Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

skorpios4

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Μα σύντροφε και σενα αν κατάλαβα καλά σούπιασαν τον κόλο. Πλήρωσες όπως αναφέρεις 6500 μπατ ενώ οι τιμές στην Μπανκονκ είναι οι μισές (αναφέρομαι σε Α κατηγορία). Οι μαμασαν κόβουν τον πελάτη και ζητάνε ότι τους κατέβει στο κεφάλι και αν τσιμπήσουν ...τσίμπησαν . Επρεπε να κάνεις αμέσως μεταβολή και να δεις για πότε θα σου κατέβαζαν αμέσως την τιμή.

Ελαφρώς μου τον έπιασε ναι οι τιμές για τις σουπερσταρ είναι 2500 μπατ η μία και εγώ πήρα 2 με 6500. To ειπα δεν είμαι καλός στα παζάρια και βαριόμουνα να παίξω το σκετσάκι αυτό μιας και ήταν η πρώτη μέρα και είχα .... Η διαπραγμάτευση ξεκίνησε με 8000 μπατ για τις 2 και το έριξα στα 6500. Αμα έκανα το σκετσάκι αυτό το έριχνα και άλλο αλλά μίλησε το κάτω κεφάλι εκείνη τη στιγμή... Πάντως σε αλλους που δεν ξέρουν από τιμές ζητάνε ακόμα πιο πολλά. Οπως πχ στον αρχιμακακα που του ζήτησαν 3500 μπατ για τις κανονικές και οχι τις σουπερσταρ.

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Ενα μεγαλο μπραβο απο εμενα στον αρχιμακακα για την ειλικρινεια του. Ο ανθρωπος εγραψε οτι εδωσε πολλα, οτι μαλλον ηταν λαθος, οτι την αλλη φορα θα ειναι προσεκτικος, και εσεις χυμηξατε να τον φατε. Και εγω οταν διαβασα το πρωτο του ποστ ειπα απο μεσα μου... καλα ρε μεγαλε, στα ανακτορα πηδαγες? Δεν εγραψα ομως σχολιο, γιατι ο τιτλος του θρεντ ειναι „Ταυλανδη σεξ τριπ“, και οχι „Ταυλανδη, σχολια εξυπναδες και αλλες μαλακιες“. Απαραιτητη προυποθεση για την σωστη λειτουργια ενος θρεντ τετοιου τυπου ειναι η ειλικρινεια, οσο πολυ και να ποναει. Γιατι μονον ετσι θα ξερουνε να προφυλαχτουνε οι επομενοι. Οταν ομως καποιος, κανει το λαθος να γραψει μια αληθεια, η μονη του σοδεια θα ειναι εξυπναδες και κοροιδιες. Αντε να βρει μετα το κουραγιο ο επομενος, να γραψει μια περιπτωση δικη του, οπου δεν θα ειναι ο ηρωας της ιστοριας. Και ετσι το θρεντ χανει την αξια του χωρις να το καταλαβαινουμε. Εχω κατσει και εχω γραψει και εγω με μερακι μια ιστορια που μου συνεβει στο πρωτο μου ταξιδι, οπου με πιασανε Κωτσο. Με αυτα που διαβασα ομως εδω μου εφυγε η διαθεση να την δημοσιευσω. Σκεφτειτε τα λιγο αυτα, και προσπαθηστε να συγκρατηθειτα οσο γινεται.

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μπράβο φίλε(ΣΟΛΦΕΖ) μου πολύ καλά τα λες.Κοιτάξτε μερικοι ξερόλες να συμαζευτητε.Εχουμε πήξει στην μ@λ@κια εδω πέρα.

Αν μπορειται να βοηθεισετε κανενα ανθρωπο εδω μεσα, μπορειτε να το κανετε.Κριτικες μονο σε p.m

Ας σοβαρευτουμε λοιπον.Τη γνωμη μου ειπα και παρτε το οπως θελετε..........

Ευχαριστω πολυ τους λιγους σοβαρους εδω μεσα που με βοηθησαν στα 2 ταξιδια που εκανα φετος στη Ταϊλανδη(40 μερες)

(εκανε μια μ@λ@κι@ το παιδι και πηγατε να το φατε ολοι σας)

Υ.Γ  LAKISKORPIO κανενα βιντεάκι να παρουμε χαρά λίγο και να ξεχαστούμε.......................

King ed

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε αρχιμακακα να σου γνωρισω ενα φιλο μου που ενω εχει παει 3 φορες μυαλο δεν εβαλε κ συνεχιζει να σκορπαει τα χιλιαρικα σαν λουλουδια στα μπουζουκια. Φετος με τσαντισε τοσο που του το ειπα- μαζι ξανα με τιποτα εχεις γαμησει την πιατσα!!! Ειναι δε ο μονος που γαμησε ταυλανδη με κυτταριτιδα κ για να την διωξει την 2 μερα παρακαλω κ αφου του ειχα ριξει το βρισιμο της αρκουδας τις εδωσε κ ενα 3 χιλιαρο εξτρα παρακαλω γιατι την λυπηθηκε!!!! :jerking: :jerking: Κ να πω οτι εχω φιλο που δε βλεπεται κ ειναι σαν 60αρησ βρωμιαρης καμια σχεση το κερατο μου! Για να τη σουταρει του ειπα η την διωχνεις η θα σε κρεμασω φωτο με την πατσαβουρα σε ολα τα σαιτ κ το facebook να γελασει ο καθε πικραμενος! Πιπινομανιακ εκει να σε εβλεπα τι σοκ θα παθαινες!!!! Κ μη μου πειτε γουστα ειναι αυτα γιατι τοση κυτταριτιδα εχω δει μονο σε ελλεινιδα μπλιαχ! Τελος τωρα τα θυμαμαι κ γελαω γιατι κατι τετοιες μαλακιες απο τετοια ταξιδια εχουν κ την πλακα τους αφηστε η καζουρα που του ριχνω. Τωρα για το φιλο που του πιασανε τον κωλο δε πειραζει ετσι ειναι η ταυλανδη αν δε πληρωσεις δε μαθαινεις! Ασχετα που εδω τα παιδια τα εχουν πει 1 μυριο φορες καμια φορα χρειαζεται κ η μαλακια.Επισης με τη σειρα μου να πω οτι η ποιοτητα στο πουκετ εχει παρει την κατω βολτα πολλα τα μπαζα ρε πουστη μου! Παταγια παλι μου φανηκε λιγο καλυτερη  αλλα ΜΠΑΝΓΚΟΚ ολα τα λεφτα!!! This are the champions... cl τι να πω οτι κ να πω λιγο θα ναι φαντομα σε ζηλευω που μενεις μονιμα εκει αν κ δε ξερω αν θα μπορουσα να την αντεξω αυτη την πολη για μονιμα εχει κατι το μαγευτικο αυτο το χαος που ωρες ωρες δεν μπορω να καταλαβω που βρισκομαι που πεφτει το ξενοδοχειο κ που στο καλο παω. Αλλα αυτο με κανει κ την γουσταρω πιο πολυ ετσι να χανομαι κ να μην εχω κατι συγκεκριμενο για το που θα παω η τι θα βρω η τι θα δω γιατι στο τελος ξερω οτι θα βρεθω με ενα η δυο η κ παραπανω μωρακια αγκαλια! Η επιστροφη δε παλευεται!

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
Περασα απο το ξενοδοχειο του Παυλου και μπορω τα πω οτι:
- τα δωματια ειναι value of money, αυτα που εχει ομως στο soi 21 (3 στον αριθμο) διοτι τα αλλα που εχει σε αλλα μερη δεν τα ειδα και ειναι λιγο πιο μακρυα. 400 baht για τοσο μεγαλα δωματια δεν βρισκονται σε ολη την Παταγια.
- το ξενοδοχειο με τα ποδια απο την walking street δεν ειναι πανω απο 10-15 λεπτα ή παίρνεις το ταξί (καρότσα) με 10 baht.
- ο ανθρωπος ειναι φιλοκοτατος
- οποιος θελει να αποφευγει τα αδιακριτα βλεμματα των αλλων Ελληνων (υπαρχουν χιλιοι λογοι που ολοι γνωριζουμε), η εισοδος των δωματιων ειναι απο αλλη πλευρα απο εστιατοριο.
To email του τo exeι καποιος διοτι το εχασα?

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ρε καντε κρατει στις περιγραφες, δεν προλαβαινω να διαβασω πλεον, μια σελιδα τη μερα καλα ειναι.

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
Κωστακη καλημερα ...

paomak20

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Like
54
Πόντοι
1
Σορυ.Το ξαναγραφω γιατι πηγε πολυ πισω

Φευγω για κατω μεσα στον Οκτωβρη(Πατταγια).Μονος.Δε γουσταρω μονος αλλα δε βρισκω κανενα φιλο που να μπορει τοτε.Γι αυτο οποιο παληκαρι θελει να συνταξιδεψουμε ας στειλει pm.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Παταγια παλι μου φανηκε λιγο καλυτερη  αλλα ΜΠΑΝΓΚΟΚ ολα τα λεφτα!!! This are the champions... cl τι να πω οτι κ να πω λιγο θα ναι φαντομα σε ζηλευω που μενεις μονιμα εκει αν κ δε ξερω αν θα μπορουσα να την αντεξω αυτη την πολη για μονιμα εχει κατι το μαγευτικο αυτο το χαος που ωρες ωρες δεν μπορω να καταλαβω που βρισκομαι που πεφτει το ξενοδοχειο κ που στο καλο παω. Αλλα αυτο με κανει κ την γουσταρω πιο πολυ ετσι να χανομαι κ να μην εχω κατι συγκεκριμενο για το που θα παω η τι θα βρω η τι θα δω γιατι στο τελος ξερω οτι θα βρεθω με ενα η δυο η κ παραπανω μωρακια αγκαλια! Η επιστροφη δε παλευεται!
Κοιττα φιλε κινγκ μαλλον εχω παρεξηγηθει σχετικα με τη ΒΚΚ ας εξηγησω λοιπον λιγο τη θεση μου. Δεν εχω καποιο ιδιαιτερο ερωτα με την ΒΚΚ κατα τη γνωμη μου ειναι απο τις πιο ασχημες πολεις που εχω δει ποτε μου (και εχω ταξιδεψει σε πολλες χωρες) αν και πιστευω οτι οι περισσοτερες Ταυλανδικες πολεις δεν ειναι ιδιαιτερα ελκυστικες (η Ταυλανδικη μοντερνα αρχιτεκτονικη ειναι σχεδον παντου για τα μπαζα). Χωρια βεβαια το ανυποφορο κυκλοφοριακο της, η μολυνση, οι αισθητα υψηλοτερες τιμες και τα καπως πιο αγελαστα προσωπα των πρωτευουσιανων. Δεν αξιζει να μεινει κανεις για ολη του τη ζωη ΒΚΚ. Αυτο ομως που αξιζει με τα ΧΙΛΙΑ ειναι να ζησει καποιος για μερικα χρονια στην πρωτευουσα να τη μαθει (γιατι θελει χρονο) και να απολαυσει ολα αυτα που εχει να προσφερει. Απο διασκεδαση, φαγητα, ψωνια, καθημερινο οφθαλμολουτρο, νυχτερινη ζωη,  και φυσικα  :knockinb:. Απο εκει και περα απο τη στιγμη που καποιος την εχει μαθει, το ιδανικο ειναι να μενει μονιμα επαρχια οπου το επιπεδο ζωης ειναι σιγουρα καλυτερο και να ερχεται ΒΚΚ ανα τακτα χρονικα διαστηματα για ψωνια (γιατι πολλα πραγματα πολυ απλα τα βρισκεις ΜΟΝΟ στην πρωτευουσα) και διασκεδαση  :tits2:.

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
Μεσα στο μυαλο μου εισαι συνναδελφε !

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Κωστακη καλημερα ...
σημερα εκλεισα ενα χρονο χωρις ταξιδι στην ταιλανδη, το τελευταιο ηταν περσι 5 με 15 σεπτεμβρη. εγω κοντρολαρισα τον εθισμο της ταιλανδης με μεγαλη επιτυχια πιστευω,
γενικα καθε εθισμος κρυβει επικινδυνα μονοπατια, θελει προσοχη.
ο φαντομας παλια εχει μιλησει σχετικα.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Για αυτό υπάρχει αυτό το forum και άλλα αντίστοιχα ξένα για να μην πας σαν το πρόβατο στην σφαγή 
χρειαζεται να διαβασεις πολλα φορουμ για να καταλαβεις οτι σε ενα  μερος που θα γαμας απο το πρωι μεχρι το βραδυ πρεπει να εχεις ενα δωματιο μονος?
για την ιστορια να πω οτι το royal twins  βολευει πιο πολυ γιατι τα δωματια του ειναι διπλασια του pattaya bay resort, και η θεση του σαφως καλυτερη, το bay resort ειναι  "χωμενο".

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
gia sas palikaria.neos eimai, alla mpeno dinamika .me 2 akoma filarakia ta xristougena tha eimste pattaya,na rotiso merika pragmatakia?

voltaire

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
1ον , πρέπει να γράφεις ελληνικά ( βλέπε κανόνες λειτουργίας forum )
2ον , Μετά από 1200 περίπου σελίδες και σχεδόν 18.000 μηνύματα πιστεύεις πως υπάρχουν πολλά που δεν έχουν απαντηθεί;
3ον , αν σου φαίνονται πολλές οι σελίδες , διάβασε τις πρώτες 100 ( αν και έχεις χρόνο μέχρι τα Χριστούγεννα να τις διαβάσεις όλες ) και αν τυχών έχεις μετα κάποια απορία , εδώ θα είναι τα παιδιά και θα σου απαντήσουν. ( δεν με υπολογίζω γιατί δεν έχω πάει ακόμα, 9 και σήμερα μετράω όμως ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom