Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

roulis81

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
SPICE CLUB!!!!

Συνημμένα

• DSC05881111.jpg
    DSC05881111.jpg
    289,4 KB · Εμφανίσεις: 21

roulis81

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
PEEP IN!!!!  Μετα την φωτο ξαπλωσα ξανα στο κενο αναμεσα τους!!!!!

Συνημμένα

• DSC0588522222222222.jpg
    DSC0588522222222222.jpg
    288,4 KB · Εμφανίσεις: 19

otto-3

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
σημερα εβγαλε προσφορα η thai με 570 ευρο το οπιο εκλησα 5 εως 17 οκτομβριου..... προλαβετεεεεεεεε... κατεβενο το 2 τριπ μου μετα τον ιουλιο, (καλα τα παω για νεος!!!!!! :grin:) αυτη τη φορα οχι μονος μου με 1 φιλαρακι, η προσφορα μαλλον ειναι για λιγο με ισχη για των οκτομβριο μονο με μεγηστη διαρκια παραμονης 1 μηνα οχι περησοτερο,
δεν μπορης νατο ακυροσης (το χανης)και αν θελης ασπουμε νατο παρατηνης εχει πηνη 100 ευρο πετα κλασηκα μεσημερακη η ται και εισε βανκοκ πρωι 6 ωρα ταιλανδης, 9 και μιση ορες το πηγενε 10 και μιση η επιστοφη... πηρα τηλ 21096922010, δεν γνορηζω αν το περασαν στο σαιτ χτες βραδυ δεν εβγαζε τηποτα, μπηκα στο thaiair λλα διπλα πατησα greece και μου βγαλε το ελληνικο, φηγαμε φηγαμε :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  ευτηχως.... :tooth:... που το εκλησα για της 5 γιατη θαχα προβλημα με της  :zfuck:γαμω :s&m_1: εκλογες οχι στο θεμα της ψιφου :shit: αλλα προβλημα με τη δουλεια.................... αντε 30 και σημερααα... :rockon: :thumbsup: :thumbsup: :rockon: :rockon:

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
σημερα ροκο καθως ειχα ξυπνησει πρωι και ειχα καταθλιψη και ενω ειχα αηδιασει βλεποντας ελληνιδες πανχοντρες, γερμανιδες με τριχες στα ποδια γαλλους/ιδες να βρωμανε ιδρωτιλα, ελληνες να ρωτανε που μπορουν να καπνισουν-κατουρησουν κτλ, αποφασισα να κατεβασω το κεφαλι και να βλεπω μονο την TFT. οταν ξαφνικα με πλησιασε μια οαση,
φωνουλα βελουδινη, αρωμα παραδεισενιο, οταν σηκωσα το κεφαλι φυσικα σε αποσταση αναπνοης ηταν μια ιαπωνεζα, λοιπον,
χερακια σαν κρινοι, δαχτυλακια με νυχακια βαμενα πορτοκαλι, ντεκολτε πλουσιο με κοσμημα περιεργο τυλιχτο γυρω στο λαιμο με μια πετρα ροζ στο κεντρο, ματακια τα γνωστα ιαπωνεζικα με την ελαφρια μαυρη σκια χωρις υπερβολες, μαλλια αυτα που ξερουμε για ασιατισες, εμφανιση διακριτικη, φουστανακι μωβ της ορχιδεας και αλλα πολλα.
αλλος αερας αλλη κουλτουρα αλλο επιπεδο, χωρις την καφριλα και την αγενεια των ελληνων,
δεν μυριζε τσιγαριλα, δεν μιλαγε δυνατα, δεν δεν δεν.
γεννημενη το 1986, Οσακα.
:offtopic:

τελος.. η αποφαση εληφθη μολις τωρα. του χρονου, τετεια εποχη θα γυρναω απο ιαπωνια. μια βδομαδουλα με 10 μερες νομιζω πως φτανουν.

εσενα, μια ιαπωνεζα σ' εκανε ποιητη, εμενα πολυ πιθανο να με αποτελλανει. και το επομενο θρεντ που θ' ανοιξω θα ειναι "κενυα, σαφαρι τριπ" , αφου με τις ασιατισσες θα τα εχω κανει ολα.

Exandas

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
:s&m_2:

ξεχάστηκα , έχει και τρίχες ([size=15pt]ผม[/size]) στις μασχάλες  :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• bscap0000.jpg
    bscap0000.jpg
    30,3 KB · Εμφανίσεις: 24
  • bscap0003.jpg
    bscap0003.jpg
    23,2 KB · Εμφανίσεις: 25

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Οχι για φραγκα αλλα επειδη το γουσταρουν.
καλα το πηγαινες μεχρι εδω αλλα με το παραπανω που ειπες με εστειλες!
μαλλον γερασα και ειμαι σκατοφατσα πλεον   :2funny:

:s&m_2:

ξεχάστηκα , έχει και τρίχες ([size=15pt]ผม[/size]) στις μασχάλες  :2funny: :2funny: :2funny:
αυτη η τελευταια που εβαλλες δε φαινεται να εχει τριχες    :grin:  τις περνας απο interview πριν τις παρεις (για τις τριχες εννοω) γιατι δεν μπορει να μην εχω βρει ουτε μια με τριχα εγω τοσα χρονια   :2funny:

roulis81

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
καλα το πηγαινες μεχρι εδω αλλα με το παραπανω που ειπες με εστειλες!
μαλλον γερασα και ειμαι σκατοφατσα πλεον   :2funny:
αυτη η τελευτα :2funny:ια που εβαλλες δε φαινεται να εχει τριχες    :grin:  τις περνας απο interview πριν τις παρεις (για τις τριχες εννοω) γιατι δεν μπορει να μην εχω βρει ουτε μια με τριχα εγω τοσα χρονια   :2funny:
Ερχετε το απογευμα,τις δινω 1500 μπατ και τις λεω πως μπορει να φυγει να παει να ξεκουραστει,μιας και ειχαμε ριξει πολυ ποδαροδρομο σττα πλατια και στους Βουδες.Οχι μου λεει θελω να ερθω μαζι σου στο ξενοδοχειο....Τι να πω εγω μετα φαντομα μου????
Παντως φιλε αν εισαι σαν το αβαταρ σου τοτε οντως υπαρχει λογος που το λες αυτο  :2funny:  :2funny:  :2funny:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Καλημερα........3η μερα Παταγια

Το πρωι τιποτα το ιδιατερο.....χαλαρωμα στο δωματιο....λιγο πισινα(ο καιρος πολυ καλος....Ηλιος)....λιγο φαι και υπνο!!

κατα τις 8 το βραδυ με τα παιδια παμε για το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ξενοδοχειο και Εστιατοριο που υπαρχει στην Παταγια.....ειναι στο soi 22(καθετη sto soi Buakhao)....Ο υπευθυνος του μαγαζιου ειναι ο Παυλος(ενας παρα πολυ καλος κυριος)......οπως ειπα εχει και δωματια(τα οποια ο fysarmonikas που πηγε και τα ειδε λεει οτι ειναι Τεραστια!!!!!)...Η τιμες των δωματιων ειναι 400 Baht(low season) kai 500 Baht(hi season).....κατσαμε εκει και παραγγειλαμε το πολυποθητο Σουβλακι!!!!εχει και ουζο για οποιον ενδιαφερεται.....αν θελετε περισσοτερες πληροφοριες,πειτε μου....

Μετα το greek souvlaki και την καλη παρεα του Παυλου,χωριστηκε η παρεα.....εγω κατευθηνθηκα προς soi LK και για το devil Den's(to παλιο "Hell Club")......Ρε παιδια,ηταν κλειστο!!!!!!2 φορες εκανα το γυρο αλλα ηταν κλειστο!!!!!

μετα τηλεφωνημα στον Fysarmonika  για συναντηση και που ειπε οτι στην Beach road kai ετοιμαζετε να ψωνισει!!!!

του λεω να περιμενει γιατι ερχομαι και εγω

γυρω στα μεσανυχτα,ειμαι beach road με τον Fysarmonika....ο οποιος ηδη εχει "κλεισει" 1 μωρο απ'εκει.........Παιδια,η beach road exei ωραια "κομματια" αλλα επειδη καποιος συναγωνιστης εγραψε οτι οι πιο πολλες ειναι αρρωστες......... σε κλεβουν.....σε κανουν.....σε ρανουν.....δεν "φορτωσα"!!!Αν και ειχε 2-3 πολυ καλα!!!Τωρα βεβαια αρχιζω και το μετανοιωνω!!!Δεν ξερω....εχω λιγο μπερδευτει

Τελικα ξεκiναω για το "ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΕΡΟΣ" STHN Pattaya,tin  Walking street!!!

Παω στο happy a gogo(λιγα μετρα πιο πανω απο Insomnia

Ηταν full!!!!Παιδια.......τα ωραιοτερα μωρα που εχω δει ηταν μαζεμενα εκει!!!!!Ολα ενα και ενα,διαλεγμενα!!!αλλα με τις στολες τους.......αλλα ημιγυμνα......αλλα γυμνα....θεικα κορμια!!!

Καθομαι και χαζευω σαν μαλακας!!!!Παραγγελω μια μπυριτσα και κοιταω ποια να "στοχευσω"!!!δεν ηξερα ποια!!!Ξαφνικα,νοιωθω ενα χτυπημα στην πλατη και γυρναω!!!!και ειδα εναν αγγελο!!!!Την Poi!!!!Ψιλολιγνη.....με μακρια μαυρα μαλλια.....και ενα αγγελικο προσωπο!!!η αναζητηση τελειωσε!!!Με χαιρεταει........μου λεει τα σχετικα(το παραμυθακι) και της λεω να κατσει για ποτο!!!!δεχτηκα με χαρα!!

Μην σας τα πολυλογω,εγινε "φορτωτικη"!!!Πριν ομως κερασα κα την mamasan 1 ποτακι(ετσι για το καλο!!!!!Βλεπεις 1η φορα σε gogo!!!)

το barfine 600 baht......φυγαμε για χοτελ..

Ξεχασα να πω οτι καποια στιγμη μπαινει ενας αραπακλας μεσα με ενα κοντοπουτανο....φωναζει μια σερβιτορα η οποια ειχε ενα καλαθι με μπαλακια(σαν του ping pong).....της δινει καποια λεφτα και παιρνει το καλαθι.......αρχισε μετα να πεταει στον αερα αυτα τα μπαλακια......τοτε εγινε το ελα να δεις!!!!!!σαν τις μελισσες μαζευτηκαν γυρω του και γινοταν μαχη για ποια θα παρει τα ποιο πολλα μπαλακια!!!!!Της gogo το καγκελο εγινε!!!!!

Παμε χοτελ με την Ποι.....κανουμε το μπανακι μας και εοιμαζομαστε για να την "πεσουμε" στο κρεββατι........ενω αρχιζουμε τα "παιχνιδια",ξαφνικα χτυπαει η πορτα του δωματιου!!!!!μιλαμε τωρα για 3 η ωρα την νυχτα.........βλεπω απ'το ματακι και ειναι το χτεσινο μωρο!!!!!!Ωχ!!!!!την ξεχασα τελειως!!!!της ειχα πει οτι θα την παρω τηλ. και δεν το εκανα!!!!Αμαν,την Γαμησαμε!!!!Ευτυχως....χτυπουσε,χτυπουσε αλλα εγω κλειδαμπαρωμενος μεσα!!Γιατι εχω ακουσει και διαφορες ιστοριες για τετοια θεματα και τον  :bigdick: τον ηθελα στην θεση του!!!!

Μην σας τα πολυλογω,τελικα φευγει.........διωχνω αρον-αρον την Ποι και μετα φευγω και εγω απο το χοτελ..........Ερωτηση:Πως την αφησαν να μπει στο χοτελ και να ανεβει και πανω στο δωματιο ενω εγω δεν τους ειχα πει???Βεβαια σημερα τους ενημερωσα οτι δεν περναει κανενας αν δεν τους πω!!!!

Γαμησετα..........Ξεκιναω για Insomnia(εκει ηταν τα αλλα παιδια)....."Σπαστηκα" πολυ και ηθελα να το ριξω εξω...........Insomnia.........τι να λεω???καλυτερα και απο εχτες!!!!γεματο με κοριτσακια-κουκλια να λικνιζονται στον ρυθμο της μουσικης.......για ποτε χαλαρωσα και ανανεωθηκα δεν λεγεται!!!!

αλλα και εκει αλλο σπασιμο!!!!4 η ωρα νταν(το πρωι),πανω στο κεφι και στον χορο ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ μες στο insomnia........ολοι τον Πουλο!!!!!Αντε γεια!!!!
Τα παιδια που ερχοταν πιο παλια λενε οτι 1η φορα το βλεπουν αυτο στο insomnia!!!εχουν τυχει να φυγουν απ'το insomnia 10 το πρωι!!!!!Γαμησετα!!!!εν τω μεταξυ,ενω πηγαιναμε για το Baht bus υπηρχε ενα disco-bar  που διαφημιζε οτι einaι ανοιχτο ως τις 7 το πρωι!!!!αρα κατι συμβαινει με το Insomnia!!!!

Τελικα πηγαμε ολοι μαζι χοτελ για Υπνο...

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Παιδια..το βιντεακι απο την χτεσινη επισκεψη στο halfway inn...το ελληνικο εστιατοριο και ξενοδοχειο!!!

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
σημερα ροκο καθως ειχα ξυπνησει πρωι και ειχα καταθλιψη και ενω ειχα αηδιασει βλεποντας ελληνιδες πανχοντρες, γερμανιδες με τριχες στα ποδια γαλλους/ιδες να βρωμανε ιδρωτιλα, ελληνες να ρωτανε που μπορουν να καπνισουν-κατουρησουν κτλ, αποφασισα να κατεβασω το κεφαλι και να βλεπω μονο την TFT. οταν ξαφνικα με πλησιασε μια οαση,
φωνουλα βελουδινη, αρωμα παραδεισενιο, οταν σηκωσα το κεφαλι φυσικα σε αποσταση αναπνοης ηταν μια ιαπωνεζα, λοιπον,
χερακια σαν κρινοι, δαχτυλακια με νυχακια βαμενα πορτοκαλι, ντεκολτε πλουσιο με κοσμημα περιεργο τυλιχτο γυρω στο λαιμο με μια πετρα ροζ στο κεντρο, ματακια τα γνωστα ιαπωνεζικα με την ελαφρια μαυρη σκια χωρις υπερβολες, μαλλια αυτα που ξερουμε για ασιατισες, εμφανιση διακριτικη, φουστανακι μωβ της ορχιδεας και αλλα πολλα.
αλλος αερας αλλη κουλτουρα αλλο επιπεδο, χωρις την καφριλα και την αγενεια των ελληνων,
δεν μυριζε τσιγαριλα, δεν μιλαγε δυνατα, δεν δεν δεν.
γεννημενη το 1986, Οσακα.
πως θα γινει στη χωρα μας να παρουμε κατι απο την αξιοπρεπεια τους?
:offtopic:

Κωστη εκανες την μοναδικη ερωτηση που ΔΕΝ μπορει να απαντηθει,,, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ; στη Ελλαδα;;; :headbang: :headbang: :2funny: :2funny: :2funny:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16

Ηταν full!!!!Παιδια.......τα ωραιοτερα μωρα που εχω δει ηταν μαζεμενα εκει!!!!!Ολα ενα και ενα,διαλεγμενα!!!αλλα με τις στολες τους.......αλλα ημιγυμνα......αλλα γυμνα....θεικα κορμια!!!

Καθομαι και χαζευω σαν μαλακας!!!!Παραγγελω μια μπυριτσα και κοιταω ποια να "στοχευσω"!!!δεν ηξερα ποια!!!Ξαφνικα,νοιωθω ενα χτυπημα στην πλατη και γυρναω!!!!και ειδα εναν αγγελο!!!!Την Poi!!!!Ψιλολιγνη.....με μακρια μαυρα μαλλια.....και ενα αγγελικο προσωπο!!!η αναζητηση τελειωσε!!!Με χαιρεταει........μου λεει τα σχετικα(το παραμυθακι) και της λεω να κατσει για ποτο!!!!δεχτηκα με χαρα!!
΄
Το αγαπημένο μου gogo!
Κάθε μέρα θα παιρνούσα από κει να πω ένα γεια στα κορίτσια μου! Αν ξαναπάς δώσε φιλάκια στη Ντία μου (νο205), στην Έι (νο225), στην Μαμ (δε θυμάμαι νο). Αλλά στις hostess Da και Gay μη δώσεις ούτε φιλάκι και ούτε 1 μπατ μπουρμπούρι!

μου το έλεγαν και τα κορίτσια ότι το happy είναι το best of pattaya,αλλά άμα δεν παινέψεις το σπίτι σου!!

Α! Στα κορίτσια θα πεις απ τον Μάικ φρομ γκρις, φίλο του κόσα!

Φιλάκια άπαιχτε! 

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καλημερα........3η μερα Παταγια

Το πρωι τιποτα το ιδιατερο.....χαλαρωμα στο δωματιο....λιγο πισινα(ο καιρος πολυ καλος....Ηλιος)....λιγο φαι και υπνο!!

κατα τις 8 το βραδυ με τα παιδια παμε για το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ξενοδοχειο και Εστιατοριο που υπαρχει στην Παταγια.....ειναι στο soi 22(καθετη sto soi Buakhao)....Ο υπευθυνος του μαγαζιου ειναι ο Παυλος(ενας παρα πολυ καλος κυριος)......οπως ειπα εχει και δωματια(τα οποια ο fysarmonikas που πηγε και τα ειδε λεει οτι ειναι Τεραστια!!!!!)...Η τιμες των δωματιων ειναι 400 Baht(low season) kai 500 Baht(hi season).....κατσαμε εκει και παραγγειλαμε το πολυποθητο Σουβλακι!!!!εχει και ουζο για οποιον ενδιαφερεται.....αν θελετε περισσοτερες πληροφοριες,πειτε μου....

Μετα το greek souvlaki και την καλη παρεα του Παυλου,χωριστηκε η παρεα.....εγω κατευθηνθηκα προς soi LK και για το devil Den's(to παλιο "Hell Club")......Ρε παιδια,ηταν κλειστο!!!!!!2 φορες εκανα το γυρο αλλα ηταν κλειστο!!!!!

μετα τηλεφωνημα στον Fysarmonika  για συναντηση και που ειπε οτι στην Beach road kai ετοιμαζετε να ψωνισει!!!!

του λεω να περιμενει γιατι ερχομαι και εγω

γυρω στα μεσανυχτα,ειμαι beach road με τον Fysarmonika....ο οποιος ηδη εχει "κλεισει" 1 μωρο απ'εκει.........Παιδια,η beach road exei ωραια "κομματια" αλλα επειδη καποιος συναγωνιστης εγραψε οτι οι πιο πολλες ειναι αρρωστες......... σε κλεβουν.....σε κανουν.....σε ρανουν.....δεν "φορτωσα"!!!Αν και ειχε 2-3 πολυ καλα!!!Τωρα βεβαια αρχιζω και το μετανοιωνω!!!Δεν ξερω....εχω λιγο μπερδευτει

Τελικα ξεκiναω για το "ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΕΡΟΣ" STHN Pattaya,tin  Walking street!!!

Μην σας τα πολυλογω,εγινε "φορτωτικη"!!!Πριν ομως κερασα κα την mamasan 1 ποτακι(ετσι για το καλο!!!!!Βλεπεις 1η φορα σε gogo!!!)

το barfine 600 baht......φυγαμε για χοτελ..

Ξεχασα να πω οτι καποια στιγμη μπαινει ενας αραπακλας μεσα με ενα κοντοπουτανο....φωναζει μια σερβιτορα η οποια ειχε ενα καλαθι με μπαλακια(σαν του ping pong).....της δινει καποια λεφτα και παιρνει το καλαθι.......αρχισε μετα να πεταει στον αερα αυτα τα μπαλακια......τοτε εγινε το ελα να δεις!!!!!!σαν τις μελισσες μαζευτηκαν γυρω του και γινοταν μαχη για ποια θα παρει τα ποιο πολλα μπαλακια!!!!!Της gogo το καγκελο εγινε!!!!!

Παμε χοτελ με την Ποι.....κανουμε το μπανακι μας και εοιμαζομαστε για να την "πεσουμε" στο κρεββατι........ενω αρχιζουμε τα "παιχνιδια",ξαφνικα χτυπαει η πορτα του δωματιου!!!!!μιλαμε τωρα για 3 η ωρα την νυχτα.........βλεπω απ'το ματακι και ειναι το χτεσινο μωρο!!!!!!Ωχ!!!!!την ξεχασα τελειως!!!!της ειχα πει οτι θα την παρω τηλ. και δεν το εκανα!!!!Αμαν,την Γαμησαμε!!!!Ευτυχως....χτυπουσε,χτυπουσε αλλα εγω κλειδαμπαρωμενος μεσα!!Γιατι εχω ακουσει και διαφορες ιστοριες για τετοια θεματα και τον  :bigdick: τον ηθελα στην θεση του!!!!

Μην σας τα πολυλογω,τελικα φευγει.........διωχνω αρον-αρον την Ποι και μετα φευγω και εγω απο το χοτελ..........Ερωτηση:Πως την αφησαν να μπει στο χοτελ και να ανεβει και πανω στο δωματιο ενω εγω δεν τους ειχα πει???Βεβαια σημερα τους ενημερωσα οτι δεν περναει κανενας αν δεν τους πω!!!!

Γαμησετα..........Ξεκιναω για Insomnia(εκει ηταν τα αλλα παιδια)....."Σπαστηκα" πολυ και ηθελα να το ριξω εξω...........Insomnia.........τι να λεω???καλυτερα και απο εχτες!!!!γεματο με κοριτσακια-κουκλια να λικνιζονται στον ρυθμο της μουσικης.......για ποτε χαλαρωσα και ανανεωθηκα δεν λεγεται!!!!

αλλα και εκει αλλο σπασιμο!!!!4 η ωρα νταν(το πρωι),πανω στο κεφι και στον χορο ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ μες στο insomnia........ολοι τον Πουλο!!!!!Αντε γεια!!!!
Τα παιδια που ερχοταν πιο παλια λενε οτι 1η φορα το βλεπουν αυτο στο insomnia!!!εχουν τυχει να φυγουν απ'το insomnia 10 το πρωι!!!!!Γαμησετα!!!!εν τω μεταξυ,ενω πηγαιναμε για το Baht bus υπηρχε ενα disco-bar  που διαφημιζε οτι einaι ανοιχτο ως τις 7 το πρωι!!!!αρα κατι συμβαινει με το Insomnia!!!!

Τελικα πηγαμε ολοι μαζι χοτελ για Υπνο...

το devils den ανοιγει κατα τις 1 το μεσημερι και κλεινει κατα τις 12 το βραδυ. καλυτερα να πας εκει απογευμα η νωρις το βραδακι. μπορεις επισης να κλεισεις και απο το site και να σου ερθουν στο ξενοδοχειο. βεβαια πληρωνεις 400μπατ παραπανω.

μεινε μακρια απο beach road να εχεις ησυχο το κεφαλι σου.

το happy ειναι συνεχεια full αλλα οι τιμες που ζητανε τα κοριτσια τσιμπανε λιγο και οι περισσοτερες ειναι επαγγελματιες στο να σε ξεπεταξουν στα γρηγορα, αν τις παρεις για short time. τον φεβρουαριο ειχα παρει 2 μωρα απο εκει για παρτουζα και με πεθαναν!!! μαμουσα την μια και βογγουσε η αλλη λεγοντας μου fuck her baby, fuck her... την ωρα που μου χαιδευε τ'αρχιδια... μεγαλη τρελλα!!!  :dancing:
ενα μπαλακι ping pong που θα πιασει μια γκομενα ειναι 10μπατ. γι'αυτο γινετε αυτος ο πανικος με τα μπαλακια.
ενα βραδυ που καθομουν στο happy, ηταν ενας φραγκατος γιαπωνεζος που αντι να πεταει μπαλακια πετουσε χαρτονομισματα των 10 και 20μπατ. εκει να δεις τι γινοτανε!!!

και σε μενα εχει τυχει να μην με καλεσουν απο την ρεσεψιον οταν ανεβει καποια που εχει ξαναρθει αλλα και την περιμενα να'ρθει. προφανως επειδη την ξαναειδαν να νομισαν οτι εσυ την καλεσες. επισης μπορει η γκομενα να ειπε οτι την περιμενες και ετσι να την αφησαν. παντως καλα εκανες και ειπες στη ρεσεψιον να μην ανεβενει καμια.

αυτο ειναι το σπασιμο με το νεο ωραριο... θελεις να το ξενυχτησεις στο insomnia και δεν μπορεις. ευτηχως που εγω δεν το προλαβα αυτο το ωραριο και εφευγα 6-7 το πρωι! ελπιζω οταν ξαναπαω να αλλαξουν τα πραγματα.
ποιο μαγαζι διαφημιζαν οτι ειναι ανοιχτο μεχρι τις 7??? μηπως το mixxx στο τελος της walking street??? αν ειναι αυτο οντως κατι παιζει και μαλλον τα σκασανε χοντρα για να κλεινουν το insomnia νωρις. θα το ερευνησω το θεμα.

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
΄
Το αγαπημένο μου gogo!
Κάθε μέρα θα παιρνούσα από κει να πω ένα γεια στα κορίτσια μου! Αν ξαναπάς δώσε φιλάκια στη Ντία μου (νο205), στην Έι (νο225), στην Μαμ (δε θυμάμαι νο). Αλλά στις hostess Da και Gay μη δώσεις ούτε φιλάκι και ούτε 1 μπατ μπουρμπούρι!

μου το έλεγαν και τα κορίτσια ότι το happy είναι το best of pattaya,αλλά άμα δεν παινέψεις το σπίτι σου!!

Α! Στα κορίτσια θα πεις απ τον Μάικ φρομ γκρις, φίλο του κόσα!

Φιλάκια άπαιχτε! 

ευχαριστως,James...Μαλλον θα ξαναπαω γιατι εχει ωραια κοριτσια εκει!!!

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
βιντεο απο insomnia χτες το βραδυ!!!

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
βιντεο απο show σε μπαρακι στην soi 7(νομιζω)........ειναι ενας τυπας Ταυλανδος ο Φωτουλης-Φλωρινιωτης.......Ετσι τον εχω ονομασει....δειτε γιατι!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom