You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)
Καλημέρα παίδες
Οντος αυτό που αναφέρουν κάποιοι συνάδελφοι ποιο πάνω ισχύει
Μπορείς να φορτώσεις γκόμενες όχι τυπικά πουτάνες χωρίς να τις πληρώσεις στο χέρι αλλά με τρόπο (φαι, δωράκια, κτλ).
Το καταλάβαμε αυτό την 3 μέρα της παραμονής μας όπου ζητήσαμε από ένα ταξιτζή να μας πάει σε club, έτσι και μας πήγε στο Boshi Club
Οταν φτάσαμε κατά τις 11:30 είχε μέσα 2 ζευγάρια τουρίστες (Αγγλάκια μάλον) και 2-3 ξέμπαρκες Ταιλανδές οι οποίες με το που αράξαμε κάνανε αμέσως παιχνίδι (χαμόγελα, νοήματα και άλλα τέτοια)
Σιγά σιγά το μαγαζί άρχισε να γεμίζει και ήρθανε και κάτσανε στο διπλανό τραπέζι 2 αστεράκια τα οποία μας κοιτάζανε συνέχεια και έτσι κάναμε τη κίνηση με το φίλο και μεταφερθήκαμε στο διπλανό τραπέζι
και αφού έγιναν οι απαρέτητες συστάσεις αποκτήσαμε ποιο πολύ οικιότητα με τις γκόμενες (χωρούς, χουφτώματα κτλ)
Ελα που ο φίλος μου ήθελε να πηδήξει εκείνη την ώρα και τους κάνει την ερώτηση να έρθουν επι τόπου στο ξενοδοχείο κατά τις 2:00 το πρωί
Αυτές είπαν ευγενικά όχι και ότι θέλανε να κάτσουνε περισότερη ώρα στο club μετά από λίγη ώρα ο φίλος μου είπε ότι δεν πρόκειτε να φάμε και μου είπε να την κάνουμε
Του είπα να γυρίσει στο ξενοδοχείο αν θέλει και εγώ θα δοκίμαζα την τύχη μου με αυτήν που χώρευα το βράδυ Ponlat τη λένε
Ετσι και έγινε, ο φίλος μου αποχώρισε για το ξενοδοχείο και εγώ έμεινα μόνος με τα 2 μωράκια έχωντας την προσοχή μου στην Ponlat
Οσο πέρναγε η ώρα τόσο ποιο χύμα είμασταν με την Ponlat λες και είμασταν ζευγάρι καιρό, και μετά από λίγο με ρώτησε αν θέλω να έρθει στο ξενοδοχείο μου (εκεί κατάλαβα ότι δεν περίμενα άδικα)
Φυσικά αφού είπα ναι τα μαζέψαμε και φύγαμε με την Ponlat και τη φίλη της και αφού πλήρωσα το λογαριασμό για το ουίσκι, κοκακόλες, νερά, πάγο + ποτά 2500 baht πήραμε ένα ταξί διαφορετικό από τη φίλη της και την πήγα στο γαμιστρώνα όπου είχα πάει και την άλλη
λόγο του ότι ο φίλος μου κοιμώταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μας, το δωμάτιο για το γαμιστρώνα την βραδυά θυμίζω 1250 baht
Ετσι λοιπόν αφού το κάναμε δύο φορές (πολύ καλή στο κρεβάτι) πέσαμε αγκαλιά για ύπνο, όπου και όταν ξυπνήσαμε το υπόλοιπο της μέρας το περάσαμε μαζί με βόλτες σε εμπορικά, ξενάγηση σε ναούς, φαγητό κτλ
Υπενθυμίζω ότι δεν της έδωσα καθόλου λεφτά απλά πλήρωνα τα έξοδά της (θα μου πειτε και αυτά λεφτά είναι στην τελική)
με λιγα λογια τζαμπα πληρωνες το 5στερο ξενοδοχειο, αφου κοιμοσουν συνεχεια σε γαμιστρωνα!
arximakakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Συνεχίζοντας την ιστορία μου την τέταρτη μέρα που είμασταν με το φίλο μου και γυρνάγαμε τα εμπορικά κέντρα για ψώνια
Σε ένα από αυτά τα εμπορικά ο φίλος μου γνώρισε τον έρωτα όπως περνάγαμε από κατάστημα καλυντικών βλέπω πρώτος μία πα-νέ-μο-ρφη Ταιλανδή πωλήτρια (μέσα στην τριάδα από τις ποιο όμορφες που είδα αυτές τις έξη μέρες στην Ταυλάνδη)
και του την έδειξα. Αυτό ήταν ο φίλος μου ξετρελάθηκε και μου είπε ότι θα πάει να της μιλήσει ( το συζητάγαμε μέρες που γυρνάγαμε τα εμπορικά να την πέσουμε σε τίποτα πωλήτριες λόγο του ότι πολλές από όπου περνάγαμε μας χαμογελούσαν πονηρά και λόγο ενός συναγωνιστή
που είχε γράψει εδώ ότι γενικά μπορείς να την πέσεις σε γκόμενες κανονικά χωρίς να φας τα μούτρα σου.
Ετσι και έγινε ο φίλος μου πήγε χύμα και ζήτησε το τηλέφωνο από την πωλήτρια ζητώντας να βγούνε το βράδυ και αυτή έτσι απλά του το έδωσε (έμεινα μαλάκας, σαν να πας εδώ στη μεγαλύτερη μουνάρα ελλεεινήδα σε Hondos Center και να της ζητήσης το τηλέφωνο. Στη καλύτερη θα σε βρίσει και θα σε κάνει ρόμπα)
Για να μην πολυλογώ το βράδυ πήγε και την πήρε από τη δουλειά της όταν σχόλασε 10:00 (δουλεύει 12ωρα 10:00 με 10:00) και τον πήγε για φαί σε ένα Ταιλανδέζικο εστιατόριο καλό που πάνε πολύ ξένοι για το οποίο πλήρωσε στο τέλος 1000baht
Στο εστιατόριο του είπε μάλιστα ότι κάνει της εντίπωση ενώ της είπε ο φίλος μου ότι είναι πανέμορφη δεν της τη πέφτουν οι λευκοί (ξένοι) και γενικά στα κορίτσια που δουλεύουν στα εμπορικά (για αυτό μάγκες βουρ τα κορίτσια είναι έτοιμα και περιμένουν)
Οταν φύγανε από το εστιατόριο χωρίσανε οι δρόμοι τους γιατί του είπε ότι είναι κουρασμένη και δουλεύει το πρωί, ο φίλος μου κατάλαβε ότι την έφαγε τη φόλα και πήγε και φόρτωσε από soi cowboy ένα τρελό γκομενάκι γιατί η μικρή τον είχε ανάψει και τον άφησε με το
και το έφερε στο δωμάτιο μας με 1000 baht sort time την ώρα που εγώ έδιωχνα ένα άλλο γκομενάκι που είχα φορτώσει από πιάτσα με ταξί για 1000 baht sort time
Αφού τελείωσε με το γκομενάκι η άλλη που είχανε βγει για φαί του έστηλε μύνημα και του είπε ότι για αυτόν δεν θα πήγενε στη δουλεία την επόμενη μέρα και θα είχαν όλη τη μέρα δική τους
Ετσι κανονίσανε και βρεθήκαν το πρωί για ξενάγηση και βόλτα και περάσανε όλη τη μέρα μαζί (αφού της έκανε και ένα βαρβάτο δώρο κόσμημα) δεν την πλήρωσε μεν σαν πουτάνα αλλά με τα λεφτά που χάλασε για πάρτη της θα μπορούσε άνετα να γυρίσει 2-3 μασατζίδικα
Αλλά είπαμε είχε κολήσει με την γκόμενα, εντέλει μεσα στην ημέρα την πήγε και στο ξενοδοχείο μας όπου και του έκατσε, κάτσανε και φάγανε στο δωμάτιο και περάσανε όλο το βράδυ στο δωμάτιο μαζί καθώς και την επόμενη μέρα την περάσανε μαζί
Εγώ ήμουν κάπου αλλού χαμένος με την δικιά μου JJ αλλά τα δικά μου θα συνεχίσω σε επόμενο post
Σε ένα από αυτά τα εμπορικά ο φίλος μου γνώρισε τον έρωτα όπως περνάγαμε από κατάστημα καλυντικών βλέπω πρώτος μία πα-νέ-μο-ρφη Ταιλανδή πωλήτρια (μέσα στην τριάδα από τις ποιο όμορφες που είδα αυτές τις έξη μέρες στην Ταυλάνδη)
και του την έδειξα. Αυτό ήταν ο φίλος μου ξετρελάθηκε και μου είπε ότι θα πάει να της μιλήσει ( το συζητάγαμε μέρες που γυρνάγαμε τα εμπορικά να την πέσουμε σε τίποτα πωλήτριες λόγο του ότι πολλές από όπου περνάγαμε μας χαμογελούσαν πονηρά και λόγο ενός συναγωνιστή
που είχε γράψει εδώ ότι γενικά μπορείς να την πέσεις σε γκόμενες κανονικά χωρίς να φας τα μούτρα σου.
Ετσι και έγινε ο φίλος μου πήγε χύμα και ζήτησε το τηλέφωνο από την πωλήτρια ζητώντας να βγούνε το βράδυ και αυτή έτσι απλά του το έδωσε (έμεινα μαλάκας, σαν να πας εδώ στη μεγαλύτερη μουνάρα ελλεεινήδα σε Hondos Center και να της ζητήσης το τηλέφωνο. Στη καλύτερη θα σε βρίσει και θα σε κάνει ρόμπα)
Για να μην πολυλογώ το βράδυ πήγε και την πήρε από τη δουλειά της όταν σχόλασε 10:00 (δουλεύει 12ωρα 10:00 με 10:00) και τον πήγε για φαί σε ένα Ταιλανδέζικο εστιατόριο καλό που πάνε πολύ ξένοι για το οποίο πλήρωσε στο τέλος 1000baht
Στο εστιατόριο του είπε μάλιστα ότι κάνει της εντίπωση ενώ της είπε ο φίλος μου ότι είναι πανέμορφη δεν της τη πέφτουν οι λευκοί (ξένοι) και γενικά στα κορίτσια που δουλεύουν στα εμπορικά (για αυτό μάγκες βουρ τα κορίτσια είναι έτοιμα και περιμένουν)
Οταν φύγανε από το εστιατόριο χωρίσανε οι δρόμοι τους γιατί του είπε ότι είναι κουρασμένη και δουλεύει το πρωί, ο φίλος μου κατάλαβε ότι την έφαγε τη φόλα και πήγε και φόρτωσε από soi cowboy ένα τρελό γκομενάκι γιατί η μικρή τον είχε ανάψει και τον άφησε με το
και το έφερε στο δωμάτιο μας με 1000 baht sort time την ώρα που εγώ έδιωχνα ένα άλλο γκομενάκι που είχα φορτώσει από πιάτσα με ταξί για 1000 baht sort time
Αφού τελείωσε με το γκομενάκι η άλλη που είχανε βγει για φαί του έστηλε μύνημα και του είπε ότι για αυτόν δεν θα πήγενε στη δουλεία την επόμενη μέρα και θα είχαν όλη τη μέρα δική τους
Ετσι κανονίσανε και βρεθήκαν το πρωί για ξενάγηση και βόλτα και περάσανε όλη τη μέρα μαζί (αφού της έκανε και ένα βαρβάτο δώρο κόσμημα) δεν την πλήρωσε μεν σαν πουτάνα αλλά με τα λεφτά που χάλασε για πάρτη της θα μπορούσε άνετα να γυρίσει 2-3 μασατζίδικα
Αλλά είπαμε είχε κολήσει με την γκόμενα, εντέλει μεσα στην ημέρα την πήγε και στο ξενοδοχείο μας όπου και του έκατσε, κάτσανε και φάγανε στο δωμάτιο και περάσανε όλο το βράδυ στο δωμάτιο μαζί καθώς και την επόμενη μέρα την περάσανε μαζί
Εγώ ήμουν κάπου αλλού χαμένος με την δικιά μου JJ αλλά τα δικά μου θα συνεχίσω σε επόμενο post
arximakakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Οντος τσάμπα το πλήρωσα το 5άστερο
τρεις μέρες κομήθηκα σε γαμιστρώνα και ακριβό κιόλας 1250 baht τη βραδιά
αλλά επειδή πιστεύω είμαι καλός φίλος πάντα πρότεινα να την κάνω εγώ για τον γαμιστρώνα και αφηνα τον φίλο μου να πηδάει στο 5άστερο
εκτός από την τελευταία μέρα με την JJ όπου ήθελα να την χαρώ στην δωματιάρα του 5άστερου
αλλά επειδή πιστεύω είμαι καλός φίλος πάντα πρότεινα να την κάνω εγώ για τον γαμιστρώνα και αφηνα τον φίλο μου να πηδάει στο 5άστερο
εκτός από την τελευταία μέρα με την JJ όπου ήθελα να την χαρώ στην δωματιάρα του 5άστερου
04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
επιστρεφω σε αυτο που ειπες για να πω οτι το αν ειναι καλο η οχι μου ειναι παγερα αδιαφορο...μεσα στον πλουτο της ΒΚΚ σιγα τωρα μην κολλησσουμε σε ενα μαγαζι...αρνουμαι να διαφημισω και να υποστηριξω μαγαζια που σκαρωνουν ολοκληρη μαφια με ταξιτζηδες για να προσελκυσουν κοροιδα...ετσι απλαEπειδή μιλάμε για το cupidy υπάρχει καλύτερο στην Μπανγκοκ? Μπορεί να προσπαθούν να σε ληστέψουν αν δεν ξέρεις , αλλά τέτοια ποσότητα και ποιότητα μόνο στο συγκεκριμένο ίδρυμα συνάντησα (οσον αφορά μασατζίδικο).
ααα σε χαλανε τα μασσαζακια εσεναΦαντομα please δωσε κανενα καλο κλαμπακι στυλ σπαις και ασε τα μασατζιδικα.
Μπαινεις, διαλεγεις οποια σου αρεσει και αν δεν εισαι σαν το αβαταρ σου εχεις φυγει για νυχτες ονειρικες!!!!
απο κλαμπς για φαρανγκς εχουμε bed, qbar, cm2, spasso, spice, spicy, boss, bossy και swing...υπηρχε και το lucky αλλα εκλεισε...οποιος ειναι για μερικες μερες ΒΚΚ και εχω ευχαιρεια χρονου και γουσταρει να πιουμε κανα ποτακι ας ριξει πμ
kosa το καλο πραγμα αργει να γινει ;) θα το κανονισουμε καποια στιγμη
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
Οντος τσάμπα το πλήρωσα το 5άστερο
Παντως το χεσιμο το εριχνες στο 5αστερο, κατι ειναι και αυτο
bestathens1972
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Έχουμε και λέμε 1250 (στο γαμιστρώνα 3 μέρες) και 1500 για το δωμάτιο το όλον 2750 σκέφτηκες (λέω απλά) τι δωμάτιο θα είχες πάρει μόνος με 2750??? Μάλλον ο φίλος σου θα σε ευγνωμονεί που του άφησες το 5* με 1500 τη μέρα!!!
εσυ που το ξερεις αφου δεν εχεις παει ακομα...
Γνωρισα κοπέλες μέσω του ιστου και έχω δει φώτο που είχαν ποστάρει
Συνημμένα
arximakakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Που να σου πω ότι το τελευταίο βράδυ επειδή και οι δύο θέλαμε να το περάσουμε στο 5άστερο ο καθένας με την δικιά του, πήγε ο φίλος μου και έκλεισε το ακριβώς διπλανό δωμάτιο για μία μέρα με 4000 bahtΈχουμε και λέμε 1250 (στο γαμιστρώνα 3 μέρες) και 1500 για το δωμάτιο το όλον 2750 σκέφτηκες (λέω απλά) τι δωμάτιο θα είχες πάρει μόνος με 2750??? Μάλλον ο φίλος σου θα σε ευγνωμονεί που του άφησες το 5* με 1500 τη μέρα!!!
Τα πλήρωσε αυτός γιατί εγώ είδη είχα ξηλωθει για τους γαμιστρώνες
04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
θες να γινουμε και εμεις φιλοι?αλλά επειδή πιστεύω είμαι καλός φίλος πάντα πρότεινα να την κάνω εγώ για τον γαμιστρώνα και αφηνα τον φίλο μου να πηδάει στο 5άστερο
θα κανουμε μια συμφωνια κυριων...εγω θα σε πηγαινω στα καλα μερη με αστερια και εσυ θα μου πληρωνεις το 5στερο για
arximakakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
θες να γινουμε και εμεις φιλοι?
θα κανουμε μια συμφωνια κυριων...εγω θα σε πηγαινω στα καλα μερη με αστερια και εσυ θα μου πληρωνεις το 5στερο για
Το κλείσαμε για την επόμενη εκδρομή
επιστρεφω σε αυτο που ειπες για να πω οτι το αν ειναι καλο η οχι μου ειναι παγερα αδιαφορο...μεσα στον πλουτο της ΒΚΚ σιγα τωρα μην κολλησσουμε σε ενα μαγαζι...αρνουμαι να διαφημισω και να υποστηριξω μαγαζια που σκαρωνουν ολοκληρη μαφια με ταξιτζηδες για να προσελκυσουν κοροιδα...ετσι απλα
kosa το καλο πραγμα αργει να γινει ;) θα το κανονισουμε καποια στιγμη
Για αυτό υπάρχει αυτό το forum και άλλα αντίστοιχα ξένα για να μην πας σαν το πρόβατο στην σφαγή στην τελική άμα το παζαρέψεις σωστά μπορείς να περάσεις καλά με σχεδόν ίδια λεφτά με αντίστοιχα μαγαζιά. Ισως επιμένω υπερβολικά με το συγκεκριμένο μαγαζί αλλά και τις δυο φορές πέρασα πολύ πολύ καλά. Οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν απο τιμές και τους εκμεταλλεύονται στο συγκεκριμένο. Ουτε εγώ το υποστηρίζω άλλωστε όταν έγραψα για τις εμπειρίες το χαρκτήρισα το πιο λαμογίστικο μαγαζί της Μπανγκοκ και είπα πως χρειάζεται καλή διαπραγμάτευση πάντως την ποσότητα και την ποιότητα σε γυναίκες πουθενά αλλού δεν την είδα σε μπανγκοκ-παταγια. Είναι καθαρά προσωπικό θέμα του καθενός διαβάζοντας το φόρουμ αν θέλει να πάει και αν πάει να είναι υποψιασμένος για τις τιμές του.
arximakakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Και για να τελειώσω με την περιπέτεια μας στην Ταιλάνδη τις δύο τελευταίες μέρες τις πέρασα με την JJ to μωράκι που είχα γνωρίσει την πρώτη μέρα και μου έκανε μακράν το καλύτερο boom boom
στην Ταιλάνδη, την πρώτελευταία βραδιά βγήκαμε με μία φίλη της (μέτρια) και πήγαμε στο spice club για χωρό που θέλανε αυτές
Αφού κατεβάσανε από τρία ποτά η καθεμιά τους ανοίξαμε και ουίσκι το οποίο το κατεβάσανε σε 1-2 ώρες (σκέτα νερόφιδα οι ρουφιάνες), εγώ μιας και δεν πίνω πολύ την έβγαλα με ένα ποτάκι
βέβαια η δικιά μου ήταν κάπως διστακτική γιατί δεν ήθελε να πληρώνω πολλά και γενικότερα όσο καιρό περνάγαμε μαζί μου δημιούργησε την εντίπωση ότι ήθελε να με προστατέψει από κλεφτοταρίφες, δεν τρώγαμε σε ακριβά μαγαζιά, κάτι ακριβά ρούχα και κοσμήματα δεν με άφηνε να της πάρω και επαναλαμβάνω δεν μου ζήτησε ποτέ φράγκο
Τέλως πάντον όταν άνοιξαν τα φώτα του spice και αρχίσαν να μας διώχνουν κατά τις 6:00 το πρωί, μπορούσες να πας στο απένατι μαγαζί μέσα από ανσασέρ σε ιμηόρωφο ίδιας ιδιοκτησίας προφανός για after το οποίο θα έμενε ανοιχτό μέχρι τις 10:00 to πρωί όπως και πήγα με τα γκομενάκια. Εγώ δεν άντεχα άλλο ήμουν κομμάτια και κατά τις 7 το πρωί τους ζήτησα να την κάνουμε, με είχε καυλώσει και η δικιά μου που μου κωλοτριβώταν όλο το βράδυ και μου τον είχε κάνει μπετόβεργα και ήθελα να την πάρω
Αφού ξεφορτωθήκαμε την φίλη της, πήγαμε στον κλασικό γαμιστρώνα και βγάλαμε τα μάτια μας καμιά ωρίτσα με μπανάκι μαζί και πέσαμε εξαντλημένοι για ύπνο.
Την υπόλοιπη και τελευταία μέρα την περάσαμε μαζί και το βράδυ δεν πήγαμε πουθενά κάτσαμε στο ξενοδοχείο, αφού φάγαμε στο εστιατόριο του ξενοδοχείου 3700 baht λογαριασμός και να πεις ότι έφαγα και τίποτα, δεν συνήθυσα καθόλου την Ταιλανδέζικη κουζίνα τόσες μέρες
μου είχε λήψει ο γύρος τόσες μέρες, ανεβήκαμε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου το οποίο και της άρεσε και έγινε το έλα να δεις όλο το βράδυ, το κάναμε παντού σε όλο το δωμάτιο στην μπανιέρα μέσα παντού
Η μόνη και ίσως μεγαλύτερη αρχιμακακία που έκανα εκείνη τη βραδυά είναι ότι την πήδηξα 6 φορές χωρίς σκουφάκι χώρια τα γλυφομούνια και τις ακάποτες πίπες, χύμα στο κύμα δηλαδή
Αλλά όταν ήμασταν στη μπανιέρα και τριβόμασταν ανέβηκε από πάνω μου σιγά σιγά και καβλωτικά και τον έβαλε έτσι από μόνη της, ήμουν τόσο φτιαγμένος που δεν προέβαλα καμία αντίσταση και μετά την πήρα άλλες πέντε φορές μέχρι το πρωί χωρίς σκουφάκι
δύο φορές μάλιστα πρόλαβα ίσα ίσα να μην τα σκορπίσω μέσα της (μάλλον)
Ετσι πήγε μέχρι το πρωί όταν δεν πηδιόμασταν κοιμόμασταν αγκαλίά με χάδια και φιλιά πραγματική gfe κατάσταση
Το μεσημέρι πριν φύγουμε αφού πακετάραμε με το φίλο και αφήσαμε τα πράγματα στην reception μετά το checkout του ξενοδοχείου πήρε ο καθένας την δικιά του και πήγαμε να φάμε
Γυρίσαμε πήραμε τα πράγματα και την κάναμε για αεροδρόμιο, οι γυναίκες μας ακολουθήσανε στο αεροδρόμιο όπου βάζανε τα κλάματα στη διαδρομή και μας λέγανε πόσο μας αγαπάνε και τα ρέστα (αυτό το είχα ακούσει και από ένα ξαδελφό μου που είχε πάει Ταιλάνδη πριν δύο χρονια
και δεν το πίστευα να που το έζησα κίολας) αφού τις αποχαιρετήσαμε τις δωσαμε και τα τελευταία baht (1000άρι) που μας είχαν μείνει μιας και δεν θα τα χρησιμοποιούμε ποια, να πάρουν ταξί για πίσω (εγώ βασικά έδωσα στην δικιά μου ένα 5000αρο που μου είχε μείνει για να την ευχαριστήσω για ωραίο καιρό που πέρασα μαζί της εκτός ότι όταν είδα που έμενε το λυπήθηκα το κακόμοιρο και ήθελα να της δίνω λεφτά για να την βοηθήσω λίγο ασχετα αν αυτή δεν δεχόταν) δεν έχει καν κρεβάτι μάγκες σε στρώμα κοιμάται στο πάτωμα σε ένα δωμάτιο 5χ5
Anyway κάπως έτσι περάσαμε τις 6 μέρες στην Ταιλάνδη και τώρα κλαίμε την μοίρα μας ειδηκά ο φίλος μου που την έχει πατήσει με την Ταιλανδή και τη σκέφτεται όλη μέρα, ανταλάσουνε μυνήματα και ο δικός μου σκέφτεται με ποιο τρόπο να την φέρει εδώ στο Elada
Εγώ με τη JJ ανταλάσω 1-2 μυνήματα την μέρα αλλά μέχρι εκεί, έχω επιστρέψει ήδη στη θλιβερή πραγματικότητα της Ελλάδας
Συγνώμη αν σας κούρασα με την αοριστολογία μου και την απαράδεκτη ορθογραφία μου, κατανοώ απόλυτα τους συναγωνιστές που μου την είπαν τη προηγούμενη μέρα σχετικά με ξόδεμα των χρημάτων μου
Πιστεύω την επόμενη φορά να πάω ποιο διαβασμένος και προετιμασμένος
στην Ταιλάνδη, την πρώτελευταία βραδιά βγήκαμε με μία φίλη της (μέτρια) και πήγαμε στο spice club για χωρό που θέλανε αυτές
Αφού κατεβάσανε από τρία ποτά η καθεμιά τους ανοίξαμε και ουίσκι το οποίο το κατεβάσανε σε 1-2 ώρες (σκέτα νερόφιδα οι ρουφιάνες), εγώ μιας και δεν πίνω πολύ την έβγαλα με ένα ποτάκι
βέβαια η δικιά μου ήταν κάπως διστακτική γιατί δεν ήθελε να πληρώνω πολλά και γενικότερα όσο καιρό περνάγαμε μαζί μου δημιούργησε την εντίπωση ότι ήθελε να με προστατέψει από κλεφτοταρίφες, δεν τρώγαμε σε ακριβά μαγαζιά, κάτι ακριβά ρούχα και κοσμήματα δεν με άφηνε να της πάρω και επαναλαμβάνω δεν μου ζήτησε ποτέ φράγκο
Τέλως πάντον όταν άνοιξαν τα φώτα του spice και αρχίσαν να μας διώχνουν κατά τις 6:00 το πρωί, μπορούσες να πας στο απένατι μαγαζί μέσα από ανσασέρ σε ιμηόρωφο ίδιας ιδιοκτησίας προφανός για after το οποίο θα έμενε ανοιχτό μέχρι τις 10:00 to πρωί όπως και πήγα με τα γκομενάκια. Εγώ δεν άντεχα άλλο ήμουν κομμάτια και κατά τις 7 το πρωί τους ζήτησα να την κάνουμε, με είχε καυλώσει και η δικιά μου που μου κωλοτριβώταν όλο το βράδυ και μου τον είχε κάνει μπετόβεργα και ήθελα να την πάρω
Αφού ξεφορτωθήκαμε την φίλη της, πήγαμε στον κλασικό γαμιστρώνα και βγάλαμε τα μάτια μας καμιά ωρίτσα με μπανάκι μαζί και πέσαμε εξαντλημένοι για ύπνο.
Την υπόλοιπη και τελευταία μέρα την περάσαμε μαζί και το βράδυ δεν πήγαμε πουθενά κάτσαμε στο ξενοδοχείο, αφού φάγαμε στο εστιατόριο του ξενοδοχείου 3700 baht λογαριασμός και να πεις ότι έφαγα και τίποτα, δεν συνήθυσα καθόλου την Ταιλανδέζικη κουζίνα τόσες μέρες
μου είχε λήψει ο γύρος τόσες μέρες, ανεβήκαμε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου το οποίο και της άρεσε και έγινε το έλα να δεις όλο το βράδυ, το κάναμε παντού σε όλο το δωμάτιο στην μπανιέρα μέσα παντού
Η μόνη και ίσως μεγαλύτερη αρχιμακακία που έκανα εκείνη τη βραδυά είναι ότι την πήδηξα 6 φορές χωρίς σκουφάκι χώρια τα γλυφομούνια και τις ακάποτες πίπες, χύμα στο κύμα δηλαδή
Αλλά όταν ήμασταν στη μπανιέρα και τριβόμασταν ανέβηκε από πάνω μου σιγά σιγά και καβλωτικά και τον έβαλε έτσι από μόνη της, ήμουν τόσο φτιαγμένος που δεν προέβαλα καμία αντίσταση και μετά την πήρα άλλες πέντε φορές μέχρι το πρωί χωρίς σκουφάκι
Ετσι πήγε μέχρι το πρωί όταν δεν πηδιόμασταν κοιμόμασταν αγκαλίά με χάδια και φιλιά πραγματική gfe κατάσταση
Το μεσημέρι πριν φύγουμε αφού πακετάραμε με το φίλο και αφήσαμε τα πράγματα στην reception μετά το checkout του ξενοδοχείου πήρε ο καθένας την δικιά του και πήγαμε να φάμε
Γυρίσαμε πήραμε τα πράγματα και την κάναμε για αεροδρόμιο, οι γυναίκες μας ακολουθήσανε στο αεροδρόμιο όπου βάζανε τα κλάματα στη διαδρομή και μας λέγανε πόσο μας αγαπάνε και τα ρέστα (αυτό το είχα ακούσει και από ένα ξαδελφό μου που είχε πάει Ταιλάνδη πριν δύο χρονια
και δεν το πίστευα να που το έζησα κίολας) αφού τις αποχαιρετήσαμε τις δωσαμε και τα τελευταία baht (1000άρι) που μας είχαν μείνει μιας και δεν θα τα χρησιμοποιούμε ποια, να πάρουν ταξί για πίσω (εγώ βασικά έδωσα στην δικιά μου ένα 5000αρο που μου είχε μείνει για να την ευχαριστήσω για ωραίο καιρό που πέρασα μαζί της εκτός ότι όταν είδα που έμενε το λυπήθηκα το κακόμοιρο και ήθελα να της δίνω λεφτά για να την βοηθήσω λίγο ασχετα αν αυτή δεν δεχόταν) δεν έχει καν κρεβάτι μάγκες σε στρώμα κοιμάται στο πάτωμα σε ένα δωμάτιο 5χ5
Anyway κάπως έτσι περάσαμε τις 6 μέρες στην Ταιλάνδη και τώρα κλαίμε την μοίρα μας ειδηκά ο φίλος μου που την έχει πατήσει με την Ταιλανδή και τη σκέφτεται όλη μέρα, ανταλάσουνε μυνήματα και ο δικός μου σκέφτεται με ποιο τρόπο να την φέρει εδώ στο Elada
Εγώ με τη JJ ανταλάσω 1-2 μυνήματα την μέρα αλλά μέχρι εκεί, έχω επιστρέψει ήδη στη θλιβερή πραγματικότητα της Ελλάδας
Συγνώμη αν σας κούρασα με την αοριστολογία μου και την απαράδεκτη ορθογραφία μου, κατανοώ απόλυτα τους συναγωνιστές που μου την είπαν τη προηγούμενη μέρα σχετικά με ξόδεμα των χρημάτων μου
Πιστεύω την επόμενη φορά να πάω ποιο διαβασμένος και προετιμασμένος
είναι ότι την πήδηξα 6 φορές χωρίς σκουφάκι
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Μαγκα,με ολες αυτες τις περιγραφες για το τι εκανες,η μονη "παραφωνια" που παρατηρω ειναι ενα "κ"...
Ο θεος να σε βοηθησει...
Ο θεος να σε βοηθησει...
arximakakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Τρομερό ε!!!!!
είπαμε φίλε αρχιμακάκας το λέει και το nickname
cm615et
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 195
- Πόντοι
- 5.765
Ευγε φιλε .
Το βασικο ειναι οτι περασες καλα και το ευχαριστήθηκες .
Μην σκέπτεσαι τιποτα αλλο .
Απλα εχε το νου σου , πες και στο φιλο σου , μην αρχισουν τα sms του τυπου : εχω σοβαρο προβλημα στειλε χ λεφτα , αρωστησε η γελαδα του πατερα μου στειλε , σταζει η στεγη στειλε , κλπ κλπ
Μαζευε τωρα χρημα για την επομενη εξορμηση .
Εχεις μαθει τα κολπα , πιστευω , και θα χρειαστεις πολυ λιγοτερα χρηματα την επομενη φορα σου .
Τωρα τα κεφαλια μεσα ....
Απλα εχε το νου σου , πες και στο φιλο σου , μην αρχισουν τα sms του τυπου : εχω σοβαρο προβλημα στειλε χ λεφτα , αρωστησε η γελαδα του πατερα μου στειλε , σταζει η στεγη στειλε , κλπ κλπ
Εχεις μαθει τα κολπα , πιστευω , και θα χρειαστεις πολυ λιγοτερα χρηματα την επομενη φορα σου .
αυτά τα λόγια είναι σοφά και πρέπει να ακούς τους παλιούς φιλε αρχιμακακαςΕυγε φιλε .
tasosedess
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
φιλε,συγνωμη που χθες σου ειπα πως εκανες μαλακια που ξοδεψες τοσα λεφταΗ μόνη και ίσως μεγαλύτερη αρχιμακακία που έκανα εκείνη τη βραδυά είναι ότι την πήδηξα 6 φορές χωρίς σκουφάκι χώρια τα γλυφομούνια και τις ακάποτες πίπες, χύμα στο κύμα δηλαδή
και γι αυτο δεν εχω πλεον λογια να σε χαρακτηρισω......
ρε
δεν πας να γραψεις κανα βιβλιο με τιτλο σ(εξι) μερες στην ταυ
αυτα που εκανες δεν γινονται πουθενα