Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.612
Πόντοι
456
Δεν έχω γαμησει ποτε Ταϊλανδέζες με χειρότερο κινητό από μένα πάντως
Ομοιοπαθείς, ε με το xiaomi rdminote 4x που ειχα το Δεκέμβριο που πηγα από το 2017 αγορασμένο για εμενα ήταν σίγουρακι, δεν ξέρω τώρα με το samsung A53 λετε να έχει καμμια φθηνότερο, η πάλι εγώ θα είμαι ο κινητότσιγκούνης

Τελευταία τροποποίηση:

AnaLogistis

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2023
Like
168
Πόντοι
0
Ασία δεν έχω πάει έχω ταξιδέψει εδώ γύρω Ευρώπες έχω συνεργαστεί με Ασιάτες σε δουλειά,κοίτα σχετικά με τον σεξοτουρισμο κοίτα γιατί μας ήρθες και με φόρα και μας ταραξες λίγο μίλα λίγο καλύτερα σε παρακαλώ πρώτα και επίσης το ότι άκουσα κάτι και το αναφέρω δεν είναι κάτι που το έχω ακούσει μόνο εγώ υπάρχουν κ άλλοι που έχουν ακούσει παρόμοια σκηνικά τώρα εγώ δεν βγήκα με εκπομπή και κάνω κάνα ντοκιμαντέρ συζήτηση κάνουμε και ανταλλάζουμε καμία κουβέντα σχετικά με το θέμα οπότε μπορείς να χαλαρώσεις εσύ και οι όμοιοι σου γιατί πολύ με φόρα έρχεστε

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.612
Πόντοι
456
Δηλ. εδώ στην Ελλάδα με όσες εργαζόμενες στο χώρο του αγοραίου έρωτα έχεις πάει, ήρθαν μαζί σου επειδή σε ερωτεύτηκαν και δεν εκμεταλευτηκες την ανάγκη τους για χρήματα;

Όσο για το παραμύθι με τα ανήλικα στην Ταϊλάνδη, που είπε κάποιος γνωστός ενός φίλου του φίλου σου, αρκετά. Τα έχουμε πει και τα έχουμε ξαναπεί σε αυτό το σάιτ.
Ολο μ@λακιες λένε, από το 2005 , ποτε δεν με πλησιασε κάποιος να μου προτείνει, για ανηλικο ,μάλλον οι γυναίκες των Ελληναραδων που πήγαν μια και μοναδική φορά, θα ειδαν στα μπαρ τις μικροκαμωμενες ,και θα τις πέρασαν για ανήλικες, όλοι ξέρουμε πως έχουν εκεί μερικές που ζήτημα να ειναι 35 κιλα ,1,40 ,αλλά άνετα 25 ετων ,ε εδω στην Ελλαδα 14χρονη την κανεις μεγαλύτερη αν τις βάλεις διπλα διπλα.Και αυτό που με εκνευρίζει είναι αυτοί που λένε καθαρά ψέμματα, πως πάνε ακόμη και τώρα, και καμαρώνουν πως δήθεν τι δηλαδη; βρίσκουν φτωχούς ανθρώπους σε εξαθλίωση και τους εκματαλευονται και πως είναι τόσο καθάρματα που απλώνουν τα βρωμοχρρα τους σε μικρά παιδιά, αυτή είναι η κατάντια του επιπέδου στην Ελλαδα , να λένε κάτι τόσο βρωμερό με καμάρι

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.697
Πόντοι
19.795

gidovoskos007

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2013
Like
502
Πόντοι
21
Απ οτι βλεπω τώρα τα εισιτήρια για Μπανγκόκ Ταυλάνδης το φτηνότερο κοστίζει 600 και άλλα 600 να γυρίσεις 1200, και άλλα τόσα για ξενοδοχεία, φαγητό και άλλα έξοδα εκει είναι 2.500 με 3000 για 1 βδομάδα, πολλά είναι για εμενα τουλαχιστον

Crypto Women Travel

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2020
Like
105
Πόντοι
1
Ασία δεν έχω πάει έχω ταξιδέψει εδώ γύρω Ευρώπες έχω συνεργαστεί με Ασιάτες σε δουλειά,κοίτα σχετικά με τον σεξοτουρισμο κοίτα γιατί μας ήρθες και με φόρα και μας ταραξες λίγο μίλα λίγο καλύτερα σε παρακαλώ πρώτα και επίσης το ότι άκουσα κάτι και το αναφέρω δεν είναι κάτι που το έχω ακούσει μόνο εγώ υπάρχουν κ άλλοι που έχουν ακούσει παρόμοια σκηνικά τώρα εγώ δεν βγήκα με εκπομπή και κάνω κάνα ντοκιμαντέρ συζήτηση κάνουμε και ανταλλάζουμε καμία κουβέντα σχετικά με το θέμα οπότε μπορείς να χαλαρώσεις εσύ και οι όμοιοι σου γιατί πολύ με φόρα έρχεστε
Αφού δεν έχεις πάει ο ίδιος γιατί υιοθετείς με τόση σιγουριά απόψεις άλλων; Σε πληροφορώ ότι όσα έχεις ακούσει από αυτούς τους τύπους δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα. Ποτέ δεν είδα ανήλικη σε πιάτσα, ούτε προσφέρθηκε κάποιος να μου φέρει ανήλικη. Σίγουρα υπάρχουν και τέτοια περισταστικά αν κάποιος το ψάξει που περιγράφεις όπως υπάρχουν και στην Ελλάδα, αλλά είναι η εξαίρεση. Επίσης δεν είδα πρεζάκια να κάνουν πιάτσα, όλες οι γυναίκες φαινόντουσαν σε καλή κατάσταση και απλά το έκαναν για μεγαλύτερο εισόδημα από μια άλλη δουλειά

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.697
Πόντοι
19.795
Ρε φίλε, μπήκες εδώ, λιγο-πολυ για να μας βρίσεις παιδεραστές και "σκουπίδια". Και λες ότι εμείς ερχόμαστε με φορά;;;

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.697
Πόντοι
19.795
Απ οτι βλεπω τώρα τα εισιτήρια για Μπανγκόκ Ταυλάνδης το φτηνότερο κοστίζει 600 και άλλα 600 να γυρίσεις 1200, και άλλα τόσα για ξενοδοχεία, φαγητό και άλλα έξοδα εκει είναι 2.500 με 3000 για 1 βδομάδα, πολλά είναι για εμενα τουλαχιστον
Στα 680 πήγαινε έλα είχε προσφορά την περασμένη εβδομάδα η Κατάρ.

AnaLogistis

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2023
Like
168
Πόντοι
0
Αφού δεν έχεις πάει ο ίδιος γιατί υιοθετείς με τόση σιγουριά απόψεις άλλων; Σε πληροφορώ ότι όσα έχεις ακούσει από αυτούς τους τύπους δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα. Ποτέ δεν είδα ανήλικη σε πιάτσα, ούτε προσφέρθηκε κάποιος να μου φέρει ανήλικη. Σίγουρα υπάρχουν και τέτοια περισταστικά που περιγράφεις όπως υπάρχουν και στην Ελλάδα, αλλά είναι η εξαίρεση. Επίσης δεν είδα πρεζάκια να κάνουν πιάτσα, όλες οι γυναίκες φαινόντουσαν σε καλή κατάσταση και απλά το έκαναν για μεγαλύτερο εισόδημα από μια άλλη δουλειά
Εσύ πάλι που είδες να υιοθετώ κάτι με τόση σιγουριά όπως λες? Όπως λες σίγουρα υπάρχουν τέτοια περιστατικά όπως και εδώ πόσο μάλλον σε ένα μέρος με τεράστιο σεξοτουρισμο με παγκόσμια φήμη,τώρα το ότι επειδή εχετε πάει εσείς τι μου έρχεστε εδώ και μου το παίζετε δλδ ότι τι δλδ?και γιατί μια προσωπική σου εμπειρία να είναι και για όλους ίδια εμπειρία? Χαλαρώστε λίγο λοιπόν

AnaLogistis

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2023
Like
168
Πόντοι
0
Ρε φίλε, μπήκες εδώ, λιγο-πολυ για να μας βρίσεις παιδεραστές και "σκουπίδια". Και λες ότι εμείς ερχόμαστε με φορά;;;
Αν νιώθεις προσβολή που κράζω παιδεραστές και άτομα που εκμεταλλεύονται καταστάσεις σε συγκεκριμένες περιπτώσεις σημαίνει ότι είσαι ένας από αυτούς,αν δεν ανήκεις στην κατηγορία τους τι στο καυλι μας το παίζεις τότε?

Crypto Women Travel

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2020
Like
105
Πόντοι
1
Εσύ πάλι που είδες να υιοθετώ κάτι με τόση σιγουριά όπως λες? Όπως λες σίγουρα υπάρχουν τέτοια περιστατικά όπως και εδώ πόσο μάλλον σε ένα μέρος με τεράστιο σεξοτουρισμο με παγκόσμια φήμη,τώρα το ότι επειδή εχετε πάει εσείς τι μου έρχεστε εδώ και μου το παίζετε δλδ ότι τι δλδ?και γιατί μια προσωπική σου εμπειρία να είναι και για όλους ίδια εμπειρία? Χαλαρώστε λίγο λοιπόν
Σου εξηγώ ότι σίγουρα δεν συμβαίνει στο βαθμό που σου έχουν πει και δεν είναι μόνο προσωπική εμπειρία αυτό που σου λέω. Βλέπεις ότι και μέλη που έχουν περάσει πολύ περισσότερο καιρό από εμένα εκεί σου λένε το ίδιο. Γενικά η χώρα δεν έχει καμιά σχέση με τα σκατά που περιγράφεις

AnaLogistis

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2023
Like
168
Πόντοι
0
Σου εξηγώ ότι σίγουρα δεν συμβαίνει στο βαθμό που σου έχουν πει και δεν είναι μόνο προσωπική εμπειρία αυτό που σου λέω. Βλέπεις ότι και μέλη που έχουν περάσει πολύ περισσότερο καιρό από εμένα εκεί σου λένε το ίδιο. Γενικά η χώρα δεν έχει καμιά σχέση με τα σκατά που περιγράφεις
Μακάρι να είναι έτσι λοιπόν

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.612
Πόντοι
456
Ετσι ακριβώς το 2019 αρχισε να λέει ένας παλιανθρωπος που προσπαθούσε να με διωξει από τη δουλειά μου, πως ξέρετε αυτός πάει Ταϊλάνδη , και ξέρετε τι γίνεται εκεί.Θα πάτε τα παιδιά σας (προπονητής τενις ειμαι) σε αυτόν, έχετε εμπιστοσυνη; καταλάβατε τωρα ποσο αθλιο είναι αυτό; Αλλα απογοητευτηκα οταν σε γνωστή ομάδα στο facebook, αναφέρθηκε το βίντεο από μεσημερικατικη εκπομπή κουτσομπολιου, που έλεγε ο Ζουγανελης τις ίδιες βλακειες, και ενώ πολλοί όπως κακ εγώ πρότειναν να στείλουμε το βίντεο στη πρεσβεία να τον καλέσουν για προσβολή της χώρας, η να κατανοήσει αυτούς που ήξερε τελικα πέρασε έτσι, αν όλοι αυτοί που έχουν οικογένειες εκεί, που μένουν όλοι τους ανέχονται να ακούγονται τέτοια τι να πω πια

Crypto Women Travel

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2020
Like
105
Πόντοι
1
Μακάρι να είναι έτσι
Επιπλέον να ξέρεις ότι είναι πολύ δημοφιλής προορισμός για ζευγάρια. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσα ζεγαύρια και οικογένειες πηγαίνουν εκεί διακοπές από Αραβικές και Ασιατικές χώρες. Είναι μια χώρα με μεγάλη παράδοση και ιστορία, εξωτικές παραλίες και σύγχρονες υποδομές ειδικά στη Bangkok για ψώνια

Crypto Women Travel

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2020
Like
105
Πόντοι
1
Ετσι ακριβώς το 2019 αρχισε να λέει ένας παλιανθρωπος που προσπαθούσε να με διωξει από τη δουλειά μου, πως ξέρετε αυτός πάει Ταϊλάνδη , και ξέρετε τι γίνεται εκεί.Θα πάτε τα παιδιά σας (προπονητής τενις ειμαι) σε αυτόν, έχετε εμπιστοσυνη; καταλάβατε τωρα ποσο αθλιο είναι αυτό; Αλλα απογοητευτηκα οταν σε γνωστή ομάδα στο facebook, αναφέρθηκε το βίντεο από μεσημερικατικη εκπομπή κουτσομπολιου, που έλεγε ο Ζουγανελης τις ίδιες βλακειες, και ενώ πολλοί όπως κακ εγώ πρότειναν να στείλουμε το βίντεο στη πρεσβεία να τον καλέσουν για προσβολή της χώρας, η να κατανοήσει αυτούς που ήξερε τελικα πέρασε έτσι, αν όλοι αυτοί που έχουν οικογένειες εκεί, που μένουν όλοι τους ανέχονται να ακούγονται τέτοια τι να πω πια
Δεν έπρεπε να το αφήσεις έτσι, προσβάλλει εσένα και τη δουλειά σου χωρίς λόγο. Έπρεπε να του πεις έλα μάγκα πάμε μαζί εκεί και αν δεν ισχύουν αυτά που λές παραιτήσε. Να δεις πως θα τα μασούσε αμέσως

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.612
Πόντοι
456
Δεν έπρεπε να το αφήσεις έτσι, προσβάλλει εσένα και τη δουλειά σου χωρίς λόγο. Έπρεπε να του πεις έλα μάγκα πάμε μαζί εκεί και αν δεν ισχύουν αυτά που λές παραιτήσε. Να δεις πως θα τα μασούσε αμέσως
Πήγα στην αστυνομία και έκανα μήνυση, αλλά δυστυχώς κανένας δεν έρχονταν για μάρτυρας, πέρασα πολλά, κακ γύρω από αυτό το θέμα α, αυτός ήταν κακ ο λόγος που δεν πήγα Πουκετ το 2019 καιμε ασα και τα λεφτά του εισιτηρίου, αυτά εδω τα γράφω για να καταλάβουν μερικοί ποσο κακό κάνουν και αθελα τους πολλές φορές όταν πιστεύουν ετσι απλά τέτοια πράγματα

Crypto Women Travel

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2020
Like
105
Πόντοι
1
Πήγα στην αστυνομία και έκανα μήνυση, αλλά δυστυχώς κανένας δεν έρχονταν για μάρτυρας, πέρασα πολλά, κακ γύρω από αυτό το θέμα α, αυτός ήταν κακ ο λόγος που δεν πήγα Πουκετ το 2019 καιμε ασα και τα λεφτά του εισιτηρίου, αυτά εδω τα γράφω για να καταλάβουν μερικοί ποσο κακό κάνουν και αθελα τους πολλές φορές όταν πιστεύουν ετσι απλά τέτοια πράγματα
Τι λες τώρα, η κακία του κόσμου είναι απίστευτη. Μην τους αφήνεις να σε επηρεάζουν, ξέρεις ότι δεν κάνεις κάτι κακό. Γι αυτό και έγραψα στον τύπο να προσέχει τι γράφει ειδικά αφού δεν έχει προσωπική εμπειρία, γιατί έτσι συντηρεί έναν άσχημο μύθο και μπορεί να βλάψει την εικόνα αθώων ανθρώπων που απλά πάνε εκεί για διακοπές

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.697
Πόντοι
19.795
Αν νιώθεις προσβολή που κράζω παιδεραστές και άτομα που εκμεταλλεύονται καταστάσεις σε συγκεκριμένες περιπτώσεις σημαίνει ότι είσαι ένας από αυτούς,αν δεν ανήκεις στην κατηγορία τους τι στο καυλι μας το παίζεις τότε?
Δεν σε ειδα να κραζεις τους παιδεραστες σε κανενα αλλο νημα, πχ. στο νημα του παιδεραστη Μιχου. Δεν καταλαβαινω γιατι ηρθες σε αυτο το νημα.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.697
Πόντοι
19.795
Τι λες τώρα, η κακία του κόσμου είναι απίστευτη. Μην τους αφήνεις να σε επηρεάζουν, ξέρεις ότι δεν κάνεις κάτι κακό. Γι αυτό και έγραψα στον τύπο να προσέχει τι γράφει ειδικά αφού δεν έχει προσωπική εμπειρία, γιατί έτσι συντηρεί έναν άσχημο μύθο και μπορεί να βλάψει την εικόνα αθώων ανθρώπων που απλά πάνε εκεί για διακοπές
Και δεν ειναι μονο αυτοι που πανε διακοπες. Ειναι και πολλοι που γραφανε παλιοτερα σε αυτο το νημα και εχουν κανει οικογενειες εκει κατω.

Crypto Women Travel

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2020
Like
105
Πόντοι
1
Και δεν ειναι μονο αυτοι που πανε διακοπες. Ειναι και πολλοι που γραφανε παλιοτερα σε αυτο το νημα και εχουν κανει οικογενειες εκει κατω.
Ευκαιρία να πω σε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εσένα και σε άλλα μέλη που με τις εμπειρίες σας που έχετε περιγράψει ανοίξατε τα μάτια σε πολλούς εδώ, να δουν την πραγματική Ταιλάνδη να πάνε οι ίδιοι να την γνωρίσουν και να την αγαπήσουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom