Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

rFactor

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
231
Πόντοι
21
Θέλω να ρωτήσω κάτι (αν το γνωρίζει κάποιος), φεύγοντας λίγο από το mood της παραπάνω συζήτησης και παίρνοντας αφορμή βιντεάκια στο ΤΙΚ ΤΟΚ που βλέπω αυτές τις μέρες. Εμφανίζονται ευκαιρίες "αγοράς ακινήτων" στην ευρύτερη περιοχή της χώρας και τα προμοταρει στο βίντεο δείχνοντας λεπτομερώς μια ντόπια. Οι τιμές σε σχέση με τι σου προσφέρουν είναι πράγματι δελεαστικές. ΠΧ με 100.000-150.000 "αγοράζεις" πολύ δυνατές μονοκατοικίες. Στα σχόλια φυσικά που μπήκα να διαβάσω γράφουν ότι η τιμή είναι leasing για 25 ετια και από εκεί και πέρα έχεις το δικαίωμα της ανανέωσης. Το ερώτημα μου είναι το εξής: όντως δεν επιτρέπεται στος μη ντόπιους η αγορά γης εκεί; Και αν ναι κάτω από ποιες προϋποθέσεις είναι εφικτό αυτό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Δεν γνωρίζω αν έχει αλλάξει κάτι νομοθετικά μιλώντας, αλλά ναι, το πολύ-πολύ να σου επιτρέπεται να έχεις ιδιοκτησία κατά 50% εκεί, μοιράζοντάς το φυσικά με ντόπιο/ντόπια.

Το θέμα του leasing στα ακίνητα μην σε ξυνίζει καθόλου, πάντως, είναι καλή επιλογή εφόσον θες να εγκατασταθείς μόνιμα ή έστω ημι-μόνιμα, κάπου (ειδικά σε επαρχιακές πόλεις).

Land-in-son

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2022
Like
4
Πόντοι
0
Δεν γνωρίζω αν έχει αλλάξει κάτι νομοθετικά μιλώντας, αλλά ναι, το πολύ-πολύ να σου επιτρέπεται να έχεις ιδιοκτησία κατά 50% εκεί, μοιράζοντάς το φυσικά με ντόπιο/ντόπια.

Το θέμα του leasing στα ακίνητα μην σε ξυνίζει καθόλου, πάντως, είναι καλή επιλογή εφόσον θες να εγκατασταθείς μόνιμα ή έστω ημι-μόνιμα, κάπου (ειδικά σε επαρχιακές πόλεις).
Ε δεν λέει τότε, να έχεις ιδιοκτησία μαζί με άλλον, δίνοντας και ένα καλό πόσο. Το καλό σενάριο θα ήταν να σου το δίνουν έστω leasing για μια 25 ετια και μετά αν ενδιαφέρεσαι να το πάρεις να έδινες ακόμα ένα μικρότερο ποσό από το αρχικό που έδωσες. Όπως γίνεται πχ με τα αμάξια..

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.930
Πόντοι
506

50-50 ειναι για τις επιχειρησεις.
Αγοράζεις 100% στο ονομα σου με leasing.
Σε καθε συγκρότημα διαμερισμάτων μεχρι ενα ποσοστό απο αυτα μπορει να ανήκει σε ξένους
Γη δε παιρνεις σε καμία χωρα εκει ουτε στους καταπεινασμενους φιλιππινεζους. Μονο στη Μαλαισια, υπο προυποθεσεις

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.689
Πόντοι
19.795
Σε καθε συγκρότημα διαμερισμάτων μεχρι ενα ποσοστό απο αυτα μπορει να ανήκει σε ξένους
Γη δε παιρνεις σε καμία χωρα εκει ουτε στους καταπεινασμενους φιλιππινεζους. Μονο στη Μαλαισια, υπο προυποθεσεις
Για την γη το έχω ακούσει και εγώ. Όχι μόνο για τους ξένους αλλά και για τους ντόπιους. Δεν ξέρω λεπτομέρειες αλλά γνωστός μου που έχει παντρευτεί εκεί μου είπε ότι το οικόπεδο που είναι σπίτι της γυναίκας του στην Μπανγκόκ δεν της ανοίκει.

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.581
Πόντοι
506
Για την γη το έχω ακούσει και εγώ. Όχι μόνο για τους ξένους αλλά και για τους ντόπιους. Δεν ξέρω λεπτομέρειες αλλά γνωστός μου που έχει παντρευτεί εκεί μου είπε ότι το οικόπεδο που είναι σπίτι της γυναίκας του στην Μπανγκόκ δεν της ανοίκει.
Βάση νόμου απαγορευεται φαλανγκ να ειναι ιδιοκτητης γης εκτος κι αν προκειται για εταιρεια με ταυ στην πλειοψηφια nominees που nominee ειναι κι ο farang

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.930
Πόντοι
506
Το leasing ειναι πρακτικά δικαίωμα χρήσης μονο.
Στην Ινδονησία πχ υπαρχει leashold για ξένους και freehold και leashold για ντοπιους
Στη Μαλαισια τα leasing εχουν μεγάλες διάρκειες 50-100 ετη
Στην Ελλαδα ειμαστε λαρτζ με τα ακίνητα και δεν ασχολούμαστε με τα leashold ουτε γουστάρουμε να νοικιαζουμε σπίτι με άλλους μαζι.

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.930
Πόντοι
506
IMG-20241213-WA0001.jpg

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.119
Πόντοι
206
Για αυτό πολλοί ξένοι παντρεύονται ντόπιες για να έχουν παραπάνω δικαιώματα σε άνοιγμα εταιρείας και αγορά διαμερίσματος/σπιτιού.

Στο Chiang Mai έβγαινα με μια ντόπια real estate agent και μου είπε ότι όλοι οι πελάτες της είναι πλέον Κινέζοι κλπ ξένοι.
Πέφτει πολύ χρήμα από τους έξω πλέον.

rFactor

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
231
Πόντοι
21

Με leasing, για να ξεκαθαριστεί, αυτό έγραψα κι εγώ. Με leasing, διαφορετικά δεν υπάρχει το αντίστοιχο 100% που ρώτησε ο φίλος, χθες.

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.930
Πόντοι
506
Με leasing, για να ξεκαθαριστεί, αυτό έγραψα κι εγώ. Με leasing, διαφορετικά δεν υπάρχει το αντίστοιχο 100% που ρώτησε ο φίλος, χθες.
Kι εγώ λέω ότι το 50-50 και συγκεκριμένα το 51-49 ειναι υποχρεωτικο αν θελεις να στησεις επιχείρηση, μαγαζι.
Αν θες να αγορασεις ακίνητο, ναι, μπορείς να το εχεις 100% στο ονομα σου, δεν υποχρεουσαι να εχεις συνεταιρο

Akamatos

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2018
Like
452
Πόντοι
21
Δεν παρατηρησατε ότι τα καταστήματα που πουλάνε κάνναβη κοντευουν να γίνουν περισσότερα από τα μασάζ και τα 7-11;
ρε παιδια,,,να ρωτησω κατι ασχετο.....το "τσιγαριλικι"(το "μαυρο" που λεμε) ειναι ελευθερο στην Ταυλανδη και σε δημοσια μερη???Γιατι εγω ξερω οτι δεν ειναι!!!εκτος αν κανω λαθος και εχει αλλαξει....και το λεω αυτο γιατι χτες που ημουν στον Κο λαν(σε μια απο τισ παραλιες του) ενας τυπος εβγαλε στην ψυχρα "τσιγαλικι" και αρχιζε να φουμαρει!!!Εν τω μεταξυ εκει ειχε και οικογενειες με παιδιακια!!!
δεν αντεξα και το εβγαλα φωτο(με καλλυμενα τα χαρακτηριστικα του)

ρε παιδια,,,να ρωτησω κατι ασχετο.....το "τσιγαριλικι"(το "μαυρο" που λεμε) ειναι ελευθερο στην Ταυλανδη και σε δημοσια μερη???Γιατι εγω ξερω οτι δεν ειναι!!!εκτος αν κανω λαθος και εχει αλλαξει....και το λεω αυτο γιατι χτες που ημουν στον Κο λαν(σε μια απο τισ παραλιες του) ενας τυπος εβγαλε στην ψυχρα "τσιγαλικι" και αρχιζε να φουμαρει!!!Εν τω μεταξυ εκει ειχε και οικογενειες με παιδιακια!!!
δεν αντεξα και το εβγαλα φωτο(με καλλυμενα τα χαρακτηριστικα του)

Απ’ ότι διαπίστωσα επιτρέπεται κανονικά η χρήση, αφού μπορείς να αγοράζεις σε ειδικά καταστήματα και μάλιστα στην ποιότητα και στο είδος που θέλεις, ανάλογα τον σκοπό.

Akamatos

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2018
Like
452
Πόντοι
21
Κοπελα κάτω των 25 χρονων, σορτ 1 ώρα.
25-30 χρονών 1-1.30 ώρα
30-35 χρόνων 2 ώρες (αυτό είναι το επίσημο).
35-40 χρονών 2-3 ώρες
Άνω των 40 δεν ξέρεις πως να την ξεφορτωθείς.
Ίσως σου φανεί ότι γράφω για πλάκα αλλά περίπου έτσι είναι.
Έτσι ακριβώς είναι και νομίζω ότι κάτω από 30 μη πω 40 δεν αξίζει να πας. Άλλωστε και οι 40+ σαν 25αρες φαίνονται.

Akamatos

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2018
Like
452
Πόντοι
21
Καλησπερα απο την Μπανγκοκ....Τελευταια νυχτα σημερα...αυριο πρωι πρωι ξεκινημα για Ελλαδα....Αντε να δουμε

δεν ξερω αν καποιος το εχει πει...θα σας δωσω ενα tip που δεν το ηξερα....Εκανα λογαριασμο(μαζι με την κυρα) στην Kasirkorn bank(η λεγομενη και "πρασινη" τραπεζα της Ταυλανδης)...τον λογαριασμο τον καναμε στην Παταγια....
Ερχομενοι Μπανγκοκ ηθελα να κανω καταθεση 2000 μπατ στο ΑΤΜ της Κ-Bank(στην Μπανγκοκ)....Κανοντας την καταθεση που λετε μου "κρατησε" η Τραπεζα 20 Μπατ!!!και αντι για 2000 μπηκαν στον λογ/σμο 1980 Μπατ!!!
και οταν ρωτησα την κυρα γιατι συμβαινει αυτο μου ειπε οτι αν καταθεσεις χρηματα σε διαφορετικη πολη απο εκει που ανοιξες τον Λογ/σμο σου ενω ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ σε κραταει προμηθεια 20 Μπατ!!!
Ισχύει αυτό. Και για αναλήψεις το ίδιο πάλι.

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.119
Πόντοι
206
Έτσι ακριβώς είναι και νομίζω ότι κάτω από 30 μη πω 40 δεν αξίζει να πας. Άλλωστε και οι 40+ σαν 25αρες φαίνονται.
Όλες όσες πάω είναι κάτω από 30, οπότε δεν ισχύουν αυτά που γράφεις.
Μια χαρά αξίζουν.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.948
Πόντοι
3.656
Όλες όσες πάω είναι κάτω από 30, οπότε δεν ισχύουν αυτά που γράφεις.
Μια χαρά αξίζουν.
Μάλλον εννοεί αν είσαι ο ίδιος κάτω από 30, 40..δεν αξίζει να πας
Αλλιώς δεν έχει νόημα το ποστ

ponemuk

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Μια προσφατη τιμη αναφορας για Happy Ending στα οικονομικα μασατζιδικα της πρωτευουσας ειναι τα 1000 μπατ + βεβαια τα 800 για το μασαζ
,οποτε σουμα στα 1800 δηλ στο πενηνταρικο+ ευρω . Ετσι λενε καποια βιντεακια στο ΥΤ και θα ηθελα επιβεβαιωση απο τους τακτικους πελατες.
Ως υποψηφιος σεξοτουριστας (πρωτη φορα αριστερα ) να ρωτησω για το ευχαριστο "τελειωμα" : αφορα χειροπρακτικες και στοματικες μεθοδους η πληρη εκτονωση - ικανοποιηση του πελατη; Επιπλεον : το "short" στο ξενοδοχειο αφορα εναν γυρο ,οσο συντομος κι αν ειναι ; Οι εργαζομενες στα μασατζιδικα τα λαικα ειναι συνηθως καποιας ηλικιας απ οτι φαινεται στα βιντεο , συνολικα τα 1800 για μια ξεπετα δεν ειναι πολλα με βαση και τον ηλικιακο καταλογο που αναρτηθηκε νωριτερα ; Εν γενει συνισταται ο αμαθος σεξοτουριστας να καλει για μασαζ στον δικο του χωρο ;

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.461
Πόντοι
2.646
Έχει μασατζιδικα που το μασάζ κάνει 250 μπατ και η τιμή και ο τρόπος του χάπι εντινγκ εξαρτάται από τις ικανότητες σου στο παζάρι.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.689
Πόντοι
19.795
Έχει μασατζιδικα που το μασάζ κάνει 250 μπατ και η τιμή και ο τρόπος του χάπι εντινγκ εξαρτάται από τις ικανότητες σου στο παζάρι.
Πέρσι που είχα πάρει στο διαμέρισμα μια από ένα μασσατζιδικο που ήταν δίπλα από το "κοντο" που έμενα, μου είπε ότι οι κοπέλες δεν πληρωνόταν από το αφεντικό για το κανονικό μασσαζ που έκαναν, εκτός από το φαι και τον ύπνο που τους παρέχει δωρεάν, αλλά ότι βγάλουν εξτραδακια από καμμία μαλακια που θα παίξουν στον πελάτη.
Στο σόι 24Α της Σουκχουμβιτ ένα μικρό στενό που είναι όμως γεμάτο από μασσατζιδικα που προσφέρουν φουλ σέρβις, έχει μεγάλη ηλικιακή ποικιλία από κοπέλες και οι τιμές είναι στα 1800-2000 Μπατ η ώρα. Επαναλαμβάνω με φουλ σέρβις.

ponemuk

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Στο σόι 24Α της Σουκχουμβιτ ένα μικρό στενό που είναι όμως γεμάτο από μασσατζιδικα που προσφέρουν φουλ σέρβις, έχει μεγάλη ηλικιακή ποικιλία από κοπέλες και οι τιμές είναι στα 1800-2000 Μπατ η ώρα. Επαναλαμβάνω με φουλ σέρβις.
To BB , Boom- Boom εν συντομια και για τις συνεννοησεις , εξυπονοει το φουλ service ; Η μπορει να ερμηνευεται κατα το δοκουν στα μασατζιδικα ; Επισης διευκρινισε για το σορτ και για οσους δεν μπορουν να κρατηθουν , αφορα μια και μονο εκτονωση ; Πιο απλα ο πρεσβυτερος τα 2 θα προλαβει να τα ριξει , τλχ στις αρχες του ταξιδιου ; Οι τιμες που δινεις επιβεβαιωνουν καποια βιντεο , αλλα το προχωρας πιο περα με χρηστικη διευθυνση .

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.689
Πόντοι
19.795
Boom- boom είναι το μπουμ-μπουμ:fuck1:
Το αν σε μια ώρα μπορείς να το κάνεις 1 η 2 φορές, επαφίεται στις διαπραγματεύσεις που θα κάνεις αλλά κυρίως στις δυνάμεις σου.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom