Slavrlfucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2024
- Like
- 1.038
- Πόντοι
- 206
Σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη χώρα, εσύ τι λες;Φτηνά είναι δηλαδή???
Πού αλλού κάνεις τα πάντα εκτός από πρωκτικό με 22€ την ώρα;
Με 28-32 χρονών κορίτσια.
Σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη χώρα, εσύ τι λες;Φτηνά είναι δηλαδή???
Στην Ελλάδα έγιναν χειρότερα με πρωθυπουργό υπουργούς να σιγοντάρουν στην εικονική αύξηση του χρηματιστήριου πριν 25 χρόνια και μετα οι αυτοκτονίες πήγαν σύννεφο ... . Θεωρώ τρελό - βλακώδες να επενδύσεις χωρίς καμιά γνώση .Απορώ πως έχουν λεφτά να χάσουν τέτοια βούρλα
Μάλλον πούλησαν πατρική περιουσία
Μακαρι να την κανεις τυπεΕπειδή κάποιοι πουτανιαρηδες μου ζητάνε πληροφορίες τα γράφω γρήγορα μιας και τελείωσα από γυμναστήριο και περιμένω σεικ πρωτεΐνης
Έχω περάσει από Ταϊλανδή (πολλάκις) , μόνιμος μπλοκ, Λατινική Αμερική με κολομβια μέσα , άγιο Δομήνικο, από πουτανιαρες μαροκανες, Ουκρανία καθώς και Πολσκα τα χρυσά χρόνια
Η πιο εύκολη χώρα να γαμησεις και με διαφορά ηλικία είναι οι Φιλιππινεζ και ειδικά η πόλη Cebu όπου στο πρώτο ραντεβού τα πήρε και τα κατάπιε η πρώτη που πήρα
Οι γκόμενες σου την πέφτουν μόνες τους και μιλάμε για αρκετές μέτριες αλλα και κάμποσες μουναρες
Λιγότερες επι πληρωμένο από Μπανγκογκ και με πολύ καλύτερα αγγλικά
Απίστευτα όμορφες παραλίες , βέβαια οι υποδομές για τον πουτσο.
Όσοι με διαβάζουν ξέρουν πως μιλάω για μετακόμιση στην Ασία εντός δεκαετίας. Ίσως να είναι εδώ τελικά
ΥΓ: και σε χωριά πήγα και εκεί γκάμας αλλα οι επιλογές λιγότερες
ΥΓ2: αύριο βγαίνω ραντεβού με μουναρα (είχα χτυπήσει και μια τέτοια Πουκε πρόπερσι), η διαφορά είναι ότι η ίδια το πρότεινε ενώ την άλλη την κυνήγησα . Το ίδιο με όσες γαμησα (και μάλιστα κάποιες πλήρωσαν τα δικά τους)
Ναι σωστάΣε σχέση με οποιαδήποτε άλλη χώρα, εσύ τι λες;
Πού αλλού κάνεις τα πάντα εκτός από πρωκτικό με 22€ την ώρα;
Με 28-32 χρονών κορίτσια.
Πήγα Μπανγκογκ με Λουφτχανσα, το είχα κλείσει εδώ και έξι μήνεςΜακαρι να την κανεις τυπε
Κι εγω τη ψαχνω με την πρωτη ευκαιρία.
Η Cebu ειναι η πιο φραγκατη περιοχή των φιλιππινων και οι γκομενες δειχνουν αναβαθμισμένες σε συγκριση με το βοθρο της Μανιλα. Ντυνονται κανονικά με σαγιοναρες και τζιν σορτς των 2 ευρω. Παντως εκει δεν εχω παει.
Κατα τ αλλα οι παραλίες ειναι αφθονες και φανταστικές. Εκτος Μανιλα ειναι και φτηνα.
Νομίζω με ενα μικρο ποσο 20.000€ στη τραπεζα παίρνεις αδεια παραμονής αν είσαι 50+.
Μπραβο που άντεξες και κατεβηκες Παλαουαν εγω θα πηγαινα μονο αν εμενα στην Ασια.
Με ποια εταιρεια πηγες
γινονται ,εμενα μου ελεγε να τρωω ανανα και γλυκα για να εχει καλυτερη γευση που το καταπινε ,και για διωρο εδινα 1.οοο μπατ , αλλα το τελευταιο Δεκεμβριο μονο με 1.500Σήμερα βρήκα ακόμα καλύτερη περίπτωση.
32 χρονών που δεν μοιάζει ούτε 25, κανονίστηκε για 2 ώρες με 2000baht.
Όχι μόνο έκατσε 2.5 ώρες χωρίς να κοιτάει ρολόι, αλλά έχυνε συνεχώς από γλυφομούνι, γουσταρε δάχτυλα μέσα και ενώ παραπονιόταν για το μέγεθος πάλευε να πάρει το καυλί όλο μέσα στους 2 γύρους που έπαιξαν.
Και στο τελείωμα περίμενε πάντα με το στόμα ανοιχτό και τη γλώσσα έξω να τα πάρει μέσα και μάλιστα εγλυφε το κεφάλι στο τέλος για να το γυαλίσει.
Δε γίνονται αυτά με 55ευρω!!
Εδώ η άλλη μου λέει έλα άραξε σπίτι για 2-3 ώρες, δώσε μου 1500baht και γαμα με όσο αντέχεις.γινονται ,εμενα μου ελεγε να τρωω ανανα και γλυκα για να εχει καλυτερη γευση που το καταπινε ,και για διωρο εδινα 1.οοο μπατ , αλλα το τελευταιο Δεκεμβριο μονο με 1.500
Πολυ κατατοπιστικος , δινω καποιες λεπτομερειες για τον ενδιαφερομενο : 61χρονος που μετα απο δεκαετιες θα ξεμυτισει και για λιγο σεξουτουριμο , θα ηταν προτιμοτερο να λαβει το βαπτισμα του πυρος με απλο μασαζ , κατοπιν με happy ending και το 2 η τριτο βραδυ στο Thermae προς τερψιν και του πανω κεφαλιου ; Μιλαμε παντα για την πρωτευουσα , ενω η τεστοστερονη του 61χρονου ειναι πεσμενη αλλα ποτε δεν ξερεις . Με 2 λογια δωσε ενα μπουσουλα για τις πρωτες ημερες ενος αρχαριου 60αρη .Οι τιμές είναι λίγο παραπάνω από τα συνηθισμένα, από 2500 Μπατ και πάνω, λόγω του ότι είναι στέκι των καμικάζι και τα έχουν κακομαθει τα κορίτσια. Η ποικιλια και η ποιότητα όμως των κοριτσιών, καλυτερη και όταν λέω ποιότητα δεν εννοώ και καλά την εμφάνιση, αλλά το ότι τα περισσότερα κορίτσια είναι κορίτσια της διπλανής πόρτας που την ημέρα δουλεύουν σε κανονικές δουλειές και όχι 100% επαγγελματίες και που μιλάνε πολύ καλύτερα αγγλικά οι περισσότερες. Συν του ότι μέσα στο υπόγειο απαγορεύονται τα λειντι μποις, τα οποία συνήθως κάθονται απ' έξω. 120 μπατ η είσοδος μόλις μπαίνεις για να πιείς μια μπύρα.
Προσπάθησε να μείνεις όσο πιο κοντα γίνεται στην Σουκχουμβιτ, μεταξύ σόι 4 και σόι 21, δηλαδη από τον σταθμό BTS Nana μέχρι και τον σταθμό Asok, ώστε να είσαι όσο πιο κοντά γίνεται στο κέντρο του ενδιαφέροντος. Η συμβουλή που θα σου δώσω είναι να μην ακολουθήσεις καμμία συμβουλή, όλα θα έρθουν από μόνα τους, μόνο αν μπορείς για 2-3 μέρες μην δεσμευτείς συναισθηματικά. Τα μασσατζιδικα είναι η καλύτερη αρχή για έναν πρωταρη, ειδικά σε αυτόν τον άξονα γύρω από την Σουκχουμβιτ όλα τα μασσατζιδικα προσφέρουν το χαπι-εντινγκ, θα έλεγα όμως να μην υποκύψεις στην προσφορά και να ζητήσεις από την κοπέλα να έρθει μόλις τελειώσει την βάρδια της στο ξενοδοχείο σου.Πολυ κατατοπιστικος , δινω καποιες λεπτομερειες για τον ενδιαφερομενο : 61χρονος που μετα απο δεκαετιες θα ξεμυτισει και για λιγο σεξουτουριμο , θα ηταν προτιμοτερο να λαβει το βαπτισμα του πυρος με απλο μασαζ , κατοπιν με happy ending και το 2 η τριτο βραδυ στο Thermae προς τερψιν και του πανω κεφαλιου ; Μιλαμε παντα για την πρωτευουσα , ενω η τεστοστερονη του 61χρονου ειναι πεσμενη αλλα ποτε δεν ξερεις . Με 2 λογια δωσε ενα μπουσουλα για τις πρωτες ημερες ενος αρχαριου 60αρη .
Που εισαι περιοχή ο ρε κμαν της ασιας??Επειδή κάποιοι πουτανιαρηδες μου ζητάνε πληροφορίες τα γράφω γρήγορα μιας και τελείωσα από γυμναστήριο και περιμένω σεικ πρωτεΐνης
Έχω περάσει από Ταϊλανδή (πολλάκις) , μόνιμος μπλοκ, Λατινική Αμερική με κολομβια μέσα , άγιο Δομήνικο, από πουτανιαρες μαροκανες, Ουκρανία καθώς και Πολσκα τα χρυσά χρόνια
Η πιο εύκολη χώρα να γαμησεις και με διαφορά ηλικία είναι οι Φιλιππινεζ και ειδικά η πόλη Cebu όπου στο πρώτο ραντεβού τα πήρε και τα κατάπιε η πρώτη που πήρα
Οι γκόμενες σου την πέφτουν μόνες τους και μιλάμε για αρκετές μέτριες αλλα και κάμποσες μουναρες
Λιγότερες επι πληρωμένο από Μπανγκογκ και με πολύ καλύτερα αγγλικά
Απίστευτα όμορφες παραλίες , βέβαια οι υποδομές για τον πουτσο.
Όσοι με διαβάζουν ξέρουν πως μιλάω για μετακόμιση στην Ασία εντός δεκαετίας. Ίσως να είναι εδώ τελικά
ΥΓ: και σε χωριά πήγα και εκεί γκάμας αλλα οι επιλογές λιγότερες
ΥΓ2: αύριο βγαίνω ραντεβού με μουναρα (είχα χτυπήσει και μια τέτοια Πουκε πρόπερσι), η διαφορά είναι ότι η ίδια το πρότεινε ενώ την άλλη την κυνήγησα . Το ίδιο με όσες γαμησα (και μάλιστα κάποιες πλήρωσαν τα δικά τους)
PalawanΠου εισαι περιοχή ο ρε κμαν της ασιας??
Kαλα αυτο παίζει πάντου εκει.ΥΓ1: Το κάρμα με χτύπησε όμως και με τσίμπησε κουνούπι από αυτά που κουβαλάνε Δαγγειο. Αν και είναι πιο ωραία χώρα καλύτερα στην Ταϋλάνδη
Είμαι κρυωμένος , έχασα γυαλιά αξίας 220 ευρώ στη θάλασσα , με πήρε το κύμα με έκανε κωλοτουμπα μέσα στο νερό με απίστευτη δύναμη (δυο άλλοι ξένοι που ήταν μέσα τους βγάλαμε με ναυαγοσώστες ένας χτύπησε το κεφάλι του), στη δουλειά μου ήρθε ένα μεηλ με γαμησε , είδα στον ύπνο μου μια καργιολα με την οποία έβγαινα και τώρα πήρα το καταμαράν για Κόρον που έφυγε με δυο ώρες καθυστέρησηKαλα αυτο παίζει πάντου εκει.
Επισης αν μένεις μεγαλα χρονικά διαστήματα να περιμενεις και γριπες και τετοια γιατι 35αρια και υγρασία 100% αυτά κάνουν γιορτή
Σε καποια φαση πρεπει να τη δούμε κι απο Βιετναμ φάση. Φαίνεται πολυ δυνατος προορισμος αν και με χαλάνε τα φαγητά τους