Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Μαγκα,με ολες αυτες τις περιγραφες για το τι εκανες,η μονη "παραφωνια" που παρατηρω ειναι ενα "κ"...
Ο θεος να σε βοηθησει... :priest:
Η "κ-απότα" που δεν μπήκε μήπως για βοήθα λίγο!!! :cheesy:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
τα ειπαν ολα οι προηγουμενοι
για την ιστορια να πω οτι απο την περιγραφη που εκανες δεν ησουν στο spice αλλα στο spicy και μολις εκλεισε πηγες στο swing
τζαμπα μας μπερδευεις τοσον καιρο
φιλε μια συμβουλη μονο...μην ξαναπας Ταυλανδη, κακο θα σου κανει τελικα

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Ευγε φιλε .
Το βασικο ειναι οτι περασες καλα και το ευχαριστήθηκες .
Μην σκέπτεσαι τιποτα αλλο .
Απλα εχε το νου σου , πες και στο φιλο σου , μην αρχισουν τα sms του τυπου : εχω σοβαρο προβλημα στειλε χ λεφτα , αρωστησε η γελαδα του πατερα μου  στειλε , σταζει η στεγη στειλε , κλπ κλπ
Μαζευε τωρα χρημα για την επομενη εξορμηση .
Εχεις μαθει τα κολπα , πιστευω , και θα χρειαστεις πολυ λιγοτερα χρηματα την επομενη φορα σου .
Τωρα τα κεφαλια μεσα ....

Thanks φίλε για τα καλά σου λόγια
Ο φίλος μου μου πέταξε κάτι τρελά ότι να της άνοιγε λογαριασμό για να της στέλνει λεφτά άλλα πιστεύω ότι τον απότρεψα
του είπα αν είναι μέσα στη τρέλα να πάει να την φέρει να τελειώνουμε, αν γινεται
Παρεπιτώντος στην επιστροφή στην πατρίδα συνταξιδεύαμε με ένα πατριώτη που είχε αγκαζέ ένα Ταιλανδάκι κουκλί και από ότι είδαμε φοράγανε και βέρες
Συχαρητίρια στο πατριώτη που βρήκε τέτοιο κουκλί που δεν θα τον απατήσει δεν θα ζητήσει παράλογα πράγματα θα είναι πιστό και υπάκουο και θα κάνει τα πάντα για αυτόν

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Οπως είπα και παραπάνω δεν παρεξηγώ τους συναγωνιστές που κοροιδεύουν
Ο καθένας το βλέπει όπως θέλει
Εγώ είπα απλά να καταθέσω την δικιά μου εμπηρία από το ταξίδι
Οποιος θέλει με πιστέυει, όποιος δεν θέλει δεν μπορώ να κάνω κάτι για να του αλλάξω γνώμη

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
99% μόνο με βέρα έρχεται το Ταϊλανδάκι εδώ... Και για την ακρίβεια θέλει και στεφάνι οπότε μόνο προσεχε θα σου πω!!!

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Η μόνη και ίσως μεγαλύτερη αρχιμακακία που έκανα εκείνη τη βραδυά είναι ότι την πήδηξα 6 φορές χωρίς σκουφάκι χώρια τα γλυφομούνια και τις ακάποτες πίπες, χύμα στο κύμα δηλαδή
Αλλά όταν ήμασταν στη μπανιέρα και τριβόμασταν ανέβηκε από πάνω μου σιγά σιγά και καβλωτικά και τον έβαλε έτσι από μόνη της, ήμουν τόσο φτιαγμένος που δεν προέβαλα καμία αντίσταση και μετά την πήρα άλλες πέντε φορές μέχρι το πρωί χωρίς σκουφάκι
δύο φορές μάλιστα πρόλαβα ίσα ίσα να μην τα σκορπίσω μέσα της (μάλλον)
Ετσι πήγε μέχρι το πρωί όταν δεν πηδιόμασταν κοιμόμασταν αγκαλίά με χάδια και φιλιά πραγματική gfe κατάσταση
Το μεσημέρι πριν φύγουμε αφού πακετάραμε με το φίλο και αφήσαμε τα πράγματα στην reception μετά το checkout του ξενοδοχείου πήρε ο καθένας την δικιά του και πήγαμε να φάμε
.........

arximakakas εισαι [size=20pt]θεος[/size]....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
Thanks φίλε για τα καλά σου λόγια

Καλα μενω σε αυτα γιατι εαν αρχισω να λεω για τα ακαποτα .........
θα παρεις τα λογια σου πισω .
Βαλε στο πρόγραμμα να κανεις μερικες εξετασεις .
Στου συγγρου πρωτα για τις παιδικες ασθενειες και μετα απο λιγο καιρο κανε και το elisa test ..

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Καλα μενω σε αυτα γιατι εαν αρχισω να λεω για τα ακαποτα .........
θα παρεις τα λογια σου πισω .
Βαλε στο πρόγραμμα να κανεις μερικες εξετασεις .
Στου συγγρου πρωτα για τις παιδικες ασθενειες και μετα απο λιγο καιρο κανε και το elisa test ..

Σκέφτομαι να πάω αυτή τη βδομάδα
Αν και τελευταία φορά που έκανα εξετάσεις για αυτό το λόγο μου είχανε πει από το ιατρίο ότι βγαίνουν αποτελέσματα αιματολογικών εξετάσεων για ΣΜΝ από τρεις μήνες και πίσω το ενδιάμεσο των τριών μηνών δεν μπορεί να το πιάσει

Exandas

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
πιες δυο μπουκάλια απολυμαντικό-καθαριστικό και μισό λίτρο μπενταντίν και μην φοβάσαι τίποτα

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Βέβαια όπως λέω και στον κολητό μου για πλάκα έλα μωρέ πρέπει να είμαι πολύ γκαντέμης για να μου κάτσει καμιά αρρώστεια
<ναι ναι μου λέει πρέπει να είσαι πολύ γκαντέμης για να σου κάτσει αρρώστεια όταν γαμάς ακάποτα και γλείφεις πουτάνα στην Ταιλάνδη, τι να σου πώ>  :2funny: :2funny: :2funny:
Τι βρίσυμο μου έσουρε δεν λέγεται επειδή ξέρει ότι είμαι ικανός για τέτοιες μαλακίες
Και επειδή άχω κάνει γλυφομούνια και σε πουτάνες εδώ στην Ελλάδα (studio, callgirls, citytour), βασικά απορώ πως είμαι ζωντανός ακόμα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Βέβαια όπως λέω και στον κολητό μου για πλάκα έλα μωρέ πρέπει να είμαι πολύ γκαντέμης για να μου κάτσει καμιά αρρώστεια
<ναι ναι μου λέει πρέπει να είσαι πολύ γκαντέμης για να σου κάτσει αρρώστεια όταν γαμάς ακάποτα και γλείφεις πουτάνα στην Ταιλάνδη, τι να σου πώ>  :2funny: :2funny: :2funny:
Τι βρίσυμο μου έσουρε δεν λέγεται επειδή ξέρει ότι είμαι ικανός για τέτοιες μαλακίες
Και επειδή άχω κάνει γλυφομούνια και σε πουτάνες εδώ στην Ελλάδα (studio, callgirls, citytour), βασικά απορώ πως είμαι ζωντανός ακόμα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μεγάλε όταν γράφεις στο σαιτ να φοράς γάντια και μάσκα.. μην κολήσουμε και τίποτε... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

babis13

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Thanks man.Σορρυ αν φανηκα λιγο αποτομος στον συναγωνιστη αρχιμακακα,αλλα δεν μπορουσα να αφησω να μεινει αυτη η εντυπωση περι Μπανγκοκ.
Ενταξει, δεν ηξερε και τον δαγκωναν ταριφες και μασατζουδες.Αυτο δεν σημαίνει οτι ειναι τοσο ακριβοτερη πολη απο την Παταγια!!!

Είδες Ρουλι transition ο αρχιμακακας? Από μασατζίδικα και αυτός και ο φίλος του τα πήγαν μία χαρά και με τα πεσήματα στα freelancers των club. Εύγε παίδες!!!

Αρχιμακακα, και να δεις που στο επόμενο ταξίδι, ό,τι βγάλεις από τι τσέπη σου μπορεί να μην είναι για τις πουτάνες κατ επάγγελμα, αλλά για μια πανέμορφη απλή υπάλληλο (άλλη σχεδόν καθε βράδυ. Μιλάω απο προσωπικές εμπειριες) Με άλλα λόγια, ότι θα σκας θα είναι για να περνάτε τα δυο σας καλά χωρίς δευτερες κ τριτες μιζες σε ταξιτζηδες/μετρ. Αυτή τη φορά όμως θα κρίνεις καλύτερα πόσα θα δινεις και που. Και πάλι ευγε!! Υποψη, δεν υποτιμάω τις κοπελες που το κανουν για επαγγελμα, άλλοστε σε πάρα πολλές αξίζει πολύ καλή συμπεριφορά και σίγουρα δεν θα ταν εκει αν δεν ειναι λόγω φραγκων!

Τέλος να ευχηθω όλα καλά στις εξετασεις μετα τα ακάποτα.

babis13

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Exanda,

Εσένα που σου αρέσουν (εκτος απο τις φοτο με καυλιά) και οι βυζάρες, πως την παλεύεις?

Κονιτσα? Γεωργιου speaking..

Έχεις να προτείνεις κανα καλό γκο-γκο/μασατζιδικο στη ΒΚΚ? Απο παταγια, το happy go-go είχε 2 μπαλκονατα φυσικά, και επισης ένα πολύ τουμπανο με μπολικη κονιτσα...

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Είδες Ρουλι transition ο αρχιμακακας? Από μασατζίδικα και αυτός και ο φίλος του τα πήγαν μία χαρά και με τα πεσήματα στα freelancers των club. Εύγε παίδες!!!

Αρχιμακακα, και να δεις που στο επόμενο ταξίδι, ό,τι βγάλεις από τι τσέπη σου μπορεί να μην είναι για τις πουτάνες κατ επάγγελμα, αλλά για μια πανέμορφη απλή υπάλληλο (άλλη σχεδόν καθε βράδυ. Μιλάω απο προσωπικές εμπειριες) Με άλλα λόγια, ότι θα σκας θα είναι για να περνάτε τα δυο σας καλά χωρίς δευτερες κ τριτες μιζες σε ταξιτζηδες/μετρ. Αυτή τη φορά όμως θα κρίνεις καλύτερα πόσα θα δινεις και που. Και πάλι ευγε!! Υποψη, δεν υποτιμάω τις κοπελες που το κανουν για επαγγελμα, άλλοστε σε πάρα πολλές αξίζει πολύ καλή συμπεριφορά και σίγουρα δεν θα ταν εκει αν δεν ειναι λόγω φραγκων!

Τέλος να ευχηθω όλα καλά στις εξετασεις μετα τα ακάποτα.

Ευχαριστώ φίλε μου
Αργήσαμε λίγο με τον άλλο, αλλά μάθαμε τελικά πόσοι πιθανοί τρόποι υπάρχουν για να φορτώσεις στην Ταιλάνδη
Ο καθένας με τα υπέρ και τα κατά του όσον αφορά στις επιλογές πουτάνα ή "γκόμενα"
Οσον αφορά στις μαλακίες που έκανα με τα ακάποτα και εγώ ελπίζω να τη γλίτωσα και αυτή την φορά, αν και μεγάλος είμαι ποια, 31 χρονών γάιδαρος έχω μάθει να καταλαβαίνω τις συνέπειες των πράξεών και ξέρω ότι με αυτά μπορεί να το φάω το κεφάλι μου
Ελπίζω να βάλω μυαλό πριν να είναι αργά (αν δεν είναι ήδη, χιχιχι)

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Για αυτό υπάρχει αυτό το forum και άλλα αντίστοιχα ξένα για να μην πας σαν το πρόβατο στην σφαγή στην τελική άμα το παζαρέψεις σωστά μπορείς να περάσεις καλά με σχεδόν ίδια λεφτά με αντίστοιχα μαγαζιά. Ισως επιμένω υπερβολικά με το συγκεκριμένο μαγαζί αλλά και τις δυο φορές πέρασα πολύ πολύ καλά. Οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν απο τιμές και τους εκμεταλλεύονται στο συγκεκριμένο. είπα πως χρειάζεται καλή διαπραγμάτευση πάντως την ποσότητα και την ποιότητα σε γυναίκες πουθενά αλλού δεν την είδα σε μπανγκοκ-παταγια.
Μα σύντροφε και σενα αν κατάλαβα καλά σούπιασαν τον κόλο. Πλήρωσες όπως αναφέρεις 6500 μπατ ενώ οι τιμές στην Μπανκονκ είναι οι μισές (αναφέρομαι σε Α κατηγορία). Οι μαμασαν κόβουν τον πελάτη και ζητάνε ότι τους κατέβει στο κεφάλι και αν τσιμπήσουν ...τσίμπησαν . Επρεπε να κάνεις αμέσως μεταβολή και να δεις για πότε θα σου κατέβαζαν αμέσως την τιμή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom