο koh larn (το νησακι ειναι σουπερ και μονο 1/2 ωρα ).

koh larn .παιρνεις το καραβακι απο bali hai pier τερμα ws και σε 1/2 ωρα εισαι σε ενα μικρο νησακι με πεντακαθαρη παραλια λευκη αμμο και θαλασσια σπορ super!!!!!!!!!!!!!!

αυτο ηταν και το τελευταιο μου ταξιδι pattaya , με κουρασε  . τοσες πολλες γυναικες να σε τραβανε απο παντου  μια πολη με τρελους ρυθμους   που δεν σε αφηνει να ηρεμησεις ουτε για λιγο ,γυναικες γυναικες γυναικες  καπου χανεται και η ουσια , εγω κουραστηκα ειμαι και 38χρ. και αποφασισα το επομενο ταξιδι pouket (πιπιν θα σε επισκευτω για πληροφοριες).

thai for ever

μαλλον εισαι κουρασμενος γιατι μολις επεστρεψες... κατσε να περασει κανας χρονος να δεις οτι θα θελεις παλι να πας πατταγια και να περασεις ξανα τελεια!!!  :grin:

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
και'μενα δεν μ'αρεσει να κανω παρεα με ατομα που δεν γνωριζω καθολου και δεν λεω μονο για ταυλανδη αλλα γενικα. προτιμω να κυκλοφορω μονος και να πηγαινω οπου γουσταρω χωρις να μου λεει ο αλλος να παμε αλλου.
γνωρισα αρκετα ατομα απο αλλες χωρες (αγγλια, αμερικη, ιταλια) που και αυτοι ηταν μονοι αλλα ποτε δεν ειπα σε καποιον να παμε καπου μαζι. εξαλλου στη πατταγια δεν παω να κανω παρεα με αντρες αλλα με τα μωρα!  :grin:
οπως ειπα ομως και πριν το να συναντησεις εναν ελληνα δεν ειναι κακο να πεις ενα γεια! οπου και να εισαι!
Φτανει τα μωρά να μην έχουν πάει  :fuck1: πριν με άλλο Έλληνα!!! χαχαχαχα

STAR200

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
οτι περασα τελεια ειναι σιγουρο, σουπερ τελεια, αλλα ρε φιλε εγω θα ηθελα και λιγο παραλια
λιγο αραγμα γενικοτερα οχι καθε μερα lucifer-insomnia beer bar.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16

thai for ever

Καλώς ήρθες και συ πίσω στο ελλαδιστάν μας! :2funny: :2funny:
Αλλά 38 χρονών και κουράστηκες τον ξέφρενο ρυθμό και της Παταγιανές?????
Τώρα αρχίζει η ζωή αγόρι μου! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
( είμαστε και συνομήλικοι) :rockon:

Exandas

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
όπως Η.Π.Α. και παλαιότερε , θέλω πουτανάκι από pattaya , την πιο βρομιάρα , ξεφτιλισμένη που την έχουν πάρει όλη ! τώρα στα γεράματα να την παντρευτώ και να την κάνω βασίλισσα .

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
οτι περασα τελεια ειναι σιγουρο, σουπερ τελεια, αλλα ρε φιλε εγω θα ηθελα και λιγο παραλια
λιγο αραγμα γενικοτερα οχι καθε μερα lucifer-insomnia beer bar.

ε το ιδιο πραγμα ειναι, με την μονη διαφορα οτι στη πατταγια αραζεις στην πισινα του ξενοδοχειου!  :2funny:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
ε το ιδιο πραγμα ειναι, με την μονη διαφορα οτι στη πατταγια αραζεις στην πισινα του ξενοδοχειου!  :2funny:
ΤΣΟΥΚ!
Όπως είχε πει κάποτε ο F16 "στην Πατάγια,βουλιάζεις στα μουνάκια!"

...η ωραιότερη παραλία!!!!

STAR200

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
που ειναι ο F16 ???????
απο περυσι που συνταξιδεψαμε δεν εκανες αλλο ταξιδι??????

STAR200

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εγω εφαγα 2 κλησεις 600 για κινηση αναποδα σε μονοδρομο και 500 για κρανος !!!!!!!!

karabe

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ενα βραδυ που καθομουν στο happy, ηταν ενας φραγκατος γιαπωνεζος που αντι να πεταει μπαλακια πετουσε χαρτονομισματα των 10 και 20μπατ. εκει να δεις τι γινοτανε!!!

Τα 10μπατα που τα βρηκε?

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Λογικά τείνω και γω στην άποψη της απόσυρσης. Έχω δει και γω χαρτονόμισμα αλλά μια και μοναδική φορά και αυτή σε σπίτι... στην κυκλοφορία πλέον μόνο 10μπατο κέρμα έπαιζε τις φορές που ήμουν κάτω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom