Πάμε να δούμε τι μπορεί α γίνει οταν μεταφέρουμε πληροφορίες που δεν τις ξέρουμε σίγουρα. Το 2005 ειχα ήδη αγοράσει και πληρώσει πακέτο 10 διανυκτερευσεις για Πουκέτ. Ήταν η πρώτη φορά που θα πήγαινα σε τροπικό μέρος, και που γενικά θα έμπαινα σε αεροπλάνο για πτήση ανω των 5 ωρών.Ο λόγος, οταν ημουν 17 ετων μια φιλικη οικογένεια είχε πάει στο καρναβάλι του Ρίο στη Βραζιλία,.Μας έλεγαν πως έφυγαν από εδώ με χιονόνερο και την αλλη μέρα, προσγειώθηκαν στους 40 βαθμούς. Ειχα λοιπόν στο μυαλό μου πως θα πήγαινα και εγω μια ημέρα, με κρύο και την αλλη να βρεθώ στο καλοκαίρι. Σαν ερωτευμένος με τη θάλασσα, που ακόμη και τώρα, κολυμπω 4-5 χλμ κάθε μέρα, επρεπε να βρω καποιο μέρος με παραλιες.Ετσι μια ς και το ίντερνετ ουσιαστικά ήταν σαν να μην υπήρχε με τις τοτε ταχύτητες απευθυνθηκα σε γραφείο που ήταν το πιο εξειδικευμένο για Πουκετ.Λιγες ημέρες πριν πέφτω πάνω σε μια εκπομπή που υπάρχει και σήμερα τις εικόνες, με το Τσο Ντουση.Εκει λοιπον ,έκανε αναφορά για παιδεραστία. Είχε μάλιστα φροντίσει την ώρα που το ελεγε από πίσω να περνάνε σε κάπως ελαφρώς θολο λόγω βαθους κάμερας, κάποιοι με παιδιά. Ευτυχως που το είχα γράψει σε σκληρό δίσκο και δεν το έβλεπα απευθείας.Επειδη ευτυχώς δεν είμαι τελείως ανόητος ,σαν και όλους αυτούς που οτι τους πουν το πιστεύουν αμέσως, είπα μα καλά μέσα στο δρόμο κυκλο φορούν χέρι με χέρι με τα παιδάκια, δεν ειναι δυνατον .Γύρισα πίσω το βίντεο και σε αργο γυρισμα διαπίστωσα πως ήταν οικογένειες με τα παιδιά τους καμία σχέση αλλά το είχαν τραβήξει ετσι που γρήγορα όπως πέρναγαν σε ξεγελαγε η εικόνα. Αφου ειχα σκεφτεί να μη παω ,αλλά θα εχανα τα χρήματα .Δηλαδη δεν θα είχα ζήσει όλες αυτές τις ωραίες στιγμές, δεν θα είχα γνωρίσει όλους τους ανθρώπους, Έλληνες που κάναμε τόσα Χριστούγεννα ρεβεγιόν στη ταβερνα του Μιχάλη και της Μαρίας στη Καμαλα ,τόσες Αλλαγές της χρονιάς εκεί στη παραλία που σου ψήνουν τα ψάρια σου και τρως σαν άρχοντας, με τιμές που εδω ούτε τα λέπια δεν θα έφτανε να πληρώσεις.Και ολα αυτά από ένα τύπου που έλεγε κοτσάνες που απορώ με την εμπειρία του πως την ειχε πατήσει.Το 2006, δοκίμασα Μπαλί, το 2007 , Μπαλί Λομποκ ,Κουάλα Λουμπούρ, το 2008 πηγα Κουβα ,μιας και λέω να προλάβω πριν πεθάνει ο Κάστρο και τα κάνουν όλα τουριστικά, και το 2009 επέστρεψα για πάντα Πουκετ, αφου ήταν μακράν το καλύτερο μέρος, η καλύτερη επιλογή, για να κάνεις το χειμώνα καλοκαίρι. Ποτε ούτε μια φορά ολα αυτά τα χρόνια δεν μου πρότεινε, κανείς τίποτα για ανήλικη, τι στην ευχή τους τρόμαζαν τα μούτρα μου; .Πως αυτοί που ούτε καν εχουν πάει ξέρουν τόσα πολλά για αυτο το θεμα; εγώ τι στην ευχή τοσο πολύ κοιμάμαι ορθιος; Η τελικά είναι και αυτό στο γνωστό φθόνο
που εχουν αυτοί που για διάφορους, λόγους δεν κατάφεραν να πάνε, και θέλοντας να μειώσουν αυτους αυτούς που πηγαίνουν, έφτασαν να λένε αυτά τα πράγματα , για μια ,ολοκληρη χώρα 70 εκατομμυρίων στη αλλη άκρη του κόσμου, και στη πραγματικότητα φωτογραφιζουν όλους εμάς σαν παιδεραστές. Ειχα προτείνει στην ομάδα στο Facebook ,να στειλουν το βιντεο με τις δηλώσεις Ζουγανελη, στη πρεσβεία ώστε να ,λάβει γνώση και να τον καλέσει, να δώσει εξηγήσεις από που τα ξέρει αυτά ,και ποιοι είναι λοιπόν αυτοί που βιαζουν παιδάκια να δώσει τα ονόματα, διαφορετικά πρόκειται για συγκάλυψη.Εκτος αν λεει ψεμματα οποτε μια ωραιότατη μήνυση για δυσφήμιση της χώρας θα τον μάζευε στη στιγμή.Επισης μια επίσημη μήνυση προς παντός αγνώστου που μεταδίδει τέτοια θα υποχρέωνε την αστυνομία , οταν πχ εγώ ακούσω εναν τέτοιο να τον ανεφερω στην αστυνομία και μετα εινακ υποχρεωμένη να τον οδηγήσει στο τμήμα για εξηγήσεις και βεβαι μετα η πρεσβεία ο πρέσβης μάλλον θα του κάνει κ;ι επι προσωπικού αγωγη.Δεν έγινε ομως τελικά κάτι τέτοιο γιατί θεωρήθηκε σαν υπερβολή, κρίμα αφου μας αρέσει να είμαστε ραγιάδες, ας λένε λοιπόν ότι μ@λακιες θέλουν