Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 127 άτομα (0 μέλη και 127 επισκέπτες)

skorpios4

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
εεε και τοσο δυσκολο ειναι να βρεις πληροφοριες απο το internet που ειναι και να πας μονος σου χωρις να δωσεις 1000μπατ στον ταριφα???

Cupidy Massage is located on the Ground Floor of the Plaza Entertainment Building. This is a large building off Petchaburi road, opposite to Sukhumvit soi 3 at Makkasan Junction. Prices are 2000 for fishbowl girls and 2500 for Superstars, for 2 hours.

Τον συγκεκριμένο site συμβουλεύτηκα βέβαια δεν είμαι καλός στα παζάρια και βαριόμουνα να το διαπραγματευτώ  μιας και ήταν η πρώτη μου μέρα εκεί τελικά έδωσα 6500 για 2 σουπερσταρς 3250 για την κάθε μία. Η τιμή εκίνησης της διαπραγμάτευσης ήταν 8000 μπατ για τις 2. αν έκανα πως φεύγω ίσως το έριχνα λιγο ακόμα αλλα δεν κρατιώμουνα...

skorpios4

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ασε που το εν λόγω site το έχει must και με 5 αστέρια... απλά θέλει καλή διαπραγμάτευση...

roulis81

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Οχι αντίθετα long time στο ίδιο δωμάτιο πήραμε μία φορα που φορτώσαμε από bar στο οποίο μας πήγε ένας μαγγάκος ταρίφας που ήξερε πολλά από BKK Tom τον λέγανε μας είχε δώσει το κινητό του και μας είχε πει στην αρχή ότι με 4000 μπορεί να μας φέρει πολύ ωραίες για long time
στο ξενοδοχείο μας. Ετσι και έγινε τη δεύτερη μέρα αφού έδιωξα τη JJ τον πήραμε τηλέφωνο και του είπαμε να μας πάει για να διαλέξουμε γκομενάκια για long time με 3000 και θα δίναμε σε αυτόν ένα χιλιάρικο
Ετσι μας πήγε σε ένα μπαρ που ήξερε αυτός και είχε μέσα καμιά 20αριά αστεράκια όπου και διαλέξαμε 2 πανέμορφα πλασματάκια για 3000 τη βραδυά o καθένας + 200 baht tip στον μετρ + 1000 στον Τομ σύνολο 3600 στο καθένα
Αυτές δεχτήκανε να είναι στο ίδιο δωμάτιο αν και ντροπαλές όπως σχεδόν όλες οι Ταιλανδές σβηστά φώτα κάτω παό τα σκεπάσματα και μετά το μπανάκι μας κάνανε μασάζ
Ο φίλος μου στο δίπλα κρεβάτι άρχισε να κουτουπώνει πρώτος ένω η δικιά μου μου έκανε μασάζ
όταν τελείωσε ο φίλος μου ξεκίνησα και εγώ την ελέυθερη πάλη με το Ταιλανδάκη άλλα την στιγμή που άκουσα τον φίλο μου να γελάει από δίπλα έιχαμε game over αρχισα και εγώ τα σπαστικά γέλια και με το ζόρι μου σηκονώταν
οπώτε μετά από υπεράνθρωπες περοσπάθειες κατάλαβα ότι δεν έχει για μένα σήμερα happy ending και έτσι κοιμηθήκαμε όλοι μαζί στο δωμάτιο μέχρι το πρωί που σηκώθηκαν οι γκόμενες και φύγανε και αφού τους δώσαμε 200 baht συνολικά για το ταξί
Εκεί καταλάβαμε ότι δεν πρόκειτε να ξαναγαμήσουμε γκόμενες μαζί στο ίδιο δωμάτιο
Το τηλέφωνο του Τομ δυστηχώς δεν το κρατήσαμε για να το στήλω σε όποιον ενδιαφερόμενο με pm μιας και ο τύπος φενόταν να ξέρει πολλά και είμαι σίγουρος ότι θα μπορούσε να παζαρέψει κάποιος με 2000-2500 για long time
Φιλαρακο πραγματικα δεν ξερω σε ποια πλευρα της BKK εισουν.Εγω εχωντας διαβασει 100 σελιδες απο το site και ξεκινωντας την βραδια μου στις 12:30 το βραδυ πηρα 2 μωρακια μαζι αυτα, και εγω μονος.Η μια απο τις δυο ηταν μαζι μου εως την αλλη μερα το βραδυ.Κοστος 1000 μπατ για την μια με ποτα φαγητα και λοιπα και 2500 για την αλλη με ποτα φαγητα ρουχα ταξι να γυρισουμε την πολη και τετοια.Συνολικο κοστος  με τα 1200 μπατ του ξενοδοχειου 5000.και περασα μια νυχτα  με δυο μωρα χωρις να ντρεπονται καθολου, και αλλη μια μερα με την προσωπικη μου ξεναγο Δεν το λεω για να το παιξω εξυπνος,ουτε ειμαι κανενας ματζηρης,αλλα αυτα τα εξοδα που αναφερεις,απο οσο καταλαβενω, πρεπει να τα εκανες για να τιμησεις το nickname σου στο site εδω περα.

roulis81

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ρε σκορπιε πλακα κανεις? Ολοκληρες οι λεωφοροι ρατσαντα, ραμα 9 και πετμπουρι ειναι τιγκα στα μασσαζαδικα. Παρε ενα ταξι και κανε μια γυρα και θα πηξει το ματι σου.
[/quote]
Φαντομα please δωσε κανενα καλο κλαμπακι στυλ σπαις και ασε τα μασατζιδικα.
Μπαινεις, διαλεγεις οποια σου αρεσει και αν δεν εισαι σαν το αβαταρ σου εχεις φυγει για νυχτες ονειρικες!!!!

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Η Μπανγκοκ ειναι "ξελογιαστρα"...
Εχει πολλες φανερες αλλα και "κρυμμενες" απολαυσεις...
Εγω οσο και να προσπαθω να διαχειριστω σωστα το χρημα και παροτι δεν ειμαι και "νεος" στο "αθλημα" της Ταυλανδης,οταν μενω Μπανγκοκ υπολογιζω μαζι με ολα (φαγητα,ποτα,μετακινησεις,ψωνια,εκδρομες,μασαζ και γκομενα) 200-250 ευρω την ημερα κατα μεσο ορο...
Ποιο κατω δυστυχως δεν παει...
Εκτος βεβαια και αν αρχισεις τις "εκπτωσεις" στη ποιοτητα των διακοπων σου...

angello26

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Για σας Παιδιά μια ερώτηση να κάνω ποιος είναι ο καλύτερος μηνάς του χρόνου για pattaya όπου να είναι φτηνά σχετικά με τους άλλους μήνες  αλλά να εχει καλο καιρο και να μπορείς να κάνεις και κάνα μπάνιο??????????? ευχαριστώ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Για σας Παιδιά μια ερώτηση να κάνω ποιος είναι ο καλύτερος μηνάς του χρόνου για pattaya όπου να είναι φτηνά σχετικά με τους άλλους μήνες  αλλά να εχει καλο καιρο και να μπορείς να κάνεις και κάνα μπάνιο??????????? ευχαριστώ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΤΑΓΙΑ....καλυτερα στο ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ....

babis13

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ρουλι, οταν εχεις καψες παρασειρεσαι και λες δεν παν να 'ναι οσα οσα.. αρχιμαλαξ οπως ειπε κ ο Κοστας,
το ταξιδι στην ται δεν χρειαζεται να ειναι τοσο ομαδικο...

Οπως σ'ολα τα παιχνιδια της ζωης, κερδιζεις χανεις και ελπιζεις να μαθαινεις..

Καποια στιγμη 8α γραψω και εγω για Πατταγια, αλλα δεν μπορω να κοψω με τιποτα τον μεγιστο Λακι τωρα που εχει παρει φορα και ολοι τον διαβαζουμε!!

babis13

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Επισης!
Να ενημερώσω οτι βρήκα περιοχη Πατπονγκ-ΒΚΚ (2 φορες) σε μικρα μασατζιδικα, ωραια μωρα για σπεσιαλ μασσαζ με 1000ρικο. Πηγα κατα τις 6 και ειχαν 20 κοπελες! ΒΚΚ δε ξερω καλα, αλλα ειναι τα μασατζιδικα πολυ κοντα στη βραδινη αγορα της Πατπονγκ. Και τις 2 φορες περασα πολυ καλα, αλλα την επομενη φορα 8α επαιρνα αλλη. ¨ομςσ πλεον αλλαζουν τα πλανα λογω ΡΟΥΛΙ!!

Πολλα μπραβο σου Ρουλι που εγραψες περι "spice club.Απιστευτο κλαμπ με φοβερη μουσικη πολλους φαρανγκ και γενικα σαν να εισαι σε τοπ κλαμπ εδω αλλα με ταιλανδες μεσα.!!!!!!Δεν υπαρχουν μπαρ φινε και τετοια σε αυτο.Δουλευουν σερβιτορες,πωλητριες,οτι μπορει να φανταστειτε και το βραδυ βγαινουν εκει να βρουν καποιον ξενο.Οχι για φραγκα αλλα επειδη το γουσταρουν." και για ολο το μετεπειτα σκινικο ;)

Θυμίζει πιο πολύ RCA φαση παρά πχ Tiger (Phuket), αφου οι πουτανες ειναι πολύ λιγοτερες εως ελαχιστες. Ξέρει κανένας αλλος περι spice club 'η παρομοιου???

Φαντομά σε χρειαζομαστε οπως βλεπεις απολυτως! έχεις καμία ανανέωση από go-go? Full soi cowboy k Nana βγαίνεις?
Κατι το αξιεπαινο??

skorpios4

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Επισης!
Θυμίζει πιο πολύ RCA φαση παρά πχ Tiger (Phuket), αφου οι πουτανες ειναι πολύ λιγοτερες εως ελαχιστες. Ξέρει κανένας αλλος περι spice club 'η παρομοιου???

Φαντομά σε χρειαζομαστε οπως βλεπεις απολυτως! έχεις καμία ανανέωση από go-go? Full soi cowboy k Nana βγαίνεις?
Κατι το αξιεπαινο??

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Επισης!
Να ενημερώσω οτι βρήκα περιοχη Πατπονγκ-ΒΚΚ (2 φορες) σε μικρα μασατζιδικα, ωραια μωρα για σπεσιαλ μασσαζ με 1000ρικο. Πηγα κατα τις 6 και ειχαν 20 κοπελες! ΒΚΚ δε ξερω καλα, αλλα ειναι τα μασατζιδικα πολυ κοντα στη βραδινη αγορα της Πατπονγκ. Και τις 2 φορες περασα πολυ καλα, αλλα την επομενη φορα 8α επαιρνα αλλη. ¨ομςσ πλεον αλλαζουν τα πλανα λογω ΡΟΥΛΙ!!

Πολλα μπραβο σου Ρουλι που εγραψες περι "spice club.Απιστευτο κλαμπ με φοβερη μουσικη πολλους φαρανγκ και γενικα σαν να εισαι σε τοπ κλαμπ εδω αλλα με ταιλανδες μεσα.!!!!!!Δεν υπαρχουν μπαρ φινε και τετοια σε αυτο.Δουλευουν σερβιτορες,πωλητριες,οτι μπορει να φανταστειτε και το βραδυ βγαινουν εκει να βρουν καποιον ξενο.Οχι για φραγκα αλλα επειδη το γουσταρουν." και για ολο το μετεπειτα σκινικο ;)

Κατι το αξιεπαινο??

Συμφωνω απόλυτα στα μπολτ..

Ειναι αλήθεια και το έχω δει με τα μάτια μου..Πολύ χόρός πολλά μωρά πολύ class στο ντύσιμο και μωρα απο μεσοαστικες οικογένειες με φινέτσα και attitude

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Συμφωνω απόλυτα στα μπολτ..

Ειναι αλήθεια και το έχω δει με τα μάτια μου..Πολύ χόρός πολλά μωρά πολύ class στο ντύσιμο και μωρα απο μεσοαστικες οικογένειες με φινέτσα και attitude

εσυ που το ξερεις αφου δεν εχεις παει ακομα...  :think:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
kosa για μπες μεσα να επαναφερεις τους ειδικους στην ταξη  :2funny: :2funny:
παιδια το σπαις εχει μονο π@@νες μεσα οχι μεγαλοαστες δικηγορους η μεσοαστες καθηγητριες    :headbang:  μη λετε οτι μπουρδα σας κατεβει μετα απο μια φορα η βλεποντας βιντεακια απο το youtube
εχω φαει πολλες νυχτες εκει μεσα αλλα το βαρεθηκα τωρα

manthos_kriti1

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
φιλε lakisscorpio πολυ ωραιο το βιντεακι σου με το βουδα......απ οτι βλεπω αλλαξες και κοπελα....ωραιο κοριτσι αυτο.......συνεχισε το καλο ρεπορταζ.....αξιος!!!!

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Καλημέρα παίδες
Οντος αυτό που αναφέρουν κάποιοι συνάδελφοι ποιο πάνω ισχύει
Μπορείς να φορτώσεις γκόμενες όχι τυπικά πουτάνες χωρίς να τις πληρώσεις στο χέρι αλλά με τρόπο (φαι, δωράκια, κτλ).
Το καταλάβαμε αυτό την 3 μέρα της παραμονής μας όπου ζητήσαμε από ένα ταξιτζή να μας πάει σε club, έτσι και μας πήγε στο Boshi Club
Οταν φτάσαμε κατά τις 11:30 είχε μέσα 2 ζευγάρια τουρίστες (Αγγλάκια μάλον) και 2-3 ξέμπαρκες Ταιλανδές οι οποίες με το που αράξαμε κάνανε αμέσως παιχνίδι (χαμόγελα, νοήματα και άλλα τέτοια)
Σιγά σιγά το μαγαζί άρχισε να γεμίζει και ήρθανε και κάτσανε  στο διπλανό τραπέζι 2 αστεράκια τα οποία μας κοιτάζανε συνέχεια και έτσι κάναμε τη κίνηση με το φίλο και μεταφερθήκαμε στο διπλανό τραπέζι
και αφού έγιναν οι απαρέτητες συστάσεις αποκτήσαμε ποιο πολύ οικιότητα με τις γκόμενες (χωρούς, χουφτώματα κτλ)
Ελα που ο φίλος μου ήθελε να πηδήξει εκείνη την ώρα και τους κάνει την ερώτηση να έρθουν επι τόπου στο ξενοδοχείο κατά τις 2:00 το πρωί
Αυτές είπαν ευγενικά όχι και ότι θέλανε να κάτσουνε περισότερη ώρα στο club μετά από λίγη ώρα ο φίλος μου είπε ότι δεν πρόκειτε να φάμε και μου είπε να την κάνουμε
Του είπα να γυρίσει στο ξενοδοχείο αν θέλει και εγώ θα δοκίμαζα την τύχη μου με αυτήν που χώρευα το βράδυ Ponlat τη λένε
Ετσι και έγινε, ο φίλος μου αποχώρισε για το ξενοδοχείο και εγώ έμεινα μόνος με τα 2 μωράκια έχωντας την προσοχή μου στην Ponlat
Οσο πέρναγε η ώρα τόσο ποιο χύμα είμασταν με την Ponlat λες και είμασταν ζευγάρι καιρό, και μετά από λίγο με ρώτησε αν θέλω να έρθει στο ξενοδοχείο μου (εκεί κατάλαβα ότι δεν περίμενα άδικα)
Φυσικά αφού είπα ναι τα μαζέψαμε και φύγαμε με την Ponlat και τη φίλη της και αφού πλήρωσα το λογαριασμό για το ουίσκι, κοκακόλες, νερά, πάγο + ποτά 2500 baht πήραμε ένα ταξί διαφορετικό από τη φίλη της και την πήγα στο γαμιστρώνα όπου είχα πάει και την άλλη
λόγο του ότι ο φίλος μου κοιμώταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μας, το δωμάτιο για το γαμιστρώνα την βραδυά θυμίζω 1250 baht
Ετσι λοιπόν αφού το κάναμε δύο φορές (πολύ καλή στο κρεβάτι) πέσαμε αγκαλιά για ύπνο, όπου και όταν ξυπνήσαμε το υπόλοιπο της μέρας το περάσαμε μαζί με βόλτες σε εμπορικά, ξενάγηση σε ναούς, φαγητό κτλ
Υπενθυμίζω ότι δεν της έδωσα καθόλου λεφτά απλά πλήρωνα τα έξοδά της (θα μου πειτε και αυτά λεφτά είναι στην τελική)

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
kosa για μπες μεσα να επαναφερεις τους ειδικους στην ταξη   :2funny: :2funny:
παιδια το σπαις εχει μονο π@@νες μεσα οχι μεγαλοαστες δικηγορους η μεσοαστες καθηγητριες    :headbang:  μη λετε οτι μπουρδα σας κατεβει μετα απο μια φορα η βλεποντας βιντεακια απο το youtube
εχω φαει πολλες νυχτες εκει μεσα αλλα το βαρεθηκα τωρα

γιωργακη κριμα τοσες φορε κατω και δεμ βρεθηκαμε καμια φορα  αντε την επομενη τα λεμε

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Ρε παιδιά συγνώμη κιόλας αλλά υπάρχουν κάποιοι που ποστάρουν εδώ μέσα και λένε και γνώμη, ενώ δεν έχουν κάν πάει? :think:

Γιατίιιιι? :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

ρε τι άλλο θα δούμε!! :uglystupid: :uglystupid:

roulis81

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Επισης!

Κατι το αξιεπαινο??
Thanks man.Σορρυ αν φανηκα λιγο αποτομος στον συναγωνιστη αρχιμακακα,αλλα δεν μπορουσα να αφησω να μεινει αυτη η εντυπωση περι Μπανγκοκ.
Ενταξει, δεν ηξερε και τον δαγκωναν ταριφες και μασατζουδες.Αυτο δεν σημαίνει οτι ειναι τοσο ακριβοτερη πολη απο την Παταγια!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom