Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.697
Πόντοι
19.795
Περιοχή Silom. Αξίζει για βόλτα. Έχει στάση μετρό και υπέργειος. Πιάτσα με πολλές γυναίκες και μπαρ και απ' όλα.
Τα πρώτα χρόνια εμένα εκεί. Μετά την μεγαλη πλημυρα του ποταμιού, "μετακόμισα" Σουκχουμβιτ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Υπ' όψιν @sex volcano

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
955
Πόντοι
86
Αν βγεις στο δρόμο και την πέφτεις σε γκόμενες ριχνεις καμία η μόνο με πληρωμή ; Φιλιππίνες η ταυλανδη πιο εύκολα;

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.696
Πόντοι
1.446
Royal το τερματισες .. υποκλεινομαι
Ρε μαγκες δεν λεω για τωρα αλλα στα 30 σιγουρα .. σιγα μην φτασω 40-50 για οικογενεια και δεν ειμαι της φασης να βρω γυναικα απλως για να χω η να ειναι καμια 10-20 χρονια μικροτερη (δεν ειναι οτι θα μεινω και θρησκος στο γαμο αλλα ουτε ρεμαλι)

Φίλε ... είσαι λιγο εκτός θέματος...

Εδώ συζητάμε πως θα σκίσουμε Ταιλανδεζικες κωλοτριπιδες ...
και εσύ ψάχνεις νυφη ...

Αν θέλεις να φας τα μούτρα σου, μπες σε αυτό το site ... με δική σου ευθύνη :grin:

kolofardos

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2005
Like
87
Πόντοι
0
Αν βγεις στο δρόμο και την πέφτεις σε γκόμενες ριχνεις καμία η μόνο με πληρωμή ; Φιλιππίνες η ταυλανδη πιο εύκολα;
Εχω φάει δυο free στο Chiang Mai. Και οι δυο μου την έπεσαν. Μια τρίτη κοπελιά δεν συνέχισε μολις της είπα οτι θα φυγω σε δυο εβδομάδες. Γενικά ψάχνω πιο πολύ για το free γιατί εχω ψυχολογικά προβλήματα :cheesy::jerking:

Θα έλεγα οτι Philippines και Cambodia περασα πολυ καλύτερα απο Thai... Στην Thai είναι πολύ βιομηχανοποιημένο το είδος...

malakotianos

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2024
Like
269
Πόντοι
21
Εχω φάει δυο free στο Chiang Mai. Και οι δυο μου την έπεσαν. Μια τρίτη κοπελιά δεν συνέχισε μολις της είπα οτι θα φυγω σε δυο εβδομάδες. Γενικά ψάχνω πιο πολύ για το free γιατί εχω ψυχολογικά προβλήματα :cheesy::jerking:

Θα έλεγα οτι Philippines και Cambodia περασα πολυ καλύτερα απο Thai... Στην Thai είναι πολύ βιομηχανοποιημένο το είδος...
ναι αλλα μαλλον τα αεροπορικα ειναι πολυ περισσοτερα απ οτι Ται

kolofardos

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2005
Like
87
Πόντοι
0
ναι αλλα μαλλον τα αεροπορικα ειναι πολυ περισσοτερα απ οτι Ται
Η διαφορά στο πηγαινελα είναι περίπου 100-150 εβραιοι... Για τοσο μεγαλα ταξιδια νομιζω δεν ειναι μεγαλη...

AnaLogistis

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2023
Like
168
Πόντοι
0
Σίγουρα πιστεύω θα ρίχνεις μωρέ λόγο φτώχειας αυτές διψάνε για Ευρώπη, δυστυχώς αυτός ο κόσμος είναι ένα τεράστιο μπουρδέλο και εκμετάλλευση ο άνθρωπος φτάνει σε ακραίες καταστάσεις καμία φορά για να βγάλει τα προς το ζην αυτοί εκεί βέβαια το έχουν ξεφτιλησει με τον σεξοτουρισμο

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.031
Πόντοι
22.266
Σίγουρα πιστεύω θα ρίχνεις μωρέ λόγο φτώχειας αυτές διψάνε για Ευρώπη, δυστυχώς αυτός ο κόσμος είναι ένα τεράστιο μπουρδέλο και εκμετάλλευση ο άνθρωπος φτάνει σε ακραίες καταστάσεις καμία φορά για να βγάλει τα προς το ζην αυτοί εκεί βέβαια το έχουν ξεφτιλισει με τον σεξοτουρισμο
Πες τα ρε φίλε
Σκέτη εκμετάλλευση του δυτικού προς της άπορες ταυλανδες

Για αυτό εγώ πάω μόνο Αφρική !!

AnaLogistis

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2023
Like
168
Πόντοι
0
Πες τα ρε φίλε
Σκέτη εκμετάλλευση του δυτικού προς της άπορες ταυλανδες

Για αυτό εγώ πάω μόνο Αφρική !!
Έχω ακούσει και ιστορίες δεν ξέρω κατά πόσο ισχύουν βέβαια αλλά βγάζει στην πιάτσα ο πατέρας την κόρη δλδ ρε φίλε είναι εμετός αυτός ο πλανήτης πόσο φτωχός μπορεί να είναι ο άλλος ούτε ένα πιάτο φαγητό δεν μπορεί να βρει στην τελική καλύτερα να πάει να κλέψει για την οικογένεια του παρά να βγάζει πιάτσα το παιδί του εμετός μόνο

Petros dixos telos

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2022
Κριτικές
2
Like
403
Πόντοι
21
Έχω ακούσει και ιστορίες δεν ξέρω κατά πόσο ισχύουν βέβαια αλλά βγάζει στην πιάτσα ο πατέρας την κόρη δλδ ρε φίλε είναι εμετός αυτός ο πλανήτης πόσο φτωχός μπορεί να είναι ο άλλος ούτε ένα πιάτο φαγητό δεν μπορεί να βρει στην τελική καλύτερα να πάει να κλέψει για την οικογένεια του παρά να βγάζει πιάτσα το παιδί του εμετός μόνο
Τη δεκαετία του 80 που είχε πάει για δουλειές ένας γνωστός τον πλησίαζαν οι μανάδες και του έλεγαν έχω ένα αγόρι 8 χρόνων, δε το έχει αγγίξει κάνεις, θα είσαι ο πρώτος.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.031
Πόντοι
22.266
Στιγνος καπιταλισμός που εξευτελιζει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια .
Απορώ με τι ψυχή πάνε στις τρίτες χώρες για να γαμησουν;;!!

AnaLogistis

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2023
Like
168
Πόντοι
0
Στιγνος καπιταλισμός που εξευτελιζει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια .
Απορώ με τι ψυχή πάνε στις τρίτες χώρες για να γαμησουν;;!!
Ε ναι τέρμα εκμετάλλευση σκέψου τι αλλά γίνονται και πόσοι από εδώ μέσα έχουν κάνει ταξίδια προς τα κει μόνο και μόνο για σεξοτουρισμο και πάνε με παιδάκια , σάπιος κόσμος αδερφέ εδώ ξενερώνεις που πληρώνεις για σεξ σε ιερόδουλες συνειδητοποιημένες όχι να πας εκεί για να εκμεταλλευτείς παιδάκια αλλά έτσι αυτοί είναι οι άνθρωποι το χειρότερο είδος του πλανήτη

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.031
Πόντοι
22.266
Ε ναι τέρμα εκμετάλλευση σκέψου τι αλλά γίνονται και πόσοι από εδώ μέσα έχουν κάνει ταξίδια προς τα κει μόνο και μόνο για σεξοτουρισμο και πάνε με παιδάκια , σάπιος κόσμος αδερφέ εδώ ξενερώνεις που πληρώνεις για σεξ σε ιερόδουλες συνειδητοποιημένες όχι να πας εκεί για να εκμεταλλευτείς παιδάκια αλλά έτσι αυτοί είναι οι άνθρωποι το χειρότερο είδος του πλανήτη
Έχει πολλά τέτοια μέλη τυπε που πάνε στην Ασία κ Αφρική για να γαμησουν εικοσάχρονος επειδή δεν μπορούν στην Ελλάδα εκμεταλλεύυοντας την οικονομική τους δυσχέρεια ..
Ξεφτίλες

AnaLogistis

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2023
Like
168
Πόντοι
0
Τη δεκαετία του 80 που είχε πάει για δουλειές ένας γνωστός τον πλησίαζαν οι μανάδες και του έλεγαν έχω ένα αγόρι 8 χρόνων, δε το έχει αγγίξει κάνεις, θα είσαι ο πρώτος.
Γάμησετα..... Και αυτες θεωρούνται κ μάνες... Σαπιλα μόνο τι να πω .. και τα σκουπίδια που τα εκμεταλλεύονται και τα σκουπίδια που πληρώνουν θα έπρεπε να μην έχουν χώρο στον κόσμο αυτό τα παράσιτα

Petros dixos telos

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2022
Κριτικές
2
Like
403
Πόντοι
21
Γάμησετα..... Και αυτες θεωρούνται κ μάνες... Σαπιλα μόνο τι να πω .. και τα σκουπίδια που τα εκμεταλλεύονται και τα σκουπίδια που πληρώνουν θα έπρεπε να μην έχουν χώρο στον κόσμο αυτό τα παράσιτα
Μου είχε πει ότι τα τσάρτερ από τη δυτική Γερμανία ερχόντουσαν και πήγαιναν

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.697
Πόντοι
19.795
Δηλ. εδώ στην Ελλάδα με όσες εργαζόμενες στο χώρο του αγοραίου έρωτα έχεις πάει, ήρθαν μαζί σου επειδή σε ερωτεύτηκαν και δεν εκμεταλευτηκες την ανάγκη τους για χρήματα;

Όσο για το παραμύθι με τα ανήλικα στην Ταϊλάνδη, που είπε κάποιος γνωστός ενός φίλου του φίλου σου, αρκετά. Τα έχουμε πει και τα έχουμε ξαναπεί σε αυτό το σάιτ.

AnaLogistis

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2023
Like
168
Πόντοι
0
Δηλ. εδώ στην Ελλάδα με όσες εργαζόμενες στο χώρο του αγοραίου έρωτα έχεις πάει, ήρθαν μαζί σου επειδή σε ερωτεύτηκαν και δεν εκμεταλευτηκες την ανάγκη τους για χρήματα;

Όσο για το παραμύθι με τα ανήλικα στην Ταϊλάνδη, που είπε κάποιος γνωστός ενός φίλου του φίλου σου, αρκετά. Τα έχουμε πει και τα έχουμε ξαναπεί σε αυτό το σάιτ.
Αυτές που πάω εγώ φίλε θέλουν Λουσα και χλιδή δεν είναι σε στάδια επιβίωσης και να μου την φέρνει ο πατέρας της μπροστά μου σαν ένα κομμάτι κρέας,τι ηλίθια σύγκριση κάνεις τώρα

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.872
Πόντοι
3.506
Αυτές που πάω εγώ φίλε θέλουν Λουσα και χλιδή δεν είναι σε στάδια επιβίωσης και να μου την φέρνει ο πατέρας της μπροστά μου σαν ένα κομμάτι κρέας,τι ηλίθια σύγκριση κάνεις τώρα
Δεν έχω γαμησει ποτε Ταϊλανδέζες με χειρότερο κινητό από μένα πάντως

AnaLogistis

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2023
Like
168
Πόντοι
0
Δεν έχω γαμησει ποτε Ταϊλανδέζες με χειρότερο κινητό από μένα πάντως
E
Προφανώς εμείς είχαμε την κουβέντα για πιο συγκεκριμένα target group εννοείτε ότι θα έχει και από τέτοιες

rFactor

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
205
Πόντοι
21
E
Προφανώς εμείς είχαμε την κουβέντα για πιο συγκεκριμένα target group εννοείτε ότι θα έχει και από τέτοιες

Να φανταστώ ότι δεν έχεις πάει ποτέ προς Ασία, μην πω γενικώς εκτός Ελλάδος, κι ακούς "ιστορίες" και τις πιστεύεις, έτσι; Διαφορετικά, με λίγα λόγια πετάς χοντρές μαλακίες. Ξέρεις τί ποινές επιφέρουν τέτοια... "χόμπυ", που γράφεις σαν εντελώς άσχετος, στην Ταϋλάνδη; Σου έχουν πει οι "γνωστοί" σου; Ξέρεις πού καταλήγουν κάτι μαγκάκια που "ψάχνονται" για τέτοια, εκεί πέρα; Σου το "σφύριξαν" οι γνωστοί σου; Όχι, ε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom