Καλημέρα παίδες
Οντος αυτό που αναφέρουν κάποιοι συνάδελφοι ποιο πάνω ισχύει
Μπορείς να φορτώσεις γκόμενες όχι τυπικά πουτάνες χωρίς να τις πληρώσεις στο χέρι αλλά με τρόπο (φαι, δωράκια, κτλ).
Το καταλάβαμε αυτό την 3 μέρα της παραμονής μας όπου ζητήσαμε από ένα ταξιτζή να μας πάει σε club, έτσι και μας πήγε στο Boshi Club
Οταν φτάσαμε κατά τις 11:30 είχε μέσα 2 ζευγάρια τουρίστες (Αγγλάκια μάλον) και 2-3 ξέμπαρκες Ταιλανδές οι οποίες με το που αράξαμε κάνανε αμέσως παιχνίδι (χαμόγελα, νοήματα και άλλα τέτοια)
Σιγά σιγά το μαγαζί άρχισε να γεμίζει και ήρθανε και κάτσανε στο διπλανό τραπέζι 2 αστεράκια τα οποία μας κοιτάζανε συνέχεια και έτσι κάναμε τη κίνηση με το φίλο και μεταφερθήκαμε στο διπλανό τραπέζι
και αφού έγιναν οι απαρέτητες συστάσεις αποκτήσαμε ποιο πολύ οικιότητα με τις γκόμενες (χωρούς, χουφτώματα κτλ)
Ελα που ο φίλος μου ήθελε να πηδήξει εκείνη την ώρα και τους κάνει την ερώτηση να έρθουν επι τόπου στο ξενοδοχείο κατά τις 2:00 το πρωί
Αυτές είπαν ευγενικά όχι και ότι θέλανε να κάτσουνε περισότερη ώρα στο club μετά από λίγη ώρα ο φίλος μου είπε ότι δεν πρόκειτε να φάμε και μου είπε να την κάνουμε
Του είπα να γυρίσει στο ξενοδοχείο αν θέλει και εγώ θα δοκίμαζα την τύχη μου με αυτήν που χώρευα το βράδυ Ponlat τη λένε
Ετσι και έγινε, ο φίλος μου αποχώρισε για το ξενοδοχείο και εγώ έμεινα μόνος με τα 2 μωράκια έχωντας την προσοχή μου στην Ponlat
Οσο πέρναγε η ώρα τόσο ποιο χύμα είμασταν με την Ponlat λες και είμασταν ζευγάρι καιρό, και μετά από λίγο με ρώτησε αν θέλω να έρθει στο ξενοδοχείο μου (εκεί κατάλαβα ότι δεν περίμενα άδικα)
Φυσικά αφού είπα ναι τα μαζέψαμε και φύγαμε με την Ponlat και τη φίλη της και αφού πλήρωσα το λογαριασμό για το ουίσκι, κοκακόλες, νερά, πάγο + ποτά 2500 baht πήραμε ένα ταξί διαφορετικό από τη φίλη της και την πήγα στο γαμιστρώνα όπου είχα πάει και την άλλη
λόγο του ότι ο φίλος μου κοιμώταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μας, το δωμάτιο για το γαμιστρώνα την βραδυά θυμίζω 1250 baht
Ετσι λοιπόν αφού το κάναμε δύο φορές (πολύ καλή στο κρεβάτι) πέσαμε αγκαλιά για ύπνο, όπου και όταν ξυπνήσαμε το υπόλοιπο της μέρας το περάσαμε μαζί με βόλτες σε εμπορικά, ξενάγηση σε ναούς, φαγητό κτλ
Υπενθυμίζω ότι δεν της έδωσα καθόλου λεφτά απλά πλήρωνα τα έξοδά της (θα μου πειτε και αυτά λεφτά είναι στην τελική)