Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
http://[URL unfurl="true"]www.amuzingthaicartoons.com/143%20atm%20darling%20700.jpg[/img[/URL]]

Που εισαι λακη νυχτωσε και σε ψαχνουν

[img]http://[URL unfurl="true"]www.mynetbizz.com/pages/bangkok-pattaya/pattaya-ladies.jpg[/img[/URL]]

[/quote]

Δεν ξερω ποτε ακριβως ειναι τραβηγμενη η φωτοφραφια αλλα αυτα ΚΑΘΕ ΝΥΧΤΑ ειναι στο ποστο τους!!!!!!Μα καθε νυχτα σε λεω!!!!

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
μη μας τρελαινεις ρε laki ακομα δεν ηρθαμε και σκεφτομαι το επομενο ταξιδι.
στο koh larn να πας οποσδηποτε !!!!!!

Φιλε σταρ....2 μερες τωρα θελω να παω και εχει συννεφια!!!!!θα παω ομως......να βγαλει και λιγο ηλιο!!1

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Παιδια........να και το βιντεακι με το Big Budha Hill.......Αυτο ειναι λοφακι στην Jomtien οπου υπαρχει εκει ενας ναος του βουδα και ενα αγαλμα του μεγαλο.....επισης απεναντι υπαρχει ενα μερος που ειναι το αγαλμα ενος βασιλια τους και φαινεται πανοραμικα η πολη της Παταγια..........

Ειναι κανα 20λεπτο απ 'την walking street...εγω νοικιασα baht bus με 300 μπατ(στην αρχη ελεγε 400) με πηγε και στα 2 μερη και με περιμενε να τελειωσω και ξανα πισω Παταγια

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Ας αφησουμε τη μπιτς ροουντ με τα φρικια της και ας δουμε τι υπαρχει διαθεσιμο στις Ταυλανδικες γειτονιες.

μισες πληροφοριες δινεται κυριε.. ποσο παει το μαλλι? εμεις οι φαλανγκ θα μπορουμε να μπουμε χωρις να μας πιασουν τον κολο? εχω τους λογους μου που ρωταω (δηλαδη ταυλανδες με μεγαλο στηθος)  :tooth:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
μισες πληροφοριες δινεται κυριε.. ποσο παει το μαλλι? εμεις οι φαλανγκ θα μπορουμε να μπουμε χωρις να μας πιασουν τον κολο? εχω τους λογους μου που ρωταω (δηλαδη ταυλανδες με μεγαλο στηθος)  :tooth:
οχι και μισες! και τιμες εγραψα αμεσως μετα για ψαξε λιγο
ρε συ mind συνηθως στα Ται στεκια δεν εχει πουστιες και απατεωνιες
περισσοτερες πιθανοτητες εχεις να σε πιασουν κοροιδο στα τουριστικα μερη παρα στα Ται στεκια
γιατι? για τον απλο λογο οτι στα Ται στεκια σπανιως βλεπουν ξενους και ετσι δεν τους εχουν μπει ιδεες

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
οποιος βιαζεται σκονταφτει!! δεν περιμενα να διαβασω παρακατω και γι'αυτο το εγραψα... τελος τα ψεμματα, επιστρεφω σπιτι :rockon:

Ποιος αλλος θα ειναι Ταυλανδη 11-13/09 ? Για Μπανγκοκ ξεκιναω αλλα ΙΣΩΣ περασω ενα βραδυ απο Παταγια αν βρω παρεα..

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Καλησπέρα παιδιά και από μένα
Μόλις το Σάββατο που μας πέρασε γυρίσαμε με τον κολλητό μου από BKK όπου περάσαμε 6 (λίγες) αλλά φανταστικές μέρες, στο αεροπλάνο όταν προσγειωνόμασταν Ελλάδα ήμασταν και οι δύο σαν κλαμένα #$%#%$
(θα το έχετε όλοι αυτό το συναίσθημα όσοι έχετε γυρίσει από Ταιλάνδη). Καταρχήν δεν είναι τίποτα τόσο φτηνό όσο μας είχανε πει άλλοι φίλοι που είχανε πάει όσον αφορά το φαί, αγορές, πήδημα κτλ
Χαρακτιρηστικά εμένα μου φύγανε 1400 euro στις 6 μέρες πλην εισητήρια και ξενοδοχεία, μπορεί να φταίει ότι ήταν η πρώτη φορά που πήγαμε Ταιλάνδη και σαν newμπιδες σκορπάγαμε τα λεφτά έτσι χωρίς πολλά παζάρια ή ότι η BKK είναι
γενικά ποιο ακριβή από Pattaya, Pouket κτλ αλλά η αλήθεια είναι ότι ξεφραγιαστήκαμε, αλλά τουλάχιστον φορτώσαμε από οπουδήποτε μπορείτε να φανταστείτε, πουτάνες-γκόμενες κτλ
Τελως πάντον για να μην μακρυγορώ θα προσπαθήσω γράψω σε αυτό και επόμενα post την εμπειρία που ζήσαμε όσον αφορά το θέμα που μας ενδιαφέρει (boom boom) στην Ταυλάνδη
Την πρώτη μέρα που φτάσαμε BKK αφού αράξαμε στο φοβερό 5άστερο ξενοδοχείο Grant Millenium Shukumvit το οποίο προτείνω χαλαρά για όποιον θέλει να μείνει στην BKK και το πληρώσαμε 30 euro ο καθένας για δίκλινο δωμάτιο τη βραδυά,
μετά τις πίτσες που παραγγείλαμε μπαίνουμε σε ένα ταξί και του λέμε να μας πάει σε μασατζίδικο κατευθείαν και αυτός μας πάει στο πιθανότατα καλύτερο και μεγαλύτερο μασατζίδικο της πόλης το Nana entertaiment plaza (το λέω αυτό
γιατί και άλλοι ταξιτζίδες που τους λέγαμε για μασατζίδικο πρώτα θέλανε να μας πάνε σε αυτό, αλλά και γενικά και άλλα αρκετά μασατζίδικα που είδαμε δεν ήταν τόσο μεγάλα ούτε είχαν τόσες πολλές κοπέλες)
Αφού αράξαμε στους μεγάλους καναπέδες του βλέπαμε απεναντί μας καμιά 30αριά αστεράκια τα περισότερα ωραία μέσα από βιτρίνα και καλά, και αριστερά μας καμιά 30αριά εκτός βιτρίνας ακόμα ποιο ωραία Ταιλανδάκια
Ηρθε ο μετρ που μας είχε αναλάβει και αφού μας ρώτησε αν θέλουμε να ποιούμε κάτι ( προσοχή δεν είναι απαραίτητο να παραγγήλεις κάτι το λέω αυτό γιατί μας φύγανε πολλά λεφτά σε τέτοιες μαλακίες)
Παραγγήλαμε από δύο μπύρες και μας ενημέρωσε ότι οι κοπέλες στην βιτρίνα κοστίζουν 3500 baht περίπου 70 euro για soapy, oil massage, sex και όλα αυτά με μία εκτόνωση σε δύο ώρες
και αυτές στα αριστερά μας κόστιζαν 5000 baht (100 euro) για τις ίδιες υπηρεσίες απλά υποτίθεται ότι ήταν ποιο νέες από τις άλλες
Αφού διαλέξαμε ο καθένας με τον φίλο μου από μία από τα 3500 baht ( αστεράκια και τα δύο ) είπαμε να ξεκινήσουμε χαλαρά στην αρχή για να μην ξεφύγουμε στα λεφτά τρομάρα μας μας πήραν τα γκομενάκια από το χέρι και μας ανεβάσαν
με ανσασέρ στα δωμάτια (να μην ξεχάσω δώσαμε και στον μετρ tip και αυτό δεν είναι απαραίτητο, στην BKK σου ζητάνε tip και για τον αέρα που αναπνέεις )
Αφού μπήκαμε στα δωμάτια ο καθένας με την δικιά του τα οποιά είχαν από μια μπανιέρα και ένα κρεβάτι παρήγγειλα ένα νερό για μένα και ένα χυμό για την κοπέλα την οποία παρεπιτώντος Pon (επίσης δεν είναι απαραίτητο το ποτό)
tip και στην σερβιτόρα που μας τα έφερε και αφού καθήσαμε με την Pon για τις πρώτες συστάσεις και μια γουλιά από τα ποτά γδυθήκαμε και αφού είχε γεμίσει την μπανιέρα με ζεστό σχεδόν καυτό νερό μπήκαμε και οι δύο μέσα όπου και
αρχισε να με τρίβει και να με σαπουνίζει παντού μου τον έπαιξε και λίγο μαλακία μέσα στην μπανιέρα όπου και άκουσα και το πρώτο κοπλιμέντο για το μέγεθος ( όλες μα όλες που πήγαμε μας έλεγαν πόσο μεγάλη την έχουμε γενικά οι ξένοι
σε σχέση με τους Ταιλανδούς πράγμα που μου έκανε εντύπωση ) αυτή μου έδειξε μάλιστα με τα δαχτυλά της την διαφορά, περίπου 5-7 πόντους από τους Ταιλανδούς.
Αφού βγήκαμε από την μπανιέρα με έβαλε σε ένα στρώμα θαλάσσης όπου και μου έκανε το περίφημο soapy body to body massage το οποίο και το ευχαριστήθηκα μπορώ να πω
Αφού τελιώσαμε κατευθυνθήκαμε στο κρεβάτι για oil massage το οποίο δεν ήταν και τίποτα ιδιέτερο και αμέσως μετά παει να βάλει το σκουφάκι και συνηδοτιποιεί ότι μπορεί να είναι μικρό για μένα και να μην μου κάνει
και σκέφτεται μήπως να παραγγείλει άλλο ποιο μεγάλο το οποίο θα κάνουν δέκα λεπτά!!! να το φέρουν ( εγώ σκεφτόμουν και άλλη καθυστέρηση και θα το πληρώσω χρυσό το νέο προφυλακτικό, έκανα και την μαλακία και ξέχασα τα προφυλακτικά
στο ξενοδοχείο) τέλος πάντων μου είπε ότι θα προσπαθήσει να μου φορέσει το σκουφάκι και όντος αφού τα κατάφερε ήταν όντος λίγο σφιχτό ξεκίνησε την πίπα η οποία ήταν σχετικά καλή
Οταν τελείωσε το κλαρινέτο της είπα να ανέβει και μου είπε όχι λόγο του μεγέθους ότι και καλά θα πονάει , έτσι λοιπόν ξεκινήσαμε την κλασική στάση με έμένα από πάνω μου έδειχνε όταν τον έβαζα ότι πόναγε πολύ και μου είπε στην
αρχή να πάω αργά, έτσι σιγά σιγά ανέβαζα ταχύτητα και αυτή βογγούσε ή έκανε ότι βογγούσε τέλος πάντων, τουλάχιστων στο sex κάτι με τα βογγητά κάτι με τα σφυχταγκαλιάσματα ήταν καλή
Αφού τελειώσαμε μου είπε να της δώσω και tip (φυσικά) αφού προηγουμένος μου πέταγε υπονοούμενα ότι κάποιοι πελάτες δεν πληρώνουν καθόλου tip ή λίγα tip, πάω να της δώσω 500 baht (10 euro) και στραβομουτσουνιάζει τις λέω δεν έχω
άλλα και το πουτανάκι βλέπει με την άκρη του ματιού της στην τσέπη του παντελονιού μου να ξεχωρίζει η άκρη ενός χιλιάρικου (20 euro) και μου το δείχνει και εγώ σαν μαλάκας της το έδωσα και αυτό σύνολο 1500 tip (30 euro)!!!
Στο τέλος άφησα και 50 baht tip για το δωμάτιο (γαμώ τα tip μου). Σύνολο μου πήγε περίπου 110 euro για μία ξεπέτα, αλλά μόνο και μόνο για το soapy massage που ήθελα δεν το μετάνιωσα, αν πρόσεχα ποιο πολύ θα μου φεύγανε λιγότερα
λεφτά σίγουρα. (Οταν μας ξαναπήγαν στο ίδιο μασατζίδικο άλλη μέρα άλλος μετρ μας είπε άλλες τιμές 3000 baht για τις ποιο φτηνές και 4000 baht για τις ποιο ακριβές, εκεί καταλάβαμε ότι ο καθένας σου λέει ότι τιμή γουστάρει
Τελος πάντων αφού φύγαμε και ήταν νωρίς ακόμα περίπου 11:00 το βράδυ γυρίσαμε στο ξενοδοχείο και είπαμε να πάμε με τα πόδια στο soycowboy το οποίο ήταν 100 μέτρα από το ξενοδοχείο μας. Εκεί τα χάσαμε με αυτά που είδαμε
τόσα μαγαζιά τόσες γκομενες αστεράκια οι περισότερες, μπηκαμε στο δεύτερο ή το τρίτο μαγαζί που ήταν στο δρόμο μας και μέσα γινόταν χαμός μέσα χαλάσαμε αρκετά σε μαλακισμένα κεράσματα σε γκόμενες ενώ εμείς θέλαμε να φορτώσουμε
αμέσως γκόμενες για ξενοδοχείο οι τιμές για long time ήταν 3500 baht και για sort time 2500 baht και 500 baht μαγαζί, κάποιες έπρεπε να περιμένεις να σχολάσουν για να τις φορτώσεις
Αφού φύγαμε από αυτό το μπαρ πήγαμε σε άλλο με το μυαλό μας μόνο για να φορτώσουμε, βρήκαμε δύο ξέμπαρκες μέσα στο επόμενο μαγαζί που μας αρέσανε πολύ και ρωτήσαμε κατευθείαν αυτές πόσο πάει το μαλί
μας είπαν 2500 baht για sort και 3500 για long + 600 baht για το μαγαζί και συμφωνήσαμε στα 2000 για sort + 600 για το μαγαζί
Αφού τις πήραμε τις πήγαμε στο ξενοδοχείο μας που ήταν κοντά και όταν ανεβήκαμε χωρίς κανένα πρόβλημα από την reception (άλλο καλό του ξενοδοχείου) μας είπαν ότι δεν μπορούν να το κάνουν μαζί στο ίδιο δωμάτιο
Ετσι ο κλήρος έπεσε σε μένα και την έκανα για άλλο ξενοδοχείο εκεί κοντά (γαμιστρώνας) που πλήρωσα 25 euro για να ξεχαρμανιάσω
Αφου ανεβήκαμε στο δωμάτιο η JJ (έτσι την είχα γράψει στο κινητό γιατί ποτέ δεν θυμόμουν το πλήρες όνομα) μια 25χρονη πανέμορφη με απίστευτο σώμα Κινεζοταυλανδή έκανε μπανάκι, μετά έκανα και εγώ και πέσαμε και οι δύο στο στίβο
μάχης, η κοπέλα εκπληκτική στο κρεβάτι (GFE) και αφού με έκανε να τελειώσω δύο φορές με ρώτησε αν θέλω να κοιμηθεί μαζί μου στο δωμάτιο, χωρίς να μου πει για λεφτά
Αφού ξεπέρασα την εκπληξή μου της είπα ναι και ενημέρωσα τον φίλο μου στο ξενοδοχείο (του οποίου η γκόμενα είχε είδη φύγει) για να μην ανυσηχεί
Ετσι λοιπόν με την JJ μέχρι τις 3 το πρωί το καναμε άλλες δύο φορές με αγκαλιές, γλωσόφυλα, σαν καινούρια γκομενά (μπορεί και το καλύτερο sex ever)
Και μετά κοιμηθηκε αγκαλιά, βεντούζα πάνω μου μέχρι τις 9 το πρωί όπου και όταν ξυπνήσαμε το κάναμε άλλη μία φορά και ξαναπέσαμε για ύπνο με αγκαλίτσες και χαδάκια μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι
Φοβερή εμπηρεία. Το υπόλοιπο της μέρας το περάσαμε μαζί με επισκέψεις σε εμπορικά κέντρα με διάφορα δωράκια που της έκανα και φαγητό που τη κέρασα λέγοντάς μου ότι της αρέσω και θέλει να περάσει την βραδυά μαζί μου πάλι απλά
έπρεπε να πληρώσω το μαγαζί που δουλεύει 600 baht για να πάμε μαζί σε disco για χωρό χωρίς να μου ζητήσει για αυτήν λεφτά
Εγώ της είπα ότι θα της τηλεφωνήσω και αφού της έδωσα 1000 baht!!! για ταξί την έδιωξα για να πέσω για ύπνο
Αυτά έγιναν την πρώτη μέρα, ελπίζω να μην σας κούρασα με την έκθεσή μου αλλά ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μας με την επίσκεψη στην Ταιλάνδη και μήπως βοηθήσω κάποιους που δεν έχουν πάει και θέλουνε να πάνε να αποφύγουν τις
κακοτοπιές που πέσαμε εμείς.
Σε επόμενα post θα είμαι ποιο σύντομος όπου και θα συνεχίσω την αφήγηση της περιπέτειας μας στην BKK

ΥΓ: Σημαντικό προσοχή όποιος είναι να πάει ας κλήσει πτήση με τη μικρότερη δυνατή παραμονή σε ενδιάμεσο σταθμό
12 ώρες στο Bahrain ήμαρτων μαρτυρήσαμε, θέλαμε να γυρίσουμε Ελλάδα

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
μπαίνουμε σε ένα ταξί και του λέμε να μας πάει σε μασατζίδικο κατευθείαν και αυτός μας πάει στο πιθανότατα καλύτερο και μεγαλύτερο μασατζίδικο της πόλης το Nana entertaiment plaza (το λέω αυτό
γιατί και άλλοι ταξιτζίδες που τους λέγαμε για μασατζίδικο πρώτα θέλανε να μας πάνε σε αυτό, αλλά και γενικά και άλλα αρκετά μασατζίδικα που είδαμε δεν ήταν τόσο μεγάλα ούτε είχαν τόσες πολλές κοπέλες)
Sας πηγε εκει οχι γιατι ειναι το καλυτερο αλλα γιατι μονο αυτο το μασσαζ δινει ποσοστα στους ταξιτζηδες  :tickedoff: :headbang:

Παραγγήλαμε από δύο μπύρες και μας ενημέρωσε ότι οι κοπέλες στην βιτρίνα κοστίζουν 3500 baht περίπου 70 euro για soapy, oil massage, sex και όλα αυτά με μία εκτόνωση σε δύο ώρες
και αυτές στα αριστερά μας κόστιζαν 5000 baht (100 euro) για τις ίδιες υπηρεσίες απλά υποτίθεται ότι ήταν ποιο νέες από τις άλλες
H κανονικη τιμη για τη βιτρινα ειναι 1800Β δηλαδη πληρωσες σχεδον τα διπλασια

Αφού τελειώσαμε μου είπε να της δώσω και tip (φυσικά) αφού προηγουμένος μου πέταγε υπονοούμενα ότι κάποιοι πελάτες δεν πληρώνουν καθόλου tip ή λίγα tip, πάω να της δώσω 500 baht (10 euro) και στραβομουτσουνιάζει τις λέω δεν έχω
άλλα και το πουτανάκι βλέπει με την άκρη του ματιού της στην τσέπη του παντελονιού μου να ξεχωρίζει η άκρη ενός χιλιάρικου (20 euro) και μου το δείχνει και εγώ σαν μαλάκας της το έδωσα και αυτό σύνολο 1500 tip (30 euro)!!!
Η κοπελλα εκανε παρτυ μετα απο εσενα    :2funny:
Απο τα 3500 που εδωσες η κοπελλα πηρε τα μισα δηλαδη 1800 (αντι για 900 κανονικα) συν το τιπ 1500 (κανονικα το τιπ ειναι 500Β) αρα 1800+1500=3300. Δε μου εδινες τα μισα εμενα να σου κλεισω την κανονικη τιμη?
Παλι καλα που διαβαζες bourdela.tv  :2funny:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
φιλε arximakaka.....η περιγραφη σουειναι περιεκτικη και σαφης....σαν 1η φορα και εγω στην Ταυλανδη,κανω τις ιδιες Μαλακιες να πω.....γουστα να πω με σενα....οπου και να παω αφηνω μπουρμπουαρ.....ακομη και στα σουπερ μαρκετ!!!!
Οντως οι τιμες που γραφεις ειναι πιο ακριβες απο Παταγια(στην παταγια το πιο ακριβο ως τωρα που πληρωσα ειναι 2000 + 600=2600 μπατ για λονγκ ταιμ...

αλλα ετσι ειναι η πρωτη φορα.....δεν τα σκεφτεσαι τα λεφτα..ζεις τ'όνειρο!!!

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
σας χρωσταω και αλλο βιντεακι......

Ειναι το αγαλμα του Βασιλια τους(απεναντι απο Big Buddha Hill)οπου φαινεται πανοραμικα η Pattaya kai Jomtien

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Ασε φίλε είπαμε όσο και να διάβαζα το site όσο και να μου τα λέγανε κάποιοι φίλοι που είχανε πάει πριν από εμένα είπαμε πρώτη φορά newbis ψαρωμένος
ότι ζητάγανε το δίναμε για αυτό προσοχή και  πάλι πιστεύω ότι κάποιοι που θα πάνε για πρώτη φορά θα την πατήσουνε

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Οχι για την ακρίβεια με πήγε άλλη μέρα στο σπίτι της και πλήρωσα για ταξί 60 baht αλλά είπαμε ήταν το καλύτερο sex που έχω κάνει δεν μου είχε ζητήσει λεφτά για long time και ντράπηκα με τόσο παραμύθι που της είχα πουλήσει ότι θα την κρατήσω όλη την βδομάδα
για παρέα ενώ το ίδιο βράδυ ήθελα να δοκιμάσω καινούρια προιόντα, που να σου πω δηλαδή όταν ήρθε στο ξενοδοχείο το βράδυ να με βρει , ο φίλος μου με είχε πρήξει να τη διώξω για να βρούμε άλλες και κατέβηκα στo loby για να τη διώξω με τρόπο ότι και καλλα ο φίλος μου έχει πονοκέφαλο και δεν μπορούμε να βγούμε, αυτή μου είπε ότι πλήρωσε το μαγαζί για να βγούμε μαζί για χωρό (προφανός με το χιλιάρι που της έδωσα το μεσημέρι) εγώ έχοντας τύψεις της έδωσα 3000!!!! έτσι (μόλις το είπα στον φίλο μου πήγε να με κρεμμάσει)
Δεν μου είπε τίποτα δεν μέτρησε τα λεφτά μπροστά μου τουλάχιστον αλλά έφυγε με ένα θλυμένο ύφος που παρόλο της είχα δώσει τόσα λεφτά ένιωθα ένοχος
Να περίπου πως μου φύγανε 1400 euro σε 6 μέρες

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Αμα είναι να χαλάσω την πιάτσα και της Παττάγιας καλύτερα να μην πατήσω εκεί